Kiitos

vain metsästäjä

Kiitos Perhon miehet hölmöilystänne.

9

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Justhin juu

      Hyvä hyvä!!! Kolme sutta vähemmän=Koirat ja pienentyneet hirvi/metsäpura kannat säästyy! Nyt metsästäjät kolehti pystyyn millä maksetaan näiden kaikkien etuja ajattelevien miesten sakot yhteisesti!
      Susia on vaan liikaa ja nää hihhulit onkin jo kaksikymmentä vuotta puhuneet yhdestä ja samasta määrästä "150kpl" Todellisia lukuja vaan ei haluta kansalle kertoa sitä vastoin ns salakaadot kyllä tuodaan heti tietoon.
      Se on helppo huudella kehäkolmosen sisältä miten muualla pitää olla susia mutta kunhan eivät helsinkiin tule.
      Kun kantojen kokoa valehdellaan niin pitää myös hyväksyä yhtälailla nämä mihin asiat johtaa. Hatun nosto Perhon miehille!
      Onneks sentään venäjän karjalassa maksetaan tapporahaa hukista. Estää se edes hieman sitä massa muuttoa tänne!

    • rehti mettämies

      Toivottavasti asialla oli joku äärioikeistolainen järjestö eikä mikään metsästäjäjoukkio. Muuten taas rehelliset metsästäjät saavat salakaatajan leiman otsaansa, noiden muutamien "terroristien" takia.
      Lieventävänä asiana on tietty, että sudet ammuttiin Metsäpeurojen talvehtimis alueelta, mutta kait niiden kaatamiseen ois voinut yrittää luvatkin hankkia?

    • ikävä juttu

      Eiköhän se salakaatajan maine ole jo annettu, ilman tuotakin.
      Porukka oli kyllä tavallisia metsästäjiä, joten sai siitä media vahvistusta luuloilleen.
      Tosi naivia on rehti metsämiehen näkemys tuosta luvan anomisestä.
      Lupia on anottu, vaan kun niitä ei myönnetä, siitähän asiasta on perimmältään kyse.
      Kun ei nähdä järkeä lupapolitiikassa, niin lähdetään omankäden oikeuden tielle.
      Typerää luulla noiden olleen ensimmäiset sude sillä seudulla.
      Porukka vain typeryyttään tuli liian itsevarmaksi ja varomattomaksi. Koko seutu tiesi kavereiden touhuista ja joku lopulta poltti heidät.Nyt sudet sitten pääsevät lisääntymään holtittomasti seudulla.

      • rehti mettämies

        Niin, varmaan tuo asia on kuten sen esititkin, mutta pahoin pelkään, että nyt tuosta hommasta tehdään ennakkotapaus ja rangaistukset ovat sen mukaiset (autoja, puhelimia, kelkkoja ja aseita valtiolle), hyvässä lykyssä vankilatuomio, jos selkeitä päätekijöitä porukasta löytyy.
        Meillä oli muutama vuosi sitten jopa kolmetoista sutta tällä alueella, mutta yhdellä myönnetyllä luvalla ja toisella poliisiluvalla ammuttujen susien myötä katosivat kaikki alueen sudet (ilmeisesti kiintiöt ylittyivät). Nyt alueella on pari kiertelevää sutta ja monta porukkaa "harmaiden" kettujen metsästäjiä, joten kiirettä pitää takkuturkeillakin.
        Lain omiin käsiin ottaminen on aina tuomittavaa, vaikka kuinka kansalaisen syvien rivien joukko olis lainrikkojien puolella.
        Syynä tekoon on tietysti nihkeä lupapolitiikka, mutta siitä huolimatta on luvattomille teille lähdettäessä oltava valmis kantamaan vastuunsa tekosistaan! Epäilen kuitenkin tapauksen ilmiantajalla/antajilla olevan jossain vaiheessa lämpöiset oltavat (paljastuessaan), sillä tuskin asian on käräjäsalilla täysin selvitetty!


    • ikävä juttu

      No laki on laki ja nehän on kaikki tarkoitettu noudatettaviksi. Sanktioita tulee jos kiinni jää ja törkeäksi muutettiin tuollainen metsästysrikos, että sikäli on kiinnostavaa nähdä, miten sitä asteikkoa käytetään tässä tapauksessa.

      Minä kyllä ymmärrän tuon omankäden oikeuden, vaikka se sinänsä tuomittavaa onkin. Uskon, siis tämä on vain oma uskomukseni, ilman mitään tioteapohjaa, että ilman omankädenoikeuden miehiä, meillä olisi vaikeuksia susien kanssa jo ympäri maata. Niin nopeastihan se susikanta lisääntyi joku aika takaperin, kunnes yhtäkkiä parissa vuodessa tilanne tasaantui.

    • R.I. Kollinenko

      Tässähän on kyseessä ollut susijahti ja sitä ei voi piilossa pitää.
      Parempi ois ollu perinteisin menoin, kuten aina on tehty; naksauttaa häiriö-hukka pois päiviltä ja kaivaa maahan vähin äänin, jos omalle tontille ilmestyy.

      Omankäden oikeus on aina kyseenalainen, mutta tää on vähä niinku vanha vilosohvinen kysymys; Rytiseekö puu kaatuessaan korvessa, jos kukaan ei ole kuuntelemassa ? Mun mielestä ei.

    • sushukka2

      Hirviporukat sekä muut metsästäjät HUOM. Nyt pitäis laittaa se punainen hattu kiertämää jokaisessa porukassa ja kukin jäsen laittaisi sopivaksi katsomansa summan tähän kolehtiin.Tällätavoin tukisimme Perhon miehiä hyvin hoidetusta riistanhoito työstä.Emme saa jättää heitä pulaan,koska tämän rakkaan isänmaamme valtiovalta tulee heitä siitä hyvästä teosta jonka he tekivät muistamaan mahdollisimman kalliisti.Joten puhaltakaamme yhteen hiileen ja voisimme todeta,että kyllä kansa tietää ja kansan käsi on karttuisa.

      • Mitä sakkia?

        Edellinen kirjoittaja väittää, että metsästäjät ovat järjestäytynyttä salametsäsysrikollisuutta tukevaa ja jopa törkeitä rikollisia auttavaa sakkia.

        Juuri tätä on aikaisemminkin epäilty ja juuri tämän takia luottamusta "metsästäjien" puheisiin tai tekoihin ei ole.


    • Taitaa olla Perhossa

      enemmän häiriintyneitä "metsästäjiä", kun susija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe