Millainen 16-17-vuotias teillä asuu?

Millaisia ovat 16-17-vuotiaat lapsenne? Mistä ovat kiinnostuneita, kuinka usein käyvät kavereilla tai ulkona, mitä tekevät, seurustelevatko jne?
Ilmianna
Jaa

6 Vastaustakuka laittaa OMAN LAPSENSA KÄYTTÄYTYMISESTÄ YMS TIETOA NETTIIN KAIKKIEN NÄHTÄVÄKSI?? luulis et aikuisilla olis ees jotain järkeä mut taidan olla pahasti väärässä...
Ilmianna
Jaa
Oma 16v. tyttö on kiinnostunut koulusta, harrastuksista, kavereista, seurustelusta jne. Hyvin aktiivinen tyttö on ollut lapsesta saakka.

Koulun hoitaa hyvin, ka n. 8,5, lukioon menossa syksyllä. harrastaa tanssia 4krt/vk ja ratsastus 1krt./vk. Paljon on kavereita ja seurustellut on puolisen vuotta. Yllättävää kyllä kaikkeen löytyy aikaa.
Koneella ei ole just koskaan, eikä pelaa mitään tietokonepelejä tms. Puhelimellaan on fb:ssä yms kaikki väliajat. :p

Ei polta, eikä juo. Kokeillut on molempia, mutta ei "jäänyt päälle". Harrastukset (joita myös vkl:na taitaa pelastaa monelta harmilta.
Ilmianna
Jaa
Oon 15 vuotias tyttö aloitan kesällä tanssiin meen lukioon ka on 7,0
en polta, mutta juon silloinkin kerron äitille ja isälle minne meen ja mitä teen ja porukat tietää juomisesta ja juon kohtuudella olen kerran ollut kännissä. on kavereita olen seurustellut -94 kanssa ja useat kaverit on -94 mutta on saman ikäsiäkin :) ja kai olen kuulemma mukava
Ilmianna
Jaa
Kandeeko seiskan ka:lla mennä lukioon? Ihan kun saa töitä tehä, vaik oma ka oli lukioon mennessä 8,9. Njoo, oma valinta. Mut joo, 15v:nä ei ole järkee juua, aivos kehittyy vielä monta vuotta.
Ilmianna
Jaa
En ole äiti vaan yritän latelen minkälainen olen. 16-vuotias tyttö, en seurustele, en juo, en tupakoi, valitsen varsin tarkasti ystävät, kiinnostunut koulusta (A-suunnitelma lääkis, B opettajakoulutus), nöyrä, motivoidaan toinen toisiamme, luova, harrastuksina yhteinen pilates ja piirtäminen/maalaaminen. Todella hyvät välit pikkuveljen kanssa, äidin kanssa keskustelleetkaan eivät ymmärrä miksi olemme niin hyvissä väleissä. Hieman syrjitty mutta tietää selvästi että olen ylpeä 'erilaisuudestani'. Moraalit kohdallaan enkä uhmaikää ole saanut, ei kylläkään äitinikään aikoinaan.
Ilmianna
Jaa
Viiltelijä. Syö masennuslääkettä. Kiusattu niin koulussakuin vapaalla :( Kaunis. Parempaan päin onneksi toivottavasti menossa. Katsoo paljon elokuvia ja sarjoja. Kauneus ja meikit kiinnostaa. Polttaa. Juo harvoin.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Millainen 16-17-vuotias teillä asuu?

Millaisia ovat 16-17-vuotiaat lapsenne? Mistä ovat kiinnostuneita, kuinka usein käyvät kavereilla tai ulkona, mitä tekevät, seurustelevatko jne?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta