mazdago foorumi sulkeutuu, missä jatketaan?

kuutone

mazdago foorumi sulkeutuu, täällä ei voi keskustella, se tiedetään..
missä jatkuu mazda keskustelut?

38

5319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cuppe

      Ihan totta, no täytyypä funtsia.
      Kyllähän Mazdamiehille pitää keskutelujutska olla, sentään paras Japanilainen......

    • M6 08

      Samaa mietiskellyt minäkin

    • eoiwjgierjgioj

      Täällähän sitä juteltiin ennen kuin Mazdagoa oli olemassakaan. Miksei täällä voisi jutella jatkossakin. Vaikka tänne joku provoviesti voi välillä tullakin niin ei siitä tarvitse välittää.

      NCF eli Nissanin kerhossakin ilmeisesti avautuu maksaneille jäsenille enemmän tietoa foorumilla mutta ilmaiseksikin voi kirjoittaa ja lukea ihan asiallista asiaa.

      Toivottavasti Mazdagossakin vielä palataan edes osittain vapaasti käytettävään foorumiin.

    • M6 08

      Ärsyttää lukee täältä mitään ku joka toinen juttu on provo
      ja turhaa PA..AA !

    • mazdagokäyttäjä

      Siis se sulkeutee niiltä jotka eivät ole maksaneita kerhojäseniä kun maksaneille halutaan tarjota enemmän vastinetta rahoillensa. Foorumin kannalta tuo on kaikinpuolin huono asia. Ensinnäkin vaikka osa tähän asti kitjoitellista litttyisivätkin, iso osa varmasti myös lopettaa kirjoittelu joten tähän asti kirjoitelleista häviää moni. Lisäksi uusille foorumin käyttäjille kynnys liittyä nousee varmasti.

      Mielestäni maksaneet jäsenet saavat nyt vähemmän vastinetta rahoillensa kun moni asiantunteva kirjoittaja lakkaa käyttämästä foorumia. Veikkaan että tulee olemaan aika kuollut paikka tulevaisuudessa.

      • m3mps

        näinhän se juuri menee :/
        voisikohan miata tai f-kerho hieman laajentaa toimintaansa ja ottaa muutkin orvot mukaan..


      • -teedee

        Jep. Foorumin muuttaminen maksulliseksi ei hyödytä ketään. Foorumilta poistuu todella suuri määrä tietoa, koska tyypit, joita miitit ym. kerhotoiminta ei kiinnosta, eivät varmaankaan suostu maksamaan jäsenmaksua pelkästä foorumin lukemisesta. Itse kuulun myös tähän joukkoon.

        Hiljainen foorumi tulee hiljenemään entisestään ja luulenpa, että jonkin ajan kuluttua tullaan palaamaan vanhaan malliin.


    • entinenmazdisti

      On merkkejä joilla ei ole Suomenkielistä foorumia ollenkaan muualla kuin Suomi24:ssä, esim. Suzuki. Ajellessani Mazdalla ja Nissanilla oli luksusta että niille oli oma foorumi mutta nyt Suzukista pitää jutella täällä Suomi24:ssä tai lähteä ulkomaisille foorumeille.
      Mazdalla peräti on asiakaslehtikin, Suzukilla ei sitäkään.
      No, onhan Mazda kalliimpikin auto uutena.

    • ex-mazdagon_seuraaja

      Juu, en todellakaan halua olla maksumiehenä mazdago:n hallituksen ja muutamien aktiivien saunailloissa ja ratatapahtumissa.

      Eli ainoa vaihtoehto on seurata ulkomaisia palstoja sekä tätä suomi24:ää.

      Todella harmillinen päätös mazdago:n hallitukselta. Mazdalla on Suomessa niin pieni markkinaosuus että Mazda yhteisö jos mikään tarvitsisi avoimuutta sekä foorumien että maahantuojan toimesta.

    • nyt mazdalla

      Eipä noita kerhomaksuja maksa kukaan täysjärkinen ellei ole merkkifanaatikko ja aja harrastepelillä. Taikka sitten useamman merkin kanssa pitäisi maksaa useaan paikkaan! Nyt unohdetaan foorumin "normikäyttäjät", joilla on loppujen lopuksi paljonkin tietoa yhteensä. Sisäänlämpiävä pikkufoorumi kuolee omaan mahdottomuuteensa. Ei siellä ncf:kään jäsenalueilla ole juurikaan mitään mitä ei netistä löydy muutenkin.

      • 4+6=11

        Ystävä hyvä, älä laita tänne linkkejä mazdago:hon.
        Me ei enää haluta seurata sitä palstaa, se on meille liian kallis.


      • 4+6=10
        4+6=11 kirjoitti:

        Ystävä hyvä, älä laita tänne linkkejä mazdago:hon.
        Me ei enää haluta seurata sitä palstaa, se on meille liian kallis.

        20e ???


      • ex-mazdagon_seuraaja
        4+6=10 kirjoitti:

        20e ???

        Jos kaikki foorumia käyttäneet maksaisivat 20e (siis pelkästään siitä että lukevat ja kirjoittavat foorumille) niin mazdago:n hallitus tekisi valtavan tilin ja voisivat juoda samppanjaa jokaviikkoisessa saunaillassaan(jos haluaisivat). Oikea hinta foorumin käytöstä per kävijä voisi olla max 50 sentti/vuosi/käyttäjä. Ei meinaan serverin vuokra paljoa maksa. Miksi ihmeessä pitää rahastaa niin valtavasti ? Miksi foorumin käyttäjä joutuu maksamaan muiden hupia, eikö riitä että maksaa oman osuutensa ?


    • mazda 6

      Olis kiva tietää miten tuolla Mazdago-foorumilla on juttu luistanut sen jälkeen, kun foorumi sulkeutui kaikilta ei-jäseniltä.

      Meinaan kun aiemmin tuli luettua sieltä lähinnä Mazda 6 -osiota, joka vaikutti melko hiljaiselta. Mitenköhän nykyään, onko keskustelu hyytynyt kokonaan?

    • ZOG-RX8

      Todella harmillinen juttu. Itse sain paljon asiallista ja hyvää tietoa RX8 mallista ennen kuin sellaisen hankin. Ei tuo maksu minulle mikään kynnysasia ole eli voisin hyvinkin sen maksaa, kun minulla tuo Mazda jo on vuosia ollut.
      Nyt vain Mazdan hankkimista ajatteleva ei voi maksamatta saada tuota tietoa, enkä usko kenenkään ennen ko. automerkin hankkimista tuota maksua maksavan.

    • observer4

      vagarena.fi, jossa kaikilla merkeillä, myös Mazdalla, on oma sivusto.

    • mazda6
    • koupp3

      dyny ja vag on hieman vaikea löytää, ilmainen merkkifoorumi olisi parempi.

    • rami12123

      onkos tämä homma edistynyt missään taholla??

    • ceeäx

      mihis väki on siirtynyt?

    • Mazdailija

      Olisin laittanut mazdaGo:hon kuvineen mun mullistavan keksinnön vetonivelen irrottamiseksi 626:ssa mutta taisipa ny sitte jäädä väliin. Eikö nimenomaan vanhojen mazdojen ystäville pitäisi tehdä foorumi? En halua mitään lehtä jossa on jotain uusia avaruusalusautoja ihan vaan kaupallisista syistä kun vanhat on parempia ja luotettavia.

    • mulla autona mazda6 2.0 -08.rupes airbag temppuilemaan.valo vilkkuu syklissä 2 ja viisi,onko tuo joku virhekoodi.

    • M6 08

      Penkin tunnistin johdon liitoksissa on ollut kosketus häirioitä,
      virrat pois ja liittimen puhdstus. Auttanut ainakin joillain, virtaa
      ei saa laittaa päälle kun johto on irti aiheuttaa airbäkin vikakoodin.
      Liitin penkin alla.

    • 31256
      • Kats vaan, nyt vasta hoksasin. Kiitos.


    • Monivuotisena Mazdago:n jäsenenä lopetin periaatesyistä foorumin seuraamisen sen muututtua kaupaliseksi. Mutta omapahan on vetäjien asia. Kunpa joku ottaisi asiakseen perustaa vapaan Mazda-foorumin Suomeen. Tarvetta olisi.

    • Mastamasa
    • näin se on

      Vuosia ja kymmeniä sitten taaksepäin ei ollu MITÄÄN nettiä eikä mitään foorumeita,jos jotain tietoa halusit niin mukaan vaan kerhoihin!
      Tää nykymaailma on vaan semmosten kiireitten hömpötystä,ei muka kerki äenää mihinkään ja tietokin pitää saada sekunnissa,kannattais mennä vähän iteesä jos ei halua mihinkään liittyä,ei kukaan ilmaseksi mitään tietoa jaa.
      Myöskin monissa nettifoorumeissa on omat kiusankappaleet jotka aina riitaa haastavat!

      • Anonyymi

        toi ihan totta, mutta sukulaismiehellä ei oikein ole kavereita, varsinkaan sellaisia jotka osaivat auttaa Mazdan huoltamisessa tai korjaamisessa.
        Ja yleensä kerhoihin päästäkseen piti olla joku tuttu joka "suositteli" tai vei mukanaan kerhoon.

        Nyt sitten vaan luetaan ilmaisia foorumeita, ja tuskaillaan ettei mikään onnistu, vaikka puheiden mukaan ainakin teoriassa osaa korjata mitä vaan (paitsi pesukoneita).


    • kempoo

      mitenköhän kalliiksi tulisi, jos jokainen foorumi vaatisi 20eur? Foorumeita kaatuisi aiankin urakalla.

    • Anonyymi

      Mikä on Mazda 2 1.4 vm2005 Jakohihnan vaihto väli

    • Anonyymi

      itsella jäis kohta ylimääräiseks mazda 6 nahkasisusta kuskinpenkki sähköillä onkos nuo haluttuja

    • Anonyymi

      Saivat tapettua aikoinaan vilkkaan ja aktiivisen foorumin tuolla tempauksella, miten meni niinkuin omasta mielestä?

    • Anonyymi

      Suurin osa keskustelee nykyään facebookin ryhmässä. Ei tietysti käyttöliittymältään lähesköön yhtä hyvä kuin itse foorumisivusto, jatkuvasti kysellään samoja asioita uudelleen kun facebookista vaikea löytää vanhoja keskusteluja aiheesta.

      Toinen suuri ongelma on että pitävät fb-ryhmää täysin julkisena, eli koko maailma näkee kun omalla nimellä keskustelet autosi ongelmista tai vaikka varastamisen arvoisista lisävarusteista.

      Muuten voisin jatkaa facbook ryhmässä mutta vain jos se pysyisi suljettuna ryhmänä. Suljettu ryhmä mhdollistaa edelleen ryhmän löytämisen kaikille ja ylläpidon vain hyväksyttävä ketä päästää sisään.

      • Anonyymi

        Meidänkään iskä ei kehtaa mennä FB:n kun joutuu kirjoittamaan omalla nimellä. Ja kun kaveripiirikin on lähes olematon, ei apuja saa kuin nettiä tutkimalla, tuskaista.

        Joku ano ryhmä olis hyvä että "ujotkin" auton kotifixaajat voisivat keskustella rempoista.


    • Anonyymi

      Kävi mielessä, että olisi kysellyt apua tuolta palstalta. Nauratti, kun siitä olisi pitänyt maksaa 20 euroa, että pääsee kysymään teknisiä kysymyksiä. Ei mitään järkeä. Siellä todellakin hallituksen jäsenet saavat juoda joka viikko sampanjaa saunailloissa.

    • Anonyymi

      Mahtaa olla hiljainen sisäsiittoinen foorumi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe