mikä ladassa vikana?

ladamies1

ryyppy päällä käy ja kestää kaasua hyvin mutta ilman ryyppyä paukuttaa pakoputkesta ja kaasarista.

18

415

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ladamies1

   onko bensapumpussa vika?

   • Kalli

    Tuntuu siltä että sytytys myöhäsellä kun pakoputkessa paukahtaa, mutta kun kaasarissakin paukahtaa myös olisi silloin sytytys aikasella. Stytyspuolella veikkaisin vian olevan.


  • ladamies1

   lisää vastauksia. kiitos!

  • etanoolillako ajat ?

   säädöt laita kohilleen, ja putsaa kaasari ja ilman suodatin, . ja vaihda käret ( jos on ne ).
   tulpatkin ja tulpan johdot kannattaa joskus vaihtaa. Siis jos on jo yli 200 000 km...

   Ja jos etanoolia käytät, niin sytytys on siihen kyllä säädettävä....

  • Ladakerholainen

   Käy tutustumassa Lada -kerhon sivuihin. Sieltä löytyy vastaus nopeasti ja asiantuntevasti.

  • ryypytyttää

   Kannattaa sitten ryypätä niin ei paukuta,

   • länsirämä

    mee sitten ryyppäämään ettet täälä häiriköi


  • ladamies1

   miten sinne ladakerhon foorumille pystyy lähetää viestin?

   • vadim put in

    Kirjoita kirje jonka laitat stolisnajapulloon.Muista ensin tyhjentää se. sen jälkeen jos näkö on vielä tallella, kävele rantaan ja heitä puteli lappuineen mereen. Kun se on lillunut Viipurin edustalle, paikallinen vesiposteljooni onkii sen ylös ja toimittaa eteenpäin.
    Yksinkertaista.


  • Kanto.

   Katsoppa Ladaboard valitse sieltä sitten se minkä mallin Lada sinulla on. Siellä kun selailee sivuja niin varmaan löytyy valmiinakin sopivia kysymyksijä. Vastaukset ovat asiallisia ja hyviä.

  • UUsi ongelma

   Sama vika oli miullakin 1200 L:ssä. Kerran tööttäsin piruuttani naapurin vanhaemännän kohdalla äänimerkkiä. Eukkopa nosti hameen korviinsa ja pyllisti.
   Pelästyin näkyä kovin ja läksin parkuen ajamaan karkuun. En siinä sokissa muistanut vaihtaa vaihteitakaan, vaan ajoin kakkosella 30 km kirkonkylälle asti kaasu pohjassa. Olisko ollu karstanen kone, mutta sen jälkeen ei lada ole nykinyt.
   Vai pelästykö sekin sitä karmeeta näkyä, tiedä häntä. En vieläkään uskalla ajaa sitä tietä pimeällä yksin. Mikä neuvoksi, terapiako?

   • Kalli

    Ymmärrinkö oikein että nyt olet sinä hoidon tarpeessa eikä Ladasi? Jos näin niin teeppä sitten samoin kuin Ladallesi teit, mutta itse kävellen. Huudat mitä kurkusta saat irti sen Eukon takana ja toivot että Eukko tekee samoin kuin teki Ladallesi. Juokse sitten kirkolle minkä kintuista pääsee.


  • Uusi ongelma2

   Kävin terapeutin tykönä. Hän neuvoi kohtaamaan pelkoni rohkeasti. Pitää vielä miettiä uskallanko tehdä saman tempun uudelleen. Kiitos Kalli neuvosta, tuntuu vaan että en taida sitä uskaltaa toteuttaa. Äidiltä en viitsi kysyä neuvoa, hänellä on ikää jo 75v. Mutta hyviäkin uutisia on: Lada pelaa edelleen kuin unelma ja ostin uuden lämpimän karvahatun, kun lippahattu oli kylmä näin talvella.

   • Kalli

    Pidetään karvalakit vain päässä niin kauan kunnes ilmat lämpenee. Annetaan herrojen antaa haastattelu lausontoja tv:ssä avopäin, niilä kun ei päätä palele.


  • Uusi ongelma2

   Herrat, joo. Millähän sais tuon siskoni miehen lopettamaan citymaasturinsa kehumisen. Ei pärjää Mennenhajuinen Lada-mies hyvähajuiselle kaupunki-jupille.
   Vien Ladan talliin piiloon kun he tulevat vierailulle, vaan ei auta, heti alkaa mollata Ladaa ja kehua omaansa. Terapeutti sanoi tähän ongelmaan että anna mennä toisesta korvasta moiset puheet. Kyllä noillä palkkioilla luulis parempiakin neuvoja saavan: Äitimuori anto saman neuvon ilmatteeks.

   • Kalli

    Aivan turhaan minun mielestä terapeutilla kulet tuommosen vaivan takia. Siskon mieskin rauhottuu hyvin kummasti kun työnnyt karvalakki syvälle korville vejettynä sen kyytiin jos olis vielä vanhanajan turkit vettää niskaan niin jopa tokenee ja rauhottuu. Kysy vaan äitiltä neuvoja.


  • Uusi ongelma2

   En jouda enee antamaan korjausvinkkijä Lada-palstalla, on nimittäin menossä kiihkee nais-suhde. Lisa on nimi ja Kouvolassa asuu. Pitäs vaan saaha jostain matkarahaa Lisalle 1000€, eikä äitimuorin eläkkeistä niin paljoo liikene, Lisan Ex mies on niin mustasukkanen että joutuu kirjeetkin pyöräyttämään Nigerian kautta, Lisalla on siellä joku tuttu joka auttaa näissä asioissa.
   Soitin terapeutillekin ja kysyin lainaa, vaan kylmäluonteinen nainen on hän ei tipu ei tirise rahaa. Ei ymmärrä näitä rakkausasioita, lie katkera vanhapiika. Suuttu vielä kun soitin ja sanoi irti asiakasuhteenkin. Vaan miehen tekee onnelliseksi kaksi asiaa: hyvä auto ja kunnon nainen. Kohta minulla on molemmat. Hyvää kevättä!

  • katkolla

   joskus ollut samankaltaine vika ja syy löytyi suuttimen päälle pudonneesta kivestä!

   Tuo ilmanputsari kerää noita kiviä ja jos ei ole huolellinen, niin saattaa päästä ohi putoamaan putsarin vaihdon yhteydessä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2688
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2316
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   99
   1144
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   773
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   731
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   681
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   225
   655
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   34
   621
  Aihe