Nousevat härät

16+7

Millaisia? :)

5

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MasterZeromus

      Kiitos että joku esittää tuon kysymyksen! Mitä sanoisin, mukavuuden haluinen, jääräpäinen, vanhoillinen, hiljainen vieraitten kanssa mutta huumorintajuinen lähimpien kanssa joille hän on myös reilu vähästäkin. On itsellänikin toisinaan vähän liianki tiukalla jalat maassa eli samassa lätäkössä tallaamista vaikka pitäisi jatkaa elämää eteen päin.

      Uskollisuus on ehdoton eikä mitään ilman kaverin suostumusta. Uskon itse että rakkaus missä muodossa vaan on ikuinen mies ja naispuolen välillä. Kyllä se toisinaan ärsyttää kun on joutunut johonkin huonoonki tapaan kuten liian laiskaksi että siitä on vaikea päästä irti. Samoin myös se että on vaikea antaa anteeksi ja eikä missään nimessä unohtaa mitään loukkausta vaan jopa harkitsen kostoa.

      Nousevia Härkiä ovat esim Sigourney Weaver, Carrie Henn, Suzi Qadro, Dave Gahan, Roland Freisler, Patricia Gozzi lempi leffasta Sundays And Cybele, Claudia Cardinale, Mia Farrow ja Marianne Faithfull. Se viimeinen on yksi hyvin hyvin harvoista Nousu merkkini edustajista joka on yleinen kiertopalkinto kun vertaa muihin mihin tahansa Nousuihin.

      Intohimoa riittää vaikka kuin vaikka se onkin enimmäkseen visusti takalukossa ja jos ei joku henkilö jostain syystä mielytä niin siihen ei auta mitkään selittelyt kääntämään meidän kantaamme.

    • 18+19

      Hyvä kuvailu, kiitos sulle. :)

      Mä oon ite nainen ja löydän tuolta sopiviks kohdiks ainaki:

      - Mukavuuden haluisuuden
      - Jääräpäisyyden
      - Tallaan ehkä samoissa lätäköissä :D
      - Laiskuus :D
      - Uskollisuus, reiluus
      - Vaikea antaa anteeksi joitain juttuja, en tiedä johtuuko kyllä ennemmin niistä asioista
      - Jos joku henkilö ei miellytä, vaikea muuttaa kantaa

      Se taas mitä en nää omalla kohdalla paikkaa pitäviksi niin että olisin hiljainen vieraidenkaan kanssa, kostamistakaan en harkihe koska se on lapsellista ja tyhmää, oon jotenkin kasvanut yli semmoisen... intohimoinen myös olen, välillä ehkä liiankin, eikä tuu sitä aina salailtua. :)

      • MasterZeromus

        No tulipa tuossa jotain samanlaisuutta! Merkkimme edustajiahan tuntuu olevan niin vähän täällä pohjoisessa että on erittäin kiva törmätä toisiin samanlaisiin että oikein tekisi muuttaa hieman etelämpään. No se hiljaisuus on todellisessa elämässä hyväkin ominaisuus välttääkseen vaikeita tilanteita. Tuntemattomia kohtaan olen yleensä aika epäröivä mutta netissähän olen tietysti avoimempi.

        Täytyy sanoa että olen aika poikkeava toisista ihmisistä niin käytökseltäni kuin kiinnostuksieni suhteen että voi jopa tulla väärinkäsityksiäkin. Olen myös rehelline, jopa liianki rehellinen mikä ei aina ole hyödyksi kun ajaa takaa niin vallankumouksellista suuntaa kuin minä. Jos ihmisellä on periaatteita niin miksi niitä pitää salata ja niistä tinkiä?

        Olen mieluiten lavan takana piilossa kuin itse parrasvalossa. On totta että en suutu helpolla mutta silloin kuin olen on se ollut aikamoista ja sitäkin pakenen monesti lapsuuteen asti. Enkä väitä ettei olisi sisäisiä taisteluja mutta nekin tulee voittaa ainakin ne huonoimmat ominaisuudet. Haluan ennenkaikkea mielikuvituksenikin käyvän todeksi.


    • MasterZeromus

      Unohdin kysyä että mitä muita merkkejä sinulla on? Minulla on Rapu Aurinkomerkkinä ja Härkä Kuumerkkinä vieläpä 12 Huoneistossa eli siitäkö se minun perääntyminen todellisuudesta? Ystävistä ja sukulaisista voin sanoa että: 1 Mirja eräs lapsuuden tuttava joka olisi adoptoinnut minut oli Nousu Härkä, Aurinko Kaksonen, Kuu Veskari eli semmoinen kiihko kommunisti joka kielsi Jumalan miksi minä tyrmäsin koko henkilön joka sitemmin poistui lapsettomana liika juovuksissa saunoen, 2.Petteri minun nuorempi serkkuni joka asuu Hesassa on Nousu Härkä, Aurinko Oinas, Kuu Skorppari ja on yhtä sietämätön kuin se klovni Kefka You Tuubesta joka tosin oli aikaansa edellä jo 9 vuotiaana kun muutkin sen huomasi kun hän itseään hipelöitsi, joskus molla maijan kanssa, joskus näyttäen takapuolta ratikoille/junille. Mutta oli minulla myös parempiaki merkki tuttavia eräässä lapsuuden tuttavassa nimeltä Kari ja opettajassa nimeltä Aila.

      • 4+18

        Voi luoja ootsä noiden selityksies kanssa joku sekopää? :DD

        Hei tää on julkinen palsta...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe