Tuittu

voi höh!

Seiskassa luki että Tapsukka oli Hiittenharjun keikalla kiukkuiseen sävyyn kieltänyt jotain eturivissä ollutta fania kuvaamasta häntä ja käskenyt tämän häippästä siitä lavan edestä. Tuittupää mikä tuittupää.

9

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dr vēritās

      No kun olisikin vain tuittupää mutta kun se on jatkuva mielenila. Luonnevikainen !!! Pseudo-psykopaticus inasnum scelestus on lähinnä totuutta.

      • Gilla*

        Ehkä olis hyvä tietää tapauksen taustat ennenkuin alkaa arvostelemaan. Olen kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja ollut Tapanin keikoilla eikä kertaakaan hän ole ajanut lavan edestä pois keään paitsi joskus jos jotain humalaista joka siinä lavanedessä on häitsevästi muuta yleisö ja/tai esiintyjiä kohtaan käyttäytynyt. Pikkaisen epäilen että tuolla Hiittenharjun keikalla tuo valokuvaaja on ollut juuri tälläinen humalainen häirikkö.

        Tuon tuostakin seiskassa/Hymyssä tms. on juttua jostain laulajasta joka on kieltänyt kuvaamasta ( mm. aikoinaan edesmennyt Kari tapio oli keikallaan hermostunut jollekkin valokuvaajalle ja siitäkin oli Seiskan juoruosostolla juttu ).


    • tapani saatte tuntea

      Oli jo joskus 1990 - luvulla aikamoinen diivailija. Ei sietänyt esim. tanssilava / laivakeikoilla tilanteita, joissa ihmiset olivat liian lähellä lavanreunaa, eikä varsinkaan sitä, jos joku uskalsi tanssilattialla tanssia liian lähellä esiintymiskoroketta, se oli hänen mielestään artistin aliarvioimista, sanoikin mikkiin, että tanssia voi taka-alalla, mutta tässä lavan edessä on paikka vain sellaisille, joille hänen esintymisensä on pääasia, eikä tanssiminen. Kyllä siinä muutamilla loksahti suu auki, kun suuri taiteilija avautui, moni häipyi saman tien toisiin tilaisuuksiin, tämä tapahtui laivalla, seuraavana iltana suuri taiteilija esiintyi taas ja kuinka ollakaan, monilla oli muistissa edellisillan törkeä käyttäytyminen, joten häntä kuuntelemassa oli vain kourallinen ihmisiä, suurin osa porukoista oli laivan muilla kansilla ilakoimassa .

      • ihmettelen vaan

        Mikä kumma siinä sitten on, että tanssipaikalla kun on kuntelemassa ja katselemassa artistia ja lavanedusporukka jättää vaikkapa metrin-puolenmetrin välin lavan etureunaan, niin eikös siitä vaan joku/ jotkut parit tunge kyynärpäät sojeillaan silmät ummessa( esitetään niin musikkiin eläytymistä ) vaikka enemmän olisi tilaa kiertää lavan edessä olijoiden takaa ohi. Ja jotkut vielä jopa jäävät sihen ahtaaseen väliin lavaneteen oikein esiintymään ja tekemään kädenalus -kiemuroitaan.

        En kyllä usko että Tapsa on koskaan sanonut että liian lähellä esiintymislavaa tanssiminen on artistin aliarvioimista. Se ei varmasti tapsaa häiritse mutta ehkä hän vaan haluaa ,että ne jotka ovat tulleet lavan eteen kuuntelemaan eivät joudu pelkäämään sitä että saavat tanssijoiden kyynärpäästä silmäkulmaansa tai varpaita sotkea tohjoksi.


    • Adjö vain Tapani!

      Tuo on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tapania: minäminäminäminäminäminäjavainminä. Ylimielinen, täynnä itseänsä oleva menneen maailman äijänkäppyrä. Ei mitään lahjakkuutta, ei mitään näköä, ei mitään miksi pitäisi olla framilla. Mutta luulot itsestänsä ovat kovat. Minäminäminäminä!!!!!

      • anniiii-iii-na

        Miespuolinen tukiainen.


      • no jaa.......

        Tapsa on loistava tunnelman luoja, komea, tyylikäs, karismaattinen ja upeaääninen laulaja hälle on kunnia-asia tehdä hommansa hyvin ja sen hän myös tekee.
        En tiedä uskoakko tuota Seiskan juttua... Olen usein ottanut kuvia Tapsasta keikoilla eikä hän ole siitä pahakseen pistänyt. Päin vastoin välillä on oikein innostunut flirttailemaan ja poseraamaan kameralle.
        Tuossakin Seiskan jutun taustalla on varmasti jotain sellaista mitä siinä ei kokonaisuudessaan kerrota. Esim. just se että tuo kuvaaja on varmaan jotenkin häiritsevästi siinä lavan edessä käyttäytynyt josta Tapsa on sitten kiukustunut.


    • OK.

      Tälläistä negatiivis-sävyistä Seiskan julkisjuorupalstan juttua Tapsasta Tapsan antifanit ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa pari vuotta ( viimeisimmästä jutusta kun on jo reilut pari vuotta aikaa. Silloin kerrottiin Tapsan "öykkäröineen" laivakeikallaan ts. ojensi kovasanaisesti humalaista häiriköä ) Nyt nämä antifanit varmaan hyppivät ja hihkuvat riemusta ja hakkaavat selkänsä takana karvaisia käsiään yhteen.
      Totuus on se että Tapani ei ole ensimmäinen eikä viimeienen artististi jota voi joskus ottaa päähän lavan edessä kamera ojossa nokan edessä heiluva hyypiö ( mahdollisesti vielä humalikko ) joka napsii valokuvia niin että salamavalot vaan räiskyy ja häirtisee näin mm. bändin muusikoiden nuottienlukua.
      Hyvää ja korrektia käytöstä kun kuitenkin jokatilanteessa vaaditaan artistilta, niin samaa voisi odottaa myös yleisöltä. Hyviin tapoihin kun kuuluu kysyä lupa kuvaamiseen.

    • tapsa boikottiin

      Laivalla joskus 1990 luvulla ei kamerat pahemmin välkkyneet , sillä kännykkäkamerat eivät silloin vielä olleet olemassa ja se keski-ikänen tanssikansa, joka oli tullut nimenomaan suosikkilaulajaansa katsomaan ja kuuntelemaan laivaristeilylle, pettyi pahemman kerran, kun mies oli tosi tyly heitä kohtaan. Ei saanut tanssia esiintymiskorokkeen edessä ( mitään pelkoa siitä ei ollut, että joku horjahtaisi lavalle, sillä lava oli noin 70 cm korkeammalla, missä Tapsa esiintyi ja reunoissa oli vielä kaiteet sivuilla). Esiintyjä tylytti ihailijoitaan ilmoittamalla, ettei lavan edessä saa tanssia, se paikka kuuluu sellaisille, jotka ovat tulleet häntä ensisijaisesti kuuntelemaan, muut menkööt takavasemmalle tanssimaan. Olin itse kyseisellä risteilyllä kuuntelemassa tähteä jo valmiiksi "takavasemmalla" ja kyllä oli pettyneitä tapsafaneja, kun olivat nimenomaan tulleet juuri tanssimaan tapsantahtiin, mutta joutuivatkin nyt perääntymään, koska mies ei alkanut uudelleen laulamaan, ennenkuin tanssihaluiset häipyivät, mutta kyllä sen lavan luota häipyi samalla iso joukko ihmisiä. Olisin ymmärtänyt, jos olisi ollut konserttikeikka, mutta kun oli nimenomaan mainostettu tanssilava esiintyjänä, jo risteilyn mainoksesssakin. Se oli ihan täydellisesti ymmärretty, että miehellä oli hermot kireällä, ei ollut ihan tervettä se touhu, niin törpösti puhui mikkiin, aliarvio kaikki kuuntelijat, mutta ilmeisesti nosti kuitenkin täyden liksan siitäkin epämääräisestä esiintymisestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe