Locomotion, Riihimäki

Locomotion, RMK

Hei!

Mitä mieltä?

Kun Locomotion tuli, niin ihmiset olivat ihan mehuissaan, et nyt on homma kohdallaan? Mutta onko? Olen kuullut aika paljon negatiivista ja myös sen, että kaikki ketkä lähtivät ovat paukkuen Riihimäen toisesta kuntoklubista, niin on mennyt aika hyvin takaisin sinne mistä lähtivätkin. Ei se homma nyt mennyt ihan sillei, miten ehkä Sormunen sen ajatteli? Mielenkiintosta olisi tietää, et paljonko tuo kyseinen pulju tuottaa persnettoo. Ei ainakaan voitokas bisnes ole, sen tiedän.

21

5242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sivustakatsoja

      En asu Riksussa mutta oli miten oli niin mielestäni näyttää kuvissa ihan ajantasaiselta kuntosalilta.

      Läpinäkyvä hinnoittelu ja sitoutumispakottomuus ovat aika hyviä plussia . Hyvä kunto sivuilla ei minkäänlaisia hintatietoja ja vissiin on pitkät sitoutumisajat joista useimmat asiakkaat pidä. Toisaalta jos paikka on todella hyvä, niin silloin pitkä sitoutuminen ei välttämättä ole suuri este.

      Paikoista en voi sanoa mitään koska en ole kumpaakaan käyttänyt, mutta näin ulkopuolisena mielestäni tuo hyvän kilpailuasetelman.

      Omassa paikkakunnassa on vain yksi todella hyvä paikka ja ilman kilpailua olisi aivan varmasti kalliimpi. Ilman edullisempia ja pienempiä saleja hinnat olisi helposti 10-20 euroa korkeammat kuin mitä nyt maksan.

      Olisiko liiallinen kehuminen latistanut tunnelmaa? Joskus voi tulla pieni pettymys hyvästäki paikasta jos sitä kehutaan/hehkutetaan liikaa.

    • mummo -54

      Syksyllä oli hyvä paikka. Asiakkaita oli vauvasta vaariin.Toisin on nyt. Panostavat ryhmäliikunnassa vain 20-40v terveisiin ihmisiin.Spinningiä ja muita tulee kokoajan lisää. Kehonhuolto, niska-hartia,pilates- ja muut rauhalliset jumpat jätetty pois, tai muutettu mahdottomiin aikoihin. Jäljellä olevat venyttelytunnit muuttuneet 30 min. mittaisiksi. 40 e kk on kallis investointi yhden kehonhuolto tunnin takia. Moni on kuulemma jättämässä paikan uusien aikataulujen takia. Nyt on Hyvällä Kunnolla mahdollisuus.

    • qfeeqe

      Missä hel...vetin mehuissaan?

      Viddu mikä....

      • Daijuxx

        Jatka vaan sitä Aku Ankkojen lukemista...


    • Poispotkittu

      En voi suositella. Suosittelen lukemisiksi seuraavaa ketjua:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/9429976/active-kuntoklubi---en-suosittele!

      Minut irtisanottiin Locomotionilta ilman perusteluja. Vetivät ainakin kilon herneitä nenään antamistani palautteista. Musiikki on pauhannut paljolti kuin diskoteekissä. Missään toisella salilla en ole joutunut toistuvasti tai edes kertaa sanomaan musiikin kovuudesta. Minua kohdeltiin (johtotaso) kuin koiraa, ajettiin pois salilta tiukkaan sävyyn: "SINULLA EI OLE ENÄÄ MITÄÄN ASIAA SALILLE TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LUKIEN" ja "NYT!!!" =alahan jo laputtaa. Aivan karmeaa kohtelua.

      Antakaa palautetta omalla vastuulla. Useampi antamani kehitysehdotus kyllä kelpasi, mutta kritiikki musiikista oli Locomotionille liikaa. Salin ilmapiiri treenaajien kesken on kaupungin huonoin.

    • eikiinnostahifistelyt

      Sellanen kermaperseiden selfie sali,no thanks.old school kunniaan!

    • O-86

      En tiedä mitä salille on tapahtumassa mutta ei tuota enää kehtaa kuntosaliksi kutsua. Valitettavaa että markkinavoimat vetävät tätäkin paikkaa epätoivottuun suuntaan näin aktiivisen kävijän vinkkelistä katsottuna. Salilla ollaan menty epätoivottuun suuntaan pakkomyynnissä, kaupataan tusina PT-palveluita ties mille kohderyhmälle, on tullut automaattia yms. Ei siinä mitään, pakko se tulos on voitolliseksi yrittää kääntää. Joka päivä kesällä on locossa ollut aivan törkeän kuuma, varmaan lähemmäs 25c. Kyllä tällaisessa paikassa pitäisi olla kunnon ilmalämpöpumppu joka tilassa, eikä vain pari alitehoista ilpiä jotka huutavat täysillä. Tietty 16v selfietytöt ja keski-iän ylittäneet mummelit voivat kokea salin omakseen. Tietty pieni v*itutus kuuluu kovaa treenaamiseen niin toivo omasta kehityksestä pysyy yllä.

    • keijo_rautanen

      Onko locokikkelin omistussuhteet taas muuttuneet?

      • Anonyymi

        Liikevaihto laskee kuin lehmän häntä. Kohta vaihtuu nimi ja omistaja


    • Nykyisinmukavaa

      Ensiksikin, salin henkilökunta vaihtunut, minkä johdosta mukava ja vapautunut ilmapiiri. Ei enää kiukuttelevia pikkutyttöjä ohjaimissa. Toiseksi, selfietypykät aikuistuneet tai lopettaneet selfiet muutenvaan. Kolmanneksi, vain muutama kilpailevalta ovet paukkuen tullut lähti takaisin, koska kokivat Locolla olevan tunkua iltaisin. Neljänneksi, omistaja on erittäin mukava ja ideoille avoin. Viidenneksi musiikki ei ole koskaan liian kovalla ja toivebiiseille on palautelaatikko. Kuudenneksi, pakkohan ei ole ostaa mitään, joten pakkomyyntiä ei silloin ole. Seitsämänneksi, kannattaa jättää nuo katkerat vuodatukset omaan arvoonsa ja käydä itse katsomasa tilanne. Kahdeksanneksi, eiköhän täällä ole niin paljon saleja että jokaiselle löytyy omansa. Yhdeksänneksi, PT henkilöstö on osaavaa, mukavaa ja ammattitaitoista. Kymmenenneksi, kyllä, olen Locon asiakas ja todella tyytyväinen sellainen.
      Toivottavasti kommenttini kattoi kaikki asiat mitä tässä ketjussa on pohdittu. Joulun odotuksia kaikille ja hyviä treenejä, jokaiselle tavallaan ja siellä mieleisellä salillaan.

      • Nykyisinmukavaa

        Ai niin, nykyisin tosi paljon hyviä ryhmäliikuntatunteja hyvillä ohjaajilla, ja ensivuonna niitä tulee lisää, pilateksesta lähtien kaikille jotain


      • Riksubeef

        Loco on hyvä sali. Sopii hyvin kaikentasoisille treenaajille ja tilaa sekä laitteita on hyvin.

        Minkäänlaista pakkomyyntiä en ole havainnut. Hyvä, että erilaisia palveluja on tarjolla. Musiikki on sitä sama mitä muuallakin ja voimakkuuskin ihan ok. Kannattaa keskittyä treeniin ja kuunnella musat ja katsoa teeveetä kotona.

        Salilla on hyvä henki ja kaiken ikäiset ja tasoiset mahtuvat hyvin treenaamaan. Olen käynyt salilla aamulla puoli kuusi, iltapäivällä neljän maissa sekä kuuden jälkeen. Hieman erilaista porukkaa eri aikoina ja eniten porukkaa alkuillasta.

        Parhaiten asia selviää, kun käy itse kokeilemassa.


    • iidasofia18

      Paska koko paikka velottaa ihan turhasta

    • Grunerin.gruu

      Heikot käy muuten salilla

    • Poispotkittutoistuen

      Locomotion, onpahan paikka, ei voi muuta sanoa. Missään nimessä en voi suositella. Lensin jo toistamiseen ulos sieltä ja toisilla kuntosaleilla olen aina ollut pidetty jäsen, itsekin liikunta-alan koulutusta ja kokemusta omaava henkilö. Ensimmäisen kerran lensin pihalle, koska valitin toistuen kovaa olevasta musiikista, tästä on jo noin kaksi vuotta aikaa ja annoin muutenkin paljon palaute-ehdotuksia, jotka omistaja koki tyytymättömyyden ilmaisuna, käyttivätpä monet ehdotukseni hyväksi muuten minut ensin pois potkaistuaan!

      No tämä toinen äkkilähtö em. salilta tapahtui tänä vuonna, toukokuussa 2018. Tällä kertaa ehdin olla jäsen noin kaksi kuukautta, viimeksi ehdin olla noin kaksi viikkoa. Saliesimies oli vaihtunut ja alku näytti oikein hyvältä, kunnes alkoi tapahtua yllättäen. Ensin havaintoni salilta muuten. Musiikin taso oli OK, asiallinen verrattuna parin vuoden takaiseen kokemukseen. Musiikin sisältö oli kuitenkin enimmäkseen aivan kauheaa, eikä pelkästään meidän mielipide. Kauittimet on jopa pukuhuoneessa ja sieltä tuli mm. räppiä (fuck sanat raikuivat) ja raskasta musiikkia, joka on harvan naisen makuun. Salilla on myös eläkeläisalennus ja kuulemma paljon eläkeläisiä, joten tuollaisen musiikin soittaminen ei oikein sovi tuohonkaan. Itse en ole edes eläkeläisikäinen ja silti en kuuntelisi tuollaista karmeaa maailman lopun musiikkia. Sääliksi käy talon asukkaitakin. Totesin, että salilla oli myös sama miespuolinen pt, joka naureskeli minulle pari vuotta sitten, kun valitin musiikin kovuudesta (oikein korviin sattui).

      Tällä kertaa erimielisyys salin henkilökunnan kanssa alkoi proteiinipatukasta! Vanhempani osti salin automaatista proteiinipatukan. Yllättäen patukka osoittautui kivikovaksi, minulla on vahvat sormet ja enkä edes minä meinannut saada sitä katkeamaan. Vanhempani meni sanomaan asiasta vastaanottoon, josta sanottiin, että tiskillä patukat ovat pehmeämpiä, eivätkä olleet. Koska asian selvittely ei edennyt tyydyttävällä tavalla, minä riensin vastaanottoon saman asian vuoksi. Täysin kivikasvoiset ja tympeän näköinen henkilökunta oli tiskillä (saliesimies ja vastaanottovirkailija). Heidän mielestään proteiinipatukan kuuluukin olla kova, hyvänen aika sentään, enpä ole koskaan aiemmin pitänyt kädessäni kivikovaa proteiinipatukkaa. Patukka oli niin kova, että sitä ei meinannut saada edes sormin poikkaistua, ei olisi tullut mieleenkään laittaa sellaista suuhun ja asettaa hampaansa riskialttiiksi. Ei kaikilla ole parikymppisten ehjiä hampaita. Nix nax hampaat pois patukoita myynnissä salilla, jossa on eläkeläisiäkin melko paljon. Vastaanottovirkailija alkoi näsäviisailla: ”Olisit googlannut”. Eipä googlaaminen olisi millään tavoin auttanut. ”Olisitte tullut kysymään meiltä”, sanoi toinen, kyllä asiakkaan pitää voida luottaa siihen, että myytävä tuote on OK, on vastuutonta myydä kivikovia patukoita, emmekä edes tienneet noin kovia patukoita olevan olemassa. Nuori saliesimies kertoi itse syövänsä niitä, sanoin, että syököön rauhassa, mutta älkööt tarjotko niitä muille, vastuutonta. Erikoista oli, että myös pari personal traineria osallistui patukka-asiassa salin puolusteluun. Toisen (lyhythiuksinen nainen) mielestä patukka on oikein hyvä, sen voi poikkaista (ainoa asia vain, että patukkaa ei ostaja saanut poikkaistua, enkä minäkään meinannut saada nuorempana ja hyvänäppisenä) ja laittaa imeytymään suuhun. Myöhemmin toinen personal trainer (pitkähiuksinen nainen) taas sanoi, että miksette kokeilleet patukkaa, no kerroin, että se ostettiin kaapista. Meni naurettavuuksiin koko touhu. Katseltuani aikani tympeää ja käsittämätöntä tekstiä suoltavaa henkilökuntaa viskasin kevyesti jo avatun patukan vastaanoton tiskiltä heidän koppiinsa, äänestä päätellen meni lattialle. Henkilökunnalta oli tippunut naamarit kunnolla, ei hymynhäivää ja mitään hävittävää salin suhteen ei enää ollut. Palattuamme alas vaatteita vaihtamasta saliesimies asteli vastaanoton kopista hyvin terhakkaan oloisena ja meille kävi selväksi, että meidät aiotaan erottaa. Minut patukan heiton vuoksi (niin metsä vastaa, kun sinne huutaa) ja vanhempani äänen korotuksen vuoksi (hänellä on luontaisesti kova ääni). Saliesimies syytti vielä, että olisin yrittänyt heittää häntä proteiinipatukalla, sanoin, että ei pidä paikkaansa, myöhemmin vielä sanoin, että jos olisin halunnut osua häneen, olisin osunut loistavasti tarkan heittokäden omaavana, heitin patukan vain turhautuneena pois vastaanottoon ja tosiaan äänestä päätellen meni lattialle. Vastaanoton nuorella naisvirkailijalla oli erittäin hauskaa, nauroi koko ajan katketakseen, kun meitä erotettiin, kysyin, että mitä nauraa, ei kyennyt edes vastaamaan.

      Googlettamalla löytyy aika paljon lisää kokemuksia tämän salin omistajan saleista, eikä ole mukavaa luettavaa. Pilvin pimein on sali-imperumia vain kasvattanut, vaikka ehdotin koko salibisneksen lopettamista.

      • Anonyymi

        Eli sali on aivan p*ska koska musiikki ei sattunut miellyttämään laadultaan eikä volumiltaan sekä protskupatukka sattui hampaisiin...jaaa-jaaa... ongelmat kullakkin! ;)
        Btw, powerista tai gigantista voit hakea kuulokkeet ja näitä pehmeitä "eläkeiläisten patukoita" varmaan löydät Prisman hyllyltä.;)


      • Anonyymi

        Oletko se riihimäen hullu näyttelijä.
        TAAS.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko se riihimäen hullu näyttelijä.
        TAAS.

        Paras sali ja paras henkilökunta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paras sali ja paras henkilökunta

        No, eipä Locomotion ihmeellinen paikka ole.

        Tilat ovat ahtaat, matalat ja hämärät. Vessat ovat onnettomia koppeja eikä edes juomaveden ottamiselle ole omaa hanaa. Siisteydessä olisi parantamisen varaa. Pukuhuoneet ahtaita.

        Kuntoillessa toki kuuluu ähinää ja kolinaa, mutta Locolla painot paukkuvat kuin junttilassa ja osa porukasta hokee v-sanoja alituiseen. Käsipainoja heitellään maahan. Yritäpä siinä nauttia treeneistä. Painojen maahan paiskomisen osalta pätee se, että mikäli jaksaa nostaa, niin jaksaa myös laskea. V-sanoja on joka toinen sana pukuhuoneessa. Jotenkin vastenmielinen ilmapiiri, kun toisia ei oteta mitenkään huomioon.

        Yläkerran laitteet ovat suurimmaksi osaksi räpellyslaitteita.

        Henkilökunta on ihan mukavaa kylläkin.


    • Anonyymi

      Heikot käy salilla

      • Anonyymi

        En käytä enään kuullokkeita salila. Ottaa partion kun jänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe