Supersaver - kenen etu?

jarallan

Varasin matkan Supersaverin kautta 6 hengelle ja tein virheen matkan aloituspäivän kanssa. Mokani takia viikon matka olikin muuttunut 5 tunnin matkaksi perillä. Nettisivusto ei millään muotoa ihmetellyt perilläoloajankohdan lyhyyttä. Tiedän tehneeni oman virheen, mutta silti. Seuraavaksi olisi ollut mahdollista muuttaa ajankohtaa maksamalla ensin 110 euroa /henkilö ja sen lisäksi vielä uuden ja vanhan lennon hintaerojen summat. Minun olisi tarvinnut antaa luottokorttini kaikki tiedot puhelimella tarkistusnumeroja myöten jollekin virkailijalle puhelimessa. Kun mietin asiaa ja aikataulukin oli kiireinen, päätin niellä virheeni ja ostaa kaikille uuden menomatkan kohteeseen, kun paluuhan oli oikein. Ostin siis uuden matkan. Myöhemmin tuli mieleeni, että olin unohtanut mainita erilliset harrastusvälineet matkasta ja soitin Supersaverin asiakaspalveluun. Sen puhelun yhteydessä selvisi, että jos emme mene alunperin tilatulle lennolle, myös paluumatka peruutetaan automaattisesti!!! Lopputuloksena olen nyt tilannut uudet liput myös paluumatkalle. 6 hengen matka Helsingistä Malagaan maksaa 6000 Euroa alkuperäisen 3000 euron sijasta!!!!! Ja paluulennolle löytyy nyt lippuja yhteensä 12 kpl!!! Kun halusin antaa palautetta, että voisihan ohjelma edes varoittaa paluumatkan lyhyydestä, ei se kiinnostanut virkailijaa pätkääkään. Mainos: Supersaver ja halvimmat E-liput. Varaa itse netissä ja SÄÄSTÄ!
Että olkaahan varovaisia siellä päin liikkuessanne.

19

1071

  Vastaukset

  • Tämä oli varmaankin trollausta, mutta onhan se hyödyllinen muistutus, että saapastakin tyhmempien ihmisten ei kannata ostaa lippuja Supersaverilta eikä mistään muualtaan.

  • Onpa toi aloittaja tyhmä, ensin itse mokaa ja sitten syyttää muita.
   Luuleeko se ääliö että siellä se tietokone miettii että olipa lyhyt matka,vain 5 tuntia perillä.
   Mistä noin tyhmiä ihmisiä oikein löytyy ja kaiken kukkuraksi syyttää muita omasta tyhmyydestään.
   Ei ole ollenkaan itsekritiikkiä ja kehtaa vielä julkisesti kertoa kuinka tyhmä on ollut kun mokasi.
   Itse pitäisin suuni supussa jos olisin mokannut yhtä pahasti.
   MUUUUUAAAAAAHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • Minun mielestäni taas on rohkeata kertoa omista virheistään, koska niistä voi joku toinen ottaa opiksi. Jos kaikki vain vaikenisivat häpeissään mokailuistaan, niin paljonko siitäkään olisi hyötyä. Tottakai tällaisella palstalla vahingonilo on kaikkein suurin ilo, mutta jos ei sitä pelkää, niin ihan hyvä on joskus kertoa myös tappioista, mokailuista, virheistä ja hamituksista. Varsinkin kateelliset ihmiset kyllä saavat vettä myllyynsä, mutta ne jotka oikeasti matkustelevat, voivat tuntea myös myötätuntoa - vaikka "itselleen ei ikinä voisi mitään vastaavaa sattua" !

   Alkuperäistä kirjoittajaa ei tietysti enää auta, mutta esim. jos varaus lisi sattunut olemaan Norwegianilla, niin heillä ei ole niin tiukkaa tuo, että "menolipun käyttämättä jättäminen peruuttaa paluulipun" vaan itse ainakin olen voinut paluun käyttää, vaikka myöhästyin menolennolta (toki ilmoitin sinne syyn). Yleensäin asioita on helpompi hoitaa erukoistilanteissa, jos varauksen on tehnyt suoraan lentoyhtiön kanssa eikä minkään kolmannen välikäden kuten esim. Supersaverin. Nämä nettifirmat suhtautuvat asoihin tosi jäykästi ja ymmärtäähän sen - eivät halua itselleen mitään lisätyötä.

  • Aika kalliisti olit maksanut lipuistasi jo ensimmäisellä kerralla. Majoituksen kera olisi voinut saada halvemmalla, vaikka majoitusta ei olisi tarvinnutkaan.

  • Varoittaako sitten jokin varaussysteemi tuosta mokasta? Epäilen, mutta lipunhinnat on yleensä yhden päivän reissuissa kovat, josta voisi jotain päätellä.

  • Kokeile vaikkapa Finnairin sivulla varata lento Helsinki-New York-Helsinki, menet ja palaat samalla koneella...olet perillä lentoasemalla vain sen aikaa kun kone perillä seisoo,niin kyllä onnistuu.
   Sama muillakin yhtiöillä,ei se varaussysteemi ala sellaisia miettimään...se on kone joka sen varauksen tekee.

  • OMA VIKA......TARKISTA AINA VARAUKSESI

  • Jep, tarkistakaa aina mitä olette varaamassa ennen kuin maksatte niitä!
   Syy ei todellakaan ole Supersaverin, menevät täysin lippusääntöjen mukaan. Jos ostat liput joissa ei ole muutos eikä vaihtomahdollisuutta niin se tarkoittaa myös sitä! Ja paluulippu peruuntuu jos et lennä ensimmäistä legiä. Tämä voidaan kuitenkin fiksata joidenkin lentoyhtiöiden lipputoimistoissa ja paluun voikin käyttää. Eli jos kämmäätte ottakaa heti yhteys lentoyhtiön lipputoimistoon!

   t. Ex-lipputiskiläinen

   • Finnair ainakin yllätti positiivisesti tuossa, aiemmin olivat aika tiukkoja. Itseltä jäi meno käyttämättä, mutta puhelulla sai kuitenkin pidettyä tuon paluun.


  • Hei Jarallan,

   jos lohduttaa yhtään, niin et ole ainoa, joka on laittanut väärin päivämäärän netissä lippuja tilatessaan. Itse tein viikonloppuna väsyneenä näpytellessä virheen. Ja sen jälkeen olen huomannut, että meitä on muitakin...

   Itse näpyttelin paluumatkan kuukauden väärin. Onneksi onnistuu vaihtaa lippu. Kuluja tulee noin 200 e - lentoyhtiön ja Supersaverin. Toivottavasti löytyy samanhintainen paluulippu, niin ei tarvitse maksaa lipusta lisää. Itselleni on tuo 200 euroakin jo aika paljon.

   Muutamille muille: eikö teille koskaan satu mitään virheitä...??

  • Ei satu virheitä kun käyttää tuttuja varaussivuja, useimmiten lentoyhtiön omia. Tarkistaa moneen kertaan, varsinkin vielä juuri ennen maksua että kaikki tiedot on oikein. Tsekkaan aina myös että viikonpäivä vastaa sitä oikeaa lentopäivää. Tällöin ei väärän kuukauden valinta ole mahdollista, kuin maaliskuussa. En myöskään tee lentovarauksia kiireessä, väsyneenä tai humalassa. Lentoja tulee varattua lähes joka kuukausi.

  • Melko lailla omaa tyhmyyttä.

   Onhan se kaikille enemmän lentolippuja tilaaville selvä juttu, että nää polkuhintapalvelut kerää rahansa just muutoshintoina, peruutusturvina jne tyhmiltä, jotka ei ole tarkkana. Lentoyhtiöt tekee sen sillä, että ne myy basic-lippuja ilman muutosoikeutta ja kalliimpia flex-lippuja muutosoikeudella. Jollainhan noiden firmojen aspat kustannetaan, kun lentolipuissa ei katetta enää ole.

   Ja jos muutenkin lukee ikinä sen lentolippujen mukana tulevan ehtolistan, ns. pienen präntin siellä selkeästi kerrotaan, että menomatka on käytettävä ennen paluumatkaa. Tämä noin yleensä koskee ihan kaikkia lentolippuja, paitsi bisnesta ja ykköstä, eli vaikka et enää valitsisikaan itse lippujasi, niin älä herrantähden jätä menoa käyttämättä, osta mielummin uusi paluu.

   Tuo tarina, olipa trolli tai ei, ei kerro Supersaverin huonoudesta yhtään mitään. Ainoastaan siitä, että joidenkin on vaan parasta ostaa valmismatkaa suoraan virkailijalta ;-)

  • Tuo 6-hengen matkan tilannut henkilö on ihana, suora ja rehellinen ihminen,
   jollaisia toivoisi löytävän enemmän tästä negatiivisen asenteen ja vahingonilon
   maasta!

  • Hehe, kyllä nyt tosiaan kannattaa pysyä kotona, maailma on vaarallinen paikka.

   Paluulennon peruutus on aika yleinen selviö, jos ei ole menolennolla,. Ja ihan hyvin joku työporukka voi käydä palaverissa nimenomaan porukalla nimenomaan lyhyen aikaa. Itsekin reissannut pari kertaa vielä vähän isommallakin koostumuksella muutamaksi tunniksi lentokenttähotellin kokoustiloihin. Olisihan se nyt halveeraavaa, jos joku alkaisi kyseenalaistaa matkasuunnitelmiani.

   Jos homma ei ole hanskassa, niin kannattaa suosia ammattilaisia eli matkatoimistoja. Minä en korjaa omaa autoa, merkkihuolto saa nikkaroida kaiken. Ihan järkevää tehdä sitä jota osaa.

  • Aikuinen ihminen on vastuussa tekemisistään. Kaikelta ei voi varjella mihin ihminen keksii ryhtyä. En näe mintään virhettä palvelun kannalta, kyllä sinulla oli mahdollisuus tarkistaa valintasi ennen kuin itse hyväksyit tilauksen.

  • anteeksi nyt mutta kun en ymmärrä ?!?,jos lennät kohteeseen ,miten voidaan menomatka peruta??,vaikka olisit ostanut takaisin tulon eri päivälle??,vai oletko sanonut, ettet käytä edes menoa, ostaessasi uudet paluuliput??mikset lennä normaalisti mutta jätät tulematta 5h päästä koneeseen,eikö näin??

   • Olikohan tarkoitus kysyä, miksi ostaa uusi menopaluu, eikä vain uusi paluu, ja jättää käyttämättä sitten 'vanhan' lipun paluun, jos menopäivä on oikein? Sitä ihmettelin itsekin..


   • Öääh kirjoitti:

    Olikohan tarkoitus kysyä, miksi ostaa uusi menopaluu, eikä vain uusi paluu, ja jättää käyttämättä sitten 'vanhan' lipun paluun, jos menopäivä on oikein? Sitä ihmettelin itsekin..

    Peruutusturva maksaa muutaman kympin. Se lienee kannattava investointi, enkä uskalla varata lippuja pitkälle tulevaisuuteen ottamatta sitä. Maksamalla luottokortilla, peruutus onnistunee myös...


  • Mihin sä tarvit sitä muutaman kympin peruutusturvaa jos sulla on voimassa oleva matkavakuutus? Eihän se peruutusturva korvaa jos matkalle ei haluakaan lähteä, vaan siihen tarvitaan joku todella painava syy, kuten lähiomaisen kuolema tai vakava sairastuminen, tai matkalle lähtijän omaisuudelle tapahtuva iso vahinko. Näissä tapauksissa matkavakuutus korvaa myös peruuntuneen matkan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. YTK antoi varoituksen maksujen viivästymisestä

   Kuulemma kahden vuoden määrää vastaava hakemuspino odottamassa, viestin lopussa toivotettiin tsemppiä. Kysynys ytk:lle, voinko tämän viestin perusteel
   Maailman menoa
   138
   5879