puerto de la cruz

tene 1

Oon kuullut vähän ristiriitaisia kommentteja hotelli bambista.Matkailusivustojen arvostelut melko hyviä,mutta pääosin Suomalaiset ovat haukkuneet.Oon itte menossa sinne ens kuun alussa.Onko kellään kokemuksia tältä vuodelta.Kiitos jos viittitte vastata

78

555

Vastaukset

 • Ihan se on ok hotelli ja vieläpä erinomaisella paikalla keskustassa. Ainoa iso miinus siitä että näköala saattaa olla vastapäiseen huoneeseen joten melkein on pakko pitää verhoja kiinni koko ajan. Bambin ravintola on kaupungin parhaimmistoa ja hotellissa on myös Aurinkomatkojen toimisto.

 • Bambi on hyvä edullinen hotelli - siinä sisäpihalla on kyllä vastapäinen naapuri liian lähellä, jos tykkää viettää aikaa parvekkeella. Kattoterassilta on mukavat näkymät ja siellä on harvemmin ketään, jos niihiin huoneisiin joutuu. Meillä on ollut hyvä tuuri huoneiden kanssa niillä 2 kerralla, kun Bambissa on oltu. Yläkerran kaksiosta näkyi kattojen yli la Paziin ja toisella kerralla huone oli uima-altaalle. Bambin ravintola on aivan mahtava paikka. Myös hotellin henkilökunta on erittäin mukavaa. Altaan vesi oli liiankin lämmintä.

 • minkäverran teneriffalla on lämmintä maaliskuussa?

  • Vajaa viikko sit tulin Cruzista ja sellaset 15-17 astetta, pilvistä , tuulista ja välillä heitti vähän vettä. Americasissa käytiin parina päivänä lämmittelemässä. Kai siellä pari astetta on lämpösenpää maaliskuussa.


 • Maaliskuu on täällä jo selkeästi kevätkuukausi, tässä ennustetta tulevalle:
  http://www.accuweather.com/en/es/puerto-de-la-cruz/303044/march-weather/303044?monyr=3/1/2013

  Tällä hetkellä on varjossa 20,4, pilvetön taivas ja täysin tyyntä. Talvikelithän vaihtelevat suuresti, mutta kaikkiaan tämäkin talvi on ollut varsin sateeton, mutta pitänyt sisällään normimäärän tuulisia päiviä.

  Bambin sijainti on todella erinomainen ja ravintolasta on kuulunut silkkoja kehuja, itsellä se on vielä testaamatta. Mukavia reissuja!

  • Sattuko mulle normaalia huonommat kelit 7-14.2 ?


  • eiikinäenää kirjoitti:

   Sattuko mulle normaalia huonommat kelit 7-14.2 ?

   Ollaan oltu nyt 3- viikkoa, aamulämpötilat 15-18, 2-astetta normaalia kylmempi talvi
   sanoo paikalliset. Aika tuulista koko ajan ja tälläkin viikolla sadellut, viime viikolla
   kalima eli hiekkaa ilmassa ja tietysti pikkusen lämpöä lisää, päivällä tarkenee hyvin
   lyhytlahkeisilla, muta illat taas villatakkia vaatii. Tällä hetkellä klo 21.50 paikallista aikaa ja lämpötila 18 ja tuulee, tänään muuten oli tosi lämmin aurinkoinen päivä pitkästä aikaa. Aina pitää muistaa kyllä tämä kuitenkin lumikelit voittaa. Ei puerto
   ole missään mielessä tosi auringon palvojan paikka, mutta muuten ilmapiiri on
   ihan luxususta.


 • Aina on Takkutukan viestit olleet asiallisia. Kunniamaininta siitä tässä.

  • Lämmin kiitos positiivisesta kommentistasi, josta tuli hyvä mieli! Mukavaa tulevaa viikonloppua!!


  • Takkutukka* kirjoitti:

   Lämmin kiitos positiivisesta kommentistasi, josta tuli hyvä mieli! Mukavaa tulevaa viikonloppua!!

   Neuvoa kysyisin sellaisesta asiasta... kun menee titsalla Santa Cruziin ja siitä raitiovaunulla Decathlon urheilukauppaan. Kun jää Santa Cruzin linja-auto asemalla pois mistä löytyy pysäkki ja mikä linja vie urheilukaupalle.
   Pääseekö urheilukaupalta titsalla takaisin Puerttoon vai pitääkö palata Santa Cruziin.


 • Mitä siellä suunnilleen maksaa auton vuokraus? esim. kaksi päivää.

  • Meillä maksoi 72€ kolme päivää. Kalliimpaa ottaa päiväksi tai kahdeksi, siis per päivä. Yleensä on kolmen päivän 'tarjous', viikko on vielä halvempi päivää kohti. Me otettiin omasta hotellista. Jossain näin tarjouksen 48€/3vrk.


 • Puertosta juuri tulleena ja Bambi/Astoria oli hotellini: ...sitähän sä kysyit :)
  Hotelli on keskellä kaikkea, henkilökunta aivan mahtava, vaihtavat huoneita mahdollisuuksien mukaan, jos ei miellytä.
  Asuin tosin Astorian puolella, jossa huoneet ovat isommat. Altaassa on lämmitetty vesi, kattotasanteella myös auringonotto-tilat, ym...
  Merivesialtaat lähellä!

  Mukavaa matkaa! ...ps. olkaa huolella laukkujenne kans kaupungilla liikkuessanne!!

  • Ei olla pariin vuoteen käyty Puertossa ja nyt ollaan tiistaina lähdössä. Huolestuneena olen lukenut noista laukkuvarkaista.
   On siis tosi asia, että siellä(kin) on lisääntynyt laukku/taskuvarkaat vai onko "vain" varoittelua. Varovainenhan pitää olla täällä kotikaupungissakin.
   En koskaan ole kauheesti rahaa mukana pitänytkään eikä liikuta yöaikaan mutta tuntuu vähän "pelottavalta" jos pitää päivälläkin olla joka hetki varuillaan. Niin ja alkoholia emme käytä.
   Titsalla ajellaan jonnekin päin patikoimaan sitten kotiin, suihkuun,ruokailemaan ja nukkumaan.
   Toivottavasti ei varkaan iske jo lentokentällä.


  • Kouvolasta.... kirjoitti:

   Ei olla pariin vuoteen käyty Puertossa ja nyt ollaan tiistaina lähdössä. Huolestuneena olen lukenut noista laukkuvarkaista.
   On siis tosi asia, että siellä(kin) on lisääntynyt laukku/taskuvarkaat vai onko "vain" varoittelua. Varovainenhan pitää olla täällä kotikaupungissakin.
   En koskaan ole kauheesti rahaa mukana pitänytkään eikä liikuta yöaikaan mutta tuntuu vähän "pelottavalta" jos pitää päivälläkin olla joka hetki varuillaan. Niin ja alkoholia emme käytä.
   Titsalla ajellaan jonnekin päin patikoimaan sitten kotiin, suihkuun,ruokailemaan ja nukkumaan.
   Toivottavasti ei varkaan iske jo lentokentällä.

   Kyllähän nämä ikävät lieveilmiöt kaikkialla tosiasia ovat. Mainitsemillasi eväillä pärjää täällä vallan mainiosti, itsellä ei tänäkään talvena edes karnevaaliaikaan yhtään iholletuloa ole sattunut kohdalle. Luottokortti poissa laukusta/lompakosta, päivä- tai iltakassa mukana, selvin päin liikenteessä, yöaikaan voi taksi, asuinpaikasta riippuen olla edullinen vaihtoehto; eikä tarvitse sitten tarvitse peiliin tuijotella syyllistä hakiessa. Turvallista & juonikasta reissua!!


 • kiitos kaikille kommenteista,viikonverran odottelua ,sitten matkaan.

 • minkäverran siellä on ollut lämmintä nyt päivisin?  • F.Off ass O kirjoitti:

   Ole jo pelle hiljaa tuon pas*alinkkis kanssa. Hanki joku muu harrastus.

   keskiviikkona pilvinen aamu ja lämpötila aamulla 17 ja nyt klo 9.30 19!


 • Ensimmäinen muistoni Kanarialta on tuo huoneisto hotelli-Bambi. Hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu. Muistan, että joulutähtiä kasvoi joka paikassa. Siitä on jo vuosia aikaa, kun siellä käytiin avomieheni kanssa.
  Viimeksi siellä oli tummaihoisia rihkamakauppiaita, jotka tungetteli turhankin liki. Tuli vähän ilkeä olo siitä. Ihmettelin, ettei poliisi ole saanut niitä aisoihin. Näin kyllä yhden partion siinä rantakadulla ja nää poitsut hävisi jonnekin piiloon vissiin, hetkeksi näkyvistä. Joka turistipaikassa kai niitä kauppiaita on? Tuo röyhkeys vaan pisti kiukuksi.
  Vähän viileää oli sen viikon ajan n +20 astetta. Mutta toki lämpimämpää kuin Suomessa :)
  Seuraava matka on tarkoitus tehdä Americasiin. Siellä kuulemma paljon aurinkoisempaa. Siinä lähellä on muitakin kiinnostavia paikkoja käydä katsomassa.

 • Me mennään nyt kolmattakertaa peräkkäin puertoon.hotelli nyt aivan keskustassa tai alhaalla.gruzi on rauhallinen paikka.tai väkeä on kyllä paljon mutta ei niin nuorempien bilepaikka.mutta me tykkäämme siitä.kaksi tai kolmeviikkoa ollaan aina oltu.nyt kolmeksiviikoksi.en tiädä mikä siinä paikassa vetää.mutta me ollaan koettu se omaksi.

 • Meillä nejäs kerta.välillä kaukomatkoilla.vme vuonna oltiin 3-viikkoa.tammikuusta-helmikuuhun.loppulomalla alkoi vähän sadella.mukavat karnevaalit.nythän ne on kuulemma vähän myöhemmin mutta keretään hyvin.loistava paikka.kun on hybä hotelli ja lyhyt matka keskustaan

 • etelässä lämpimämpää

 • Joulukuussa ajattelin lähteä, kannattaako mennä Bambiin, onko vielä hyvä?

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Näin on! Vain Granin juttuja tälle meidän Granin palstalle.

   T: Antique


  • Juu ei kannata. Ingles on paljon monipuoliseksi ja aurinkovarmempi lomapaikka. Puertossa sataa usein ja on kylmää. Lisäksi se on täynnä kuolemaa odottavia mummoja. Inglesissä kaikki on toisin. On dyynit ja Maspalomasin vehreä paratiisi. On iltaelämää ja halukkaille monipuolista seuraa jokaisen makuun. Siksi Ingles.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juu ei kannata. Ingles on paljon monipuoliseksi ja aurinkovarmempi lomapaikka. Puertossa sataa usein ja on kylmää. Lisäksi se on täynnä kuolemaa odottavia mummoja. Inglesissä kaikki on toisin. On dyynit ja Maspalomasin vehreä paratiisi. On iltaelämää ja halukkaille monipuolista seuraa jokaisen makuun. Siksi Ingles.

   Ingles ei ole aurinkovarma, tuulivarma se kyllä on. Ingles täynnä vain turisteja, Puertossa turistien ja talvehtivien eläkeläisten lisäksi myös runsas paikallis väestö vauvasta vaariin joten erilaisia tapahtumia, juhlia ja myös monipuolista iltaelämää löytyy paitsi sikailupainotteisia yökerhoja. Ingles on rutikuiva hotellialue ja Puerto rehevä kanarialainen pikku kaupunki.


  • Valehtelet. Olen käynyt molemmissa ja tiedän Inglesin olevan ihan eri tasolla kuin sateinen puerto missä elämä on rollaattorimummojen kitinää. Inglesissä kaikki on toisin ja kansainvälisyys hivelee silmää ja elämä maistuu juhlijalle.


  • Tiijä siitä hyvästä muuta kuin hyvällä paikalla. Soveltuu vaatimatonta majoitusta hakevalle.


  • Ingles on loistossa ykkönen. Ei kannata mennä sateiseen Puertoon.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ingles on loistossa ykkönen. Ei kannata mennä sateiseen Puertoon.

   Suomalaiselle sopii hyvin Puerton ilmasto. Puerton suomibaareihin ei tarvitse välttämättä mennä kuten ei muihinkaan suomibaareihin maailmalla.


  • Miksi pitää kärsiä lomillaan sateisesta ja kylmästä ilmasta kuten puertossa. Ingles on aurinkovarma kansainvälinen lomakohde. Ei rollaattoreita eikä viiniä lipittäviä kitiseviä mummoja kuten puertossa. Siksi suosittelen Inglesiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miksi pitää kärsiä lomillaan sateisesta ja kylmästä ilmasta kuten puertossa. Ingles on aurinkovarma kansainvälinen lomakohde. Ei rollaattoreita eikä viiniä lipittäviä kitiseviä mummoja kuten puertossa. Siksi suosittelen Inglesiä.

   Älä höpötä


 • Ylläpito on nyt syöttänyt viestien automaattipoistajaan sanoja joiden esiintyminen viestissä poistaa viestin saman tien. 😮
  Tällaisia sanoja on mm. Eläkepappa, Kuparipannu, Kuparipannubaari, Kerttusetä, Eläkepappa-Kerttusetä, Antigue, Karhuravintola ja saattaa siellä listalla olla makkaraperunatkin 😁
  Epäreilua että meitä sisällöntuottajia asiakirjoittajia sorsitaan 😯

  Minulla ip-osoite vaihtuu kymmeniä kertoja vuorokaudessa ja samalla vaihtuu maantieteellinen sijaintini esim. Etelä-Afrikasta Pohjois-Amerikkaan.
  Tämäkään ei auta, vaan automaattipoisto poistaa viestit niissä esiintyvien sanojen perusteella 🙁

  T: Eläkepappa

  • Mitäs jos Eläkepappa kokeilisit kirjoittaa asiaa joskus? Olisiko se mahdollista?
   Et ole Antiguen kanssa kolmeen vuoteen kirjoittanut yhtään mitään järkevää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitäs jos Eläkepappa kokeilisit kirjoittaa asiaa joskus? Olisiko se mahdollista?
   Et ole Antiguen kanssa kolmeen vuoteen kirjoittanut yhtään mitään järkevää.

   Meidän trollaukset on suurinta asiaa. Olemme vain Antiguen kanssa valistaneet palstalaisia kaalikääryleiden hinnoista.
   Tulkaa apinat Annan palstalle! Heti!

   T: Eläkepappa


 • Ai se on Antique ja Eläkepappa kun trollaa Kuparipannussa koko ajan. Olisihan se pitänyt arvata.

  • On he hurjia trolleja noi Eläkepappa ja Antigue. Ne on kuulemma tämän palstan ainoat ammattitrollit.


  • Ai ne on Antique ja Eläkepappa kun trollaa täällä 24/7. Olisihan se pitänyt arvata. Miten ne kehtaa. Kuparipannu on Kanariansaarten suosituin ruokaravintola ehkä jopa maailman paras. Jättäkää trollit Kuparipannu rauhaan. Se on oikeasti loistava perheravintola, missä myös Inglesin kantahomot viihtyvät kaltaisensa seurassa. Häpeäisit trollit.


  • On se hurjaa trollausta kun ammattitrollit Antique ja Eläkepappa trollaavat tällä palstalla. On se hurjaa on.


  • Kukas muukaan kuin Antique ja Eläkepappa täällä trollaisivat. Eipä ollut yllätys. Kelle muka oli. Ei minulle.


  • Kauheaa trollausta noilta kahdelta. Älkää antako periksi arvon Inglesin homoseksuaalit. Meitä ei kaksi vanhaa ukkoa lannista. Olemmehan palstalle korvaamaton voimavara.


 • Mitähän jekkuja Antigue ja Eläkepappa juonivat meille asiakirjoittajille sisällöntuottajille? Taitaa kohta alkaa vuosisadan trollaus poikien toimesta.

  • Olenkin jo odotellut milloin Antique ja Eläkepappa trollauksensa Kuparipannusta. Kauheaa trollausta noilta kahdelta.


  • Kyllähän perustrolli Antigue ja perustrolli Eläkepappa ammattitrolleina varmaan järjestää taas meille mukavia hetkiä palstalla. Olen kaivannut erityisesti Eläkepapan trollauksia Kerttusetänä ja Antiguen väitteitä siitä että Karhu Music Bar onkin ruokaravintola.


 • Minä tulin juuri rannalta ja Eläkepappa on istunut taas sisällä trollaamassa. Ei sulla pappa tosiaan taida olla minkäänlaista elämää.

  • Ei minulla tosiaan ole elämää. Päivystän netissä jos joku sattuisi minut mainitsemaan.

   T: Eläkepappa


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei minulla tosiaan ole elämää. Päivystän netissä jos joku sattuisi minut mainitsemaan.

   T: Eläkepappa

   No päivystä sinä Eläkepappa netissä. Minä lähden ulos jälleen.


 • Olihan mukava päivä rannalla ja kalassa. Eläkepappako se on koko päivän taas ollut trollaamassa yksikseen?

  • Täällähän me Antiguen kanssa päivystetään aamusta iltaan. Ei meillä ole muuta elämää kun tämä palsta ja pannubaarin kaalikääryleet.

   T: Eläkepappa


 • Ai se on Eläkepappa kun trollaa Kuparipannua
  koko ajan. Olisihan se pitänyt arvata.

  • On se mahoton trolli tuo Eläkepappa. Huomenta kiljua päivät pitkät ja haukkuu Kuparipannua kaljabaariksi. Mahoton pappa se on.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On se mahoton trolli tuo Eläkepappa. Huomenta kiljua päivät pitkät ja haukkuu Kuparipannua kaljabaariksi. Mahoton pappa se on.

   On todella mahoton.
   Voisitko toistaa tuon vielä muutamia kymmeniä kertoja?


  • Eipä näytä olevan


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Oot sinä Eläkepappa kyllä ihan mahoton trolli.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oot sinä Eläkepappa kyllä ihan mahoton trolli.

   On se ihan hirviä rolli tuo Eläkepappa. Ihan miäletön rolli.


  • Juu trollien trolli on. On se mahoton.


  • Taas oli hieno päivä biisillä ja Eläkepappa vaan trollaa täällä netissä. Hanki pappa elämä. Meen takaisin biisille lukemaan Kuparipannun uusia nettisivuja jotka avattiin tänään. Ei maksa kaalikääryle 31,50 vaikka kiljupappa niin väittääkin. Ilkeä pappa ja mahoton trolli tuo Eläkepappa.


 • Eläkepappa on taas istunut koko päivän netissä trollaamassa. On se mahoton pappa. Minä olin rannalla ja pappa vaan samaan aikaan trollaa. On mahotonta menoa perustrolli Eläkepapalta.

  • Näin on! Eläkepappa onkin ammattitrolli. Ei se rannalle malta lähteä kun luurilla ei pysty trollaamaan yhtä nopeasti. On se aivan mahoton trolli tuo Eläkepappa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Näin on! Eläkepappa onkin ammattitrolli. Ei se rannalle malta lähteä kun luurilla ei pysty trollaamaan yhtä nopeasti. On se aivan mahoton trolli tuo Eläkepappa.

   Edes minä en ole yhtä mahoton trolli kuin perustrolli Eläkepappa. Ammattitrolli tosin olen minäkin.

   T: Antigue


  • Anonyymi kirjoitti:

   Edes minä en ole yhtä mahoton trolli kuin perustrolli Eläkepappa. Ammattitrolli tosin olen minäkin.

   T: Antigue

   Oot sinä Antigue ihan yhtä mahoton trolli kuin Eläkepappa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oot sinä Antigue ihan yhtä mahoton trolli kuin Eläkepappa.

   Kyllä te molemmat olette ihan mahottomia trolleja. Jatkakaa samaan malliin elämänne loppuun asti....

   T: vanhainkodin väki


 • Laz pazin kaupungin osa on mitä parhain.Asunto natsasi 3kk deksi.
  Liikkuminen helppoa keskustaan ja takaisin.
  Muutama rappunen ei kovakuntoisia haittaa.Bussit liikkuvat sujuvasti.Torit ja kirpputorit pullollaan löytöjä.

 • Onkohan se sotavento vielä voimissaan, ei ole täällä enää näkynyt. Hänellä paljon tietoa cruzista.

 • Maaliskuu on paras kuukausi .Tammikuussa muutama päivä aurinkoa.Paikka on kyllä ok.Hotellilla pitää olla tasoa.Tärkeintä lämmittys ja ilmastointi.Sadekeleillä muuten ei ole mukavaa jos huoneessa on kylmää ja kosteaa.Lämmitetyt altaat, punttisalit ovat in ,pitkilläkin matkoilla.

 • Homoilu Inglesissä on ihan parasta. Siksi mielummin inglesiin kuin sateiseen puertoon

  • Samasta syystä minäkin matkustan joka vuosi Inglesiin. On ihanan raukea ja rento olo, kun on temmeltänyt poikain kesken pari viikkoa putkeen. Seuraava reissu manolojen luo on jo varattu tammikuuksi.


 • On se ihan mahoton trolli taas kerran toi Eläkepappa.

  • Ai se on Eläkepappa kun trollaa palstalla koko ajan. Olisihan se pitänyt arvata


 • Voisiko joku kirjoittaa lisää homojen juttuja Inglesistä. Olen todella kiinnostunut vaihtamaan leiriä poikarakkauden ilosanomaa jakavaan leiriin. Pliis kertokaa lisää homojen elämästä Inglesissä.

  • Mene itse katsomaan.


  • Onko se persepappa vai anaaliantsu kun ei halua uusia homoja inglesiin. Ei se ole teiltä kummaltakaan papparaiselta pois jos me nuoret elämme syntistä elämää. Miksi te persepappa ja anaaliantsu sabotoitte meidän asiakeskustelijoiden keskustelun avaukset. Mikä mättää Eläkepappa tai Antigue kun ette anna meidän sisällön tuottavien kirjoittaa matkailusta inglesiin rauhassa. Olisihan se pitänyt arvata että juuri persepappa ja anaaliantsu sabotoivat asia keskustelun heti alkuunsa. On se semmoisia mahottomia trolleja nuo persepappa ja anaaliantsu


  • Nuo kaksi persepappa ja anaaliantsu eivät vaan kykene sisällön tuotantoon. Se on nyt nähty. Eipä ollut yllätys että juuri persepappa ja anaaliantsu trollaavat palstalla. Kun ei eväät riitä häiriköidään sitten meidän asiakeskustelijoiden matkajuttuja . On ne mahdottomia trolleja nuo persepappa ja anaaliantsu. Ei voi kun ihmetellä moista käytöstä


  • Ai ne on Antique ja Eläkepappa kun trollaa palstalla koko ajan. Olisihan se pitänyt arvata


Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.