Kultahietikko ja Golden Yavor

matkalle3

Suunnitelmissa olisi lähteä elokuun lopulla Bulgariaan. Hotelliksi mitä ilmeisimmin olisi valikoitumassa Golden Yavor. Matkaan lähdössä 3 aikuista ja kolme lasta (1v, 3v ja 5v).
Kokemuksia ko. hotellista kaivattaisiin. (mm. sijainti, meluhaitat, huoneiden koko ja "varustelu" kiinnostaa)
Millainen ilma on elokuun lopulla, onko kuuma vaiko jo viileämpää?
Myös ehdotuksia lasten kanssa tekemisestä otetaan vastaan
ja sitten toki se hintataso ois kiva myös tietää

7

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      hienot tilavat huoneet kokkausmahdollisuus,2 vessa ja jopa 2 parveketta.hieno allasalue riittävästi aurinkotuoleja,ok. palvelu,ei meluhaittoja suht.lyhyt alamäki rantaan. hintataso edullinen, muttta varnassa vielä edullisempi. taksihinnat kantsii tinkiä ja aina sopia etukäteen.hietikon sisäinen taksi 10levaa eli 5e.Varnaan (24km) voitte päästä 20-30 levalla.elokuu ihan hyvä mennä, 25-30 suunnilleen.vähemmän nuorisoa kun koulussa ja muutenkin rauhallisempaa kuin heinäkuun sesongissa.


      Olen joka vuosi käynyt väh.2 kertaa kesässä ja nyt jo 19 kertaa kultahitikkoa takana joten tiedän mistä puhe.

      Iso kalja 2-4 levaa paikallista lageria.Pullo-olut (tuonti) breezerit kalliimpia.Pihviruokapaikat aikalähellä suomen hintoja. Mut shopskasalaatit keitot ja pitzat etenkin paikalliset esim. ruukkuruat on edullisia ja maittavia.

      Mäkin lähen taas ehkäpä aikaisintaan kantsii mennä juhannusviikolla tai elokuussa koulujen alettua suomes.

    • Sandersons
    • mohmis

      Moikka,Me lähdetään bulgariaan kultahietikolle Kristal hotelliin 25.6.2013 yhdeksi viikoksi. Tämä on minun ja mieheni ensimäinen matka ulkomaille (itse en ole edes koskaan lentokoneessa ollut) Paljonko meidän kannattaa ottaa rahaa mukaan? Meillä hotelissa all inclusive (kuuluu hintaan) Mutta ei me hotellissa joka päivä syödä haluta. Tarkoitus olisi käydä ajelemaan vesijeteillä (paljon maksaa?) sydä ravintoloissa (ainakin parina iltana) käydä katsomassa bulgarian yö-elämää jossain klubilla (mitä maksaa suunnilleen drinkit jne...?) ja myös shoppailla olisi tarkoitus :D mm. kenkiä ja vaatteita.... Voisitteko te jotka jo matkustelleet ja varsinkinn tuolla bulgariassa niin hieman auttaa? Niinkuni sanoin en ole koskaanb ollut ulkomailla enkä tiedä yhtään paljonko kannattaisi minimissää ottaa mukaan kahdelle aikuiselle?

      • mohmis

        Siis 26.5 lähetään sinne :D


      • mohmis
        mohmis kirjoitti:

        Siis 26.5 lähetään sinne :D

        Nii ja kiva olisi myös tietää,että kannattaako bulgariassa ottaa tatuointi? ja onko halvempaa ottaa siellä kuin suomessa? (hinta suurinpirtein?) ja myös hiustenpidennyksien ottaminen kiinnostaisi todella paljon? =) eli hinta,missä tekee,kuinka hyvin jne?


    • nihikkö

      Suomessa kannattaa vaihtaa pienehkö summa(noin 400-500 levaa) ja paikan päällä tarpeen mukaan. Kultahietikolla kannattaa olla tarkkana mistä valuuttaa vaihtaa eli valuutan vaihtoa suosittelen vain oppaitten suosittelemia vaihtopisteitä. Rashaa ei kannata vaihtaa koskaan kierteleviltä rahan vaihtajilta .Parhaat vaihtopisteet ovat Crown-kioskit ,hotellit ja pankit. Myös jotkut pankkiautomaatit ovat turvallisia. Lisäksi matkaan kannattaa varata euroja noin 1000 riippuen shoppailu innostuksesta ja huvitteluista . Tatuioinnit ovat halvempia kuin Suomessa , mutta laatu vaihtelee eri liikkeitten välillä ,joten jos mukana on sellaisia ,jotka tietävät hyviä tatuointi liikkeitä kannattaa kysellä heiltä vihjeitä.

    • 20.kerta pian.

      Joo suomes forexista valuuttaa tai omasta pankista tarpeen mukaan, että alussa pärjää. Crown rahapisteitä ole vaan kaikki yksityiset pisteet mafian hallussa ja ette saa sen lupaamia kursseja vaan jostain tulee korsto puuttuun asiaan eli nostoto pankin tai hotlan sisällä olevasta visa-automaatista (pliska-hotlamm.) tai paras on tsekata muutaman hotlan respan kurssi vaikket asuiskaan siinä, koska siellä parhaat kurssit. Tietysti virallisen pankin tiskiltä. Kadun rahanvaihtajat sorminäppäriä huijareita kaikki jolla he elävät huijaamalla tyhmiä turisteja ja varsinkin teitä ekakertalaisia viimeistään taksikuskit,vesiskootterivuokraajat tms. huijaa hinnassa ku huomaa teidät noviiseiksi ettekä tajuu tinkata. Drinksut hotlissa n. 3-6 euroo riippuen paikasta.

      Paikan hienoin yökerho on rannan tuntuman Arragance, ja ehdoton must-paikka on Muppet karaokebaari (perunika-hotlan alakerta) bonkers klubia vastapäätä. Muistaakseni suomi karaoke keskiviikkoisin tai torstaisin aurinkomatkaoppaiden vetämänä klo 20 alkaen, ja saa tulla muidenkin matkatoimistojen asiakkaat tietysti.

      Ottakaa varalta earin korvatulpat mukaan ku musiikki soi kovalla,ihan joka paikassa, ymmärrätte asian paikanpäällä.

      Minimissä alkupääoman jälkeen jos ei visaa tai visaelektronkorttia (jotka ei käy muistaakseni rafloissa/pubeissa/tms. vaan ainostaan isoimmissa tavarataloissa varnassa ja mielestäni vain automaattikäteisnostokäyttötarkoitukseen!!!!!

      Jos käteistä viikoksi ton allinclusevin lisäksi niin se 500-700e 7 lärvi jos tatskoja vesihiihtoa tms. shoppailua ja taksilla varnas käymäs vois olla ok. jos ettte ala yökerhos paljoa tuhlaileen ja vahtikaa aina jompikumpi drinkkejä silmätippojen ryöstön varalta, koska viimeksi mua huijattiin niin vaik yleensä varovainen mut liian humalas toises klubis heti jo ku menin sisään. Vaikka aidattu alue niin huijareita sekä naisia ja miehiä pullollaan!

      Terve järki mukaan ja rahat hajauttakaa etutaskuihin/paidan alla olevaan rahakukkaroon tms. Ei takataskussa pullottavaan lompsaan tai kyynärpäillä olevaan käsilaukkuun ja vahtikaa varoja tarkkuudella ja päiväraha aina vaan mukaan ja loput hotlan safetuboxiin.

      Auttoiko info yhtään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe