emokarhua kiusattiin ja ammuttiin pesälle

eläinten puolesta

kuten jo tiedättekin että karhuemo oli synnyttänyt ja pentu jäi pesään kun kaksi ns jänismetällä ollutta antisankaria menivät kiusaamaan toistamiseen samaa pantakarhua.olivat häirinneet jo marraskuusta asti ja karhu oli vaihtanut pesää talviunilleen.nyt tämä antisankari kaksikko menivät ampumaan sen pesälle! häiritsivät taas ja onnistuivat paholaiset vielä! kenekähän virkamiehen poikia nämä ovatkaan,kun ovat vapautettu tutkintavankeudesta? hetää kysymys.milloin tähän asiaan tehdään loppu? milloin vallanpitäjät heräävät kaupungissa siihen että eläimilläkin on oikeus lisääntyä ja hoitaa lapsiaan rauhassa? milloin törkeisiin metsästysrikokisiin oikeasti puututaan tuntuvin seurauksin -suuret sakot ja vankeutta.sekä metsästysluvat pois! missä on luonnonsuojelijat ? mikseivät he nosta asiasta meteliä? kuka puolustaa aseettomia petokantoja keillä myös oikeus elää ? ihmiset tunkevat nooden kotiinsa,metsiin ja vaativat eläimiä häipymään? ihminen on väärin kehittynyt lajisto,joka on häiriintynein ja vieraantunut täysin luonnosta ja sen rikkaista eläinkannoista,joita salatapetaan säälittä ilman kenenkään puuttumatta asiaan!

14

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itku tuli

      nalle nukkui nallee nukkui talvipesällänsä,ei ole kellään vaaraa,näin sitä leikitellään,nallee nukkui nallee nukkui talviunillansa-kunnes pesälle tuli kaksi oikein kaksijalkaista ihmistä,kovat piipuissa ja lopetti nuoren nalleäidin elämän ja vauvelinsa hoivan.olen hyvin surullinen.en lue enää lehtiä,en halua enää nähdä pahuutta!

      • Onko taas

        katseltu liikaa Disneyn elokuvia, joissa karhut ja sudet juttelee mukavia?


      • kovia_poikia
        Onko taas kirjoitti:

        katseltu liikaa Disneyn elokuvia, joissa karhut ja sudet juttelee mukavia?

        Niin kylläpä siellä landella ollaan niin kovia jätkiä että! Ihan uskalletaan talviunilla ollut eläin ampua kotipesäänsä! hui kamalaa, kuinka uskalsitte? Pitäisikö näille sankareille ihan 2lk vapaudenristi myöntää? Melkein yhtäs 'urhoollinen' teko kuin sotasankareilla :D


    • Shooting

      Eihän siihen paljon miestä ja naista tarvita, joka puolusttuskyvyttömän eläimen pesälleen tappaa. Kehtaavat sano sitä metsästykseksi ja jopa harrastukseksi. Jos olisi niin, että aselupien hakijoille tehtäisiin psykolookinen testi, kuinkahan monella olisi aseet kotonaan.
      Noita joutomiehiä on jokaisessa kunnassa määrätty määrä, ja ne tiedetään hyvin jotka metsissä pyssyjen kanssa kulkee.
      Määrätty ammattiryhmä mv kulkee rahoineen Lapissa ja ja Kanadassakin asti viattomia eläimiä tappamassa ajankulukseen. ( että kuuluvat olevan oikein ahdingossa ) Ymmärrän hyvin sen, että ennen vanhaan ihmisen täytyi kulkea metsästämässä eläimiä elantonsa vuoksi, nyt ei tarvitse. Näkyy jäävän metsästäjien jäljiltä noita tyhjiä kaljapakkauksia ja viinapulloja, että sellaista harrastusta.

      • vai "psykolookinen"

        testi ? minä taas uskallan sanoa että jos kasvukeskusten kaljantaimiehille tehtäisiin laaja yleissivistävä otanta, tästä testistä erittäin harva pääsisi läpi.
        kirjallisesta annistasi päätellen sinä kuulut edellä mainittuun ryhmään.
        Mikäli tarkoitit ammattiryhmällä "mv " maanviljelijöitä, pöllöytesi on omaa luokkaansa.


      • tarkkuutta halutaan

        Kyllä aseenostajille tehdään psykologinen testi. Se tehdään poliisilaitoksella, siinä on noin 300 kysymystä ja sen lisälsi haastattelu päälle.
        Ihan vain tiedoksi sinulle.
        Kukahan muu on pesälle ampumista metsästykseksi kutsunut, sinun lisäksi ?
        Vain kysymys sinulle.
        Missä olet noita kalja- ja viinapulloja metsästäjien jäljiltä keräillyt ?
        Olen minäkin tyhjiä pulloja nähnyt teiden pientareilla ja myös retkeilyreittien varrella, mutta en niitä panisi vain yhden käyttäjäryhmän syyksi.


      • Niin ja ne
        tarkkuutta halutaan kirjoitti:

        Kyllä aseenostajille tehdään psykologinen testi. Se tehdään poliisilaitoksella, siinä on noin 300 kysymystä ja sen lisälsi haastattelu päälle.
        Ihan vain tiedoksi sinulle.
        Kukahan muu on pesälle ampumista metsästykseksi kutsunut, sinun lisäksi ?
        Vain kysymys sinulle.
        Missä olet noita kalja- ja viinapulloja metsästäjien jäljiltä keräillyt ?
        Olen minäkin tyhjiä pulloja nähnyt teiden pientareilla ja myös retkeilyreittien varrella, mutta en niitä panisi vain yhden käyttäjäryhmän syyksi.

        sohvaryhmät jotka on jätetty levähdysalueiden roskisten viereen, niin nekin on varmaan metsästäjiltä metsästysreissuilta jääneet...


    • Möö

      Onhan se kuitenkin eettisintä lihaa mikä metsästämällä saatu. Jos vertaa kaupan lihaan joka on tehotuotettua ja ahtaissa oloissa kasvatettua!!

    • Reaalismia

      Karhun pesälle häiritseminen ja sitten tappaminen on tuomittava teko. Häirikkö suden tappaminen sensijaan on isänmaallinen teko. Asioilla on selkeä ero.

    • pesälle tappa-raukat

      pesälle tappo yllättäen on maailman surkeinta ns metsästystä,luusereita pelottaa muuten jos karhu ei nukkuisi-pelkurit.hävetkää. joku rotinki kersoille,muka metsästäjiä,ilkeitä tappajan himoisia ,jännää puuhaa hakevia räkänokkia

    • Laikutaja

      Epäillyt ovat vapautetut. Eiköhän odotella oikeuden päätöstä asiasta.

    • realismia kehiin

      Eihän se karhu missään talviunessa ollut jos kerran puremaankin oli ehtinyt. Mistä helvetistä sitä voi tietää mitä se koira haukkuu? Koira voi olla haukkumassa vaikka supikoiraa. Jos piski räkyttää luolaan niin kuka sen pystyy sanomaan että mitä se siellä räksyttää. En minä ainakaan pysty sanomaan mikähän siellä nyt haukussa on ja jos karhu sattuu sitten singahtamaan luolasta silmille niin pakkohan sitä on yrittää itsepuolustukseksi ampua.

      Sitä pitäisi koiralla metsästäminen kieltää jos vastaavia tapauksia haluttaisi estää.

    • Anonyymi

      Eläimiä elämänsisältönään rääkkäävät ja tappavat juntit ovat surkeita rikollisia.

      Tällaista elämäntapaa tulee jokaisen täysjärkisen inhota. Kaikki tuki ja ymmärrys tällaiselle elämäntavalle on lopetettava.

      • Anonyymi

        Joo. Mussuta sinä poika vaan hampurilaista niin jaksat uhota tappamista vastaan. Se liha kun vissiin ei ole elukasta ollenkaan ???


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe