Poistetaanko viestit

Ihmettelen vaan

Onko Porvoo palsta ainoa mistä poistetaan asialliset viestit Itä-Uudellemaalla,tapahtuuko sitä muillakin paikkakunnan palstoilta?

6

358

  Vastaukset

  • Porvoo palsta on tosi mielenkiintoinen siellä ei saa keskustella,kaloista erikoisesti silakka on asiaton kuten myös linnut,niissäkin on jotain asiatonta ja tietenkin se kaikkien tiedostama ruotsinkielen käyttö tekstissä eihän Porvoossa osaa kukaan sitä vai kuinka se taas olikaan??

  • Ilmoitin että kaikki viestit joissa on tuomioistuin tuominnut kunnianloukkaudesta "ilmoitan asiaton viesti"!

  • Tätä samaa "asiallisista viesteistä" kyselevät myös esim. lieksalaiset rasistit ja sitten kun ne saavat sakkotuomion ne ihmettelevät, että enhän minä mitään.

  • Tietenkin poistetaa kaikki kriittinen joka koskee Monikulttuurisuutta, joka on nykyään Suomen johtava uskonto.. Kuten joskus oli Jugoslaviassa, kuinkas sille valtiolle kävikään?

   • Libanon oli joitakin vuosikymmeniä sitten maa, missä ihan oikeasti kaikki uskonnot saivat toimia rauhassa keskenään. Sitten tuli sota, missä kaikki tuhottiin. Kuka muistaa tarkemmin? Nyt on taas jonkinlainen rauha paitsi eteläisen koko maailmaa terrorisoivan naapurin kanssa.


  • Hei..onko täällä Porvoolaisia jotka olisivat tutustuneet Porvoon leirintä-alueeseen?? Porvoo on upea kaupunki turisteille,,, mutta häpeä on Porvoon leirintä alue ...alue metsittynyt ,hoitamaton ja vaarallisia-alueita esim. iltaisin ja sateella heinien kasvaessa portaille,,,jossa tiheää pusikkoa portaiden vierustat.Kaikki epäkunnossa esim. keittiö ja suihkutiloissa..lasten leikkikenttä hoitamaton ..ja ei muutakaan viihdettä lapsille kuin vanha keinu ja hiekkalaatikko ,jotka kaikki heinien seassa..Olisiko aika Porvoon päivittää leirintä-alue ajan tasalle,jossa viihtyisivät turistit kun hotellitarjontakin on mitä on??Tällä hetkellä alue on Suomen häpeä pilkku ,,kannattaa mennä ja katsoa/ottaa oppia muiden kaupunkien hyvin hoidetuista leirintä.alueista,,joissa matkustajat ja karavaanit viihtyvät !!!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445