Musch barf -ateriat

tiutii

Onko täällä muita, jotka syöttävät koirilleen pelkkiä Muschin barf valmisaterioita? Mitä niistä ja mitä mieltä olette olleet? Millainen koira teillä on? Annatteko jotain muuta lisäksi koirallenne?

9

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiikeri_lilja

      Mielestäni nuo Barf-ateriat eivät ole hyviä jos niitä käytetään täysravintona. Salaatti, kiinankaali ja kurkku ovat erittäin ravintoköyhiä ja vesipitoisia kasviksia. Toisekseen koira saa noista helposti ihan liikaa kalsiumia, koska niihin on jauhettu liikaa luuta. Esim. jos 35kg koira syö noin kilon ruokaa päivässä niin se saisi kilosta MUSCH BARF Sika-ateriaa noin 20 g kalsiumia. Määrä on moninkertainen sen kokoisen koiran tarpeeseen nähden.

    • 12+11

      Osta mieluummin oikeaa ruokaa vaikka kennelrehuautolta tai eläinkauppojen pakastealtaista. Semmoisia pötköjä jotka sisältävät vain lihaa ja sisäelimiä.

    • tiutii

      Kyseessä on siis 2-3 kiloiset koirat, joiden barf-ruokinta on jo sinällään haastavaa, että ruokamäärät ovat niin minimaalisia. Laitamme nytkin 500g pötkön kolmeen osaan ja yksi pala menee yhdellä ruokintakerralla kaikille kolmelle. Mietin siis, että miten hankalan mikroskooppiseksi homma menee jos pitäisi alkaa sekoittelemaan kasvikset, lihat, sisäelimet yms vielä keskenään... Ja luita ei ainakaan yksi koiristamme pysty pureskelemaan ollenkaan, muutkin korkeintaan jotain kanan kauloja. Joten mikä olisi siis teidän ehdotus parantaa tätä raakaruokintaamme? Ihan konkreettisia esimerkkejä, kiitos.

    • Raakaruokkija
      • Daa

        Kurkulla ja salaatilla halutaan mukailla koiran riistaeläimen mahan siältöä. Mutta hedelmä tosian pitäs olla mukana vähäsn. Hedelmiä voi heittää omasta jääkaapista sinne sekaan, itse en noin pienen asian takia jättäis aterioita antamatta.


      • 13+15
        Daa kirjoitti:

        Kurkulla ja salaatilla halutaan mukailla koiran riistaeläimen mahan siältöä. Mutta hedelmä tosian pitäs olla mukana vähäsn. Hedelmiä voi heittää omasta jääkaapista sinne sekaan, itse en noin pienen asian takia jättäis aterioita antamatta.

        Kurkussa ja salaatissa ei paljoa muuta ole kuin vettä. Ja tottahan tuo on että MUSCHeissa on paljon luumursketta. Koira tarvitsee lihaa enemmän kuin luita tai kasviksia.


    • Barffaus on jees

      Puhtaalla barffilla suositellaan antamaan lisäravinteita jotta ateria olisi täyspainoitteinen koiralla. Ymmärtääkseni koira saattaa kärsiä puutostiloista jos antaa vain lihapötköjä joten siksi suositetaan antamaan esim. Barff plus tai aptus multivitaamiinia.

      http://www.katiska.info/?s=barf
      Kannattaa syventyä :)

    • Meille mixiä

      Me ollaan annettu lähes pelkästään niitä mushin mix-pötköjä, ja muiden merkkien vastaavia. Joskus myös annetaan pelkää lihaa. Epäsäännöllisen säännöllisesti lisätään ruokaan nutrolin öljyä. Meillä kääpiökoira. Ihan hyvin näyttää voivan että en sit tiiä ton luun määrästä. Mutta mun mielestä kunhan koira voi hyvin, on pirteä ja kroppa (turkki, iho ym) kunnossa niin jatka vaan. Kyllä meille ainakin kaupassa sanottiin että noi mix pötköt sopii sellaisenaan, kunhan vain vaihtelee eri lihojen välillä. Tietty kaikille ei välttämättä sovi.

    • kanamix

      Meillä syötetään kana-aterioita, lihaluumixiä, sisäelinseosta, kalkkunan jauhelihaa, sika-nautaa ym. Vaihtoehtoja on niin paljon, myös luuttomia vaihtoehtoja. Niitä kun vaihtelee vaikka päivittäin, niin hyvä tulee. Laitan myös tilkan öljyä ja lorauksen piimää. Koirat ovat noin 10 kg.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe