Kanssakäyminen naisten kanssa vaikeaa

nyt jännittää

Olen hieman alle kolmekymppinen mies, erittäin ujo ja täysi nolla naisten suhteen, mitä tulee keskusteluun, seksiin ym.. Tällä hetkellä tilanteeni on se, että ystäväni järjesti jokin aika sitten mut sokkotreffeille erään kivan tytön kanssa, jota olen tavannut jo lähes kuukauden ajan. Aluksi ajattelin, että eiköhän tämä jännitys tästä lievity muutaman kerran jälkeen. Toisin kävi. Joka ikinen kerta on jännittänyt helvetisti alusta loppuun asti ja ollut jotenkin kiusallinen olo, vaikka kyse on ollut ihan normaalista keskustelusta tai leffan katsomisesta toistemme luona tms. Ihmettelenkin suuresti, miksi tyttö yhä jaksaa pyytää mua ulos ja soitella, vaikka olen tämmönen hissukka. Hänelle kyllä olisi vientiä muutenkin, kaunis, sosiaaalinen ja nuori nainen kun on.

Nyt olen erityisen tukalassa tilanteessa, koska tyttö on selvästi vihjaillut siihen suuntaan, että haluaisi harrastaa seksiä mun kassa. Viimeksi kun nähtiin, hän oli pukeutunut oikein paljastavaan ja seksikkääseen asuun ja kosketteli mua siihen malliin, että meinas jännityksen vuoksi taju lähteä. Olen siis neitsyt tästä iästä huolimatta. Tämän ikäiseltä varmasti odotetaan jo vankkaa kokemusta seksistä, joten PIKKASEN meinaa jännittää seuraava tapaaminen, joka on sovittu ensi viikonlopulle. Nyt olisikin hyvät neuvot kalliit, miten saisin psyykattua itseni "pelikuntoon" tässä muutaman päivän aikana.

Kohtalotovereita? :D

22

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei

      Miksi haluat muuttaa itseäsi? Tämä tyttö selvästi pitää sinusta sellaisena kun olet kun kerran soittelee ja haluaa ulos:). Kaikki ihmiset ovat erillaisia ja erillaisuus on hyve eikä kannata yrittää olla muunlainen kuin oikeasti ole. Tuosta seksistä ei kannata stressata voihan se olla että tyttökin on neitsyt ja voithan sinä sanoa että sinulla ei ole paljoa kokemusta seksihommista kyllä hän ymmärtää

    • 6+12

      Sulla on käynyt tosi hyvä tuuri kun olet löytänyt tuollaisen ymmärtäväisen naisen. Auttaisikohan betasalpaajat jännitykseen, oletko kokeillut?
      Harmi kun itsellä ei ystävät järjestä treffejä ;D Olen kateellinen..

    • Visible man

      Jos se tyttö on kestänyt hissukkamaisuuttasi, niin ihan kuin sitä haittaisi neitsyytesi. Siinä kun pelehditte, niin sanot vaan että "ei v-i-t-t-u en oo muuten koskaan pannut ja jännittää ihan sikana". Sitten jos homma menee pieleen niin nauratte vaan kumpikin, ei se sitä tyttöä niin paljon haittaa.

    • nyt jännittää

      Kiitos rohkaisevista vastauksista. Olen tosissaan miettinyt tuota, että sanoisin tytölle suoraan olevani kokematon, jos sängyssä tulee sitten ongelmia. Ei vaan näin ajatuksen tasolla ainakaan tunnu kovin houkuttelevalta idealta, käsittääkseni naiset tykkää itsevarmista miehistä? ;D

      Kyseinen neitokainen kyllä ilmeisesti tykkää musta jonkin verran, sillä olin itse erityisesti tapaamisen alkuvaiheessa tyypilliseen tapaani lopettamassa deittailua voimakkaan ujouteni vuoksi. Hieman välinpitämättömästä luonteestani huolimatta hän on pitänyt minuun tiheään yhteyttä, ja tässä sitä nyt ollaan, pitkään kestäneen poikuuteni menettämisen kynnyksellä!

      Oon btw kokeillut beetasalpaajia ja myös rauhoittavaa lääkitystä hieman vaihtelevalla menestyksellä. Useimmiten tuntuu, että ne vaan turruttaa mielen ja kropan, mutta ei varsinaisesti poista ujouden ja ahdistuksen tunnetta.

      • En enää ikinä mainitse kokemattomuudestani mahdolliselle kumppanille. Riittää kun yksi ujoista pitävä jätti kokemattomuuden vuoksi.


      • nyt jännittää
        wlfwd kirjoitti:

        En enää ikinä mainitse kokemattomuudestani mahdolliselle kumppanille. Riittää kun yksi ujoista pitävä jätti kokemattomuuden vuoksi.

        Kiitos vinkistä. Taidanpa itsekin jättää väliin, nyt kun tarkemmin asiaa ajattelee. Ei huvita ottaa riskiä, vaikka tyttö kuinka ymmärtäväiseltä vaikuttaakin. Mieluummin vaikka sanoo ettei ole harrastanut pitkään aikaan ja jännittää sen vuoksi tms.

        Myös minulla on menneisyydessä runsaasti ikäviä kokemuksia kokemattomuudesta (joka johtuu ujoudesta), joka on johtanut aina vain varovaisempaan käyttäytymiseen naisten kanssa. Kaksi potentiaalista parisuhdetta on kariutunut kokemattomuuden vuoksi ja lukuisia tilaisuuksia menetetty epäonnistumisen pelossa. Alkaa olemaan jo sellainen fiilis, että kyllä tässä pikkuhiljaa jo ansaitsisi jotain onnistumisiakin naisrintamalla.


    • stressaaja

      itse olisin vastaavasta tilanteesta jo paennut muutaman tapaamisen jälkeen tavalla tai toisella,kun olisin jännittänyt niin paljon ja tressaantunut siitä jännittämisestä niin ettei mistään ois tullu mitään.
      tiedän sen että vaikka pääsisinkin sängylle asti jonkun kanssa niin seksistä ei tulisi mitään kun kaikki muut paikat olisi jäykkänä jängityksestä paitsi vehje.

    • tätä

      Kannattaa olla rohkea ja sanoa ettet ole kokenut koska kyllä sen huomaa varmasti. Tyttö vaikuttaa olevan tosi kiinnostunut susta ja varmasti hyväksyy asian. Jos ei niin on kyllä tosi kusipää (miltä ei kertomasi perusteella vaikuta) Kehu sitä vähän (ei liikaa, limanuljaskamielistely ei oo kivaa) ja ole aito oma itsesi niin paljon kuin jännitykseltäsi voit niin kaikki menee hyvin. Todennäköisesti tyttö on voinut jo melkein arvata, itse en ainakaan kovin paljoa ihmettelisi jos tosi ujon oloinen mies ei olisi kokenut. Eikä tosiaan haittaisi, en itekään harrasta ja pidä arvossa yhden yön suhteita (vaikka siis kaikki saa tedä mitä tykkää)

      Mutta mukavaa vtulevaa viikonloppua teille

      • true lies

        Naisten neuvoihin ei tunnetusti kannata luottaa..


    • ........

      No mitä kävi?

      • nyt jännittää

        Eipä käyny oikein mitenkään. Tuttuun tapaani tyydyin pelkkään hyvän yön suukkoon ja halaukseen, minkä jälkeen liukenin paikalta ja sovimme seuraavan tapaamisen ensi viikolle. Saapa nähdä mitä tästä elämästä vielä tulee, tuntuu tuo seksin harrastaminen niin kovin vieraalta ja pelottavalta ajatukselta, etten ihmettele vaikka viettäisin loppuelämäni neitsyenä. Ei toimi viina, ei rauhoittavat tai beetasalpaajat, ei terapia eikä meditointi.

        Hohhoijaa että onkin taas vaihteeksi hirveä masis päällä. Huvittais vaan hypätä parvekkeelta alas ja unohtaa tämä koko seksihullu maailma. Oon niin kyllästynyt tähän ujouteen, toimettomuuteen elää elämää niin kuin haluaisin.


      • 10+17
        nyt jännittää kirjoitti:

        Eipä käyny oikein mitenkään. Tuttuun tapaani tyydyin pelkkään hyvän yön suukkoon ja halaukseen, minkä jälkeen liukenin paikalta ja sovimme seuraavan tapaamisen ensi viikolle. Saapa nähdä mitä tästä elämästä vielä tulee, tuntuu tuo seksin harrastaminen niin kovin vieraalta ja pelottavalta ajatukselta, etten ihmettele vaikka viettäisin loppuelämäni neitsyenä. Ei toimi viina, ei rauhoittavat tai beetasalpaajat, ei terapia eikä meditointi.

        Hohhoijaa että onkin taas vaihteeksi hirveä masis päällä. Huvittais vaan hypätä parvekkeelta alas ja unohtaa tämä koko seksihullu maailma. Oon niin kyllästynyt tähän ujouteen, toimettomuuteen elää elämää niin kuin haluaisin.

        Tsemppiä, itse olisin kyllä onnellinen jos tapailisin mieleistä naista, itse 26v en ole käynyt vielä edes ensitreffeillä..


    • tsemppiä =)

      Kannattaa kertoa tuolle naiselle kokemattomuudesta kyllä hän ymmärtää, itsekkin olin kokematon ja tuolloisella tyttöystävällä nykyisellä avovaimollani oli ollut jo pari seksikumppania ennestään. Hän sanoi että se on naisten mielestä hienoa että uskaltaa kertoa asiasta, koska kyllä nainen joka on harrastanut seksiä aikaisemmin huomaa kokemattomuutesi. Tsemppiä
      ps. Olen itsekkin eritäin ujo enkä oikein uskaltanu lähestyä nykyistä avovaimoani koska pelkäsin että sanon/teen jotain typerää. Jos tämä nainen oikeasti välittää sinusta ( niinkuin vaikuttaa ) nii ei häntä haittaa ettet ole kokenut ;)

    • tsemppiä_täältäkin!

      Älä ota niin raskaasti tuota edellistä tapaamista, kuulostaa tuon ja edellisten viestien perusteella siltä, että nainen on oikeasti kiinnostunut sinusta! Sovithan kuitenkin tapaamisen vielä hänen kanssaan :) Vähän kateellinen olen, kumpa olisin itse samanlaisessa tilanteessa :D

    • 3+17

      Kannattaisiko tutustua paremmin ennen seksiä?
      Mun eka kolmikymppinen poikaystävä jännitti niin paljon ekalla kerralla kun ei tunnettu vielä kun parin kuukauden ajalta, ettei seksistä tullut sitten mitään. Ei ollut kyllä kokematon, mutta mukava ja ihana ihminen muuten, niin ei se ollut eromme syy. Ero tapahtui vasta vuosia myöhemmin muista syistä.

    • ilmari6969

      Etköhän nyt kuule sano sille naisellesi suoraa, että et ole hirveen kokonut tapaus. Kyllä se nainen ymmärtää, jos ei niin on aika kusipää! Kidutat vain itseäsi aivan turhaa...

      • Visible man

        Nimenomaan. Jos ei saa muutenkaan mitään aikaiseksi, niin mitä väliä vaikka nainen jättäisikin kokemattomuuden vuoksi (mitä en usko tässä tapauksessa käyvän)? Seuraavan kerran kun istutte vierekkäin siellä sohvalla, niin vedät syvään henkeä ja sanot sille tytölle että sua jännittää ihan helvetisti, mutta että tykkäät hänestä tosi paljon.


    • nimimerkitön28

      Ei tästä varmaan mitään apua ole, mut kirjotan nyt kuitenkin :P Oon ehkä ujoin ihminen ikinä, mutta jotenkin nyt viimeisen 1,5v aikana olen onnistunut löytämään kolme naista. Sitä ennen kärsin 26 vuotiaaksi naisettomana...

      Kaikkia kolmea yhdistää, että ne alkoi baarista. Yhdenyönjutusta, joka jatkui muutamasta kuukaudesta yli puoleenvuoteen. Mua jännittää puhuminen ihan älyttömästi, en pysty oikeen olemaan oma itseni. Mut kunhan huulet saa yhteen, alkaa meno ;) Sit vaan kiinni, puristelee sieltä täältä ym. ja kohta ne vaatteet lentää, siis perussettiä, ei kai sitä tuu ajateltua. Mulla ainakin unohtuu ujous siihen paikkaan, saa tehdä mitä haluaa naiselle, josta pitää. Sit taas seuraavalla kerralla on kuitenkin yhtä ujo taas, joten eikun uudestaan sänkyyn. Kyllä se siitä vähitellen, kun oppii luottamaan. Mutta siinä menee itellä ainakin pitkään, varsinkin jos joutuu odottamaan päiviä tapaamisten välillä.

      Mut joo, en tiiä miten perinteisellä treffailukuvioilla saisin ikinä naista. Kerran olin treiffeillä, kamala kokemus. En pysty siihen, en pysty juttelemaan jonkun tuntematton kanssa mistään. Tarvitsen kännisen naisen, joka katsoo himoitsevasti mua, muuten ei tuu mitään mistään :D

    • nimimerkitön28

      Ja mullakin on mennyt uuden kumppanin kanssa sähläämiseks ekat kerrat, kännin ja jännityksen takia. Tuun ehkä kolmannella tapaamisella vasta. On se vähän noloa, mut ei sitäkään tule ajateltua. On siinä vähän hakemista alkuun, missä se kolo on ja rytmin kanssa, vähän kaiken, miten liikkua. Jos pääsee vetää paljaalla, helpottaa. Kondomin kanssa saa vielä taistella omat kuviot seisomisongelman kanssa :D Mut ehkä oon päässyt helpolla, kun olen saanut pääasiassa ilman mokomaa tuntumantappajaa. Mutta kyllä se nainenkin tietää, että uuden tyypin kanssa menee ekat kerrat totutteluun, olkoot kokematon, tai ei. Yhteinen rytmi löytyy ehkä n. kymmenen kerran jälkeen. Sitä ennen voi sählätä ja kokeilla, ihan miten huvittaa. Kyllä se nainen nauttii myös siitä, että saa olla sun temmellyskenttänä, kun se susta pitää. Kannattaa ehdottomasti kertoa vasta jälkeenpäin, ettei ole pelimies-panomies. Silloin naisen tunteet on jo voitettu, ja saat uusia yrityskertoja :)

    • tsebetsuzi

      Sama vika. Lähemmäs kolmekymmpinen "poika" olen kanssa. En osaa toimia naisten kanssa, enkä oikeastaan harrasta minkäänlaista seurustelua vastakkaisen sukupuolen kanssa. Suurin osa mun kavereista. niin nais - kuin myös miespuoliset ovat kokeneita ja menettäneet neitsyytensä jo teini-iässä, alle 18 vuotiaana. Osa puhuu myös valloituksistaan, paitsi minä joka en koskaan puhu omista kokemuksistani kun niitä ei ole päässyt kertymään. Pari kertaa ois ollu mahdollisuus saada kokenutta, mutta olen itse jännittänyt siinä tilanteessa ja asia ei ole johtanut mihinkään.

      Nämäkin vähäiset lähelle piti tilanteet ovat olleet niitä yhden illan juttuja. Koskaan en ole vakavissani seurustellut tai pidemmän aikaa haudutellut sitä asiaa, että pian sänky saattaa kutsua. Joka kerta on ollut lähinnä yllätys, jolloin en ole osannut sitten toimia. Asiaa pahentaa kun ne yhden illan jutut ois ollu puoltuttujen naisten kanssa, enkä halua että maine leviäis . Jännitän koko tilannetta valtavasti. Olen ajatellut, että ainoa keino että saisin kokemusta, olisi löytää joku kumppani josta tietää ettei hän tuomitse kokemattomuutta, ei ole tuttu millään tapaa ja olisi minulle lähinnä vain kuin elämänkoulun opettaja, jonka kanssa ei tulisi koskaan olemaan mitään muuta kuin vaan se seksiin totuttamiseen kuluva ajanjakso. Maksullisia naisia en ole tuskin koskaan hankkimassa.

    • 4+20

      Antakaa niiden naisten opettaa, jos niillä on kokemusta. Voivat pitää tilannetta todella kiihottavana!

    • luonnon laki

      Säälittäviä tapauksia olette. Onneksi noin surkeita geenejä kantajat vievät perimänsä mukanaan hautaan, sen sijaan, että levittäisivät niitä normaalin väestön keskuuteen. Luonto kyllä karsii heikot ja kelvottomat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2669
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      231
      2531
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      191
      1808
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1253
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe