Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Finnhits 2013 kevätkiertue peruttu

show must go on

Joo, tuollainen uutinen putkahti juuri eetteriin ja tilalle suunnitellaan jotain superkiertuetta loppuvuodelle.

Uutisessa puhutaan kauniisti käytännön kiireistä ja logistiikkaongelmista, mutta on hauska arvuutella, että kenellä noista vanhoista staroista se pinna nyt sitten kunnolla pimahti ja yhteistyö ei oikein onnistu?

Reetu vai Tapani ?

6

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pietiliinuska

      Ehkäpä ei myy tarpeeksi....

    • Lorujaje

      Tiedotteessa luki ,että lipun myynti oli lähtenyt jo lupaavasti käyntiin ( kuukausi lippuja oltiin ehditty myydä ) . Hartwall-areenaan konserttiin oli liput ainakin menneet jo näinkin lyhyessä ajassa kiitettävästi kaupaksi ( lippu-pisteen sivuilta vilkaisin katsomokartaa kun sieltä sopiva paikkaa itselleni parisen viikkoa sitten hain.)

      Voihan olla, että tämä uusi kiertue aiottiin järjestää vähän liian nopeasti joulukuun puolessa välissä päättyneen kertueen perään, jotta kaikki järjestelyt yms. olisi ehditty saada ajoissa valmiiksi.

      En oikein usko, että noilla tähtiartisteilla mitään kränää ja nokkapokkaa olisi keskenään tullut ja sen vuoksi kiertue olisi siirtynyt. Samat artistit kuitenkin sillä syksyn kierueelakin jatkavat.

    • ********************

      Onhan noilla kaikilla aika isot egot, ja varmaan jotain yhteentörmäilyä voi olla tollasella kiertueella tapahtunutkin, muttei varmaan mitään niin ylitsepääsemätöntä ,että sen takia pitäis koko kiertue siirtää myöhemmäksi. Kyllä ne pystyy keskenään erimielisyydet sopimaan jos sellasta on. Vähän liian hätäseen tuo uusintakiertue meinattiinkin mielestäni pitää. Täytyis olla vähintään muutama kuukausi väliä näin mittavalla ja laajalla kiertueella.

    • Hmmm.....

      Tapsalla piti olla helmikuun lopussa Satulinnassa keikka, mutta joutui sen perumaan kun tuo uusi kiertue päätettiin järjestää just niihin aikoihin ja sinä päivänä olisi Finnhits-konsertti ollut Vaasassa . Myös toisen tanssikeikan Tapsa joutui perumaan kun kiertueen konsertti olisi osunut just samalle päivälle. Nyt kun viime viikolla selvisi, että tuo konserttikiertue kuitenkin siirrtetään myöhemmäksi niin korvaakohan konsertti järjestäjä Tapsalle ja muille kiertueen laulajille ne keikat jotka he konserttikiertueen vuoksi ehtivät jo perumaan ?

    • nih!

      Reetuhan on tuon porukan ainoa kilahtelija

    • En tiiä mut

      Ei se Dannykään ole poissuljettu vaihtoehto. Herrasmies Danny on ärhäkämpi kuin antaa ymmärtää jos/kun ei pääse pomottomaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe