Paras Astianpesukone

Miask.

Miele made in germany vai Asko made in sweden, kumpikin jämäköitä ja teräksisiä koneita, Miele ollut yleensä testien ykkönen.
Mielen vesiturva Vaterproof magneettiventtiili eli agau stoppi,, Askossa ei ole tätä han päässä olevaa venttiiliä, mutta Askossa on Pex-vesiletku eli murtumaton.
Tässä kaksi parasta tiskikonetta, kolmosena ovat Siemensin ja Boshin kalleimat saksassa tehdty mallit, joissa Mieleltä otettu kätevä yläkori aterimille.
Miele ainoa , jossa yläkoron(aterimet) päällä suihkulapa, muilla eri systeemi, koska Mielen patentti vielä voimassa suihkulavan suhteen.
Mitä mieltä olette parhaista tiskikoneista.

16

8011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielipidettäkö?

      Upo d90. On toki sama rakenne kuin askossa.

      Mielipide on eri kuin tutkimustulos. Ainakin uskottavuudessa.

      • husseeraama

        Upon D90D on hyvä ja monipuolinen rakenteeltaan. Paras käyttämäni kone oli kuitenkin 90-luvun Husse. Parhaat korit jotka olen nähnyt. Astiat myös kuivuivat siinä ilman mitään kuivausohjelmia. Sääli, että kului loppuun eikä kestänyt 20-vuotta pidempään.


    • Top 2

      Miele ja Asko ovat parhaat, Askoa ei ole ollut mukana noissa pesutesteissä, paitsi vuosia sitten oli Cylinda mukana, mutta siinä testissä ei pärjännyt. Miele on ollut ykkönen testeissä.
      Askoa myydään Usa:han ja muualekin laatukoneena., laatua on niin kauan kun valmsitus pysyy ruotsissa ja toivottavasti pysyy.

    • tiatuula

      "Miele ainoa , jossa yläkoron(aterimet) päällä suihkulapa, muilla eri systeemi, koska Mielen patentti vielä voimassa suihkulavan suhteen".
      Ei pidä paikaansa. Meidän perheessä on sekä mielen astianpesukone vm.2004 ja whirpoolin 5541 vm. 2010 (toimistonpuolella). Molemmissa koneissa on aterimet korin päällä suihkulapa.
      Koneiden paremmuuteen on vaikea vastata, mutta uudempi kone pesee paremmin ja on hiljaisempi. Toki Whirpooli pesee turkasen kauan koneellista.

    • Miask

      Niin tuo aterimet ylkori oli pitkään Mielen patentti ja kun patenttisuoja raukesi, ovat muutkin matkineet sitä.. Kodinkonemyyjä minulle kertoi, että Mielellä on vielä patentti Aterimet yläkorin yläpuolella olevaan suihkuvarteen, eli muilla on siellä vain suutin, en tiedä sitten..
      Whirpooli ei kyllä pese 9 vuotta, Miele pesee maks 20 vuotta ja uudet Mielet ovat hiljaisia.

    • Ei whirlpool

      Whirlpoolin laatua ei voi enää verrata vanhaan kunnon edeltäjäänsä Philipsiin.Whirlpoolille 5 vuotta on jo hyvä ikä.Hintakin kertoo paljon laadusta

      • ex-Whirlpool-tiskaaj

        Oma Whirlpool ADP536 -tiskarini kesti 18v 5 kk. Ostettu elokuussa 1994 ja hajosi helmikuun alussa 2013.

        Toki voi hyvin olla, että 1990 -luvulla tehtiin Whirlpool -tuotemerkillä huomattavastikin parempia koneita kuin nykyään valmistettavat samanmerkkiset koneet.

        Vaikutusta voi olla silläkin, että yhden hengen taloudessa täyskokoista tiskaria tulee käytettyä n. kerran per 3 päivää, kun isommassa perheessä kone käy joka päivä. Joka päivä -tyylillä kone siis olisi kestänyt ehkä 6 vuotta, mutta kerran per 3 päivää -käytössä käyttöikä venyi hieman yli 18 vuodeksi !


    • faktaa ei fiktiota
    • Sain hyvän Mielen

      Rosenlew Passeli (tarkkaa mallia en muista; koneen olen kuskannut jo Sortti-asemalle) pistettiin meillä hommiin syyskuussa 1995 ja kesti näihin päiviin saakka. Kestoiäksi muodostui 17½ vuotta, mitä en osaa pitää pahanakaan! Korjauttamista en kuitenkaan harkinnut, vaan Miele-kauppias sai keikan.

      Sain Miele G5300SCU -koneen asennetuksi omin voimin ja laite on nyt koekäytetty. Hyvältä tuntuu. Korien lastaustottumukset on vain opeteltava uudelleen, kun tässä Mielessä ovat niin kovin erilaiset korijärjestelyt kuin Rosenlewilla! En väitä vielä kumpaakaan toistaan huonommaksi tässä suhteessa.

      Kaikkia ohjelmia ei ole vielä testattu. Pikaohjelmallakin (puoli tuntia ja rapiat) tuntuu pääsevän hyvään pesutulokseen.

      Mielen luvatut dB-lukemat olivat selvästi alhaisemmat kuin muutamalla verrokilla, ja korvakuulolta lukemille tuntuu olevan katettakin – hiljainen kone!

    • Jussi.

      Meillä ollut jokapäiväisessä käytössä Bosch S610 yli 30 vuotta. Nyt lopetti toiminnan, ei ota vettä. Magneettiventiilin kela rikkoutui jo aikaisemmin, mutta nyt ilmeisesti vika ohjelmakoneessa.

      En osaa sanoa peseekö halvalla ja hyvin, mutta erittäin tyytyväinen olen ollut.

    • sissede bosse

      Whilpool ADP7539. AIVAN SURKEA KONE. Meillä ollut käytössä 7v. Neljä kertaa jo korjailtu.
      Herjaa kokoajan, että poistoletku tukossa, eikä sitten ole kuitenkaan.
      Uusi korttikin vaihdettu koneeseen ja letkut uusittu ym.
      Pesuaineluukkukin vaihdettu, kun ei aina auennut.

      En suosittele ja nyt etsinnässä erinmerkkinen kone.

    • OmaKokemus

      Alle pari viikkoa ollut Siemens IQ500 ja kun saivat myytyä kalliimman mallin, jossa on Home Connect-nettisovellus, pitihän sitäkin kokeilla, vaikka aina olen ollut näitä kodinkoneiden nettiin liittämisiä vastaan. Noh, melkein pari viikkoa menikin hienosti, kunnes löi ohjelmapäivityksen näyttöön pesuohjelman aikana ja kun lapsiperheenä lapsilukko on käytössä, meni kone sitten jumiin ja käyttökelvottomaksi.

      Todennäköisesti vika siis siinä, että lapsilukko on päällä ja päivityskysely ei anna tehdä muuta kuin vastata "kyllä" tai "ei" ja vastaaminenhan ei onnistu näppäinten ollessa lapsilukossa. Pikkuinen bugi päivityksen suunnittelussa.

      Lisämausteena vielä sovelluksessa on vianmääritys-osio, jossa puhutaan vianetsinnästä etäpalveluna ja puhelinnumero, mutta soitettuani sinne, puhelimeen vastasi asiakaspalvelija, joka ei pystynyt etänä tekemään muuta kuin ohjeistamaan huoltopalvelulle. Maksullinen numero "yllättäen".

      Aikaisemmin olen ollut vankkumaton Siemens/Bosch/Miele kuluttaja hyvien kokemusteni myötä, mutta näköjään nykypäivä ja saksalaisten ylimielisyys on iskenyt noihinkin merkkeihin. Noh, olenpahan jälleen avaramielisempi merkkien suhteen jatkossa.

      • NoHomeConnect

        Itsellänikin koneen osto käsillä. Ajattelin juuri tätä Siemensiä. Tuli hyvään saumaan tämä kommenttisi. Taidan kääntyä Askoon, vaikka se onkin nykyään Sloveniassa tehty.


      • 44-56RU

        Pitää olla aguastop
        Pitää olla itsepuhdistuva sihti
        Pitää olla meluarvoltaan alle 45
        Pitää olla 30min pikapesumahdollisuus
        Pitää olla 350€ rahaa, jolla tuollaisen saa


    • Anonyymi

      Halpa Candy Futura toiminut moitteettomasti varmaan 10 vuotta, en tosin pesekään kuin kerran viikossa. Todella hiljainen, joutuu katsomaan merkkivalosta milloin valmis, vaikka tupakeittiössä.

    • Anonyymi

      En tiedä turhempaa värkkiä kuin tiskikone.. turhaa niin turhaa... pesase astiat nopeasti käsin, aikaa menee max 5 min ja vettä suht vähän... kone jyllää tunnin... voi taivas...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe