Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

STS:stä rikosepäily

Tutkintaan

STS:n markkinoimaan ja myymään (pakko-ostattamaan) vakuutukseen liittyy käsittämättömän paljon salailua ja valehtelua järjestön taholta.
Kaikki kyseiseen vakuutukseen sotkeutuneet tahot: STS, Europ Assistance, Falck irtisanoutuvat yksi toisensa perään vastuusta eikä kukaan vastaa enää vakuutusta koskeviin kysymyksiin.
Kuluttajariitalautakunnassahan on jo erinnäisiä riitoja vakuutukseen liittyen.
Vaikuttaa siltä, että STS:n toimintaa vakuutusasiamiehen roolissa aletaan tutkia rikosepäilypohjalta.

20

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mare2

      Olis varmaan paljon muutakin tutkittavaa siinä lafkassa!

    • Etteivät vakuutuksen pakotettuina ostamaan joutuneet vain pääse tarkemmin selville STS:n kuviosta, listään jatkuvasti nimiä ja tahoja, joiden sanotaan vastaavan vakuutusta koskeviin kysymyksiin. Kokemuksesta tiedän, ettei kukaan vastaa yhtään mihinkään, mikä koskee vakuutusta!!

      STS on nyt ilmoittanut vakuutusmeklariksi Willisin, jota ei ole missään aiemmin mainittu. STS on markkinoinut ja myynyt Europ Assistance vakuutusta ja ilmoittanut Falckin vastaavan vakuutuksesta. Nyt on käynyt ilmi tapauksia, ettei Falck hoida edes korvausasioista, vaikka sopimusehdot näin edellyttävät.

      Selvittäkää hyvät ihmiset vakuutuksen laillisuus ja todellinen arvo, ennen kuin maksatte tällaisesta hölynpölystä ja moninkertaisia provisioita mitättömän vakuutuksen välittämisestä -vakuutuksen, jota tuskin on edes olemassa...

    • Vakuutus huijausta

      Finanssivalvonnan mukaan "Asiamies myy edustamiensa vakuutuksenantajien vakuutuksia ja toimii vakuutuksenantajan lukuun ja vastuulla."
      STS Kielimatkat on toiminut ja toimii vakuutuksen myyjänä, vaikka nyt yrittää sekoittaa Willisin kuvioihin. Tarkoitus on jälleen kerran pestä kädet ja vyöryttää vastuu kaikesta pask*sta muille. Willis on vasta nyt mainittu ensimmäisen kerran, kun tietyt tahot ovat alkaneet vaatimaan selvityksiä maksamistaan huuhaa-vakuutuksista! Yllätys ei varmasti ole, että ko. edustaja Willisiltä toimii myös Göteborgissa, STS:n pääpaikassa.
      Toimintanne haisee ja pahasti, STS!!!!

    • selityksiä odottava

      Loistavaa .... kymmenet nuoret ovat siis ulkomailla ilman vakuutusta ja jos jotain tapahtuu kukaan ei ota vastuuta ja korvauksia ei tule!!! Tässä vaiheessa järjestön toivoisi ottavan välittömästi yhteyttä vaihdossa olevien nuorten vanhempiin ja jos vakuutusturva oikeasti on olemassa, lähetettävän yksiselitteiset dokumentit vakuutuksen voimassaoloajasta ja vakuutuksen myöntävästä tahosta. Jos mitään selvitystä ja yhteydenottoa järjestön taholta ei kuulu, niin lienee syytä olettaa että Europ Assistance, Falck ja Willis eivät todellakaan ole missään tekemisissä asian kanssa ja vakuutuksia ei ole....

      • Pallottelua

        Kuinka moni tämän ylihintaisen ja olemattomalla vakuutusturvalla olevan vakuutuksen ostaneista on tietoinen esim. seuraavista asioista: Vakuutus on laadittu Ruotsissa STS:lle. Vakuutuksen myöntänyt yhtiö on ranskalainen Europ Assistance, mutta STS:n vakuutustapauksessa sitä edustaakin irlantilainen Europ Assistance Holding SA, (jonka tarkempia yhteystietoja esim. puhelinnumeroita ei suostuta kertomaan). Toimilupaa tai sivutoimilupaa ko. yhtiöllä ei ole Suomessa. Korvausasioita pitäisi hoitaa ruotsalaisen Falckin, joka kieltäytyy vastaamasta vakuutusta koskeviin kysymyksiin samoin kuin Europ Assistance Finland... Vakuutusta markkinoi ja myy Suomessa STS Kielimatkat ilman rekisteröityä lupaa, rikkoen toimissaan vakuutuslakia sekä laiminlyöden velvollisuutensa ja vastuunsa vakuutusasiamiehenä. Vakuutusmeklariksi on yllättäen ilmoittanut Willisin Göteborgista, STS Språkresorin tyyssijoilta...
        Viikkokausien soittelujen ja viestittämisien jälkeen ei ole löytynyt ketään, joka vastaisi vakuutuskysymyksiin!
        "Olen pahoillani, jos sinulle on tullut käsitys, että vakuutukseen liittyy epäselvyyttä tai yhteystietoja on vaikea saada", toteaa STS:n maajohtaja.
        Jaa'a, mistähän on moinen käsitys syntynyt.. Miettikääpä sitä siellä STS:n Fredan toimistolla!!


    • Mrs X

      Täällä myös huonoja kokemuksia STS:ssästä. Meilläon nyt myös käännytty lakimiehen puoleen ja luultavammin päädytään oikeuteen.
      VAROITAN KAIKKIA EREHTYMÄSTÄ STS KIELIMATKOIHIN !!!

    • faktat esille

      Hiljaisuus järjestön taholta jatkuu ja mitään tietoa vanhemmille ei tule edes kysymällä, joten voi tehdä vain sen johtopäätöksen, että vaikeneminen on keino peittää jotain. Jos asiat olisivat kunnossa, mikä tahansa yritys olisi jo aikaa sitten löynyt faktat pöytään ja kumonnut epäilyt ja puhdistanut mainettaan ainakin nykyisille asiakkailleen.Nyt ei taida paljon faktaa olla esittää....

      • Kertaalleen huijattu

        Ei nykyisillä asiakkailla ole merkitystä. Heiltä on jo rahat saatu ja tuskin he enää ostavat STS:n palveluja, kun ovat nähneet kuinka homma toimii. STS keskittyy uusien potentiaalisten uhrien värväämiseen ja huijaamiseen. Harvoin samoja henkilöitä onnistutaan toistamiseen kusettamaan, ei ainakaan meitä.


    • Jotain rajaa!

      Onko maajohtaja Silvonen tietoinen, ettei hänellä ole oikeutta kieltää rinnakkaisvakuutuksia ja käskeä katkaisemaan jo voimassa olevia vakuutuksia vaihto-oppilailta? Mahtaako hänellä olla minkäänlaista käsitystä, mihin hän STS:n maajohtajana on sitoutunut myydessään vakuutusta, eli toimiessaan vakuutusasiamiehenä? Suomessa on vakuutuslaki, joka koskee tätä toimintaa ja myös Mira Silvosta. Toivottavasti tämä toiminta tutkitaan suurennuslasin kanssa!
      Siksi paljon ylilyöntejä ja mielivaltaisuuksia tämä kyseinen maajohtaja on tehnyt.

    • oikeuttako

      Kuka vastaa jos olemattomalla vakuutuksella olevalle nuorelle tapahtuu jotain? Koska sts siirtää vastuutaan muille, onko maajohtaja viime kädessä juridisessa vastuussa ja häneltä voi vaatia korvaukset? Miten lienee vastuukysymykset tässä firmassa hoidettu, mutta yleensä kai johto eli toimitusjohtaja & hallitus on myös taloudellisessa vastuussa? Erityisesti kun tässä maajohtaja on selvästi ylittänyt valtuutensa ja lähtenyt yksiselitteisesti kieltämään muut vakuutukset ja antanut valheellista tietoa kohdemaan viranomaisten vaatimuksista? Täyttäisikö tämä jo petoksen tunnusmerkkejä ja kannattaako asia vielä oikeuteen paitsi järjestöä kohtaan, myös sen paikallinen vastuuhenkilö ja edustaja ihan henkilönä? Miten olette toimineet te, joilla oikeusjutut jo vireillä?

      • Älkää Erehtykö STSää

        Kysymyksesi olisi tärkeää saada vastaus joltakin taholta. Mikä on STS:n toimitusjohtajan ja hallituksen rooli ja vastuu? Kovin ovat näkymättöminä ja nimettöminä piileskelleet ainakin meidän tapauksessamme. Johdon jatkuva vaihtuvuus on myös kiinnittänyt huomiota ja kertoo osaltaan siitä, ettei sitoutumista ja vastuunkantoa löydy järjestön sisältä. Vuoden sisällä ovat kaikki nimet jälleen vaihtuneet kaupparekisteriin.
        Olemme yksi niistä perheistä, joilla on oikeudenkäynti edessä järjestöä vastaan. Haaste ei sinällään tapauksessamme sivua vakuutuskysymystä, vaan kysymys on useista ja toistuvista STS:n tekemistä törkeistä sopimusrikkomuksista. Mikään ei oikeastaan toteutunut vaihto-oppilasmatkalla sopimuksen mukaan. Haasteen jättäminen jäi ainoaksi vaihtoehdoksemme, koska STS:n maajohtaja Mira Silvonen kieltäytyi neuvottelemasta korvauksista.
        Vakuutusasia on vaikeasti selvitettävissä, koska kukaan STS.n nimeämistä yhteyshenkilöistä ei halua keskustella ja antaa tietoa vakuutukseen liittyen. STS on sekoittanut tarkoituksellisesti vakuutustoimintansa niin monelle taholle ja niin moneen maahan, että käytännössä asiakas saadaan väsytystaktiikalla pois pelistä ja luovuttamaan.
        Pohdit kirjoituksessasi, mitä pitäisi tehdä… Riippuu varmasti paljon tilanteestanne, onko teillä esim. korvausasia, jota ette saa hoidettua? Tiedän, että kuluttajariitalautakunta on ottanut vastaavia asioita käsiteltäväksi, mutta käsittelyaika on todella pitkä. Perheitä, joilla on ongelmia nimenomaan korvausten saamisessa ko. yhtiöltä on osallistunut myös tämän foorumin keskusteluihin. Ehkä he voivat kommentoida asiaa tarkemmin…(?)
        Kaikkien muiden STS:n vakuutuksen maksaneiden tulisi nyt tiedostaa lapsensa olematon vakuutusturva ja vaikeudet, mitä STS:n vakuutuksesta seuraa: Kuinka moni on esim. noteerannut sen, että vakuutusta koskevat riidat ratkaistaan Ruotsissa ja Ruotsin lain mukaan? Moniko meistä suomalaisista on valmis lähtemään käräjöimään Ruotsiin? Tämän tiedostaa myös STS toimissaan!!
        Kaikkien, jotka ovat maksaneet ko. vakuutuksen tulisi mielestäni mitä kiireimmin vaatia STS:ää toimittamaan vakuutussopimus asiaankuuluvine tietoineen. Vakuutusvalvonta on kiinnostunut Suomessa harjoitettavasta vakuutusmyynnistä. STS:n tapaus on esillä, koska useita laittomuuksia on ilmennyt toiminnassa. Valvontaan voi olla yhteydessä ja kertoa omista vaikeuksista saada tietoa/korvauksia ko. vakuutuksesta (010-8315261). Heille, joilla ei ole vielä kyseistä vakuutusta, sanoisin ainoastaan varoittavan sanan koko STS-järjestöstä!


      • Taytta huijausta!!

        Vastaus ensimmaiseen kysymykseesi: EI KUKAAN!!!!!
        Surullista mutta totta. STS:aa ei todellakaan kiinnosta.
        Taman on nyt moni joutunut kokemaan. Osa riitauttaa asiat ja osa jaa nuolemaan nappejaan. Pettymys ja huijatuksi tulemisen olo on kuitenkin kaikilla yhteista.

        Ottakaa ihmiset tarkoin selvaa tasta jarjestosta ja sen tavasta hoitaa asioita, jos olette erehtymassa sen jarjestamille kielimatkoille!


    • Nimet julki

      Älkää valitko kielimatkan tai vaihto-oppilasvuoden järjestäjäksi tahoa, jonka nettisivuilta ei löydy työntekijöiden ja hallituksen jäsenten nimiä!

    • Viranomaiset ohoi!!!

      Käsittämätöntä, että tällanen yritys voi toimia Suomessa!?
      Näin leväperästä touhua harvoin näkee! Odotan viranomaisten puuttumista asioihin.

      • Hmm...

        Ajatteletko, että viranomaiset oikeasti lukevat näitä juttuja täältä ja ryhtyvät hommiin?
        Odottaa saanet.


      • silmään pissatut
        Hmm... kirjoitti:

        Ajatteletko, että viranomaiset oikeasti lukevat näitä juttuja täältä ja ryhtyvät hommiin?
        Odottaa saanet.

        Voi ei missään tapauksessa, vaan täytyy tehdä niin kuin meidän perhe, eli otimme itse kaikkiin mahdollisiin viranomaisiin itse yhteyttä ja nyt viranomaiset tutkimaan asiaa.... Odotellaan vastauksia....


    • odottavat

      Laittakaa niitä vastauksia sitten tännekin.

      • Pissattu linssiin

        Aivan varmasti, eikä tarvi varmasti enää kauaa odottaa, niin moni on saanut "patin otsaan" järjestön toiminnasta.


    • heitteillejättäjät

      Toifotaan että tämän yrityksen toimii puututaan kaikilta osin, vakuutus juttu on pikku asia siihen nähden että nuoria kiristetään, rangauistaan ja jätetään täydellisen yksin hankalissakin tilanteissa. Milloin syynä aikaero milloin maan toimisto ja paskapuhe jota tämä alaarvoinen yritys jatkaa jatkamistaan. Voi hyvät ihmiset äänestäkää nyt jaloillanne ja asia nousee vielä esiin mediassa !!!

      • Pissattu linssiin

        Ihmettelen vaan sitä, että eikö aikaisempina vuosina kukaan ole tarvinnut vakuutuskorvauksia tai ainakaan ihmetellyt ja kyseenalaistanut tuota käsittämätöntöntä ketjua, joka vakuutusasioihin on luotu hämäämään ihmisiä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2142
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      36
      1823
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1516
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1432
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe