Piilotin profiiilini. Kovin on sekavaa tämä touhu @suomi24:lla. Piilottamisen jälkeen ruudulla lukee:
"Piilota profiilisi
Piilotettu profiili ei näy muille käyttäjille. Piilotettuna et voi nähdä, vastaanottaa etkä lähettää viestejä. Voit milloin tahansa aktivoida profiilin uudelleen tällä samalla sivulla. Piilotetut profiilit poistetaan kuuden kuukauden jälkeen, ellei niitä aktivoida uudelleen.
Profiilisi on piilotettu. Jos et aktivoi sitä uudelleen kolmessa kuukaudessa, se poistetaan.
"
MIkä se on se totuus? 3 vai 6 kuukautta??? Älytöntä söhellystä kaikki. Onko tämä vain tarkoituksellista tällainen asioiden sotkeminen ja käyttäjien kiusaaminen??
"Piilota profiilisi
Piilotettu profiili ei näy muille käyttäjille. Piilotettuna et voi nähdä, vastaanottaa etkä lähettää viestejä. Voit milloin tahansa aktivoida profiilin uudelleen tällä samalla sivulla. Piilotetut profiilit poistetaan kuuden kuukauden jälkeen, ellei niitä aktivoida uudelleen.
Profiilisi on piilotettu. Jos et aktivoi sitä uudelleen kolmessa kuukaudessa, se poistetaan.
"
MIkä se on se totuus? 3 vai 6 kuukautta??? Älytöntä söhellystä kaikki. Onko tämä vain tarkoituksellista tällainen asioiden sotkeminen ja käyttäjien kiusaaminen??
Vastaukset 4
Vanhimmat
Miten piilotus/poisto oikeasti ja selvästi tehdään? Jos haluat pitää sähköpostisi ei profiilin poisto onnistu, poistettua sähköpostia ei enää takaisin saa? Infoa tästä
ei jostain syystä ylläpito anna?
Hei,
Ohjausteksteissä on ollut virhe, mutta se on nyt korjattu. Pahoittelemme mokaamme. Oikea aika profiilin vanhenemiselle on kuusi kuukautta.
Terveisin,
Elina
Suomi24
Entä se piilotetun profiilin käyttöönotto? Itse piilotin, nimenomaan piilotin ja sitten yritin ottaa käyttöön, niin missään ei toimitoa ole.
vai korjasi @suomi24 ??? SAMA TEKSTI YHÄ:
"
Piilota profiilisi
Piilotettu profiili ei näy muille käyttäjille. Piilotettuna et voi nähdä, vastaanottaa etkä lähettää viestejä. Voit milloin tahansa aktivoida profiilin uudelleen tällä samalla sivulla. Piilotetut profiilit poistetaan kuuden kuukauden jälkeen, ellei niitä aktivoida uudelleen.
Profiilisi on piilotettu. Jos et aktivoi sitä uudelleen kolmessa kuukaudessa, se poistetaan.
"
Tyypillstä Suoli24-toimintaa, se mitä luvataan, ei koskaan päde!