Musch barf -ateriat

tiutii

Onko täällä muita, jotka syöttävät koirilleen pelkkiä Muschin barf valmisaterioita? Mitä niistä ja mitä mieltä olette olleet? Millainen koira teillä on? Annatteko jotain muuta lisäksi koirallenne?

9

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiikeri_lilja

      Mielestäni nuo Barf-ateriat eivät ole hyviä jos niitä käytetään täysravintona. Salaatti, kiinankaali ja kurkku ovat erittäin ravintoköyhiä ja vesipitoisia kasviksia. Toisekseen koira saa noista helposti ihan liikaa kalsiumia, koska niihin on jauhettu liikaa luuta. Esim. jos 35kg koira syö noin kilon ruokaa päivässä niin se saisi kilosta MUSCH BARF Sika-ateriaa noin 20 g kalsiumia. Määrä on moninkertainen sen kokoisen koiran tarpeeseen nähden.

    • 12+11

      Osta mieluummin oikeaa ruokaa vaikka kennelrehuautolta tai eläinkauppojen pakastealtaista. Semmoisia pötköjä jotka sisältävät vain lihaa ja sisäelimiä.

    • tiutii

      Kyseessä on siis 2-3 kiloiset koirat, joiden barf-ruokinta on jo sinällään haastavaa, että ruokamäärät ovat niin minimaalisia. Laitamme nytkin 500g pötkön kolmeen osaan ja yksi pala menee yhdellä ruokintakerralla kaikille kolmelle. Mietin siis, että miten hankalan mikroskooppiseksi homma menee jos pitäisi alkaa sekoittelemaan kasvikset, lihat, sisäelimet yms vielä keskenään... Ja luita ei ainakaan yksi koiristamme pysty pureskelemaan ollenkaan, muutkin korkeintaan jotain kanan kauloja. Joten mikä olisi siis teidän ehdotus parantaa tätä raakaruokintaamme? Ihan konkreettisia esimerkkejä, kiitos.

    • Raakaruokkija
      • Daa

        Kurkulla ja salaatilla halutaan mukailla koiran riistaeläimen mahan siältöä. Mutta hedelmä tosian pitäs olla mukana vähäsn. Hedelmiä voi heittää omasta jääkaapista sinne sekaan, itse en noin pienen asian takia jättäis aterioita antamatta.


      • 13+15
        Daa kirjoitti:

        Kurkulla ja salaatilla halutaan mukailla koiran riistaeläimen mahan siältöä. Mutta hedelmä tosian pitäs olla mukana vähäsn. Hedelmiä voi heittää omasta jääkaapista sinne sekaan, itse en noin pienen asian takia jättäis aterioita antamatta.

        Kurkussa ja salaatissa ei paljoa muuta ole kuin vettä. Ja tottahan tuo on että MUSCHeissa on paljon luumursketta. Koira tarvitsee lihaa enemmän kuin luita tai kasviksia.


    • Barffaus on jees

      Puhtaalla barffilla suositellaan antamaan lisäravinteita jotta ateria olisi täyspainoitteinen koiralla. Ymmärtääkseni koira saattaa kärsiä puutostiloista jos antaa vain lihapötköjä joten siksi suositetaan antamaan esim. Barff plus tai aptus multivitaamiinia.

      http://www.katiska.info/?s=barf
      Kannattaa syventyä :)

    • Meille mixiä

      Me ollaan annettu lähes pelkästään niitä mushin mix-pötköjä, ja muiden merkkien vastaavia. Joskus myös annetaan pelkää lihaa. Epäsäännöllisen säännöllisesti lisätään ruokaan nutrolin öljyä. Meillä kääpiökoira. Ihan hyvin näyttää voivan että en sit tiiä ton luun määrästä. Mutta mun mielestä kunhan koira voi hyvin, on pirteä ja kroppa (turkki, iho ym) kunnossa niin jatka vaan. Kyllä meille ainakin kaupassa sanottiin että noi mix pötköt sopii sellaisenaan, kunhan vain vaihtelee eri lihojen välillä. Tietty kaikille ei välttämättä sovi.

    • kanamix

      Meillä syötetään kana-aterioita, lihaluumixiä, sisäelinseosta, kalkkunan jauhelihaa, sika-nautaa ym. Vaihtoehtoja on niin paljon, myös luuttomia vaihtoehtoja. Niitä kun vaihtelee vaikka päivittäin, niin hyvä tulee. Laitan myös tilkan öljyä ja lorauksen piimää. Koirat ovat noin 10 kg.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe