Mieheni käyttää naisten alusvaatteita

Fetisistin vaimo

Miehelleni tulee aina joskus kova halu pukeutua naisten stay up -sukkiin ja pikkuhousuihin. Pukeutuminen on hänelle hyvin seksuaalinen teko ja kun menemme johonkin ulos syömään, kaupoille tms. tiedän hänen olevan hyvin kiihottunut, jos hänellä on vaatteidensa alla naisten asuja.

Minulle tämä ei ole minkäänlainen ongelma. Miksi olisikaan? Samanlaisia asujahan käytän itsekin. Suunnilleen kerran kuussa käymme yhdessä ostelemassa alusvaatteita yhdessä. Osa minulle ja osa miehelleni. Emme tietenkään kaupassa kuuluta, että osa alusvaatteista tulee mieheni käyttöön.

Välillä näillä palstoilla tulee vastaan viestejä naisilta, jotka ovat järkyttyneitä miestensä naisten asujen käytöstä. Jos olet tällainen nainen, osaatko selittää mikä siinä niin järkyttää? Pelkkä "se tuntuu väärältä" ei riitä vastaukseksi. ;)

Ja onko palstaa lukevissa naisissa muita, jotka suhtautuvat asiaan niin kuin minä? Jos sellaisia löytyy, kerrotko, missä vaiheessa ja miten miehesi fetissi naisten asuihin selvisi, miten reagoit ja mitä siitä seurasi?

32

5369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nahkikset yhdessä

      Mieheni fetissi ovat nappanahasta valmistetut nahkavaatteet varsinkin nahkahousut ja itsekin pidän nahasta kovasti Hän kiihottuu kovasti kun kuljemme yhdessä nahkavaatteissa kaupungilla ja monet ihmiset tuijottavat meitä. Tunnemme siitä salaa mielihyvää että saamme ihmisten huomion olemalla pokkeuksellisen rohkeita sillä moni pariskunta ei uskalla kävellä julkisesti yhdessä näyttävän kiiltävät nahkavaatteet päällä. Tämä yhteinen kiinnostuksemme nahkaan on ollut jo seurustelun alkuajoista asti ja se yhdistää meitä ja lujittaa vain liittoamme.

      • Kiiltävää kumia

        Nahkassa ei mielestäni ole mitään outoa eikä ihmeellistä. Kyllä monet käyttävät nahkatakkia tai nahkahousuja.

        Enemmän rohkeutta vaatii lähteä kaupungille pvc-asuissa tai latex-vaatteissa. No se ei ehkä talvella ole järkevää, mutta lämpimällä ilmalla.


    • Kumifetisisti mies

      Aloittaja on hyvin järkevästi suhtautuva ihminen. Miehen halu pukeutua naisten alusvaatteisiin ei todellakaan ole mikään sairaus, ei homouden oire eikä minkäänlainen viite naismaisuudesta. Onpahan vain eräs seksuaalisuuden ilmentymä. Mies saa lisää mielihyvää näistä tavallisesta poikkeavista asuista. Myönnetään, epäsovinnaista se on, mutta so what?

      Miehenä haluaisin kirjoittaa sen verran asian vierestä, että itselläni on fetissi kumi- ja muovivaatteisiin. Oma vaimoni ei tätä oikein hyväksy, puhumattakaan että haluaisi toteuttaa toiveitani pukemalla itse päälleen jotain sellaista. Tämä on pilannut koko seksielämämme.

      Eli viestini on: jos seksinne on nautittavaa, pitäkää kiinni kumpanistanne ja hyväksykää hänet sellaisena kuin on.

    • Erika69

      Samoin meillä, käymme vaimoni kanssa yhdessä ostoksilla. Meillä kävi kuitenkin niin, että erikoisliikkeen myyjä tajusi, että ne ostokset tulevat minulle joten voinkin nykyisin mennä yksin ostoksille ja kyseinen myyjä esittelee asusteita tietäen, että ne tulevat minulle. Loistavaa palvelua.

    • Fetisistin vaimo

      Kiitos vastauksista.

      Olen miettinyt asiaa ja tiedostanut, että minulla itsellänikin on jonkinlainen fetissi alusasuihin, mutta se on varmaan hiukan erilainen kuin mieheni fetissi. Aivan kuten hänkin minä nautin asujen tunnusta vartalollani ja niiden ulkonäöstä ja tunnen mielihyvää kun katselen asuja kaupassa ja peilistä päälläni.

      Ero tulee siinä, etten koe asuja ihan yhtä seksuaalisesti kuin mieheni eli en hyväile sukuelilmiäni niillä niin kuin hän enkä varsinaisesti kiihotu pelkkien asujen näkemisestä, vaikka saatan kiihottua hiukan kun näen niitä jonkun muun naisen yllä.

      Suurin ero on kai siinä, että hän on kertonut nauttivansa erittäin paljon myös vastakkaiseksi sukupuoleksi pukeutumisesta, tosin vain intiimialueiden asujen osalta. Kuvittelisin, että tunne muistuttaa hiukan sitä, minkä minä saan, jos puen strap on -dildon. Siinä tulee hauskan kihelmöivä olo, kun näen peniksen itselläni, vaikka se onkin tekopenis. Ehkä mieheni tuntee hiukan samoin nähdessään säärensä stay upien ja peniksensä naisten pikkuhousujen peittäminä.

    • Hienoa hienoa! Vapaudutaan vanhoista ajatus kahleista asujen ja pukeutumisen suhteen! Voiko tuperämpää olla kuin kaiken määrittäminen ja laaduttaminen? Käsittämätöntä, Vapaus pukeutua kauniisti ja seksikkäästi kuuluu kaikille myös miehille. Olen samaa mieltä että parisuhteessa olisi niinkuin muutenkin tajuttava ihmisen yksilöllisyys ja hyväksyttävä kumppani ja hänen toiveensa mikäli se ei riko itseä. Keneltä muka kauneus, seksikyys jne on poissa? Kannustan pukeutumaan, nautitaan kauneudesta ja ollaan mitä ollaan!

    • Stay up mies

      Olemme olleet yhdessä vaimoni kanssa jo kohta parikymmentä vuotta. Lapsiakin on saatu ja onnellisia oltu. Suhteen alkuvaiheessa puolisoani ahdisti kovasti transvestiittinen fetisismi, joksi oman mieltymykseni olin tajunnut. Keskustelimme asiasta avoimesti, kerroin etten halua muuttua naiseksi tms.
      Kun hän pääsi asian kanssa sinuiksi, on ihanaa seksiä molemmat meistä stay upeissa, pitsialkkareissa, rintsikoissa jne jne riittänyt. Itse asiassa harvemmin ilman niitä. Olen itse ajan myötä hyväksynyt myös tämän piirteen ja koen sen itse asiassa rikkautena. Ja parempi näin, koska mieltymys on niin vahva.
      Eräs lääkäri totesi että tästä voi parantua vain leikkaamalla munat veks..

      Erektioni on paljon voimakkaampi ja kestävämpi näin. Olemme laajentaneet leikkejämme edelleen, strap onit, meikit jne. Nauttikaa elämästä älkääkä murehtiko. Itseäni harmittaa alkuvuosiimme liittynyt ahdistus asiasta. Onneksi nyt on netti ja kokemuksia voi näin jakaa.

    • korutar

      Meillä taas intohimona tai no fetissinä ovat korut. Huomasin miehen jossain vaiheessa viihtyvän ostoksilla kanssani kultasepänliikkeissä ja toivoi synttärikseen korua myös itselleen. Olin toki lainannut=laittanut hänelle silloin tällöin jonkun kaulakoruni, vaan setti jäi vaillinaiseksi kun korviksia ei voinut käyttää. Niinpä repäisin ja synttärilahjaksi annoin lahjakortin jonka mukaan saisi valita koruliikkeestä lahjan kunhan suostuu ensin yllätykseeeni. Näin sovittiin ja marssittiin juuri ennen sulkemisaikaa tuttuun liikkeeseen, jonka myyjätär oli mukana juonessa. Hänet istutettiin tuoliin ja myyjä kertoi, että vaimosi halusi yllättää sinut ja että hän saisi korvakorut ja saa valita haluamansa reiítyskorvikset ja lahjakortilla toiset vielä mukaan. Hiukan hän vastusteli, mutta oli silminnähden innostunut. Ei muuta kuin kirkkaat kivikorvikset napsautettiin korviin ja sitten valitsemaan varsinaisia koruja. Ostettiin tavalliset hopeiset renkaat ja sen lisäksi valitsin hänelle mielestäni sopivat roikkuvat isommat korvikset kotikäyttöön. Korvakoruvalikoima on tietysti kasvanut ja hän on saanut muitakin koruja. Kalevalakorun Lintunen kilisee ranteessa mukavasti kun kello ja lintu osuvat kellonrannekkeeseen :) Yläkorvaansa laitatin hänelle ihan oikean timantin, jonka katoaminen tai poisotto estettiin pisaralla pikaliimaa. Alkuhämmästelyn jälkeen ihmiset ovat pitäneet siitä ja kehuneet sen olevan persoonallisen piristävä. Seuraavaksi ajattelin hankkia hänelle jonkun pantamaisen kaulakorun, ensin kotikäyttöön... Korut kiihottavat meitä, niitä on kiva katsella toisella, käyttää itse, antaa ja saada. Olen tyytyväinen, että sain mieheni yli uskalluskynnyksensä korulliseen elämään.

      • Olen itsekkin halunnut että vaimoni tekisi saman liikkeen minulle.
        Olen joskus asetellut korviini vaimoni korva koruja ja olen kiihotunut asiasta.
        Joskus kyllä vaimo on heitänyt ajatusen laitataa minulle korvikset mutta on jäänyt siihen sitten.
        Onhan niitä pantamaisia kaulakoruja myynnissä.


    • Mekko ja pikkarit

      Tässä vielä yksi mies, joka pukeutuu naisten alusvaatteisiin. Parikymppisenä taipumus ahdisti minuakin ja pidin sen salaisuutena silloiselta naisystävältäni. Olimme suunnitelleet häitä ja kaikkea mutta kun hän sattumalta sai tietää salaisesta harrastuksestani hän ei voinut hyväksyä sitä. Hän järkyttyi ja pilkkasi minua siitä ja lopulta jätti minut.

      Sen jälkeen vältin parisuhteita koska pelkäsin että kävisi samalla tavalla kuitenkin. Onneksi vuosia myöhemmin tapasin naisen, jolle uskalsin heti alussa kertoa taipumuksestani ja joka vain innostui asiasta, koska oli ennenkin seurustellut naisten asuihin pukeutuvien miesten kanssa.

      En voi sanoin kuvailla miten ihanalta tuntuu nukahtaa joka yö naisen viereen joku kiihottavan seksikäs satiiniyömekko tai naisten sillkiyöpaita päälläni. Tai rakastella häntä mekko päällä.

      Jos miehet tapaatte naisen joka hyväksyy sen että puette naisten alusvaatteita, pitäkää kiinni sellaisesta naisesta koska sellaisia kultakimpaleita on harvassa. Ja te naiset jotka hyväksytte sen puolen miehessänne, te olette aivan ihania ihmisiä!

      • Liivit molemmilla

        Meillä mieheni tykkää pukeutua palleatuellisiin rintaliiveihin ja sukkanauhoihin ja sukkiin. Hän tykkää myös, että minä pukeudun samanlaisiin asusteisiin.
        Pukeutuminen johtaa aina sukupuoliyhdyntään ja antaa hänelle ja tietenkin myös minulle hyvät kiksit.
        Miehelleni nämä liivisessiot tuntuvat olevan todella tärkeät, sillä ilman liivejä hän ei ole juurikaan kiinnostunut seksistä.
        Kertoi jo 12 vuotiaana pukeutuneensa äitinsä liiveihin ja runkanneensa pikkuista piliänsä aina kun se oli mahdollista.
        Minusta naisten alusvaatteisiin pukeutuvat miehet ovat jotenkin erityisen selsikkäitä.


      • aaaamar
        Liivit molemmilla kirjoitti:

        Meillä mieheni tykkää pukeutua palleatuellisiin rintaliiveihin ja sukkanauhoihin ja sukkiin. Hän tykkää myös, että minä pukeudun samanlaisiin asusteisiin.
        Pukeutuminen johtaa aina sukupuoliyhdyntään ja antaa hänelle ja tietenkin myös minulle hyvät kiksit.
        Miehelleni nämä liivisessiot tuntuvat olevan todella tärkeät, sillä ilman liivejä hän ei ole juurikaan kiinnostunut seksistä.
        Kertoi jo 12 vuotiaana pukeutuneensa äitinsä liiveihin ja runkanneensa pikkuista piliänsä aina kun se oli mahdollista.
        Minusta naisten alusvaatteisiin pukeutuvat miehet ovat jotenkin erityisen selsikkäitä.

        ihanaa, että on naisia, jotka ymmärtää meitä liivimiehiä. Mikään ei oo ihanampaa kuin pukea naisten pikkuhousut, sukkahousut ja sandaalit. Jos vaimon kanssa vois rakastella sukkanauhoissa niin wautsi wau...


    • mustat sukat

      loistavaa kun löytyy naisia jotka jotenkin voivat ymmärtää miten hienolta tuntuu
      miehestä nailonsukkien ja sukkanauhaliivien kosketus iholla .sukkien kevyt puristus säärissä on aivan ihana.
      Jo 8.v jäin ensimmäisen kerran kiinni siskoni nailonit jalassa.äitini oli onneksi
      hyvin ymmärtäväinen ja lupasi minulle omat sukat ja sainkin ne mustat nailonit
      melko pian.ovat edelleen tallella joskin muuta vaatetusta on kertynyt vuosien
      varrella mutta sukat ja sukkanauhaliivit ovat aina olleet intohimona.

      • arthur arsehole

        tottakai naiset tajuaa, miltä nailonit tuntuu. Samalta ne tuntuu miehenkin jalassa. Ja hyvältä on tuntunut. Totta tosiaan.


    • ei väliä

      Mieheni käyttää sukkahousuja, minusta aivan normaalia. Ehkä jopa seksikästä. Tai sitten ei.

    • Hakkaraisen Tepu

      Mitäs ihmeen liivimiehiä täällä on?

    • Turbo Pentti

      Prätkäporukkaa ???

    • mitenkähän saisin avovaimoni innostumaan asiasta?olen kertonut hänelle harrastuksestani ja ehdottanut,että naisi mua straponilla kun olen asuissa.hän ei edes halua nähdä mua asuissa saatikka panis mua straponilla.sanoo,että alkais nauramaan kun näkis mut asuissa.alkaa pikku hiljaa kyllästyttämään toi sama jyystäminen.aina sama asento ja samat kaavat.eikä hän edes halua käyttää mitään seksikkäitä asuja.en ymmärrä mikä siinä on niin vaikeeta,koska eihän se ole häneltä mitään pois.anteeksi tämä vuodatus,mutta oli pakko johonkin avautua.

      • grftrgft

        Kun ei nyt, niin ei koskaan.


    • Vuosirenkaita on

      Muita outouksia. Rakastellessamme mieheni on melkein aina puolipukeissa.

      Asia joka minua häiritsee hieman on se, että hän kuljeskelee usein alaosattomassa ilman syytä.
      Rakastellessamme hän on samassa puoliasussa. En näe siihen mitään syytä enkä ole katsonut aiheelliseksi kysyäkään.
      Ylävartalossa ei ole mitään merkillistä jos nyt lihaksikkuutta ei pidä sellaisena.

      Toinen piirre on liikkuminen kotona kaulapanta kaulassa jossa on liekaköysi.
      Siis vaikka ei ole tarkoituskaan niinä aikoina ryhtyä seksiin.
      Hän tuntuu nauttivan jo siitä, että välillä vähän aikaa vedän liekasta.

      Eivät nämä muodosta mitään ongelmaa mutta itse olen ymmyrkäisenä ilmiöistä ja syistä.

    • Vaatteet lainassa

      Vaimoni käyttää minun alusvaatteita. Olis se silloin kohtuullista että minä saisin käyttää hänen!

    • nainen 34

      meillä kanssa mies käyttää sukkahousuja säännöllisesti, minusta siinä ei ole mitää fetissiä, koska mieheni ei kiihoitu laittaessaan sukkahousuja jalkaansa...kalu ei ala seisomaan itsekseen vaan vasta sitten jos annan aihetta kiihoittua ;) samanlailla mielestäni miehetkin voivat käyttää sukkahousuja kuin naisetkin...onhan miehille jo oma mallistokin mutta olen sanonut miehelleni että ostetaan "naisten" sukkahousuja sinullekkin, koska miesten mallit maksavat tolkuttoman paljon ja tuskin eroavat naisten malleista mitenkään...

    • Käytin myös sukkahousuja jatkuvasti mutta ne menee niin helposti rikki muutin leginseihin viime sysynä.

      • m50m

        Minäkin käytän sukkahousuja ,vaimo tietää et käytän,mut ei ihan varmasti miksi,kun käytän niitä talvella,olen sanonut ,että ne on mukavammat päällä,kuin miesten paksut kalsarit.mut mua kiihottaa pitää niitä jalassa nähdä miten hyvin ne istuu mun jalkaan ja on ihanat päällä,,pieni pullotus näkyy hyvin ja on sexyyy nähdä ne,,,kiihottaa olla ne jalassa,,,


      • m50m kirjoitti:

        Minäkin käytän sukkahousuja ,vaimo tietää et käytän,mut ei ihan varmasti miksi,kun käytän niitä talvella,olen sanonut ,että ne on mukavammat päällä,kuin miesten paksut kalsarit.mut mua kiihottaa pitää niitä jalassa nähdä miten hyvin ne istuu mun jalkaan ja on ihanat päällä,,pieni pullotus näkyy hyvin ja on sexyyy nähdä ne,,,kiihottaa olla ne jalassa,,,

        Aivan sama tilanne minulla


    • TV-Jaana

      Hienoa, että miehetkin uskaltaa kokeilla sukkahousuja.

      Ne tuntuu kiihoittavilata jalassa.

    • nailonangsti

      Miten voi jokin klisee-vaatekappale (kapeaan naiseuskäsitykseen sopiva, kuten nailonit) saada noin voimakkaan merkityksen hyvinvoinnissa. Siis pala kangasta. Itsetuntemus ihmisenä, onko yhteys poikki kun lohduksi ahdistukseen kelpaa vaatetus ja omaan itseen keskittyminen? Kuulostaa piinalliselta ratkaisukeinolta, pitemmän päälle? Onko sille siihen kumppanin yhteyteen enemmän pyrkivää vaihtorhtoa, ken tietää? Vai onko se vastaus suhteen ongelmaan?

    • Nailonpöksyn muija

      Meillä se alkoi seuraavasti, tai luulin alkaneen. Olimme mieheni kanssa mökillämme ja sinne tupsahti nuorempi sisareni yllättäen. lähdimme yhdessä lähellä olevalle tanssilavalle. Siellä otettiin mukana olleita paukkuja baarista ostetun keskioluen lisäksi.
      Mökille palattuamme otimme hiukan lisää alkoholia ja oltiin kaikki pikkukännissä. Sisareni esitteli siinä uusia ja seksikkäitä alusasujaan ja hänen päähänsä pälkähti, että tehdään minun miehestäni tyttö, niin voidaan pitää naisten iltaa...
      Sanoista tekoihin. Mieheni ei paljoa vastustellut ja kohta hänellä oli yllään todella seksikkäät alusasut sukkanauhaliiveineen, pitkinen nailonineen ja lopuksi mustat rintsikat, joidenka kupit täytettiin sukkahousuilla. Meikkiä piti myös olla. MInä otin suuren määrän valokuvia, joita vieläkin usein yhdessä ihaillaan.
      Mieheni sai siinä ihan sisareni edessä kunnon erektion, johon sisareni totesi, että hänen poikaystävälleen asuilla on sama vaikutus. Sitten hän ajoi meidät makuuhuoneeseen ja sain todella kunnon rakastelun mieheltäni, joka siitä alkaen pukeutui aika usein naisten alusasuihin ja itse nautin siitä valtavsta, kun huomasin millaisen kiihkeän sänkykaverin miehestäni asujen avulla sain. Siis, ei mitään panikointia, jos jonkun äijä ihastuu nailoniin. antaa mennä vaan. :)

      • Anonyymi

        Nussihan hän samalla nyös siskoaai kun niin kiimassa oli!🤣


    • heppuli6

      Ne vaan tuntuu niin hyvältä. What a lovely silky touch...

    • Anonyymi

      Minäkin pukeudun joskus naiseksi. Ehkä olen syntynyt väärään sukupuoleen. Tuntuu hyvältä kun pukeudun pitsipäksyihin, kukkamekkoon, saumasukkiin ja sukkanauhaliiveihin ja kaiken kruunaa isot rintaliivit, johon olen valmistanut kovasta vaahtomuovista rinnat. Löysin kirpputorilta H-KUPIN RINTALIIVIT! Tuntuu mahtavalta kun rinnat pullistelevat tiukan puseron alta. Läysin kirpputorilta myös 43 numeroiset STILETOT! ja valkoisen peruukin , joten peilistä katselee IHASTUTTAVA BLONDI! Naisena olo on ihanaa!!! Pitäisiköhän vaihtaa sukupuolta ? Laitattaa valtavat silikonirinnat ja poistattaa kalu ja saada tilalle vagina?

    • Anonyymi

      Itse pidän siitä kun saan pukea päälleni tyttöystävän tuulipuvun housut.
      Kiihoittavaa runkata ne päällä.
      Seisoo kovemmin kuin normaalisti ja spermaa tulee enemmän.
      Ohut kangas tuntuu hyvältä jäykkää terskaa ja kovia kiveksiä vasten.
      Ihana myös nuuhkia huosujen sisäpuolta, pillun ja pyllyn tuoksuja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      98
      2260
    2. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1935
    3. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      43
      1905
    4. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      34
      1816
    5. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      178
      1377
    6. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1359
    7. Kuvaile kaivattusi luonnetta

      Millaista ihmistä kaipaat?
      Ikävä
      50
      1178
    8. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

      ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
      Ikävä
      94
      1079
    9. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

      Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
      Tv-sarjat
      7
      954
    10. Hyvää rakkaushuomenta

      Tässä tulee rakkautta päivääsi. ❤️🤍💙💚💛💜💝💞💕💓💖💗💘💟🩷🩵🫶🏼❤️‍🔥😘😍😻💌🏩
      Ikävä
      179
      928
    Aihe