Hcg: lasku

oåevjpöenv

Kuinka nopeasti raskaushormoni laskee verestä keskeytyneen keskenmenon jälkeen?

7

5560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kestäähän se...

      Henk.kohtasta, mutta menee varmastikin ainakin kuukauden päivät, että arvo on nollillaan. Itse kävin verikokeessa 4 vkoa keskenmenon jälkeen ja arvo oli edelleen hieman kohollaan. Senpä vuoksi seurantaverikoekin otetaan vasta 3-4 vkoa keskenmenon jälkeen. Näin siis itselläni.

      • kyggkiii

        Mulla oli kontrolliverikoe 4 vkon päästä ja siinä hcg 75, viikon päästä uusi koe ja arvo oli jotain 900... Eli olikin alkanut saman tien uusi raskaus.


    • kokenut tuon kaiken

      Riippuu siitä kuinka pitkälle raskaus on jo edenneyt ja kaavinnasta sitten puolittuu joka päivä. Käy testissä.

      Keskeytyneessä keskenmenossahan on kaksi vaihtoehtoa. Joko käyt kaavinnassa, tai sitten odottelet että kohtu sylkäisee kaiken ulos, koska niin se lopulta tekee, tulee poltot ja ihan oikeat synnytyskivut ja pikkukaveri syntyy ulos./itselleni kävi näin. Luonto osaa homman, ja jäin heti niin hyvään kuntoon että tulin raskaaksi ilman menkkuja siinä välissä. Nyt poika on 5v

      • eaäroijk

        Itse asiassa nykyään ei jäädä odottelemaan, että luonto hoitaa homman, koska odotteluun liittyy lääketieteellisiä riskejä. Jos raskaus on kestänyt alle 12 viikkoa, kokeillaan yleensä ensin lääkkeellistä keskeytystä, jolloin kohtuun ei tarvitse kajota. Jos se ei toimi, sitten kaavitaan.


    • Ymmällään

      Mitä nuo lääketieteelliset riskit ovat? Kävin tänään varhaisultrassa ja alkio vastasi kooltaan täysin oikeita päiviä eli 7 1, mutta sykettä ei ollut. Sain lähetteen kättärille lääkkeelliseen tyhjennykseen. Nyt sitten odottelen sieltä soittoa, että milloin sinne pääsee. Mieluusti haluaisin, että se tulisi luonnollisesti ulos, mutta kauan sellaista voi odottaa? Lääkärin mielestä alkio on kuollut ihan vuorokauden sisällä, joten tämä on todella tuore tapaus.

    • jep..

      Mulle tehtiin lääkkeellinen tyhjennys rv 11 3, alkio/sikiö oli kuollut joskus rv 8, eli olin tietämättäni kantanut kuollutta alkiota kolmisen viikkoa sisälläni. Mulle ainakin oli oman mielenterveyden kannalta tosi tärkeää, että sain vaan mahdollisimman äkkiä kohdun tyhjäksi. Pari päivää tuon km:n toteamisesta sain ottaa kotona tyhjennyslääkkeet, ja siitä parin tunnin kuluttua alkoi ne supistelut ja mahakivut, ja kohtu tyhjeni ihan hulahtamalla. Vuotoa tosin jatkui noin 12 päivää ja vieläkin välillä tuhruttelee.
      R-testi näyttää negaa, jälkitarkastus-verikokeeseen mun pitää vasta viikon päästä joten ei tietoa hormonitasosta. Ehkäisyä kyllä ei ole käytetty, mutta ei tässä nyt oo pahemmin peuhattukaan kun tuota vuotoa on tullut.

    • Ymmällään

      Minulla kohtu ehti tyhjetä itsekseen juuri ennen lääkkeellistä tyhjennystä. Jonoa kättärille oli siis reilu viikko. Olen kovin helpottunut, että tyhjeni luonnollisesti. Nyt vuotoa on ollut 5 päivää ja varmaan vielä jatkuu. Kovia kipuja oli vain ensimmäisenä vuotopäivänä pari tuntia. Ja vuotoakin tuli ihan loristen. Hetken mietin, että tuleeko lähtö sairaalaan, mutta onneksi kivut ja vuoto laantuivat. Lieviä kiputuntemuksia on ollut pari päivää sen jälkeen. Nyt ei enää kipuja, vuotoa vaan. Minua ohjeistettiin tekemään 3 viikon päästä itse raskaustesti. Mitään kontrolli verikoetta ei oteta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2032
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1569
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      150
      1505
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      127
      1007
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      112
      988
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      818
    Aihe