turhauttaa, kun penikka nakkaa ruokaa roskiin!

esskiiis

hän nakkaa sämpylän roskiin, mikäli repii sen rähmäkäpälillään "väärin"! Hän leikkaa juustosta aina päältä viipaleet, ennen kuin ottaa itselleen. Ja nakkaa nämä päällimmäiset juustot roskiin, ihme hommaa! Rohmuaa ja omii karkit jne. jos olen ostanut karkkipussin, niin hän omii sitä. Sen lisäksi hän avaa esim. maustepusseja ja dippijauhopusseja ja sormilla syö sitä. Ällöttää.

Kyse on 6-luokkalaisesta, pitäisi se ymmärtää ettei ruokaa roskiin nakkaa jos sämpylän itse menee avaamaan huonosti. mitä tehdä

9

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Outo kysymys

      Mitä vittua??? Onko tämä siis joku sinun sukulaisesi/tuttusi kakara, jota joudut vastentahtoisesti sietämään, vai omasi? Jos on oma tekele, niin kuka teidän kodissanne määrää; sinä aikuinen vai tämä kuudesluokkalainen???

      "mitä tehdä"

      No vittu siinä sinulla tosiaan on pulmaa!! Mitäs jos nyt ihan ekaksi yrittäisit vaikka KASVATTAA sitä pökälettäsi?? Tosin olet jo noin 12 vuotta myöhässä.

    • eeeskiiiis

      ei usko/ymmärrä kun sanoo, miten tulisi toimia. kyseessä ei ole oma, mutta samassa perheessä asuva

      • Outo kysymys

        No jospa laittasit sen lapsen oman vanhemman asialle. Sanot että jos ei kakaran käytös muutu niin ei tipu pillua enää. Eiköhän lopu juuston tuhlaaminen.

        "Rohmuaa ja omii karkit jne. jos olen ostanut karkkipussin, niin hän omii sitä."

        Kysyn uudelleen: kuka teidän perheessänne määrää, aikuinen vai lapsi? Jos kakara omii karkkeja niin läimäytät näpeille ja sanot "Osta omat karkkisi!!".


    • ....Not normal.....

      Tuo on tahallista kiusantekoa, mitä ei tule sietää tai sitten kakara on pahasti neuroottinen, ehkä esim. asperger, eikä mahda tuolle käytökselleen mitään. Hän on jonkinlaisen hoidon tarpeessa.

      • ....Not normal.....

        Voisit yrittää pakata juuston niin, ettei se varmasti pinnalta kuivu ja leikkata sämpylät valmiiksi kahtia. Jos ei kelpaa olkoon syömättä.


    • ruokaaeisaatuhlata

      samalla hän nakkaa voileipäkinkkuja roskiin mitä mukaan pudottaa lattialle. Kieltää ei aina ehdi, eikä hän usko kieltoja, joten ruokaa menee roskiin mielettömänä hänen vuoksi.

    • Uskomatonta :-O

      On teillä ihmisillä ongelmat. Miten on mukulaa kasvatettu ne tähänastiset 12 vuotta kun on tuollaisia tapoja oppinut? Kasvatusvastuussa olleilla on nyt peiliin katsomisen paikka. Onko annettu pienenä porsastella sillä perusteella, että "eihän noin pieni vielä ymmärrä, ei sitä voi torua eikä komentaa"? Kummipoika 4v on kasvamassa juurikin sen takia tärviölle, kun eivät "vielä noin pientä" viitsi opastaa tavoille. Mistä katkaisijasta ne hyvät tavat sitten kuvitellaan kytkettävän päälle ykskaks kun kakara onkin "tarpeeksi vanha jotta käytöstapoja voi vaatia"?

      Jämäkkyyttä peliin. Saako lapsi viikkorahaa? Jokaisesta roskiin menevästä juustosiivusta ja sämpylästä parikymmentä centtiä pois seuraavan viikono tilistä, niin ehkä alkaa valjeta ettei ruoka ole ilmaista. Tosin noin nössöillä kasvattajilla on ehkä tapana myös antaa mukulalle rahaa aina kun se sitä pyytää ja niin paljon kuin lapsi haluaa, joten mahtaneeko toimia tuokaan sakko.

    • -paprika-

      Niin tiedän tuommoset tapaukset, exäni pentu oli aivan samanlainen. Lisäks vielä mun tekemät ruoat hakkui pataluhaksi. Kerrankin tein lämpimiä voileipiä eikä suostunut syömään koska niissä oli minitomaatteja. Ois pitänyt olla isoja tomaatteja. Mitkään normiruoat ei maistuneet vaan kasvatuksessa epäonnistuneet vanhemmat pilanneet sen syöttämällä pelkkää roskaruokaa ja karkkia veti pussikaupalla. Auton kyytiin ei lähtenyt kun pirtelö kädessä. Sotki kaikki paikat karkkipapereilla ja järtskiä veti yöllä salaa pakastimesta.Ei osannut käyttää veistä ja haarukkaa vaan mätti kaiken käsin mitä pystyi. Piilotteli voileipiä kun väitti syöneensä ne. Puistattaa yhä....

    • menoon kyllästynyt

      Kyllä ihmetyttää tätä ketjua lukiessa, että missä on vanhemmuus Suomessa? Ei ainakaan näköjään osalla niistä aikuisista, jotka lapsia tähän maahan rustailevat. Pitäisikö Suomen valtion perustaa ja vaatia läpikäymään ns. isä- ja äitikoulu ennen kuin annetaan naimalupa *lol*!? Eihän autoakaan saa ajella kortitta, joten miksi saa tehdä "vinoon" kasvavia lapsia? Kalliiksi nämäkin sopeutumattomat ja/tai syrjäytyneet tulevat yhteiskunnalle pitkällä aikajaksolla samalla tavalla kuin esim. autokolareissa pahoin loukkaantuneet. *huokaus*

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe