Salakaadot, YLI 100 asetta takavarikoitu!!!!

Onko aselakia?

27

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosiäijiä

      Pitäähän pelkureilla aseita olla, keskimäärin 6 per lahtari, mutta siltikin paska valuu saappaan vartta pitkin ja Punahilkka tulee uniin, säälittävää touhua.

    • aika paljon

      SOTAA leikkivät....

    • normisetti.

      10 asetta metsästäjällä ei ole mikään tavaton määrä yleensä.

      • Pojat laulaa

        Eli todennäköisesti vielä 60-70 asetta jampoilla jemmassa, no eiköhän nekin vielä löydy..


      • Oi joijoi!
        Pojat laulaa kirjoitti:

        Eli todennäköisesti vielä 60-70 asetta jampoilla jemmassa, no eiköhän nekin vielä löydy..

        "Perhon" susi löydettiin kuolleena.
        Susi löytyi tien penkalla pahoin murskautuneena.

        Poliisipartio kävi paikalla toteamassa tilanteen. Raahautumisjälkien perusteella susi oli todennäköisesti jäänyt ajoneuvon alle ja kuollut heti.

        Poliisi toimittaa suurpedon ohjeiden mukaisesti Eviran haltuun.

        Nyt kriisiapua susien ystäville heti.


        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013021316670886_uu.shtml


    • Dreeverityttö

      Voi hektosti onnea uuteen kotiin.
      Sudelta taas täytyy repiä silmät irti, ja näistä on aina välillä näitä ilmoituksia.
      Ovatkohan sudet nyt kuitenkaan edes aivan oikeita ja aitoja, vaan kysymys olisi ihan irtaallisesta ja kodittomasta koirasta? Sitäpaitsi niitä on hyvin vaikea löytää, aivan samoin kuin ilveksiäkin, koska ne menevät näkymättömiin, koska ovat villieläimiä, eikä niitä voi havaita, vaikka niitä olisikin. Ihmiselle villi-eläimet saattavat olla luonnon ja tasapainon välikappaleina, aivan kuin happi ja hengitettävä ilma. Ilveksen saattaa huomata erityisestä maagisuudesta, joka ilmaisee painoa, mutta vaarallisuudesta ihmiselle ei ole tietoa. Ilvekset ovat huomattavan paljon arempia, kuin koira-eläimet ja esimerkiksi sudet, mutta eivät yleensä näyttäydy ihmiselle.
      Ilves viihtyy metsässsä aurinkoisella ja lämpimällä paikalla. Se pitää tuulenvireesta ja sijoittuu siksi yleensä metsän laitaan, tosin synkkä metsän siimeskään ei ole sille aivan outo paikka. Koira käyttäytyy ilvestä kohtaan, aivan kuten mitä tahansa muutakin kunnioittamaansa elollista eläintä, ja pelkää suunnattomasti, mutta kutsuu kuitenkin tutustumiseen halukkaana mukaansa leikkiin.
      Villikoirat ja sudet eivät eroa toisistaan yhtään mitenkään, vaan kysymys on niiden käsittelijästä. Samoin susi ja koira ovat aina maassa, mitä maaginen metsien kissa-eläin ei ole. Susia on pelättävä, ja niiden varassa on osattava elää, niiden ollessa osa luontoa, vaarallisuutta ja väkivaltaa edustavina. Metsässä tai ulkona ylipäätään kokonaan yksin liikkuminen voi olla kiellettyä, villi-eläin alueella, ja turvallisuudesta on aina täytynyt huolehtia jotenkin muuten. Maaseudulla voi tuntua erityisen ahdistavalla pitkään sisätiloissa pysyminen, kun peto-eläimiä ja niiden mukanaan tuomia raatelemisia on täysi syy uskoa ja pelätä.

      • Vegetarian pleased

        Hirven raahaaminen mukana on varmasti kiellettyä laissa.
        - Ei se purematta niele.
        Villi-elälimiä käytetään uhka-tilanteessa puolustautumiseen.
        Villi-eläimiä ei saa vangita, uhata tai tappaa, koska ne ovat symbioosissa eläviä toinen toistensa kanssa, ja aivan kuten ihmisetkin tarvitsevat toinen toisiaan, vaikka ne olisivatkin petoja. Jos joku innostuu olemaan luonnon lapsi, täytyy huomioida, ja voida myöntää itselleen, että eläimet ovat sairaita, ja sisältävät monia tauteja, sekä vaikuttavat ihmisen ulkonäköön. Ihminen oppii arvostamaan eläimestä erityisesti vapautta, mutta myös infrastruktuuria, jota onkin ihan hienoa opetella peto-eläimistä, niiden eläessä vapaina villi-eläiminä.
        Hirvi seuralemassa itseä osoittaa sen vajaamielisyyttä, meidän kanssa-ihmisten parissa. Se hakeutuu seuraan, vain osoittamaan ja huolehtimaan.
        - "Hän ei luovuta." Susi luovuttaa heti ja pakenee ihmistä, mutta se jättää aina sen assaman pyynnön, huolehtia itsestä sekä muista ihmisistä. ihmisen on kunnioitettava luontoa, joka miehen oikeuksin, mutta on aivan normaalia, että häiriöksi käydessään, eläinkin tuntee osassaan olonsa hyvin raskaaksi, ja turhautttaa. Peto-eläni alueella liikkuessa on syytä muistaa oma turvallisuus, mutta myös muut ihmiset, sekä eläimet ja muut luonto-kappaleet, pyrkimällä kunnioittamaan luontoa tasa-painossa.


    • britit.

      Englanissa kettua ajaa 50 koiraa 10 ratsukkoa . Se se vasta metsästystä on. Ketun piru oli purru pikkulapselta sormen melkein irti olohuoneessa.

      • iii0

        Vanhaa tietoa brutaalista ketun metsästyksestä. Kiellettiin lailla vuosia sitten.

        Espoossa suuri koira kävi kolmen ohikulkijan kimppuun eilen. Ihmiset saivat pahoja vammoja.


    • Sydänsuruko?

      Auto pysähtyi tien viereen, koska oli jo ilta-hämärä.
      .- Eikä mitään eläimiä saa vainota tai jahdata.
      Ne hermostuvat, kun eivät ymmärrä, mikä on menossa.
      Näin ´villi-eläin saattaa, jopa petona aiheuttaa vakavasti vahinkoa.
      Kokemus oli raskas, auton kuljettaja nojasi raskaasti ikkunaan, vain kuulakseen, mitä hirvellä oli asiana. Se taas innostui suhteettomuuteensa hätä-vilkuista ja alkoi ehkä keräilemään niitä. Mitä enemmän, sen parempi.
      - Tämä on kyllä vähän sairasta, mutta voit tulla mukaan, jos haluat.
      Oli jo melkein pimeää, ja se kertoi vain viestivälineenä, sen kapulana, mitä olisi tarvittu. En ollut vielä ihan demokratiassa tai sen ikäinen, mutta kyllähän ihmisellä luonnon avulla jo valtion kanssa tekemistä riitti.
      - Jaha, mikähän tämä taas oli?
      Kyllä se oli kaunis, emä ja valtavan kokoinen, häiritsevä, mutta villi-eläimen ja vapauden kanssa niin mukaansa tempaava.
      - Ei kuule yhtään kiva se rikos-laissa säädetty osasto, jossa luonnon eläimiä ei saa ottaa omaksi ja vangita.
      Onko tämä teistä väärin vai oikein?
      - Siksikö te niitä susia Perhossa ammuitte?
      Jos ne vaikka heräisivät henkiin ja saisitte ottaa ison koiran lemmikiksi.

      Aina ei tule ajatelleeksi kaikkea ja se voi sitten vähän nolottaa, kun muuta vaihtoehtoa ei ole tullut edes mieleen, ja jos mikään muu vaihto-ehto ei ole edes sopiva. Kun sel iittyy aseeseen,ja metalli on pää-asiassa aivan sama, suru valtasi sielun ja mielen, silmät täyttyivät kyynelistä. Ne olivat poissa, ne ikuiset ja valkoisista, sinisen sävyttämistä reunustuksista ja ikkunan pielistä katsellut. Se ihan pieni luonnon välikappaleena, ja ydinperheenä, joskus hiljaista rauhaa ja tunteita mukanaan tuonut eläin-perhe, ihan sieltä kaukaa metsän siimeksen laidasta. Ne toivat mukanaan rakentavasti itsehillinnän ja sen otteen, psyykkisen kivun tai kiduttamisen hakuisuuden sijaan. Sinne ne poistuivat, juoksivat verkkaisesti pellon poikki ja sen lävitse, haluamatta että kukaan näkisi heidät, haluamatta kenenkään häiritsevän kiintymystään, ja aitoa turvallisuushakuisuuden synnyttämää rakkauttaan.

      • Halu osallistua +++

        En halua tätä keskustelua ja ymmärrän, että tämä on väärin, jopa eläinrääkkäyksen kannalta.


    • hfhfrghg

      Miks se Halsuan mies veti ittensä kiikkuun? Rupesko hävettämään vai pelkäskö, että hänen osaltaan tulisi julkisuuteen pahempiakin rikoksia?

    • Judge Dredd

      "Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön". Punaniskaterrorismi sai ensimmäisen marttyyrinsä.

    • sivistys pitää olla

      Aivan järjetöntä tämä mettäläisten uho. Sitä se teettää kun sukupolvesta toiseen mettittyy jossakin korvessa. Kosketus ympäröivään mailmaan hämärtyy. Vieltä toiset toopet aikovat kerätä sakkorahoja. Siis samaistuvat tähän yhteiskuntaa ja sen sääntöjä vastaan kapinoivaan ääliöporukkaan. Tällainen käyttäytyminen osoittaa siirtomaaherruutta. Me ollaan täällä se laki ja järjestys. Ja näitä vielä ihannoidaan samanmielisten metsäläisten keskuudessa. Elinikäinen aseidenpitokielto ja metsästyskielto tälle porukalla ja 10,000 euron lasku joka jampalle.

      • Mitenkäs kävi?

      • kyselijä1

        Mikä asia sinusta tekee sivistyneen. Olisi kiva kuulla oma arviosi. Vihjeenä kuitenkin, että vastukseksi ei riitä että osaat auttavasti kirjoittaa.


      • suden syötiksi

        sinut pitäs pyörittää hirvennahkaan ja syöttää susille, päästäs kahdesta riesasta, nimittäin sudetkin kuolis ureamyrkytykseen.


      • Vemputtakkaa
        suden syötiksi kirjoitti:

        sinut pitäs pyörittää hirvennahkaan ja syöttää susille, päästäs kahdesta riesasta, nimittäin sudetkin kuolis ureamyrkytykseen.

        Suret vai metsästyskoirat !

        Kummat on purreet ihmisiä viime aikoina !
        Ei taia peräkammariin moinen ajatus kantaa.

        Kuitenkin voidaan todentaa metsästykseen tarkoitettujen koirien hyökkäilleen
        ihmisten kimppuun , ihan syyttä suotta .
        Sen sijaan susien ei tiedetä ihmistä vahingoittaneen lähi historiassa !


      • syö sutta.
        Vemputtakkaa kirjoitti:

        Suret vai metsästyskoirat !

        Kummat on purreet ihmisiä viime aikoina !
        Ei taia peräkammariin moinen ajatus kantaa.

        Kuitenkin voidaan todentaa metsästykseen tarkoitettujen koirien hyökkäilleen
        ihmisten kimppuun , ihan syyttä suotta .
        Sen sijaan susien ei tiedetä ihmistä vahingoittaneen lähi historiassa !

        Olet kyllä melkoinen ääliö, koiria on noin 700000, ja susia ehkä 300, jos olisi toisinpäin määrällisesti, silloin voisi tehdä luotettavan vertailun.


      • Lopettakaa jo
        syö sutta. kirjoitti:

        Olet kyllä melkoinen ääliö, koiria on noin 700000, ja susia ehkä 300, jos olisi toisinpäin määrällisesti, silloin voisi tehdä luotettavan vertailun.

        Ne, jotka tätä susihysteriaa lietsovat, saisivat vähitellen jo lopettaa. Asun syrjäkylällä metsän keskellä ja joka ilta pitäisi uskaltaa lähteä ulkoiluttamaan kolmea sudenkokoista hurttaa. Saan tehdä sen nykyään ihan paska lahkeessa, koska kylän äijät on peloteltu susien suhteen niin aroiksi, että he kyttäävät jatkuvasti ympäristöä liipasinsormi herkkänä. Pelkään heiden ampuvan kaikkea, mikä liikkuu. Turkistakistanikin olen joutunut luopumaan näiden ääliöiden takia, joten susikeskustelu saisi minun puolestani loppua ja vähän äkkiä.


      • näinonasiat
        Lopettakaa jo kirjoitti:

        Ne, jotka tätä susihysteriaa lietsovat, saisivat vähitellen jo lopettaa. Asun syrjäkylällä metsän keskellä ja joka ilta pitäisi uskaltaa lähteä ulkoiluttamaan kolmea sudenkokoista hurttaa. Saan tehdä sen nykyään ihan paska lahkeessa, koska kylän äijät on peloteltu susien suhteen niin aroiksi, että he kyttäävät jatkuvasti ympäristöä liipasinsormi herkkänä. Pelkään heiden ampuvan kaikkea, mikä liikkuu. Turkistakistanikin olen joutunut luopumaan näiden ääliöiden takia, joten susikeskustelu saisi minun puolestani loppua ja vähän äkkiä.

        Voi sua rassukkaa. Oon tosi pahoillani. Joten nyt kaikki lopettakaa susista puhuminen heti paikalla!!


      • kuule perholainen
        näinonasiat kirjoitti:

        Voi sua rassukkaa. Oon tosi pahoillani. Joten nyt kaikki lopettakaa susista puhuminen heti paikalla!!

        Siinä ei kuule sun rassukoittelut paljoa auta, kun susia vilisee teidän perähikiäläisten silmissä enemmän kuin kärpäsiä kesäaikaan.


    • Tostakin

      Joo ku ei oo todennettu yhtään suden tekemää hyökkäystä nii MITÄ ?
      syö sutta nimmari määrillä tarkoittaa .
      Koirat puree joka ainoa päivä jotakuta sii evri vakin däy joku suomalainen
      joutuu koiran hyökkäyksen kohteeksi . Eikä ensimmäistäkään SUREN
      puremaa ole vuosisataan SUOMESSA tapahtunu ..

      Vitu ääliö pirä turpas kiini !

      • syö sutta.

        Saksassa oli aikoinaan SS, nyt on Suomessa SKS, joka tarkoittaa susien kiihkosuojelua.
        Molemmilla sama tavoite luoda uusi uljas maailma, välittämättä yhtään siitä mitä suurin osa kansasta on mieltä. Susien kiihkosuojelussa on menty jo niin pitkälle, että väitetään koiria ja kissoja susia vaarallisemmiksi. Kuitenkin jokainen pystyy arvaamaan mitä tapahtuu jos samaan rajattuun tilaan laitetaan nälkäinen susi, koira ja kissa. Kuvia tapauksista löytyy Suomen lehdistä tarpeeksi. Nämä susien kiihkosuojelusta riippuvaiset ihmiset ovat valmiita mihin vaan luodakseen taajamasudesta lutusen ja vaarattoman kuvan. Suden kiihkosuojelija lukee väärin joka tilaston osoittaakseen, että taajamasusi on vaarattomampi kuin koirat ja kissat. Tällainen suden kiihkosuojelu on väistämättä myöskin ihmisvihaa, mihin tämä kiihkosuojelu johtaa? Pelkästään tekemällä porukalla tolkuttomia toistoja tosiasioitten peittäminen tuo mieleen historian totuudet. Mitä suurempi valhe sitä paremmin menee perille ja valheesta tehdään totta tuhansilla toistoilla. Susien kiihkosuojelussa näyttää olevan kyseessä sama asia, pyritään kiihkosuojelun ja vääristelyn avulla väkisin kasvattamaan ylisuuri taajamasusikanta Suomeen. Tämä menettely sotii vastaan aitoa metsäsusikantaa , joka hankkii ruokansa metsästä. Taajamasusiongelma olisi erittäin helposti ja kohdennetusti hoidettavissa talviaikaan. Taajamassa tapahtuvan lemmikkien ja hyötyeläinten raatelun jälkeen kyseinen yksilö kaadettaisiin pois tai laumasta yksi. Jäljelle jäisi metsäsusikanta joka olisi parasta luonnossa pärjäävää sorttia. Taajamasusien kaato voisi vielä pelastaa metsäsusikannan kunhan susien kiihkosuojelijat saataisiin aisoihin. Olisiko sittenkin niin, että kiihkosuojelijat tekevä myyräntyötään tuhotakseen koko susikannan Suomesta?


      • Revi siitä
        syö sutta. kirjoitti:

        Saksassa oli aikoinaan SS, nyt on Suomessa SKS, joka tarkoittaa susien kiihkosuojelua.
        Molemmilla sama tavoite luoda uusi uljas maailma, välittämättä yhtään siitä mitä suurin osa kansasta on mieltä. Susien kiihkosuojelussa on menty jo niin pitkälle, että väitetään koiria ja kissoja susia vaarallisemmiksi. Kuitenkin jokainen pystyy arvaamaan mitä tapahtuu jos samaan rajattuun tilaan laitetaan nälkäinen susi, koira ja kissa. Kuvia tapauksista löytyy Suomen lehdistä tarpeeksi. Nämä susien kiihkosuojelusta riippuvaiset ihmiset ovat valmiita mihin vaan luodakseen taajamasudesta lutusen ja vaarattoman kuvan. Suden kiihkosuojelija lukee väärin joka tilaston osoittaakseen, että taajamasusi on vaarattomampi kuin koirat ja kissat. Tällainen suden kiihkosuojelu on väistämättä myöskin ihmisvihaa, mihin tämä kiihkosuojelu johtaa? Pelkästään tekemällä porukalla tolkuttomia toistoja tosiasioitten peittäminen tuo mieleen historian totuudet. Mitä suurempi valhe sitä paremmin menee perille ja valheesta tehdään totta tuhansilla toistoilla. Susien kiihkosuojelussa näyttää olevan kyseessä sama asia, pyritään kiihkosuojelun ja vääristelyn avulla väkisin kasvattamaan ylisuuri taajamasusikanta Suomeen. Tämä menettely sotii vastaan aitoa metsäsusikantaa , joka hankkii ruokansa metsästä. Taajamasusiongelma olisi erittäin helposti ja kohdennetusti hoidettavissa talviaikaan. Taajamassa tapahtuvan lemmikkien ja hyötyeläinten raatelun jälkeen kyseinen yksilö kaadettaisiin pois tai laumasta yksi. Jäljelle jäisi metsäsusikanta joka olisi parasta luonnossa pärjäävää sorttia. Taajamasusien kaato voisi vielä pelastaa metsäsusikannan kunhan susien kiihkosuojelijat saataisiin aisoihin. Olisiko sittenkin niin, että kiihkosuojelijat tekevä myyräntyötään tuhotakseen koko susikannan Suomesta?

        Koira hyökkäsi espoossa kolmen ihmisen kimppuun aiheuttaen vakavia vammoja.

        Laitetaan koira ja kaksi jänistä ja kissa samaan häkkiin ja katotaan mitä sitten tapahtuu.

        Kumpi on ihmiselle enempi vammoja aiheuttanut eläin. Susi vai koira ?


      • tiedemies.
        Revi siitä kirjoitti:

        Koira hyökkäsi espoossa kolmen ihmisen kimppuun aiheuttaen vakavia vammoja.

        Laitetaan koira ja kaksi jänistä ja kissa samaan häkkiin ja katotaan mitä sitten tapahtuu.

        Kumpi on ihmiselle enempi vammoja aiheuttanut eläin. Susi vai koira ?

        SUSI selvästi! jos lasketaan suhteutettuna määrään.


      • 1+1=2
        tiedemies. kirjoitti:

        SUSI selvästi! jos lasketaan suhteutettuna määrään.

        Matikka ei ole vahvuutesi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe