LATVIA HYVIN ESILLÄ MATKAILUMESSUILLA 17.1.2013 ALKAEN

justers2

4

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vilnafriikki

      kiitos mainonnasta. Mitä sitten lienee käytännössä mutta esim. Liettuan osastolla on saanut hyvää infoa aiemmin. Täytyy käydä katsomassa tänään mitä noilta kahdelta osastolta löytyy.

    • opserv

      Matkamessuilla on vuosittain vaihtuva teema, joka pureutuu johonkin matkailun ajankohtaiseen aiheeseen. Ensi vuonna paneudutaan palveluun teemalla At your service. Myös tulevien Matkamessujen partnerimaa paljastettiin tänään messuilla. Vuoden 2014 tapahtuman yhteistyökumppaniksi on valikoitunut Latvia.

      Matkailualalla asiakaspalvelun kanavat ovat muuttuneet viime vuosina. Netin käyttö on kasvanut etenkin matkojen suunnitteluvaiheessa, lisäksi useat matkailuyritykset ovat tehostaneet netin ja sosiaalisen median hyödyntämistä asiakaspalvelussa myös matkan aikana. Matkailutoimialalla myös henkilökohtainen palvelu on tärkeää. Ensi vuoden Matkamessujen ohjelmissa etsitään keinoja palveluiden kustannustehokkaaseen kehittämiseen ja markkinointiin. Teeman tavoitteena on myös nostaa esiin uusia palveluinnovaatioita alalta.



      Latvia juhlii kulttuuria 2014

      Latvian pääkaupunki Riika on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2014. Juhlavuosi avataan Helsingissä tammikuisilla Matkamessuilla, missä Latvia kantaa partnerimaan titteliä. Pääkaupungin lisäksi Latviassa on paljon muutakin nähtävää: 600 linnaa ja kartanoa, 500 km hiekkarantaa sekä kaunista luontoa, kuten pienessä Kuldigan kaupungissa sijaitseva Euroopan levein vesiputous.

      Latvia sijaitsee Viron ja Liettuan välissä kaikilla eri mittareilla: maantieteellisellä sijainnillaan, pinta-alaltaan ja väkiluvultaan. Latvia markkinoi itseään lauseella ”Latvia, Best Enjoyed Slowly” (Nauti Latviasta nautiskellen). Maa tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia mm. rauhallisuudesta, luonnosta, pääkaupungin temperamentista, herkullisista ruoista ja rentouttavista kylpylöistä.
      - Suomalaiset ja latvialaiset pitävät hiljaisuudesta, ja sitä meillä on tarjota kaupunkien ulkopuolella. Tavoittelemme etenkin yli 55-vuotiaita, jotka haluavat rentoutua lomallaan, sekä lapsiperheitä, joille Latviassa on todella paljon nähtävää, kertoo Marta Tomase, Latvian matkailun kehittämiskeskuksen markkinointiasiantuntija.

      Matkasuunnitelmia helpottamaan on tehty ilmainen mobiilisovellus, joka sisältää tiedot mm. 880 nähtävyydestä ja 750 yöpymispaikasta ympäri Latviaa.

      Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 16.–19.1.2014.

    • herätys nykypäivään

      Matkamessujen konsepti on pahasti vanhentunut. Onneksi Finnmatkat ja Tjäreborg sentään osasivat jättäytyä jo pois messuilta tänä vuonna!

      Messuilta ei myöskään uskalleta kirjoittaa muita kuin mainosmaisia lehtijuttuja. Piristävä poikkeus oli tämä rehellisesti kriittinen messujuttu: http://tuima.fi/?p=5000

      • aito kohde

        niinpä..emmehän me matkamessuille menekään etelänmatkoja ostamaan....

        mutta elämä on muutakin kuin hypetystä.....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe