Rukousalttari 2

Pyhä, Pyhä Pyhä Herra Sebaot!
Aloiyamme päivämme Jeesuksen nimessä. Tuomme eteesi kiitoksen kunnian ja ylistyksen. Kiitämme pelastuksen lahjasta ja ylistämme sinua autuutemme Jumala, kun otit meidät armohelmaasi.
Siunaa tänään kaikkia uskossaan heikkoja, että kaikki vahvistuisivat armostasi. Siunaa surevia omaisia, joilta on otettu läheinen pois. Lohduta jälleen-näkemisen uskolla ja toivolla ja vaikuta kiitollisuuutta yhteisistä vuosista.

Anna sairauksista kärsiville terveyttä ja kestävyyttä ja auta myös niitä, jotka tänään ovat taloudellisesti ahtaalla. Kiitos, että saamme huutaa Sinua avuksemme, joka olet Kaikkibaltias. Hoosianna kiitos Jeesus halleluja Aaamen!

37

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • su***

      vihje, tarkoititko rukouksesi myös koskevan kaikkia ns. uskottomiakin. Heille terveyttä ja taloudellista apua ja surevia omaisia lohduttavia. Jos näin on, olet otettu myös Jumalalle paremmin. En ole mikään toisten neuvoja ja ohjeita antava, mutta tekee pahaa jos rukoillaan vain uskonveljien puolesta sekä unohdetaan, niin vihatut ja ivatun ulkopuoliset. Yritän kolkuttaa...

      • Miten tuo rukous oli mielestäsi kirjoitettu? Oliko se joitakin syrjivä?
        Toimin yhteiskristillisessä yhdistyksessä vankilalähettinä. Teen jatkuvasti yhteistyötäns vapaiden suuntien ihmisten kanssa. Minulla on sellainen olo, että kaikkien ihmisten pitäisi tulla pelastuksen ja Jumalan avun piiriin. En siis erottele. Jotkut rukoukset kosjkevat määrättyä liikettä, koska tämä palsta on nimetty lestadiolaisuudelle.


    • Taivaan Isä.
      Jeesuksen nimessä pyydän tänä iltahetkenä rauhaa ja lepoa kaikille meille, joiden osana on kantaa kipuja ruumiissamme, että uni antaisi suloisen levon. Muista erityisesti leikkauksesta toipuvaa ja häntä, joka odottaa diagnoosia ja toimenpiteitä.

      Ennen kaikkea vahvista uskossaan heikkoja ja epävarmoja, että jokainen saisi koea turvaa sinun haavoissasi. Kiitos Jeesus rististäsi, joka on apu meidän vaivoihimme.
      Siunaamme itsemme yölevolle Nimessäsi Jeesus Aamen!

      Nyt aamen, aamen, päätökseks
      Suo enkelis suojelukseks
      Me maata lepoon menemme
      Jeesuksen nimeen nukumme!

    • Tänä aamuna rukoilemme, että saisimme Jeesuksen nimessä kosketuksen kipupisteisiin. Itselläni on rukousaiheena selkäkipu, joka haittaa elämistä Auta Herra, että kaikki selkävaivaiset saisivat avun elämiseen. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä Aamen!

      • Jumala on luvannut

        Aameen! Kiitos Taivaallinen Isämme että kuulet pyyntömme ja rukouksemme kun me sinulta apua pyydämme, poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

        Kiinnitä meitä yhä lujemmin uskossa sinuun Jeesus, tee toivomme voimallasi eläväksi ja rakkaus palavaksi, niin sinua kuin lähimmäisiämmekin kohtaan.
        Sinä rakastat meitä Jeesus, aina ristinkuolemaan saakka sinä meitä rakastit.
        ja edelleen rakastat. Anna nimesi ja pyhän Veresi tähden anteeksi syntimme, joilla olemme sinua ja lähimmäisiämme vastaan rikkoneet.

        Kiitos Jeesus rakkaudestasi, tästä armosta, kiitos pelastuksen lahjasta. Ota Jeesus syliin niitä lapsiasi jotka kylmällä lattialla odottavat Isän lämmintä lohduttavaa syliä. Kuule rukouksemme, nimessäsi Jeesus. Aameen, hallelujaa.


    • Ei saavu mahtavasti
      Hän joukoin korskehin
      Vaan vastustajat kaikki
      Hän kaataa kuitenkin
      Hän voittaa kärsimällä
      On Hengen miekka hällä
      Siunattu olkohonä
      Ken taivaasta tullut on!

      Taivaallinen Sotasankari! Sinun turviisi me jäämme, kun päivä taas yöksi vaihtuu.. Karkoita kaikki vaarat kansamme liepeiltä Jeesus sinun uhrisi tähden, jonka meistä annoit. Ota meidät kaikki omiksesi iankaikkisesta iankaikkiseen. Aamen!

    • Aamulle nyt aljetulsiunaukses Jeesus suo
      Uutta voimaa anna mulle
      Uusi mieli minuun luo...

      Taivaan Isä. Siunaa tämänkin päivän askareemme ja anna Pyhän Henkesi olla oppaamme kaikissa toimissamme. Hän hoitaa , kantaa ja vie perille.
      Tätä pyydämme Poikasi Jeesuksen nimessä. Kunnia, kiitos, kaikki valta Karitsalle, joka on arvollinen avaamaan sinetit ja Hän hallitsee. Aamen Halleluja!

      • Jumala on luvannut

        Aamen, kiitos Jeesus! Kuule Jumala rukouksemme, poikasi Jeesuksen nimessä.

        Jeesus, sinä olet tie. Auta meitä pysymään sinun rakkaudessasi. Poista pelot ja epäluulot, vahvista meitä Henkesi ja sanasi kautta, uskossa ja toivossa. Ole Jeesus niitä lähellä, jotka syystä taikka toisesta epäilevät, eivät uskalla luottaa sinun lupauksiisi armosta ja syntiensä anteeksiantamisesta. Nimessäsi Jeesus, rukoilen, aamen.


      • ^^muuttolintu^^
        Jumala on luvannut kirjoitti:

        Aamen, kiitos Jeesus! Kuule Jumala rukouksemme, poikasi Jeesuksen nimessä.

        Jeesus, sinä olet tie. Auta meitä pysymään sinun rakkaudessasi. Poista pelot ja epäluulot, vahvista meitä Henkesi ja sanasi kautta, uskossa ja toivossa. Ole Jeesus niitä lähellä, jotka syystä taikka toisesta epäilevät, eivät uskalla luottaa sinun lupauksiisi armosta ja syntiensä anteeksiantamisesta. Nimessäsi Jeesus, rukoilen, aamen.

        Aamen.


    • Taivaan Isä!
      Tänään rukoilemme koko Suomen Siionin puolesta. Kosketa vastuullisuudella jokaista julistajaa, joka eri kirkoissa ja rukoushuoneissa palvelee kuulijoitaan sanalla. Anna puhtaan sanan tulla uudelleen tärkeäksi kansamme keskuudessa .

      Herrani yhtä pyydän sinulta. Ilmestyskirja sanoo, että aikojen lopulla saastaiset saastuvat lisää, mutta sama sana sanoo, että pyhät etenevät pyhyyden tiellä. Kirkasta tämä sana omillesi, että pyhyys lisääntyisi ja valo tulisi kirkkaammaksi tässä pimenevässä ajassa.

      Tätä pyydän lupauksiisi vedoten Jeesuksen nimessä aamen Halleluja.

      • ^^muuttolintu^^

        Rakas taivaan Isä!

        Anna viisautta kirkastaa Jeesusta Kristusta täällä ja missä ikinä tahtosi on. Anna voimaa ja rohkeutta, ettemme sortuisi itseämme korottamaan. Vaan julistaisimme sinun Pyhää Sanaasi heille, jotka vielä eivät tunne Jeesusta henkilökohtaisesti ja ovat kadotukseen matkalla.

        Auta meitä kohtaamaan ihmisiä, jotka uskovat eri tavoin ja heitä, jotka ovat väärän vanhurskauden vankina, etsien itsestään pyhyyttä kelvatakseen viimeisellä tuomiolla.

        Anna nöyrä mieli ja kuuliainen sydän toimiaksemme tahtosi muklaan.

        Varjele kansan kirkkoamme ja sen herätysliikkeitä sortumaan maailman henkeen tai omaan vanhurskauteen.

        Anna armossasi vielä tulla herätyksen Suomeen ja muualle Eurooppaan.

        Kiitos että kuulet kaikki rukoukset, huokauksetkin, jotka tulevat särjetyistä sydämistä, murheen ja vainon alla, ympäri maailman.

        Jeesuksen nimeen. Aamen.


    • .o,.jujh

      Matt 24

    • Taivaallinen Isä! Anna Pyhän Henkesi ilmestyä täydessä voimassaan kaikissa seuratilaisuuksissa. Tätä pyydän Jeesuksen nimessä Aamen Halleluja!

    • Kiitämme Tänään Taivaan Isä siitä, että annoit Poikasi tulla ihmiseksi. Hän tietää ja ymmärtää meidän tarpeemme, siitä me kiitämme. Me ylistämme ja palvomme Sinua Jeesus ja tiedämme, että näet ja autat meitä, kun istut Isän oikiealla puolella. Sinun on kaikki valta kaikki kunnia ja kaikki voima ole ylistetty Isä ja Poika ja Pyhä Henki Aamen Halleluja !!!

      • ^^muuttolintu^^

        Aamen.

        Kiitos taivaallinen Isä yön levosta ja uudesta päivästä.

        Pyydän siunausta paikkakuntani lähetystyölle, seurakunnan läheteille ja uusille suunnitelmille kotikuntani seurakunnan toimintaan.

        Rukoilen paikallisen esikoislestadiolaisen yhteisön puolesta, Sinä tiedät mitä tarvitsemme.

        Siunaa ja varjele meitä jokaista, sinun lapsiasi ja heitä, jotka etsivät Sinua. Anna armosi ja Sinun rauhasi Jeesuksen, Herramme nimessä


    • su***

      Herra, suojele ja varjele myös heitä, jotka ovat ulkopuolella lestadiolaisuudesta. Sillä jokainen ihminen on sinun sallima tänne maailmaan tullut ja ethän poista heiltä suojelluksestasi.

      Herra, anna ymmärrystä heille jotka sortavat ja tuomitsevat lähimmäisiään. Anna heille ymmärrystä, että omelle samoja syntisiä sinun edessäsi. Olethan taivaan ja maan herra ollut ja tulet olemaan ikuisesti.

      Herra, suojele ja kuule heidänkin rukoukset, ketkä eivä turhaan huutele omaa hyvyyttään ja uskovat myös sinun armoosi, ja jotka rukoilevat puutteisiinsa ja pahuutensa yksinäisyydessään. Herra, olethan ainoa vartija ovellasi joka avaat ja suljet sen meidän kaikkien sinne kirkkauteesi pyrkiessä.

      Ota Herra kiitokset kiitokset elämästämme ja sen tien ohjauksesta mitä emme kuitenkaan ole pystyneet täysin sinun mukaasi elämään. Luo meille oikeat viitat, että osaisimme kulkea oikeaa polkua päämääräämme, joka olisi rauhan paikka.

      • juhailpo

        Haluan yhtyä kaikkiin tämänkin päivän rukouksiin. Kiitos tästäkin armon päivästä.


      • ainokaarina1
        juhailpo kirjoitti:

        Haluan yhtyä kaikkiin tämänkin päivän rukouksiin. Kiitos tästäkin armon päivästä.

        Aamen...


    • su***

      Aaneen!

    • Isä Jeesuksen nimessä pyydän, hoida hellästi ystävää, joka on muun sairauden lisäksi saanut flunssan, että hänellä oli levollinen yönseutu. Anna kaikille unettomuudesta kärsiville mielen tyyneyttä, että voivat ottaa vastaan virkistävän unen Sinulta. Kiitos, että muistat kaikkia ahdistuneita ja kipujen kanssa kamppailevia ja jotka riippuvuuksien takia ovat sidottuja. Katketkoot kahleet Jeesuksen nimessä. Yö rauhainen suo meille pois vaarat karkoita. Aamen Halleluja!

    • Sue K

      Suo anteeks kaikki synnit
      puhdista verelläs
      luo minuun uusi mieli
      pyhitä Hengelläs.
      Ja meidät suuret, pienet
      sun sulje suojahas,
      yö rauhainen suo meille,
      oi Jeesus, laupias

      Amen

    • Yöuni suo mulle

      Rakas Jeesus, auta univaikeuksissa, sinun nimessäsi. Aamen.

      • Taivaallinen Isämme! Sinä itse olet säätänyt unen ja valveillaolon rytmin. Sinä olet säätänyt jokaiselle ainakin ihmiselle määrätyn lepoajan. Isä Jeesuksen nimessä vetoamme ystävän puolesta, joka jää vaille täydestä yönlevosta unettomuuden tähden. Kosketa Pyhä Henki sitä osaa hänen aivoissaan, joka määrittää unen ja valbveillaolon kohdalleen. Anna Jeesus sinun rauhasi, joka su levon ilman huolia ja hermoilemista. Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä yhdessä sopien Aamen Halleluja!


    • su***

      Hyvä Jumala, suojaa meitä vanhuksia ahneilta hoitokodin omistajilta, että he antaisivat vanhuksille tarpeellisen hoidon. Suojele ja varjele,että he saisivat vanhuksinakin ihmisarvon. Että omat lapset muistaisvat vanhempiaan synnyttäjinä kasvattajina ja lapsena hellinä hoitajina.

      Suojaa taivaan isä, että jokainen vanhus saisi rauhallisen levon kun se aika tulee, sillä kaikilla on kerran sama kohtalo. Suojaa Herra, että vanhuksia ei peloteltaisi helvet.tiin joutumisilla, sillä sinä Herra otat meidät kerran kaikki huostaasi, valkeuteesi. Aamen.

    • miksi tällainen?

      "...sinä Herra otat meidät kerran kaikki huostaasi, valkeuteesi. Aamen."

      Ei aamenta tähän, väite on Jumalan sanan vastainen.
      Ainoastaan Jeesukseen uskovat pelastuvat.

      • su***

        "miksi tällainen" Olet Jumalan vastainen kun et laittanut aamenta väitteesi perään.

        Siis näin: Ainoastaan Jeesukseen uskovat pelastuvat AAMEN!


      • su***
        su*** kirjoitti:

        "miksi tällainen" Olet Jumalan vastainen kun et laittanut aamenta väitteesi perään.

        Siis näin: Ainoastaan Jeesukseen uskovat pelastuvat AAMEN!

        ..siis vielä. onko isämeidän rukous Jumalan sanan vastainen kun sen lopussa sanotaan aamen.

        Joudunko kadotukseen rukousvirheestäni? Vastaa!


    • Rakas Jeesus kuljethan kanssani tämänkin päivän? Kiitos rakkaudestasi Aamen!

    • Kiitos Isä tämänpäivän johdatuksesta! Siunaa Jeesus kaikkien köyhien ja arkojen ja sairaiden päivä tänään. Anna kiitollisuutta ja uhrimieltä niin, joilla on tänään kaikkea mitä tarvitsevat. Sinä Jeesus olen kaikkien Vapahtaja elämäntilanteesta riippumatta Kiitos Siniun nimellesi Aamen!

    • su***

      Kiitos Jumala, että olen saanut sinulta apua rukouksieni kautta. Kiitos että olen saanut elää näinkin vanhaksi ja saanut olla terveenä.
      Anna heille anteeksi ketkä eivät hyväksy ainoana korkeipana tuomarinaja ja pilkkaavat minun vajavaista uskoani.
      Anna anteeksi minulle, että puolustan itseäni kovillakin sanoilla minuun kohdistuvia tuomioita.
      Herra, anna voimia ja teveyttä. Älä tulla minusta toisten tuomaria sillä sinä
      Jumala näe kaiken mitä me olemme, mitä me tarvitsemme. Aamen.

      • ^^muuttolintu^^

        Taivaallinen Isä!

        Kiitos tästä ilon päivästä!
        Sain vastauksen ongelmaan ja avun joka auttaa pääsemään siitä. Ilo ja kiitosmieli aivan pursuaa sydämestäni. Tästä saavat läheisenikin iloa ja apua. Ole ylistetty kolmiyhteinen Jumala: Isä, Poika ja Pyhä Henki!
        Aamen!


      • juhailpo
        ^^muuttolintu^^ kirjoitti:

        Taivaallinen Isä!

        Kiitos tästä ilon päivästä!
        Sain vastauksen ongelmaan ja avun joka auttaa pääsemään siitä. Ilo ja kiitosmieli aivan pursuaa sydämestäni. Tästä saavat läheisenikin iloa ja apua. Ole ylistetty kolmiyhteinen Jumala: Isä, Poika ja Pyhä Henki!
        Aamen!

        Kaikkivaltias Jumala, anna Pyhän Henkesi vaikuttaa tänään lauantaina voimallisesti Helsingin nuortenillassa.


    • Mariia

      Nuorteniltaa rukouksessa muistaen virrentekijän sanoin.

      Silmänne nostakaatte vain uskon alkajaan,
      kuin ivaa, pilkkaa saatte
      orjilta tämän maan.

      Te nuoret Siionissa,
      armossa asukaa!
      Nuoruuden kiusauksissa
      verestä voiman saa.

      HL.770: 3,7

      • ^^muuttolintu^^

        Aamen. Rukouksiin yhtyen.


      • juhailpo
        ^^muuttolintu^^ kirjoitti:

        Aamen. Rukouksiin yhtyen.

        Kiitos tästä uudesta armon päivästä. Kiitos Isä että lähetit Poikasi Jeesuksen sovittamaan syntimme. Anna meidän joka tilanteessa muistaa että Jeesus elää ja Hän on keskellämme Pyhän Henkensä kautta tänäänkin. Ohjaa askeleitamme tänään että toteuttaisimme sinun tahtoasi. Kiitos Jeesus, olet Herramme ja Kuninkaamme!


      • juhailpo
        juhailpo kirjoitti:

        Kiitos tästä uudesta armon päivästä. Kiitos Isä että lähetit Poikasi Jeesuksen sovittamaan syntimme. Anna meidän joka tilanteessa muistaa että Jeesus elää ja Hän on keskellämme Pyhän Henkensä kautta tänäänkin. Ohjaa askeleitamme tänään että toteuttaisimme sinun tahtoasi. Kiitos Jeesus, olet Herramme ja Kuninkaamme!

        Kiitos tästä lepopäivästä, jonka olet asettanut, jotta jaksaisimme taas huomenna alkaa uuden viikon askareet. Ohjaa meidät kuuntelemaan, lukemaan, tutkimaan Sanaasi tänään, uudistumaan ja tulemaan ravituiksi Sanasi kautta. Jos usko Jeesukseen, Vapahtajaamme puuttuu, anne sen syntyä sydämeen. Anna sanasi julistajille kaikkialla Pyhän Hengen voima julistaa totuutta ja rakkautta pysyen Jeesuksessa Kristuksessa. Aamen.


    • su***

      Herrra, anna minulle voimia ja järkeä puolustaa omaa käsitystäni ja uskoani sinusta Herra. Anna minulle oikea usko hyvään, mikä ei tuo pelkoa, ahdistusta normaaliin elämääni. Kiitän sinua Herra, että olet kuullut rukouksiani ja olen saanut niistä avun.Kiitän Sinua terveydestäni ja siitä, että en ole menettänyt uskoani sinuun Herra.
      Suojele jatkossakin minua niin, ettei minua solvaajat ja kiroavat saisi pahoja voimia minulle vastoin käymiseen. Suojele meitä noituudelta ja toistemme halveksimisilta vaikka olisimme erillaisia uskoissamme. Sillä me emme loppujen lopuksi tiedä Sinun näyttämää lopullista tilaamme millainen se on. Mutta Herra toivon, että se olisi meille kaikille hyvä olotila, missä ei tuskaa ja kipua tunneta. Ja saisimme voiton siitä pahasta mikä meitä täällä eläissämme vaanii.
      Totisesti,totisesti, näin on tapahtuva!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      191
      4469
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      120
      2811
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2264
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      132
      2245
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1952
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1516
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      113
      1434
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1352
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe