ABC Auranlaakso boikottiin!!

Mössön mössön

Ihmisoiekurikollisille, eli Kaarinan poliisille ja poliisille yleensä tehdään, myydään ja annetaan mahdollisuus ruokailuun Auranlaakson ABC:llä. ABC boikottiin ja ihmisoikeusrikolliset tuomille!

16

2085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mussun mussun

      Älä ota enää, mene vaikka nukkumaan välillä.

      • Mössön mössön

        Poliisille luvassa epämielyttävät päivät.


    • Se blondi kassaneiti

      Olen samaa mieltä!

      • SuperHauskaKassaPoju

        Mielestäni Auranlaakson ABC on on erittäin miellyttävä ja mukava työpaikka. Älkää pilkatko sitä. Pahoitin mieleni.


      • johtajan
        SuperHauskaKassaPoju kirjoitti:

        Mielestäni Auranlaakson ABC on on erittäin miellyttävä ja mukava työpaikka. Älkää pilkatko sitä. Pahoitin mieleni.

        Onhan se paska paikka kun asiakasta ei palvellut vaan seiso tyhjän panttina keittiössä ja seisovan pöydän ääressä.
        Ihan paska paikka


    • gulinaristi

      nykyään sieltä saa kebabbiakin.Jippii! ja on hyvää.Mut listaruoat ikävä kyllä ihan paskaa vieläkin.

    • Janne perkele

      En mä siel saatana käykkää.

    • Mussun mussun

      Laskekaapa nyt hieman. Olen tuhanenn kertaa todistanut sitä, että poliisipartio on lähtenyt asemalta esim. yöaikaan ja ajanut suorinta tietä ABC:lle syömään ja pitämään taukoa ja sitten sieltä jonnekkin. Toki poliisin työ liikkuvaa on siinä missä moni muukin joskin muut yritykset (kuljetusyritykset) matka johtaa ABC aseman ohi ja tauko pidetään siinä. Jos tavalliselta työpaikalta lähtee tauolle ulos, niin siellä joutuu leimaamaan itsensä ulos ja aivan sama missä käyt, mutta kaikki mikä menee 20 min raukatauon ulkopuolelle otetaan helposti pois palkasta ja matkat tehdään omalla autolla. Matka poliisiasemalta ABC:lle kestää yöaikaan kun ei juuri paljon liikennettä ole, niin 10 min suunta. Käytännössä siis poliisi ei kerkeisi taukoaikanaan kun ajamaan ABC:lle ja takaisin ja tauko meni siinä. Aivan lähiaikoina todistin yhden maijan jäpittämistä ABC:llä yli tunnin. Maija oli peruutettu ruutuun ja kattovalo jätetty päälle. Ei tarvinnut mennä tekemään liitumerkintöjä renkaisiin tajutakseen, että kun ajoin yli tunnin päästä uudestaan ohi, niin sama auto jäpitti samassa paikassa kattovalo päällä edelleen. Mikä ihmeen poliisilaitos siitä ABC:stä sitten on tullut kun siellä monen eri kunnan poliisit käy vain syömässä. Voisin kuvitella, ettei Turun taikka Liedon tai edes Kaarinan poliisilla ole asiaa ABC:n nurkille kuin kerran vuodessa työasioiden merkeissä, eli sinne tullaan jostakin yhteiskunnan maksamalla ajoneuvolla ja bensoilla ja palkoilla. Taukoa pidetään parhaimillaan toista tuntia ja ainut mitä he mennen tullen osaavat tehdä on ahdistella muita liikenteessä olevia. Juuri laskin, että nämä poliisiahdistelijat ovat pysäyttäneet minut 7 kertaa puolen vuoden aikana. Omaperäisiä toteamuksia ja kysymyksiä, mihin olet menossa ja olet varmasti menossa kotiin ja sitten ne muut uhittelut, auton pieksemiset ja ovien tuuppimiset päälle.

      Hyvät naiset ja herrat! Suomen perustuslain mukaan meillä on liikkumisvapaus, eli meidän ei tarvitse peruslla tai selitellä mistä olemme tulossa ja mihin menossa ja turhat ja häiritsevät ajoa koskevat lakipykälät koskevat kaikkia kellonaikoja ja taajama-aluetta. Mm. ABC ja Kaarinantie ovat taajaman ulkopuolella ja ainut joka siellä häiritsee on poliisi, joka ei osaa edes käyttäytyä. Me muut liikumme omilla rahoillamme tai yksityisten yhtiöiden ja yritysten kalustolla jne.. Poliisi liikkuu ja maksattaa toimintansa ja taukonsa veronmasajilla.

      Käsitykseni mukaan ABC on poliisin "viraalinen" taukopaikka ja poliisi myös kuittaa syömisiään ABC:n kirjanpitoon (jotakin työnantajan osuutta tai palkasta vähentäistä varten). Olen itse 100% vilpittömästi sitä mieltä, ettei poliisilla ole mitään oikeutta käyttää veronmasajien kalustoa, aikaa ja polttoainetta taukoajeluihinsa ja ettei mistään lähikunnasta katsottuna poliilla ole montaakaan kertaa vuodessa varsinaista työtehtävää ABC aseman nurkilla, joten poliisi voi alkaa pitämään poliisiasemaa poliisiasemana, eikä ABC:tä.

      Hyvää loppuelämää.

    • syyssyrikkä

      Meillä kaikilla on se yks harmitus ylitse muiden. Koitan kovasti ymmärtää, miksei poliisit sais ajaa Kaarinasta ABC:lle syömään, kun partiot pitää tauot sit kun voivat ja jos yö on ihan hiljanen, miksei vois istua pidempään. On niillä tarpeeks ajamista ja kaikkien pöhköjen perässä juoksemista, suotakoon se heille.

      Virallisten tietojen mukaan ABC ei anna alennuksia poliiseille, joten oliskohan yks syy pysähtyä siellä tuo sijainti? Ja siis mitä väliä, syökö poliisit asemalla eväitä ja lähtee sit ajelemaan vai ajaa ens ABC:lle syömään ja jatkaa siitä sit partiointia. Mun puolesta saavat istua tauolla vaik 2 tuntia yössä ja tuplaisin heidän palkankin jos vain pystyisin.

      Ymmärrän kyllä harmituksen, jos on useasti pysäytelty syyttä vai ootko ostanu jonkun rosmon entisen ajokin, joka selittäis sun huonon tuurin?

      • Mössön mössön

        Voisivat perustaa sen taukopaikan vaikka Utsjoen rajavartioasemalle jos tekevät matkat omalla autollaan, ajallaan ja bensoillaan. Käytännössä Auranlaaksoa perempää paikkaa Kaarinasta, Turusta taikka Liedosta katsottuna ei ole ja hauskinta asiassa on se, että se kunnan raja kun loppuu kaikilta juuri siihen, niin ei siellä sitten mitään jatkuvaa työtehtävää taikka läpiajoakaan ole varsinkaan poliisille. Mikäli työajan, tehokkuuden ja taukoaikojen seurantaa on yksityiselle ihmiselle ja yrityksien työntekijöille ja samaan aikaan jopa sosiaalietuuksia saatetaan vähentää 20%-40% jos ei löydy paikkaa sosiaalietuuksien vastikkeellisuustöistä, niin yhteisön kuluja tulisi seurata ja karsia myös yhteisön omista toimista ja menoista mm. poliisin tomista. Mikäli Paaterolta asiaa kysyisi, niin pitäisi vielä järjestää kansalaiskeräys poliisiautoja varten, mutta rahaa löytyi jälleen liikennevalvontakameraan joka käräyttää kilometrin päästä jopa turvavöittä ajajan. Tietenkin poliisin liikennevalvonta auto on siivilimallinen, siinä ei ole poliisin tunnuksia ja se pysäköidään Kaarinantielle moottoritien ylittävälle sillalle tai Tuomaansillalle pyörätielle tukien koko kevyenliikenteen väylän tai moottoritien piantareelle, johon ei normaalisti saa pysäyttää tai pysäököidä tarkoituksella yhtään mitään. Ennemmin taikka myöhemmin joudumme poistamaan poliisilta 00-agentti tunnuksen. heillä on nähtävästi jopa lupa tappaa tilapäisen työtehtävän vuoksi.


    • Syyssyrikkä

      Tiedän jotta tästä ei hyvää seuraa, mutta oletko ajatellu että voisit ajaa liikennerajoitusten mukaan? Mielenrauhaa saisit myös gps-laitteesta, ei tarttis ulkoa opetella kameratolppien paikkoja.

      Tuo viimeinen lause, jotta "on lupa tappaa tilapäisen työtehtävän vuoksi" ei oikein aukea? Ja mitä tarkoitit kun tuolla aiemmin kirjoitit "auton pieksemisillä ja ovien tuuppimisilla"? Elämä on subjektiivinen kokemus, varmaan ymmärrät että sun angstia ei kaikki ymmärrä kun ei ole sun kokemuksia taustalla.

    • Trollollol

      Sinähän kirjoitit tuossa aiemminkin, että poliisit olivat mulkoilleet sinua uhittelevan näköisinä autostaan ja muuta älytöntä:D Suo anteeksi, mutten todellakaan pysty seuraamaan sangen vilkasta mielikuvitustasi ja erikoista ajatuksenjuoksuasi.
      Väität siis että poliisi vainoaa juuri sinua ja olet Kaarinan kolmanneksi tunnetuin henkilö. Hehheh, trolli sinä olet.

    • matkalla123abc

      Kun poliisi matkustaa käy jossain syömässä virkapuku päällä, pitää se jo läsnäolollaan järjestystä yllä. ABC on läpi yön auki joten paikalle tulee kaikenlaisia ihmisiä. Jos siellä on tälläinen järjestystä ylläpitävä elementti paikalla, niin hyvä. Eikös se ole enemmänkin win-win tilanne?

    • Poliisikuppilakulttuuri

      Dj-kulttuuri ja muistomerkit ovat kuolleet ja siirtyneet historiaan aivan kuten vinyylit. Eläköön elävä musiikki. Nyt lainoppineet ja poliisit kriminalisoivat vanhat kantakaupunkilaiset, kaupungin työntekijät ja viihdyttäjät turhilla esitutkinnoillaan ja näkemyksillään uudesta uljasta Kaarinasta jossa kaikki toimii kgb:n tiesulun alaisuudessa ja mitä nyt vähät jostain pikku kesäkuun rämpyttämisestä venesatamassa, sehän tuo vain mainetta ja kunniaa kupungille ja ennen kaikkea poliisille, sehän on sitä laadukasta kulttuuria johon nyt ei olla totuttu kuin ruisrokissa. Vai onko kysessä työreformipuolue keskustan asennemuutos siitä, että kaikki yö ja iltakulttuuri tapetaan ja ainut oikea tapa elää on pyöriä veronmaksajien rahoilla kustanetuissa yhteiskunnan työperäiseen toimeen johtavasta humpuukikurssituksissa jotka voimme lukea lähinnä velvollisuudeksi. Poliisi tähän, ettei he tiedä mitä täällä on tapahtunut ja minä tähän, että olen sen huomannut ja menkööt sitten sinne missä tietää mitä on tapahtunut.

    • pERSKELESsssss

      Kaarinan poliisilla on tosiaan joku pakkomielle pysäytellä autoja uhittelevaan sävyyn. Ikinä en ole saanut sakkoja, saatika joutunut olemaan sinivuokkojen kanssa tekemisissä, mutta jos vähänkin liikut iltamyöhään tai aamuvarhaisella, ovat kimpussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe