Rannalla myös

Ukkeli

Marko oli jälleen lähtenyt lavatansseihin, tällä kertaa Syvälahden lavalle Kangasniemelle. Ilta oli lämmin ja aurinko paistoi. Marko asteli sisälle ja teki nopean tilannekatsauksen. Väkeä oli kohtalaisesti ja naisia selvästi enemmistö. Hyvä ilta siis tulossa.

Marko istui lavan reunaa kiertävälle penkille odottelemaan seuraavaa hakua. Pian hän pääsikin valitsemaan itselleen tanssiparia. Tällä kertaa hän päätti lähestyä hänelle ennestään tuntematonta naista, joka seisoi hieman ujon näköisenä muiden naisten takana.

Marko pokkasi naisen mukaansa tanssiin ja lähti viemään varmoin askelin. Nainen oli vaaleahko, ruskeasilmäinen, jonkin verran yli parikymppinen ja ihan mukiinmenevän näköinen Markon silmissä. Ujo ensivaikutelma osoittautui pian vääräksi, sillä naiselta tuli juttua kuin Tarja Haloselta. Nainen kertoi olevansa Minna ja asuvansa Jämsässä. Hän oli äskettäin eronnut ja nyt ensimmäistä kertaa yksin tanssimassa. Ja mahdollisesti myös miestä etsimässä, ajatteli Marko.

Tanssit jatkuivat ja Marko tanssi välillä muidenkin naisten kanssa. Naistenhaulla hän kuitenkin jumittui tanssimaan Minnan kanssa. Minna oli selvästi kiinnostunut Markosta, siitä ei ollut epäilystäkään. Sujuvasanaisena ja hieman pikkutuhmia puhuvana naisena Minna sai myös Markon innostumaan. Pari tanssi kiihkeästi poski poskea vasten ja tiukassa otteessa.

Muutaman tanssin jälkeen molemmat alkoivat olla valmiita lähtemään jonnekin rauhallisempaan paikkaan tekemään lähempää tuttavuutta. Marko otti Minnan autonsa kyytiin ja hurautti muutaman kilometrin päähän järven rantaan. Auton perästä löytyi viltti, jonka Marko levitteli rantahiekalle. Marko oli selvästi varautunut tällaisten tilanteiden varalle, sillä autosta löytyi myös kylmälaukku, jossa oli voileipiä ja shampanjapullo sekä rasiassa muutamia mansikoita.

Pariskunta asettui viltille syömään eväitä ja rupattelemaan. Mutta eipä aikaakaan, kun Minna päätti edistää hiukan tilanteen etenemistä ja suuteli Markoa kiihkeästi. Markon pöksyjen sisällä tapahtui välittömästi tuo merkillinen miehille tyypillinen kasvun ihme, jota myös erektioksi kutsutaan.

Minna riisui Markon tanssin jäljiltä hikisen paidan ja hyväili lihaksikasta vartaloa käsillään. Minnan katse tihkui seksiä ja kiimaa. Hän vetäisi Markolta myös housut jalasta ja alkoi riisua itseään. Marko auttoi Minnaa selviytymään ulos mekostaan ja avasi samalla myös rintaliivien hakaset. Minna pudotti liivinsä viltille ja nappasi saman tien alushousunsakin pois. Marko riisui myös loput vaatteensa.

Minna otti Markon vehkeestä kiinni ja alkoi runkata. Nopeaa toimintaa, ajatteli Marko tyytyväisenä ja imaisi Minnan toista nänniä. Markolla alkoi olla juuri erittäin nautinnolliset oltavat, kun Minna lopetti runkkaamisen. Hän lähti juoksemaan kohti järveä ja huusi Markolle, että tule perässä.

Marko lähti tietysti perään ja pian molemmat polskivat järvessä. Vesi tuntui mukavan lämpimältä. Marko otti Minnan kiinni ja laittoi voimakkaat kätensä tämän ympärille. He seisoivat reilun metrin syvyisessä vedessä ja suutelivat toisiaan kiihkeästi. Kädet hyväilivät vedestä liukkaita vartaloita. Minna roikkui käsillään Markon kaulassa ja laittoi jalkansa Markon ympärille.

Minna tunsi Markon suuren ja kivikovan siittimen jalkojensa välissä. Pienellä ohjauksella se olisi hänen sisällään ja tekisi varmasti todella hyvää. Marko tunsi Minnan häpyhuulet aisaansa vasten ja tunne kiihotti häntä valtavasti. Tuosta kun vähän korjaisi asentoa, niin sinne uppoaisi, ajatteli Marko.

Tilanne kiihotti molempia niin paljon, että he ohjailivat muitta mutkitta Markon tanakassa erektiossa olevan siittimen Minnan kiimaiseen pimppiin. Molemmat huokaisivat nautinnosta, kun paksu terska saavutti pohjan.

Vesi kevensi mukavasti molempien vartaloita ja liikkuminen oli helppoa. Melkoinen loiske kävi, kun kiimainen pari yhtyi rajusti. Marko suuteli samalla Minnan kaulaa ja puristeli tämän pyöreitä pakaroita. Minnan kädet pitelivät kiinni tiukasti Markon niskasta, kunnes hän päätti irrottaa otteensa.

Minna antoi selkänsä laskeutua veteen, mutta piti jalkansa Markon ympärillä. Marko hyväili Minnan rintoja jatkaen samalla yhtymistä ihanan kosteaan ja kuumaan onkaloon.

Niihin aikoihin minä saavuin rannalle. Olin huomannut kaverini auton ja päättänyt tulla katsomaan mitä hän puuhaili. Istahdin hiekalle levitetylle viltille ja katselin tuota eroottista näytelmää. Siemailin Markon avatusta shampanjapullosta pieniä siivuja ja maistelin mansikoita. Aika kiihkeätä meininkiä näytti Markolla ja Minnalla olevan. Eivät edes huomanneet minua.

Näky oli kieltämättä kiihottava. Minna kellui selällään vedessä jalat Markon ympärillä ja Marko liikkui hänen jalkovälissään vauhdikkaasti edes taas ähisten ja puhisten. Vesi loiskui ja Minna voihki välillä kiimaisesti. Väkisinkin minulla alkoi kiristää housuja.

Avasin farkkujeni vetoketjun ja kaivelin jöpöttävän pikkuveitikkani esiin. Puristin käteni terskan ympärille ja aloin liikutella kättäni edestakaisin. Tuntui hyvältä. Katselin samalla kun Marko nojasi hieman taaksepäin ja nosti Minnan vedestä ilmaan. Hän laittoi kätensä Minnan selän alle ja kannatteli naista edessään selkä suorana. Aikamoiset voimat täytyy miehellä olla, ajattelin mielessäni, ja kyllähän Markolla olikin.

Marko kallistui edelleen enemmän taaksepäin ja Minna oli jo lähes istuvassa asennossa. Koko ajan he liikkuivat kiivaasti ja Markon siitin liukui vauhdilla Minnan sisällä. Lopulta Marko rojahti selälleen veteen, kun voimat loppuivat ja fysiikan lait tulivat vastaan. Minna oikaisi jalkansa ja otti tukea pohjasta. Marko hävisi hetkeksi veden alle.

Minua huvitti, kun Marko pulpahti pärskien pintaan. Minna ei ollut moksiskaan, vaan pyllisti Markolle anteliaasti. Marko työnsi siittimensä Minnan pimppiin ja alkoi lykkiä vauhdilla. Hän kurotteli samalla käsillään Minnan rintoja ja hyväili niitä pyörivin liikkein.

Minä jatkoin runkkaamistani ja katselin kuinka kiimainen pariskunta paritteli eläimellisesti järvessä. Runkkaaminen alkoi tuntua todella hyvältä. Puristin toisella kädellä kivespusseja ja huomasin niiden nouseen ylös. Alavatsassa ja terskassa kihelmöi. Vielä muutama veto ja siittimeni alkoi nytkähdellä sylkien siemennestettä pitkässä kaaressa rantahiekalle. Aah, tekipä todella gutaa.

Marko lykki edelleen Minnaa takaapäin vauhdikkaasti. Minna tunsi orgasmin olevan tulossa. Hän alkoi ujuttaa kättään jalkoväliinsä ja ehti juuri koskettaa klitoristaan, kun orgasmi tuli rajumpana kuin koskaan. Minna heilui hervottomasti ja vikisi orgasmin kourissa. Marko puristi Minnan lantiota ja puski raivoisasti kaluansa Minnan sisälle. Äkkiä hän karjahti ja hänen selkänsä meni kaarelle. Markon siitin lennätti ensimmäiset nesteensä Minnan sisälle.Markon ote irtosi ja hän alkoi kaatua taaksepäin. Markon tuuskahtaessa selkä edellä veteen, hänen siittimestään ehti vielä roiskahtaa nestettä kauniissa kaaressa Minnan päälle. Ajattelin mielessäni, että tuosta olisi tullut taiteellinen valokuva. Harmi kun ei ollut kameraa mukana...

En viitsinyt jäädä rannalle selittelemään tirkistelyäni vaan häippäisin paikalta. Varmasti he kuitenkin huomasivat jälkeni hiekassa ja tyhjentyneen shampanjapullon sekä mansikoiden vähentymisen. Mutta tänä päivänäkään he eivät tiedä kuka heitä oli ollut tarkkailemassa. Marko ja Minna ovat muuten nykyisin naimisissa. Heillä on pari lastakin.

Lähdin ajelemaan kotiin huvin vuoksi Hankasalmen kautta kiertäen. Matkalla kohtasin kauniin liftaritytön, jonka otin kyytiin. Mutta mitä sitten tapahtui, onkin sitten jo ihan oma tarinansa.

2

5597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ekkuli

      Tuttu paikka Syvälahden lava. Kerro pois hyviä tosia tai keksittyjä tarinoita sillä sun jutut käy päinsä, ja hyviä jatkoja.

    • Jannu

      Hieno tarina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1403
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1063
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      999
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      974
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      881
    7. 3
      880
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      879
    9. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      868
    Aihe