vaimoni haluaa naista

vaimolle naista

mistä löytäisin vaimolleni naisen?Se on puhunut jo pitkään ja haaveillut olosta naisen kanssa,ja miettinyt et mistä se löytäis sopivan!?Muakin kiihottaa pirusti,kun mietin et eukkoni nuolis jotain toista naista,katellaan aina lesbo filmiäkin yhessä,se kostuu niistä ihan pirusti.. Et..haluaisin löytää tätä kautta sille jonkun kiinnostuneen..otathan yhteyttä..niin yllätetään se.. N23M26

8

5772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lesbo

      Ihailtavaa, että haluat toteuttaa vaimosi toiveen. Muistathan kuitenkin, ettei läsnäolosi välttämättä ole sitä mitä ko. naiset haluavat, vaikka heteromiesten yleisin fantasia onkin olla kahden naisen kanssa.

      En näe kokeilunhalussa mitään pahaa, enkä ole mikään miesvihaaja ja pidän naisesi toivomusta hyvänä ajatuksena, mutta oletko valmistautunut siihen, että naisesi huomaa ja myöntää itselleen pitävänsä enemmän naisista kuin miehistä jos kyseessä on ensimmäinen kerta? Itselleni kävi vuosia sitten niin. Minullakin oli aina ollut kiinnostusta naisiin ja kun viimein pääsin ensimmäisen kerran rakastelemaan naisen kanssa (johon olin syvästi ihastunut), niin ymmärsin sen jälkeen paremmin itseäni ja sitä, miksi seksi mieheni kanssa ei oikein saanut minua täysillä mukaansa. Voin kokemuksesta kertoa, ettei miehessä todellakaan ollut vikaa. Hän on jokaisen heteronaisen unelma joka suhteessa. Itseni "löytämisen" seuraksena jätin mieheni yli 7 vuoden suhteen jälkeen. Nyt elän rekisteröidyssä parisuhteessa naisen kanssa ja olen onnellinen. Ja ilokseni ex-mieheni on löytänyt itselleen naisen, joka pitää ihan oikeasti miehistä. Kaikkea hyvää teille! Ja voihan olla, että naisesi huomaa, että pitääkin enemmän miehistä... :)

    • Roll

      on harrastanut muutaman kerran toisen naisen kanssa ja olen ollut joka kerta mukana, koska vaimoni haluaa, mutta en saa naida toista naista, mutta muutoin saan koskea toiseen mielinmäärin ja se muhun. Hitto että on kiihottavaa. Vaimoni haluaa munaa mukaan koska se nauttii siitä rakastelun aikana. siis eikun lisää!

      • Nautiskelija

        Me olemme kokeilleet mieheni kanssa samaa, ja se oli tosi kiihottavaa. Saimme mukaan yhden tuttavanaisen, jonka tiesin kokeilleen samaa muidenkin ystäviensä kanssa.
        Olemme etsineet uutta naista meille seksikaveriksi mutta tuntuu siltä ettei täältä Turusta löydy ketään joka haluaisi tällä tavalla olla parin kanssa. Meillä on ollut ilmoitus jo kauan treffipalstalla, kaikki vastaajat on kuitenkin lesboja. Haluaisimme jakaa ihan tavallisen hellän seksin nautinnon jonkun tavallisen n. 30 -40 vuotiaan naisen kanssa. Olemme ihan tavallisia perheellisiä ihmisiä. Missä tällaiset naiset ovat? Ei haittaa vaikka hän olisi naimisissa tms..


    • Anonyymi

      "Lesbo" kirjoitti asiaa, tuota kannattaisi ap:n miettiä ensin hetki. Yllättävän paljon tosin näyttäisi löytyvän sellaisia naisia, joilla elämä on vasta sitten kohdallaan kun on mies ja ehkä lapsiakin, ja sen lisäksi joku kiva ystävätär jonka kanssa peuhata aika ajoin. Ja yleensä vielä ilman sitä miestä.

      Tuossa edellä näkyi joku anonyymipentti fantasioitaan kirjanneen pitkän sepustuksen, mahtoiko mennä läppäri putsattavaksi sen myötä...

    • Anonyymi

      Vaimo kokeili naisen kanssa, kesti tosin pitkään löytää oikea hetero joka oli myös kiinnostunut.
      Löytyi kolmen lapsen äiti, näin kuvan vaimon postissa huom!! näytti minulle. Varasin kylpyläviikonlopun heille ja maksoin.
      Vaimo tuli sunnuntaina, iltapäivä meni tosi hitaasti mutta illalla kun lapset 4,6 ja 10v Nukkuivat, otettiin valkkaria ja alkoi kertomaan.
      Heti alkuun kun tapasivat ala-aulassa halasivat kunnolla huoneessa muutamat viinit ja yhdessä riisuivat toisensa, makailivat peiton alla kädet kaulalla ja antoivat vartalon tunnustella. Kertoi kun ensikerran suuteli toisen rintoja oli tuntenut kunnon halua ja jatkanut, vuoroin olivat tehneet toisilleen.
      Kun oli ensikerran suudellut alempaa ja sievästi pillua, oli kumpainenkin himoinnut toista kunnolla ja olivat rakastelleen 69:ssä ja siten että toinen nauttii toisesta.
      Uimassa ollessa ja sen päälle syödessä oli kumpainenkin tuntenut suurta halua koko ajan. Huoneeseen päästyä olivat suudelleet pikku pusuin ja kunnon kielarein, Sari sanoi että illan ja yön aikana saanut ainakin neljä kunnon orgasmia.
      Olivat sopineet että uusivat joskus kun sen aika tulee.
      Rakasteltiin yömyöhään useasti Sarin kanssa kun oli kertonut kokemuksensa.
      Itse en ole mustasukkainen täsät enkä vaadi itselle mitään "palkintoa" on piristänyt meidän sidettä toisiinsa, kerran näykin nännejä sanoin muistele reissua kun pääsin pillun huulille tuli melkein heti ja vaati pane takaa ja levitti jalat kumpikin kiihtyi kunnolla kun kertoi että oli iso musta dildo niilä apuna.

    • Anonyymi

      Heitä tommonen harakka pihalla. Saastunut mieli ja pahemman kerran. Potkaise kunnolla perseelle ettei varmasti tule takaisin

    • Anonyymi

      Minun vaimoNiina yllätti. Olen huomannut että katsoo tummatukkaisia naisia pitempään kuin minä. Kertoi että on kutsunut työpaikalta yhden kaverin kesämökille.
      Nainen oli tummatukkainen ehkä 45v Mirja nimeltään. Oltiin päivä uikkarit päällä, Niina kuiskas minulle haluaisitko Mirjaa sillä on ihanat rinnat ja katso sen peppua kauniit pakarat ja varmasti posliini, katso kun tulee uimasta kuinka sen nännit ihanasti näkyy ja pimpparan huulet ei varmasti ole karvoja. Mirja tuli vaimon päälle hajareisin ja ravisteli kylmää vettä Niina kiljahteli onpa kylmää, Mirja laskeutui vaimon päälle ja sanoi olet ihanan lämmin Mirjan jalka oli Niinan jalkojen väissä huomasin kun Niina nosti lantiota.
      Illalla kun oli aika mennä maate sanoin nukun saunakamarissa se on viileä.
      Annoin kummallekkin suukon ja menin saunalle.
      Iltahämärällä menin hakemaan lisää tupakkia. Hiivin sisälle ja katsoin kun naiset nukkuu.
      Mirja piti Niinam käsistä kiinni ja oli vähän sen päällä suuteli nännejä, Niina rimpuili vähän älä jos mieheni tulee Mirja nauroi hiljaa no se saa pillua.
      Mirja näykki nännejä ja löysäs toisen käden Niina oli silmät kiinni, Mirja sanoi olet koko päivän himoinnut mina olen huomannut jakun tulin kastelemaan sinua tunsin sun pillun kun nostit lantiota. Mirjan käsi oli pillussa Niina rakas sinä tykkäät tästä ja nosti sormia ne oli aivanlimassa. Nyt Niina otti päästä kiinni ja suuteli Mirjaa se oli hellän kiimaista kielisuudelmaa. Kun Mirja alkoi nuolemaan ja Niina nosti pilluaan ylös näin että tosiaan haluaa. Lähdin saunalle.
      Aamulla kuulin puhetta ulkoa, Mirja sanoi vien kahvia Jonille. Käänsin kalun lahkeeseen se kasvoi heti, olin nukkuvinaan kun ovi aukesi Mirja tuli sisälle ja istui sängyn reunalle. Tässä Joni kahvia ja puisteli, avasin silmät Mirja nauroi, otti kalun näkyviin ja sanoi oletko seisottanut tätä koko yön kun kävit vakoilemassa meitä, Tunsin tuulen vireen kun tulit näin sinut ikkunan kautta meinasin huutaa mukaan mutta halusin kokeilla Niinaa ja saada sen itselle.
      Et tiedä kuinka Niina nautti aivan oikeasti nuoli ihanasti ja suuteli.
      Samalla Mirja runkkasi sievästi, aion saada myös sinua jaotti suuhun imi hellästi kertoi että haluaa nyt suuhun ei kestänyt pitkään kun laukesin , Mirja kuiskas juo nyt kahvisi muuten jäähtyy.
      Yöllä nukuttiin kolmistaan kun naiset alkoi rakastelemaan ei noteeranneet minua ollenkaan nauttivat toisistaan kunnolla, sitten Mirja nousi ja käski Niinan imeä kalua työnsi Niinan sivuun ja istui kalun sisäänsäliukas tiukka pillu keinui tasaiseen tahtiin kun yritin työntää pois painoi vaan tiukemmin laukesin sisään pillu kouristeli kivasti. Kumpainenkin suukotti minua ja nauroivat meidän panopuu ja tulivat kainaloon.

    • Anonyymi

      ravintolassa istuessa vaimo yllätti sanoi haluaa olla naisen kanssa. Tiesin yhden naisen punatukkainen noin 25v. Pukeutuu aina tiukkiin asuihin isot pyöreät rinnat ja leviä komia pylly. Istuttiin ja tansittiin kuiskailin korvaan käviskö tuo tai tuo. Sinikka alkoi olla tosi haluillaan hieroi pillua tansiessa kuiskas saa sitä haaveilla samalla kertaa näin punatukan sanoin tuo kuiskasi ihanat rinnat sanoin miten olisi nuo pohkeet puristi tiukasti kuiskas olis siinä aloittelijalle.
      Sanoin kun näet menee vessaan men ja puhu kaikkea ja vihjaa että tyttö ystävä ei päässyt olet tutun kanssa liikkeellä. Näin kun jäivät puhumaan vessan eteen ja myöhemmin tiskillä. Sinikka tuli pöytään tansittiin kuiskas jessus voi onnistua mutta sun pitää olla erillään.
      Illan päälle molemmat tuli pöytään sanoin vois lähteä jo, naiset katsoi toisiaan mekin lähdetään. Otettiin kotona muutama paukku Sinikka sanoi naiselle voit nukkua mun kanssa Joni nukkuu sohvalla.
      Ilta yöstä kuului vielä puhetta ja ovi kävi punatukka tuli vaimon yökkärissä pissalle katsoin voi jumalauta kun on porno tyttö katseli minua kuorsailin vähän, kuulin kun sanoi nukkuu kuin tukki, vaimo kävi myös vessassa näytti peukkoa ja jätti oven raolleen.
      Ei mennyt pitkään kun kuului huokauksia katsoin ovelta vaimo valitti haarat levällään kun toinen nuoli katsoin tytön pillua kun oli kontallaan sileät pillun huulet oikein odottaa imemistä.
      Vaimo näki minut työnsi tytön seljälleen ja pyllisti, nuoli tyttöä kyseli miten tyttö sanoi oletko neitsyt naisen kanssa vaimo nyökkäs tyttö veti päälleen ja suuteli ihanaa olen ensimmäinen , ime noita vaimo imi voimakkaasti tyttö sormetti kuiskas ihan neitsyt lesbo ihanaa haluan tehdä kaikkea niin tiedät kuinka ihanaa naiset imi toisiaan eri asennoissa lähdin sohvalle, heräsin yöllä luulin että vaimo, vieressä oli punatukka nosti peittoa ja tuli viereen kuiskas ihana tuo Sinikka vaikka on sun vaimo katsoin puhumatta sanoi näin teidän kuvan vessan peilikaapissa ihanaa että annat vaimon saada mitä haluaa ja kuiskas haluan tuota sinun paksua ja liukui päälle nousi sain suukottaa rintoja hymyili ja laskeutualemmas kuiskas haluan joskus kyrpää ja se on nyt. Pidin pyöreistä pakaroista kiinni ja panin hellästi kuiskas sinä osaat et paukuta rakasteltiin sievästi väillä painoi oikein kunnolla kuiskas on tämäkin ihanaa nyt tuntuu että oikein tulen ei voi olla totta painoi kovasti piti käsivarsista kiinni puri kaulaan ja tärisi teki tahattomia liikkeitä sanoin en jaksa kun laskin sisään nyyhkytti ja oli tiukasti kiinni kuiskasi ensi kertaa nautin näin aivan ihanaa suukotti ja nousi makkariin.
      Aamulla laitoin tytöille aamupalaa kumpikin kehui kuinka on hyvä palvelu, punatukka lähti suutelivat eteisessä minun nähden.
      Vaimo tuli viereen kuiskas oli aivan ihanaa et usko, sitten vaimo kuiskas oliko sinulla katsoin silmiin hymyili sinä nait sitä kun nukuin puistin päätä sehän oli sinun.
      Sinikka sanoi maistoin aamulla pillua sain sperman makua suuhun.
      Oliko hyvä?? Kerroin että oli mieletön porno ja seksikäs, Sinika hymyili ja rutisti siksikö hän halusi joskus uudelleen kertoi että on saanut kaikin puolin seksiä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe