Norwegian aikaisti lentoaikatauluja ja uusi aika ei käy..

JOHJ

Mitä voin tehdä kun varasin ja maksoin pari päivää sitten Norwegianin yhdensuuntaisen lennon ja nyt tänään olen saanut meilin, jossa kerrotaan, että lentoa on aikaistettu tunnilla. Tämä ei tule minulta onnistumaan kuin ihmeen voimalla tämä uusi aikataulu siis, joten mitkä ovat oikeuteni asian suhteen? Nopeasti googlettamalla löysin vain "lentoyhtiöllä on oikeis muuttaa lentojen aikatauluja" eikä kauheasti naurata..

15

2688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kölkök

      elämä on

      • Ota uskanlaake

        Tio oli tärkeä ja älykäs kommentti.


    • Uusi lippu

      Eikös se ole niin halpaa että voit ostaa uuden lipun sopivalle lennolle?

      Lennon pituus taitaa määrätä paljonko saa aikataulu muuttua. Tunti ei ole paljon, pitäähän normaalistikin varata aikaa viivästyksiin jne.

      Eikä noin saa sanoa, köyhät veroja välttelevät norskifanit suuttuvat ja mustiksi muuttuvat.

    • Pettynyt minakin

      Uskon ettet voi tehda asialle mitaan, he vaihtavat aikatauluja koko ajan.
      Minulle kavi myos kummasti, olin maksanut lennon Ateenaan, sitten tuli sahkoposti norwegian airlines ettei olekaan aikaa koneenvaihtoon, vaikka he olivat myyneet minulle ko. lipun (Hki - Oslo - Ateena). Lippuni peruutettiin.
      Jouduin ostamaan uuden, tosi suoran lennon (huom. muutettu aikataulu), enka ole nyt tietoinen, mista ja paljonko maksoin, olenko saanut hyvityksen eka lipustani (korttini on ulkomaalainen pankkitili jolta en talla hetkella saa tietoa koska olen Suomessa).

      Kehottaisin soittamaan suoraan Norjaan asiakaspalveluun, ja keskustella asiasta. Laheta myos valitus sahkopostilla.
      Muuta neuvoa en osaa antaa.

    • Valetta sanoisin

      Kamalaa...aikataulu muuttui yhdellä tunnilla...hirveetä.
      Yksi yhtä viisas kehoittaa lähettämään valituksen sähköpostilla.
      Eiköhän kaikki isot lentoyhtiöt noudata samoja ja kansainvälisiä sääntöjä ja määräyksiä koskien aikataulujen muutoksia ja peruutuksia.
      Sun juttu kuulostaa keksityltä jorinalta, ei ole ollenkaan uskottava.

    • JOHJ

      Harvemmin tulee varattua lentoja niin että varaa aikaa ennen lennon lähtöä... Ja kyllä, olen aivan varmasti matkustanut enemmän kuin sinä ja paremmilla lentoyhtiöillä kuin sinä "uusi lippu" nimimerkillä vastannut... Niin ja maksanut enemmän veroja kuin sinä!

      Tulipahan kuitenkin meilattua norwegianille ja sieltä automaatti vastaus, jossa sanottiin että korvataan vain enemmän kuin 60min siirretyt lennot, eli tätä uskomalla emme saisi mitään korvausta, kun kyseessä tasan tunnin siirto. Ystäväni kuitenkin soitti yhtiöön ja kun hän selitti tilanteen ja saimme mahdollisuuden vaihtaa lennon seuraavaan lentoon, suoraan Helsinkiin lentävään (niin kuin alkuperäinen lento oli) tai vaihdolliseen jos haluaisimme aikasemmin päästä matkaan... Että näin kun matkustaa paljon norwegianilla.. Finnairilla tuskin olisi näin tehty, sillähän sinä "Uusi lippu"kuitenkin matkustat ja pidät hienona ja kalliina lentoyhtiönä. Kiitos kuitenkin "pettynyt minäkin" asiallisesta vastauksesta!:)

    • Pettynyt minakin

      Kiva etta saitte asian kuntoon, kuten aina olen sanonut, KAIKKI on mahdollista! Hyvaa matkaa.

    • Anonyymi

      Norwegian aikaisti lentoa kahdella tunnilla, mutta ei kertonut siitä mitään asiakkaalle. Olipa kiva kuulla kentällä, että lento meni jo.

      Tehtyyn reklamaatioon ei saa vastausta vaikka tapahtumasta on kulunut jo kaksi kuukautta.

      Erittäin ylimielistä toimintaa!

      • Anonyymi

        Vaikeaa uskoa ettei asiasta olisi tullut emailia, se on tapa jolla ilmoittavat muutoksista.


    • Anonyymi

      Aloituksesta on aikaa yli 6 vuotta joten neuvot ovat hieman myöhässä. Kerron oman kokemukseni.: Viime keväänä Norwegian aikaisti lentoa etelään hieman yli tunnin sillä seurauksella etten olisi ehtinyt jo ostamallani Norran lennolla helsinkiin . Norski muutti korvauksetta lennon aamulla aikaisempaan ja maksoi yöpymisen hesassa. Lupasi maksaa myös Finnairin uuden lipun. Sitten kävi niin että Finnair muutti kotimaan aikataulua, joten hekin lupasivat uuden lennon ilman lisäkustannuksia vaikka oli light-lippu. Laskutin Norskilta - ja maksoivat - ylimääräisen yön ja pääsin matkaan jo aamulla alkuperäisen 14.20 sijaan.

    • Anonyymi

      Itselläni kokemus Norskilta viime vuodelta..olisi tullut ylimääräistä odotusta ja lisäpomppu..saimme vaihdettua lentopäivämme toisiin, alkuperäisiä lentopäiviämme huomattavasti kalliimmille päiville korvauksetta. Saimme ostoaikana tuplaten kalliimmat lennot ja jenkkilomamme piteni viidellä päivällä..kysy niiden chtista apua...

    • Anonyymi

      IAU-Kaarina taisi nostaa vajaat kuusi vuotta vanhan keskustelun.

      Itselläni on ollut yksi aikataulumuutos Norwegianin lennoilla, Soitin Norwegianille ja silloin sain vaihdettua HEL-OSL-MAD -lentoni suoraan HEL-MAD lentoon.

      Kerran olen Madridin lumimyrskyn takia menettänyt Norwegianin jatkolennon CPH-HEL. Kööpenhaminassa sain jo tuloportilta uuden lentovarauksen seuraavan aamun koneeseen ja huoneen lentokentän Clarionista (sisälsi iltapalan aamiaisen). Lennolla oli toinenkin Helsinkiin matkustava kaveri, jolla oli taxfree-juomia käsimatkatavarassa. Norski tsekkasi laukun ilmaiseksi ruumaan, koska kaveri ei enää olisi saanut tuotua sitä turvatarkastuksen läpi.

      Ihan tyylikkäästi Norwegian hoiti molemmat kerrat. Sääli että niillä ei enää ole enää suoria lentoja Madridiin, Finnairin hinnat nousivat aika reippaasti lopetuksen jälkeen. Lufthansalla on ollut hyviä tarjouksia (suunnilleen €160 meno-paluu), mutta menomatkalla on tunnin vaihtoaika Frankfurtissa, mikä on tosi tiukka.

    • Anonyymi

      Hei, itseltäni väheni matkasta melkein 2 pv, kun norski vaihtoi lentoaikatauluja molempiin suuntiin 7h juuri niin, että paikalla olo aika väheni 14h. Lisäksi ajat niin, ettei julkisilla pääse kohteeseen. Kysynkin, olitteko yhteydessä puhelimitse norskiin ja saitte sieltä jonkin pitävän lupauksen siitä, että korvaavat esim. Hotellin? Matkani kustannukset nousevat noin 240€, jos joudun kulkemaan taksilla, koska julkiset eivät enää kulje tuohon aikaan, nyt aikataulujen muututtua.

      • Anonyymi

        Soita norskille ja vaihda lennot parempiin. Niiden asiakaspalvelu on ihan hyvä.


    • Tänään tuli ilmoitukset muuttuneista aikatauluista meidän loppuvuoden lennoille, 4/6 muuttui. 3/4 oli hyviä muutoksia, suoria lentoja paremmilla lähtöajoilla. Varmaan max8 koneiden edelleen jatkuva lentokielto aiheuttaa säätämistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe