mikä paras

varsinaissuomi

olemme lähdössä pohjoiseen hiihtelemään maaliskuussa, huom, (ei laskettelemaan).
nyt on mietinnässä kolme paikkaa, Laanin Hovi, Kiilopää ja Luxia. mitä niistä kolmesta ehdotatte omien kokemustenne perusteella? mikä olisi paras hinta-laatusuhteeltaan?

8

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laanin hovi

      viime vuonna oltiin Laanin hovissa ja ainakin meidän porukka tykkäsi kun oli kaikkea ohjelmaa, kuten monotansseja ja ravintola oli auki aamuyöhön asti jossa sai viettää vauhdikasta iltaelämää aamuun asti. Riippuu tietysti mitä lomalta haluaa. me haluttiin hiihdon lisäksi myös vauhdikasta yöelämää niin siksi Laanin hovin hyvä paikka iloisille ihmisille ja plussana vielä sekin että Saariselän ravintolat ja yöelämä on vain pienen taksi matkan päässä.

      • MellanMatti

        Ylä-Lappiin ei kannata mennä, on paljon järkevänpää jäädä alemmaksi. Mellajärvi on ihana paikka, on savusauna ja ihanat ihmiset, larsenia tarjolla ja kaikki tarpeellinen pilkkireikineen!


    • Kiilopää

      tuo Laanin hovi on lähinnä rellestely paikka jossa hiihto ei ole pääasia vaan railakas juhliminen ravintolassa. Jos haluat nauttia aitoa lapin tunnelmaa niin Kiilopää on ylivoimaisesti paras paikka keskellä erämaata jossa ei yksinkertaisesti ole mitään mukavuuksia.

    • kokemus Luxiasta

      Jouluna oltiin Luxiassa ja nautittiin suomen parhaista löylyistä sekä ihailimme revontulia. Isäntä pari tarjoili tervetuliais kahvit ja alueella oli todella hyvä tunnelma. Iloisia joulua viettäviä caravanareita ja todella mukava isäntä pari jotka jaksoivat vielä hymyillä vaikka heillä ikääkin jo alkaa olemaan. Suosittelen lämpimästi Luxiaa sillä ei se aluemaksukaan 45€ ole paljon kun siihen sisällytetään hyvät saunat, iloiset caravanarit ja hymyilevä isäntä pari tervetuliais kahvineen.

    • Lyksiä

      minulla ei ainakaan lyksiästä ole mitään hyvää sanottavaa. Ei ollut mitään mukavaa isäntä-paria paikalla vaan kärttyinen alue valvoja joka ei todellakaan hymyillyt. Jakeli ohjeita ja määräsi caravanareita jatkuvasti. Meidän piti olla muutama päivä, mutta jo yksi päivä riitti.

      • ykx vaan

        jo on aikoihin eletty, että 45 euroa/ vrk olisi hinta luxiassa. johan tulisi huima viikko hinta. onneksi löytyy edullisimpiakin paikkoja ja hyviä. eikä ole mitään kärttyisiä isäntäpareja komentelemassa. taitaa siellä luxiassa olla paikkoja vapaana rajattomasti, hinnasta päätellen. toki onhan sellaisiakin matkailijoita joille ei se raha paljoa merkitse. maksavat mitä pyydetään. joillekkin on upea kokemus päästä pohjoiseen joutumatta maksamaan hunajaa.


    • siis mikäköhän

      juttu tämä 45€ vuorokaudessa oikein on sillä minä olin Luxiassa ruska-aikaan ja 20€ vrk maksoi silloin. onko tosiaan että talvella hinta yli puolet kalliimpaa kuin syksyllä? Isäntäpari ei todellakaan ollut mikään kärttyinen. Onkohan kyseessä nyt sama leirintäalue lainkaan eli se siinä Kakslauttasessa Saariselällä?

    • 007122

      soitappa ja kysy, sitten tiedät...........

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1441
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      940
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe