Olettehan tietoisia ammattitaito vaateesta?

Lapsen jalo mieli

Seurakunnasta voit kyllä omaksua hienosti varmanvaraisen tavan olla asettumatta ryöstöjen kohteeksi, mutta se voi kehittää omaa sisimpääsikin hienovaraisemmaksi, että jaat omaisuuttasi jopa siitä huolehtien kadulla piilotellen lompakkosisikin jumalanpalveluksen ajaksi lapsille. Etukäteen omaksumaton jumalanpalvelus aiheuttaa varmasti katastrofin toisensa perään, jolloin voi olla vaikea elää muiden ihmisten kanssa. Kolehdin ryöstäminen on vain ulkokultaisuutta kuvaavaa, jolla silläkään ei saisi ja näin ei ole tarpeena osoitella muita ihmisiä ollenkaan, tai yrittää sillä tavalla varautua tulevaisuuteensa. Kun kaikki ihmiset näkevät tällaisen julman rumuuden ja yrityksen olla pelkässä sadismin tukemisessa, he saattavat nauraa sinulle, psykologisesti koko elämänsä. Etukäteen opettelematon jumalanpalvelus voi johtaa johonkin tilanteeseen, jossa et ihmisenä ymmärrä käyttötarkoitustasi edes todellisena, Luojan luomana ja omana lapsena. Kolehdilla voi joskus vahingoittaa ihmisiä, jos se on liian täynnä, ja tämä sanoinkuvaamattoman kauhea pussukka, on aniharvinainen pelon luoja.
Läpinäkyvyys on rumaa ja ilmaiseksi pyytäminen on sairaalloisuutta, jonka kanssa kukaan ei halua olla edes tekemisissä. Aina läheisellä, tai omaisella, ihan kuinka haluat, ei ole varaa tai edes valmiina olevaa omaisuutta, eikä auttamisesta silloin kukaan kehtaa kysyä rahaa. Ihminen voi tulla niin vihaisen näköiseksi, ettei häntä voi edes lähestyä. Se on niin pelottavaa. Aggressiivisuutta voi olla vaikea peitellä, jos yrityksenä on tehdä läheiselle pelkkää pahaa. Läheistä on ihan kiva auttaa tasapainoisuudesta, eikä koskaan inhimillittömyydestä, joka johtaa aina, lähes joka kerta väkivaltaan ja psyykkiseen kipuun. Tämä ei ole osa naiskuvaa, eikä kenenkänä tulisi joutua kasvamaan edes näin julmissa olosuhteissa, jotka luokitellaan ainoastaan sadismiksi. Seurakunnasta apua hakevat ovat oikeutettuja joskus toimiinsa, koska se on perusteltua. Mistä? Heille tarjottua apua on perusteltu turvallisuutena, koska se saattaa joskus auttaa muodostamaan turvalilsuudentunnetta. Barbaristisuuden maailma ei kai koskaan ole ollut kovinkaan pitkäaikaisesti olemassa eikä se siksi ole ollenkaan suosittua, kun se on vain pelkkä persoonallisuushäiriö, ja aivan laiminlyömätön kunnioittamattomuus, ja pelon aikaansaaja.

1

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Scooter, more, more

      Tarkoituksena ei ole jatkaa yhtään projektia.
      - Mä jo kanssa ajattelin.
      Tai sä voit tietää totuuden.
      En ole koskaan nähnyt mitään niin törkeää yritystä.
      - Yleensä ryöstäjä näyttelee.
      Sydämmen särkymisestä ja rakkauden menettämisestä, vaikka ensimmäisen avioliiton mieheen ei ole koskaan kysymys, kovinkaan luotettavasti, eikä se edes tunnu siltä, koska se ei yksinkertaisesti ollut luotettava tietolähde alkuperäisestikään.
      "Olisikohan Jeesus uskaltanut laskea liukasta mäkeä?"
      Entä vammaisten ryöstäminen?
      - Onko se mielestäni ollut kivaa?
      Ei ole ollut, mutta ei ole ollut sillä tavalla sallittua, että heitä saa myöskään vahingoittaa, vaan heitä on pidettävä sillä tavoin tasa-arvoisina ja ovathan he ihmisiä.
      Kun esim. uskonnollisen ohjelman, jonka koulutuksessa on ollut, ihan säännöllisesti osallistumalla, ja jonka avulla, oikeudenmukaisuudella voit auttaa monia, lopettaa, hänen vointinsa saattaa parantua. Ja hän alkaa ottamaan tällä tavoin esim. osaa.
      Suurikokoiselta poliisimieheltä on lupa vihata vammaisia.
      Kun koira ryöstää, kysymyksessä ei ole rikos, vaan yritys hyvänmielisesti auttaa.
      Vammainen voi tarvita jotakin toista asiaa, esim. että häntä autetaan sekä arvostetaan pelon maailmassa, hän sitäpaitsi on voimavarana peräisin luonnosta ja inhimillisyydestä, pelon maailmassa. Alastomuus johtaa väistämättä turvallisuusriskista ryöstöjen kohteeksi. On hyvin brutaalisesti käsiteltyä oikeudenalaa, eikä se edusta sellaista irtaallisuutta, kuten useimmat oikeuden näkökannat, esim. naiseutta halvennellen. Ryöstäminen ei ole hyvää yleis-sivistyksellisyyttä. Myös vammainen auttaa usein hyvänmielisyydestä, ja vammaisuus onkin peräisin pelon maailmasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe