Seuraava Paavi on edistyksellisempi

kokija

Paavi erosi 11.2. Seuraava Paavi on 112:s paavi, nimeltään Peter Turkson, tunnetaan myös mytologisella nimellä "Peter the Roman, Petrus Romanus ". Hän on uudistaja, joka kylvää uudet siemenet rakenteiden muutoksille. Ihonvärinsä puolesta jo hän uudistaa vanhoillisessa kirkossa.

5

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pomspoms

      nyt kun ennustellaan niin samallahan voi mainita hänen erään ennuksen mukaan olevan se viimeinen paavi.

      Kuunnelkaapa youtuubissa tuomari nurmion levy paavi roskapankissa.

      • kokija

        Se eräs satoja vuosia vanha katolisenkirkon tiedossa oleva ennustus on kumottu. Tänään ennustus on positivisoitu. Eli: jos kyseinen valitaan tulee hän olemaan eräs historian suvaitsevaisimmista Paaveista. Kondomikielto kumotaan, jos hän valitaan. Hän ei tule olemaan viimeinen Paavi eikä mitään Vatikaanin tuhoa tule, vaan suvaitsevainen hellävarainen uudistus, joka kuuluu Vatikaanin nykyaikaistamisprosessiin.

        Näyttää kuitenkin nyt siltä, ettei Paavin valinta ole deterministisesti tähtiinkirjoitettu. Valinta voi muodostua tasaväkiseksi ja jopa arvan heitoksi (onko arpominen Paavin valinnassa edes mahdollista? ) Näyttää täysin varmalta, että monet kardinaalit äänestävät latinalaisamerikkalaista ehdokasta. Eräät tai monet äänestävät Peter T:tä.

        Jouduin positivisoiman ennustuksen, sillä se oli tehty varmasti päin mäntyä. Ennsutaminen ei ole tässä päätarkoitus sentään. Juuri mikään yksityiskohta ei ole varma. Kokemuksen mukaan vain n. 75% nähdyistä "varmoista" visioista on toteutunut täällä päin. Iranin pommistusta ei tullut, vaikka se nähtiin. Iloinen siitä, että valittiin kevyempi tie Iranin kohdalla toistaiseksi. Obama on fiksumpi kuin osasin odottaa, hän muuttuu pasifistisemmaksi. Mutta faarao Ekhnatonin pasifistisuuden kaltaisuutta ei hän saavuttane. Faarao oli aikanaan todellinen edelläkävijä, vaikka virallinen historia pitää häntä ns. heikkona faaraona. Taivaallinen historia pitää häntä voimanpesänä, koska oli pokkaa olla pasifisti. Jokainen tietoisuutensa mukaan.


    • joopaaa1

      Inkvisitio n. 250000 uhria, uskonnon taikauskoisuus, harhaisuus, paavi julistukset ihminen jeesus jumalaksi, kaikki ne ihmisten keksmät pakanalliet riitit ja julhlat muutettiin kristillisiksi, jooloin ne "muuttuivat tosiksi".
      Sen kristittyjen erityisen taipumuksen sotiin ja väkivaltaan johtuu siis paavien ja muiden monoteistisen jumalan keksineiden hierarkisesta ajattelusta.
      Kuningas ja Paavi ovat olleet Jumalan sijaisia maan päällä ja nämä mielellään ottavat jumalalliset valtuudet toteuttaa tahtoaan väkivaltaisesti ja sodin. Kyse on alistussysteemeistä, ei mistään muusta hirveine julmuuksineen, sellaisen kirkon ja yleensä uskonnon edustaja ei voi uudistaa mitään.

      Uudistukset tekivät valistuksen ajan deistit ja ateistit, sekä naisjärjestöt, ei kirkko.

    • okkigaam

      Seurava paavi on nuorempi, terveempi ja samoin kun kokija kirjoitti lojaalimpi, suvaiten ehkäisyn. Sterilisation niin miehille kuin naisille, yli 30v täyttäneille.
      Miksi täällä missään millään sivuilla kirjoiteta Leonardo da vincin työpäiväkirjojen lopussa olevista enteistä. Ne on todella milenkintoisia ja osa jo toteutunut.
      kuten käytämme näkymätöntärahaa. Teos on suomennettu.
      Silloin kun tämä nykyinen valittiin kirjoitin jonnekin tonne. Etsinnöistäni huolimatta en ole löytänyt vuosien takaista kohtaa---------> Nyt valitun paavin jälkeen seuraajansa tulee afrikasta tai filippiineiltä. Sen jälkeen vatikaanin valta murenee, yleisen vapautumisen jälkeen joka synnyttää katolilaisissa kaaoksen.?
      Ans kattoo ny kuin käy.

    • kokija

      Ei tullut Turksonia vaan kakkosvaihtoehto Bergoglio. Turkson olisi uudistanut ulkoisesti, Bergoglio sen sijaan uudistaa sisäisesti. Hän tulee painottamaan henkilökohtaista kasvua ja muutosta. Ulkoiset rakenteet pysyvät ennallaan.

      Hän on myös tietääkseni ensimmäinen jesuiittapaavi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe