Seuraava Paavi on edistyksellisempi

kokija

Paavi erosi 11.2. Seuraava Paavi on 112:s paavi, nimeltään Peter Turkson, tunnetaan myös mytologisella nimellä "Peter the Roman, Petrus Romanus ". Hän on uudistaja, joka kylvää uudet siemenet rakenteiden muutoksille. Ihonvärinsä puolesta jo hän uudistaa vanhoillisessa kirkossa.

5

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pomspoms

      nyt kun ennustellaan niin samallahan voi mainita hänen erään ennuksen mukaan olevan se viimeinen paavi.

      Kuunnelkaapa youtuubissa tuomari nurmion levy paavi roskapankissa.

      • kokija

        Se eräs satoja vuosia vanha katolisenkirkon tiedossa oleva ennustus on kumottu. Tänään ennustus on positivisoitu. Eli: jos kyseinen valitaan tulee hän olemaan eräs historian suvaitsevaisimmista Paaveista. Kondomikielto kumotaan, jos hän valitaan. Hän ei tule olemaan viimeinen Paavi eikä mitään Vatikaanin tuhoa tule, vaan suvaitsevainen hellävarainen uudistus, joka kuuluu Vatikaanin nykyaikaistamisprosessiin.

        Näyttää kuitenkin nyt siltä, ettei Paavin valinta ole deterministisesti tähtiinkirjoitettu. Valinta voi muodostua tasaväkiseksi ja jopa arvan heitoksi (onko arpominen Paavin valinnassa edes mahdollista? ) Näyttää täysin varmalta, että monet kardinaalit äänestävät latinalaisamerikkalaista ehdokasta. Eräät tai monet äänestävät Peter T:tä.

        Jouduin positivisoiman ennustuksen, sillä se oli tehty varmasti päin mäntyä. Ennsutaminen ei ole tässä päätarkoitus sentään. Juuri mikään yksityiskohta ei ole varma. Kokemuksen mukaan vain n. 75% nähdyistä "varmoista" visioista on toteutunut täällä päin. Iranin pommistusta ei tullut, vaikka se nähtiin. Iloinen siitä, että valittiin kevyempi tie Iranin kohdalla toistaiseksi. Obama on fiksumpi kuin osasin odottaa, hän muuttuu pasifistisemmaksi. Mutta faarao Ekhnatonin pasifistisuuden kaltaisuutta ei hän saavuttane. Faarao oli aikanaan todellinen edelläkävijä, vaikka virallinen historia pitää häntä ns. heikkona faaraona. Taivaallinen historia pitää häntä voimanpesänä, koska oli pokkaa olla pasifisti. Jokainen tietoisuutensa mukaan.


    • joopaaa1

      Inkvisitio n. 250000 uhria, uskonnon taikauskoisuus, harhaisuus, paavi julistukset ihminen jeesus jumalaksi, kaikki ne ihmisten keksmät pakanalliet riitit ja julhlat muutettiin kristillisiksi, jooloin ne "muuttuivat tosiksi".
      Sen kristittyjen erityisen taipumuksen sotiin ja väkivaltaan johtuu siis paavien ja muiden monoteistisen jumalan keksineiden hierarkisesta ajattelusta.
      Kuningas ja Paavi ovat olleet Jumalan sijaisia maan päällä ja nämä mielellään ottavat jumalalliset valtuudet toteuttaa tahtoaan väkivaltaisesti ja sodin. Kyse on alistussysteemeistä, ei mistään muusta hirveine julmuuksineen, sellaisen kirkon ja yleensä uskonnon edustaja ei voi uudistaa mitään.

      Uudistukset tekivät valistuksen ajan deistit ja ateistit, sekä naisjärjestöt, ei kirkko.

    • okkigaam

      Seurava paavi on nuorempi, terveempi ja samoin kun kokija kirjoitti lojaalimpi, suvaiten ehkäisyn. Sterilisation niin miehille kuin naisille, yli 30v täyttäneille.
      Miksi täällä missään millään sivuilla kirjoiteta Leonardo da vincin työpäiväkirjojen lopussa olevista enteistä. Ne on todella milenkintoisia ja osa jo toteutunut.
      kuten käytämme näkymätöntärahaa. Teos on suomennettu.
      Silloin kun tämä nykyinen valittiin kirjoitin jonnekin tonne. Etsinnöistäni huolimatta en ole löytänyt vuosien takaista kohtaa---------> Nyt valitun paavin jälkeen seuraajansa tulee afrikasta tai filippiineiltä. Sen jälkeen vatikaanin valta murenee, yleisen vapautumisen jälkeen joka synnyttää katolilaisissa kaaoksen.?
      Ans kattoo ny kuin käy.

    • kokija

      Ei tullut Turksonia vaan kakkosvaihtoehto Bergoglio. Turkson olisi uudistanut ulkoisesti, Bergoglio sen sijaan uudistaa sisäisesti. Hän tulee painottamaan henkilökohtaista kasvua ja muutosta. Ulkoiset rakenteet pysyvät ennallaan.

      Hän on myös tietääkseni ensimmäinen jesuiittapaavi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe