Elisalla paperittomat laskut ovat ilmaisia

ex-asiakas76

Piakkoin entisenä Elisan asiakkaana en voi kuin ihmetellä tiedottajien ajatusmaailmaa. Sähköisten laskujen ilmoitetaan olevan ilmaisia jatkossakin. Siis en joudu maksamaan siitä että yritys laskuttaa minua palvelusta. No vastavuoroisesti voinen sanoa etten lähetä laskua siitä että maksan Elisan laskun.

7

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolumbus_seilaa_pois

      Eli siis vanhuksilta ja muilta, joilla ei ole pankkitunnuksia (eivätkä voi siis luoda Oma Elisa -tiliä nettiin) nyhdetään 1.4.2013 1,90€/paperilasku. Laskutusrajaa on toki myös laskettu kahdeksaan euroon, jotta voitaisiin nypätä rahaa useammin.

      Pakollinen 1,99€:n kuukausiamaksun korotus ei siis pankkitunnuksetonta ja vähän soittelevaa Kolumbuksen asiakasta lämmitä, vaikka olisi mitkä euron päivät ja surkean hidas internetyhteys kyljessä.

      • dfdfdfg

        Mun ei kyllä tarvitse pankkitunnuksilla mennä mun Oma Elisaan, vaan sinne voi itse luoda salasanat ja tunnukset.

        Vai tarkoititko että ei ole verkkopankkia mitä kautta pääsee maksamaan - eli sähköisen laskun päältä voi täpätä ittensä pankkiin? No, voihan sen sähköisen laskun tulostaa itselleen ja mennä se mukana pankkiin hoitamaan maksun...

        Mutta mä en tykkää tästä että pakotetaan ottamaan se sähköinen lasku, koska mulla ei välttämättä tule kaikki tekstiviestit huomioitua.


      • Tiunnii
        dfdfdfg kirjoitti:

        Mun ei kyllä tarvitse pankkitunnuksilla mennä mun Oma Elisaan, vaan sinne voi itse luoda salasanat ja tunnukset.

        Vai tarkoititko että ei ole verkkopankkia mitä kautta pääsee maksamaan - eli sähköisen laskun päältä voi täpätä ittensä pankkiin? No, voihan sen sähköisen laskun tulostaa itselleen ja mennä se mukana pankkiin hoitamaan maksun...

        Mutta mä en tykkää tästä että pakotetaan ottamaan se sähköinen lasku, koska mulla ei välttämättä tule kaikki tekstiviestit huomioitua.

        Kun rekisteröityy Oma Elisaan esimmäisen kerran, tunnistaudutaan pankkitunnusten avulla. Jos näitä ei ole, niin se on sitten homma förbiiiii.


    • Vaihtaa pois

      Paperiton lasku ei toimi Elisalla vieläkään. Nyhtävät jokaisen laskun myötä 1,90, vaikka OmaElisassa valinta olisi oikein.

    • soneran aasiakas

      Nyt ihan oikeesti otan asiaan kantaa.

      KUKAAN ei ole koskaan puhunutkaan, että paperittomista laskuista mitään laskutuslisää perittäisiinkään. Kyse on ollut aina PAPERISISTA laskuista.

      Tuolla Soneran osassa sitä just kirosin, että miksi asiakasta ei segmentoida henkilötunnuksen mukaan iäkkään ihmisen ryhmään, jolloin ymmäretään helpommin se, että asiakkaalla saatta olla ongelmia sähköisten laskutusmuotojen kanssa.

      Asia on simppeli, kun otetaan vaikka 70-75v ikä ja siitä edespäin ei peritä paperilaskun lisää. Meillä nuoremmilla tuo sähköisen laskutuksen esteellisyyden todistaminen onkin sitten ongelmallisempaa, ellei peliin astu edunvalvoja, joka hoitaakin asiat sitten muuten. Usein edunvalvonnan myötä koko laskutusperusteinen puhelinpalvelu onkin mahdoton, koska käyttäjä ei yksinkertaisesti ole myöskään liuottokelpoinen.

      Yrityksille taas sähköiset laskutusmuodot ovat itsestäänselviä. Aika outo se yritys, joka haluaa missään muodossa käsitellä laskustusta enää käsin.

      Ja mitä tulee meihin jotka huolehdimme iäkkään ihmisen asiioita pankin valtakirjalla. Tämä viesti menee pankille, olisiko liikaa antaa meille asianhoitajille se oman peruspankkiasooiden hoidosta tuleva pankkipalvelumaksu takaisin?

    • laskunsa maksanut

      miksi elisa lähettää nykyään joka kuukausi laskun kännykkä-ja lankapuhelimesta.ei ole ihme että paperilasku tulee kalliiksi,kun joka kuukausi kolahtaa postiluukkuun!äsken tuli 9euron lasku kännykästä!onko elisan tarkoitus rikastua näillä paperilaskujen lisämaksuilla ja lähettää alvariinsa laskuja!

      • Vaihda operaattoria

        Elisan liiketoiminta on supistuvaa. Uudet business-ideat ovat kadoksissa. Sen takia käyttöön on otettu paperilaskun veloitus ja liittymiin pakollisen suppeakaistan lisäys. Yhteensä vievät noin 4 euroa ylimääräistä kuukaudessa. Käytä jalkojasi, seuraa esimerkkiäni ja siirrä numerosi DNA:lle. Ilmaiset paperilaskut eikä pakkoympättyä kapeakaistaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe