Psykiatria tullaan näkemään keskiajan kaltaisena noitavainona

Herätyssss

Psykiatria on noitavainoa ja biljardibisneksen markkinointia tuhotan ihmisten terveys ja elinvoima. Psykiatria on kuolemantiede. Se on hypotiede. Mieli ei sairastu, mutta yhteiskunta / yhteisöt voivat kohdella yksilöä väärin ja tuottaa ''yhteiskunnan tuottavuuden'' kannalta epätoivottua käytöstä.

Psykiatria on puhdasta yhteiskunnan vallankäyttöä ja sadistista yritystä leimata ihmisiä, jotka reagoivat vääryyksiin. Kyse on puhtaasta vallankäytöstä.

Vertaa Neuvostoliitto ja toisinajattelijoiden kyyditykset ''mielisairaaloihin''.

51

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+17

      Kaikki työntekoa ja yhteiskunnalle hyödyllistä olemista haittaavat olotilat ovat psykiatrien mukaan sairauksia. Kun ei käyttäytyminen voi olla sairaus sillä kyse on vain moraalikäsityksistämme, on psykiatriassa kyseessä vain pala lakia ja totalitaarinen systeemi jolla kontrolloidaan ja stigmatisoidaan ihmisiä.

      Itsemurhavaarassa olevat ihmiset väkipakolla roudataan pakkohoitoon, mutta syöpään saa kuolla vapaasti. Itsemurha on teko, ei sairaus, syöpä on sairaus, eli kyseessä on käyttäytymisen kontrollointi. Miksei syöpähoidosta kieltäytyvää pidetä itsetuhoisena? Miksei kaikkia murhaajia laiteta pakkohoitoon kun täyttävät selvästi yhteiskuntavaarallisen ihmisen kriteerit? Kyseessä vaikuttaisi olevan lähinnä kulissien ylläpito, että psykiatrialla muka olisi jotain tekemistä lääketieteen kanssa. Psykiatria uhmaa logiikkaa.

      Olenkin pitkään miettinyt, uskovatko psykiatrit ihan oikeasti puppuunsa vai ovatko he oikeasti sadistisia ihmisiä, kieltäytyvätkö he kohtaamasta todellisuutta koska se, että he pakkosyöttävät ja injektoivat ihmisiin aivovaurioita aiheuttavia lääkeaineita jotka eivät paranna mitään, mutta riskeeraavat potilaan terveyden, on ymmärrettävissä ainoastaan sadismilla/vakavalla älyllisellä vajaudella.

      Mitenhän sitä voitaisiin suojella psykiatrian kynsiin joutuneita? He tarvitsisivat mahdollisuuden hakea turvapaikkaa jostain toisesta maasta.

      • J s

        Psykiatria pitää siis lopettaa ja jos ei kestä työelämässä nii putoaa automaattisesti sossun asiakkaaksi? vai mikä se vaihtoehto on? Me masentelijat jaksammekin työelämässä yhtäkkiä.
        Aivojen tappoaineet pitäisi joka tapauksessa kieltää!!!


      • 11+1
        J s kirjoitti:

        Psykiatria pitää siis lopettaa ja jos ei kestä työelämässä nii putoaa automaattisesti sossun asiakkaaksi? vai mikä se vaihtoehto on? Me masentelijat jaksammekin työelämässä yhtäkkiä.
        Aivojen tappoaineet pitäisi joka tapauksessa kieltää!!!

        Ihmisillä pitäisi tottakai olla oikeus harjoittaa psykiatriaa ihan niin kuin mitä muutakin tahansa uskontoa. Pakkohoito sen sijaan on rikos. Minun puolestani ihmisten tulisi olla oikeutettuja halutessaan vaikka lobotomiaan jos sellaisesta haluavat maksaa, kunhan ketään ei pakoteta moiseen. Olen vain pakkoa vastaan.


      • Anonyymi
        11+1 kirjoitti:

        Ihmisillä pitäisi tottakai olla oikeus harjoittaa psykiatriaa ihan niin kuin mitä muutakin tahansa uskontoa. Pakkohoito sen sijaan on rikos. Minun puolestani ihmisten tulisi olla oikeutettuja halutessaan vaikka lobotomiaan jos sellaisesta haluavat maksaa, kunhan ketään ei pakoteta moiseen. Olen vain pakkoa vastaan.

        Psykiatreilla ei ole oikeutta häiriköidä aivokalvon tulehdus ja syöpä -vitamiini -hormooni -mineraali epätasapainoisia ihmisiä terveys keskuksissa ja puoskaroida viruksista ja syövistä hullun papruja,
        Se on ihmisoikeus rikollisuutta kuten koko hitler mentalitetti psykiatria, noita vainoa se on alusta loppuun ja raakaa, julmaa ihmisoikeus rikolisuutta.
        Valtio uskoo kuin nazi saksa eugenisti psykiatreja että heillä on järkkymätön totuus ja tieto hallinnassaan jokaisen näkymättömästä sisimmästä.


    • Jeri,.

      On kuuleman mukaan ''muodikasta'' määrätä vähäisistäkin uniongelmista kärsiville määrätä NEUROleptejä, jotka vahingoittavat aivoja lukuisten tutkimusten mukaan pysyvästi - mutta ihan on kuulemma UUSI YLHÄÄLTÄ päin (Jumalalta?) tullut määräys, että ei enää bentzoja uniongelmaisille (joihin koukutettu aiemmin) - on nämä lystikkäitä veikkoja nämä valkotakkiystävämme, jotka ilmeisen vakain mielin ilman omantunnontuskia haluavat myrkyttää ennen elinvoimaisia ihmisiä puhtailla aivomyrkyillä...

      Psykiatria tulisi viedä Korkeimpaa Oikeuteen ihmisten puoskaroinnista ja syöttää heille pakollisena (ns.hoitava taho) määräämiään myrkkyjä ilman vastaansanomisen mahdollisuutta.

      • 18+4

        Neuroleptit lyhentävät elinikää 15-25 vuotta, eli näin päästään hankalista ihmisistä vähän nopeammin eroon kun meillä on tuota ylikansoitusongelmaa. Psykiatriahan on maailmanlaajuinen sosiaalisen kontrolloinnin muoto, Amerikassa ne äänestää ja päättää että millainen käytös on epätoivottavaa. Ja lista vaan pitenee aina kun ilmestyy uusi DSM. Neuroleptit ovat tottakai nykypäivänä suositeltavia kun niillä saadaan niin helposti ihmiset kuriin, neuroleptit vähentävät älykkyysosamäärää ja tämäkin on tottakai hyödyllistä ettei väärät ihmiset vaan pysyisi perillä siitä miten paskaan paikkaan tämä maailma on menossa vaan pysyisivät kiltisti töissä, työllistämässä mielisairaaloiden työntekijöitä.


    • Tottta...

      Niin, useinhan ns. ''mielenhäiriöistä'' kärsivät ovat kiusallisen älykkäitä ihmisiä, joten ehkä tuo neuroleptiteoria älykkyyden vähentämisestä voi pitää paikkansa. Kyse on tosiaankin vallankäytöstä. Informaatiosodasta. Tom Cruisenkin paasaukset vaikuttavat miltei viisailta psykiatriaa vastaan käydessään - tosin skientologia haluaa omia samankaltaisen vallan itselleen ihmismielen ''puhdistajana''? Tiedä tuota..

      DSM diagnoosit on kyllä hauskoja. Vanhempi unkarilainen psykiatri (unohdin nimen) on tuonut esiin, että ennen oli jopa orjille Amerikassa kehitetty diagnoosi, jotka pakenivat isäntiään - pakenemis syndrooma.. :D

      Hän mm. piti puheen siitä, että MIELEN SAIRAUS on pelkkä poliittinen keksitty termi kontrolloimaan ihmisten käytöstä, että välttyisivät tältä ikävältä stigmalta.. ja käyttäytyisivät suotuisasti yhteiskunnan tehokkaissa rattaissa.

      Noitavainoa. That's it.

    • 4rfwsd
    • 20+12

      Mitäs pitäisi tehdä psykiatreille jotka raiskaa lapsia neurolepteillä? Ruotsissa on annettu jopa sähköshokkeja lapselle "bibolaariin" ja "aspergeriin"!!!!

      Kuula kalloon vai vankimielisairaalaan?

      Vankimielisairaala olisi varmaan se julmempi vaihtoehto, siellä niille injektoitaisiin sitten vähän Risperdionea kankkuseen.

      • Risperidonia

        Vankimielisairaalaan he kuuluvat, sillä rikoslain LUKU 21 § 5:n mukaan he harjoittavat henkistä pahoinpitelyä PAKOTTAMALLA käyttämään neuroleptejä.

        Mainitsemasi Risperidonkuuri tulisi oikeaan osoitteeseen. Samalla he oppisivat valmisteiden sivuvalmisteet käytännössä, sillä älykäs ei ole viisas. Viisas oppii sekä kirjoista että käytännöstä, älykäs vain Galenoksesta.


      • 17+3
        Risperidonia kirjoitti:

        Vankimielisairaalaan he kuuluvat, sillä rikoslain LUKU 21 § 5:n mukaan he harjoittavat henkistä pahoinpitelyä PAKOTTAMALLA käyttämään neuroleptejä.

        Mainitsemasi Risperidonkuuri tulisi oikeaan osoitteeseen. Samalla he oppisivat valmisteiden sivuvalmisteet käytännössä, sillä älykäs ei ole viisas. Viisas oppii sekä kirjoista että käytännöstä, älykäs vain Galenoksesta.

        Ovat kyllä helvetin kuvottavia ihmisiä ne psykiatrit jotka syöttää lapsille psyykelääkkeitä, lapsille joiden aivot eivät ole vielä edes kehittyneet täyteen mittaansa. Tutkimukset, joissa ollaan todettu, että ADHD lasten aivot ovat kutistuneet ja joista psykiatrit ovat todenneet, että tämä todistaa ADHD:n olemassaolon, on JOKAIKISESSÄ tilanteessa lapselle syötetty ENSIN Ritalinia ennen aivokuvausta, eli kävi ilmi, että RITALIN KUTISTAA LASTEN AIVOJA.

        Kuvottaa sellaiset psykiatrit jotka myrkyttää lapsia, jos olisi oma lapsi joka pakotettaisiin syömään neuroleptejä jonkun saatanapsykiatrin käskystä, ottaisin ohjat omiin kääsiini, saunan taakse ja....

        MIKSEI KUKAAN TEE ASIALLE MITÄÄN??? TÄLLAISET PSYKIATRIT KUULUU VANKIMIELISAIRAALAAN!! Ihan lastenraiskaajien tasolla ovat.


    • rwdscc

      Nämä pakko - tai vähemmänpakko -lääkitsimiset pitäisi tulla laajemmin keskusteltaviksi johonkin ajankohtaisohjelmaan - joku 2 tunnin mittainen paneelitilaisuus, niinkuin Kakkosella on tapana. Ehdotuksia ylelle..

    • 4353534544
      • Näkemysero

      • 24324234,,
        Näkemysero kirjoitti:

        Hänellä oli ihmistieteiden näkökulma kirjoituksissaan ja puheissaan. Suomen psykiatreille tärkeintä on raha, ei asiakkaan hyvinvointi.

        http://antipsychiatry.org/psychosu.htm

        Totta.. Suomalaiset psykiatrit/psykiatria vaikuttaa keränneen akateemisten ihmisten pohjasakan puoskareikseen.. Harvalta, jos keltään olen koskaan kuullut mitään positiivista kohtelustaan. Kyse ''auttamisammatista''.. Ha ;) jumalakompleksista kyllä.


    • Dr.Szasz

      Herra Szasz on kyllä jo argumentoinut kaiken tarvittavan psykiatrian tyranniaa vastaan, mutta psykiatria on sellainen auktoritetetisysteemi ja niin laajalle levinnyt kontrolloinnin muoto että taitaa olla pirun vaikeaa saada ihmiset ymmärtämään että psykiatria on pelkkää markkinointia ja propagandaa.
      Psykiatria ei kestä kritiikkiä, yhtäkään mielisairautta ei ole tieteellisin menetelmin todennettu olemassaolevaksi koska mieltä ei ole olemassa ei voida löytää olemassaolemattomia sairauksia!
      Kyseessä on ideologinen väite, että huono käytös voi muka olla sairaus ja että tiedettä voi tehdä äänestämällä.

      Aika hurjaa suoraan sanottuna, pakkohoitolaitokset ovat nykypäivän keskitysleirejä ja psykiatrit laillistettuja palkkamurhaajia. Ansaitsisivat nurmberg triaalin rikoksistaan ihmisyyttä vastaan.

    • rtgdfvcv

      Loistavasti argumentoitu. Täysin totta.
      Näin se on. Juuri heitä he ovat. *Parantaakseen* psykitaria murhaa ihmisten sieluja. Aikamme inkvisitio.

      Loistavia ajatuksia täälläkin.
      http://www.youtube.com/watch?v=khCdfL39COs

      Suuri osa ihmisistä on kuitenkin kuin iso lammaslauma, joka uskoo kaiken printatun, mediassa esitetyn tahi jos sen esitää valkotakkainen parrakas mies.

      Se ei usko omaan vapauteensa. Siksi sitä voidaan hallita.

    • sf4354

      Pakkohoito ''HOITONA'' - unbelievable.. loistavaa ajattelua.
      Miksi ihmiset hyväksyvät tämän aikamme keskitysleirisysteemin - sillä sitähän se on - ihmiset myrkytetään puolustuskyvyttömiksi ja sitten heitä *hoidetaan* vastoin heidän tahtoaan...

      • 233ewd

        Psychiatry, Coercion as Cure, Thomas Szasz Book Review

        Dr. Breeding reviews the book, "Coercion as Cure: A Critical History of Psychiatry" by psychiatrist, Thomas S. Szasz.

        "Nearly all books on the history of psychiatry have been written by people who wholeheartedly believe in the reality of `mental illness.' At long last we have a history of psychiatry by the very man who nearly fifty years ago declared mental illness to be a myth. Stripping away centuries of self-serving propaganda written by psychiatry's acolytes, Dr. Thomas Szasz gives us a radically new look at the history of the world's most dangerous political religions. From the eighteenth century's `trade in lunacy' to the nineteenth century's `insane asylums' to the twentieth century's `snake pits' to the twenty-first century's `outpatient commitment,' Szasz gives us a radically different perspective on the major episodes in the history of psychiatry. After Coercion as Cure, we will never be able to look at psychiatry again as a legitimate claimant to the throne of medical science."

        Täytynee lukea..


      • Psykiatriaonmurha
        233ewd kirjoitti:

        Psychiatry, Coercion as Cure, Thomas Szasz Book Review

        Dr. Breeding reviews the book, "Coercion as Cure: A Critical History of Psychiatry" by psychiatrist, Thomas S. Szasz.

        "Nearly all books on the history of psychiatry have been written by people who wholeheartedly believe in the reality of `mental illness.' At long last we have a history of psychiatry by the very man who nearly fifty years ago declared mental illness to be a myth. Stripping away centuries of self-serving propaganda written by psychiatry's acolytes, Dr. Thomas Szasz gives us a radically new look at the history of the world's most dangerous political religions. From the eighteenth century's `trade in lunacy' to the nineteenth century's `insane asylums' to the twentieth century's `snake pits' to the twenty-first century's `outpatient commitment,' Szasz gives us a radically different perspective on the major episodes in the history of psychiatry. After Coercion as Cure, we will never be able to look at psychiatry again as a legitimate claimant to the throne of medical science."

        Täytynee lukea..

        Kemikaalinen epätasapaino on kyllä niin hyvin mennyt läpi ''länsimaisessa'' ajattelussa, että isot lääkefirmat kiittää ja kumartaa syvään. Itsemurhaan päätyneitä ja uhreja ei muista kukaan. He, jotka murhasivat itsensä ja sielunsa, koska kukaan ei seissyt heidän tukenaan, kun tämä psykiatrikoneisto käveli heidän ylitseen.


    • #343242

      Chemical inbalance - uususkonto - läpitungettu ajatus länsimaissa.
      Lääkefirmat kiittää syvään. Itsemurhiin päätyneet uhreina tai sielunsa murhanneet, koska kukaan läheisistä ei ollut heidän tukenaan - antoivat koneiston nimeltä psykiatria myrkyttää heidän elinvoimansa. Vielä tulee päivä, kun heitä vastaan noustaan rikoksena ihmiskuntaa vastaan - ihmisten myrkyttäjinä.

    • JWOX

      "Mielisairaiden" läheiset yleensä passittavat ärsyttävän ihmisen pakkohoitoon että saavat muokattua läheisensä käyttäytymisen itselleen sopivaan muotoon.

      Psykiatrit ovat pakkohoidon puolella kun painaa kivasti lompakossa.

      Poliitikot ovat pakkohoidon puolella kun se on niin kätevä tapa kontrolloida ärsyttäviä, yhteiskuntaan sopeutumattomia ihmisiä ja tottakai he ovat aivopestyjä psykiatrian propagandalla.

      Tottakai pakkohoito tuottaa kivasti töitä myös juristeille.

      KUKAAN EI KYSY "MIELISAIRAILTA"! Ketään ei kiinnosta miltä itse stigmatisoidusta henkilöstä tuntuu kun hänen vapaa tahtonsa on kielletty, eihän sellainen ihminen voi kokea kärsimystä, "mielisairaat" on yhteiskuntaluokkaa teurassika.

      • Anonyymi

        Stikmat eli leimat eli "daavidin tähdet" tehdään juuri siksi ettei kukaan tutustu kyseiseen henkilöön, koska totaali totuus on jo olemassa hänen näkymättömästä sisimmästä leimassa,
        Leimaaminen tehdään siksi että saadaan vaino aikaan leimattua kohtaan ja silloin ihminen kykenee julmuuksiin
        Kuten eugenisti psykiatrinen (nazi) saksa, jossa psykiatrit akitoi itseään ja SS sotilaat vainoon juutalaisia vastaan tekemällä heille valhe hullun paperit kehon ja kallon mitoista, meille ne tehdään kehon kivuista.

        Kaikki tiedämme mihin vainoon yksilö kykenee leimattuja kohtaan.
        Leimaaminen on ihmisoikeus rikos, sillä sadistisilla psykiatreilla on tieto ja totuus ja ihmisoikeudet täysin hukassa.


    • smorvoi

      Hyvin tiivistetty. Juuri näin.

      ''Mielisairaat'' ovat yhteiskunnan paarialuokka. He ovat ali-ihmisiä, joilla ei ole lupaa omaan tahtoon, saati tunteisiin (jotka on pyritty tappamaan jo aivomyrkyillä muutenkin). Joko he ovat tunteneet liian paljon, tai sitten he ovat kokeneet raivoa, kun heidän tunteensa on pyritty sammuttamaan erinäisin myrkyin.

      Myrkkyjä ( lääkkeitä) on jopa jossain tapaukissa PAKKO syödä, että saa olla olemassa. Miten tähän sadistiseen toimintaan ei kukaan puutu, vaan tosiaan joka yhteiskunnan tasolla ollaan *olevinaan huolissaan* *mielenterveysasioista* - vaan käytännössä on kyse, miten saamme häiritsevät tekijät vaiennuttua parhaiten läheltämme.

      Joukkosurmaajat melkein vaikuttavat hyvin loogisilta toimijoilta tämän kaiken hulluuden keskellä. Looginen seuraus ihmisten raiskaamiselta henkisesti.

      http://www.youtube.com/watch?v=UA71wfk0ctc

      Täysin loistavasti argumentoitu edelleen. Asiat täytyy yksinkertaistaa uudelleen ja totuus on löydettävä sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta - muun muassa.
      Ei stigmatismoilla ihmisiä.

    • 232132123

      Psykiatriaan liittyy tuuri ja potilaan oma usko sekä ymmärrys psykiatrin ohjeita kohtaan. Jos potilas uskoo psykiatrin antamiin ohjeisiin sekä toimii ohjeiden mukaisesti ja saa tätä kautta paremman elämän, on hoito onnistunut. Joko ihminen saa paremman elämän tai ei. On psykiatrin tehtävä yrittää arvata minkälainen elämänvalinta olisi potilaan kannalta paras. Ensin pitäisi kuitenkin ymmärtää mistä ongelmat ovat peräisin. Tosin potilas tulee yleensä hakemaan psykiatrilta pikaisia ratkaisuja pohtimisen sijaan. Jos potilas itse ymmärtäisi ongelmiensa lähteen, voisi potilas korjata oman elämänsä ongelmat. Useimmiten ongelmat kuitenkin liittyvät yhteiskunnan hierarkiaan ja epäoikeudenmukaisuuteen eivätkä psykiatrit tai potilas voi liiemmin vaikuttaa näihin asioihin ellei lähde lukemaan lakia ja haastamaan ongelmien aiheuttajaa oikeuteen.

      Psykiatria voi olla vahingollista potilaan kannalta tai edullista. Uskoisin että ensitapaamisessa huomaa sen millä tavalla psykiatri toimii ja sen välittääkö psykiatri potilaan hengestä tai tulevaisuudesta.

      Jos psykiatrit vahingoittavat potilaita huonolla hoidolla, tulisi heidät haastaa oikeuteen vahingon teosta. Jos potilas on itse suostunut kyseiseen hoitoon, on potilas itse vastuussa siitä luottaako hän kyseiseen hoitoon. Jos psykiatreja ei saada vastuuseen potilaiden kannalta vahingolliseen elämäntapaan ohjaamisesta, on koko järjestelmässä hyvin suuri vika minkä perusteella psykiatria edustaa ihmisten vahingoittamista vaikka sen pitäisi auttaa ihmisiä.

      http://www.youtube.com/watch?v=pGOg5uqrlXY
      http://www.youtube.com/watch?v=bguQkX1M1Pg

      • 6+14

        nimenomaan, jos potilas uskoo psykiatriaan kun ei psykiatrialla ole mitään tekemistä tieteen kanssa. Psykiatria on uskon asia, kyllähän se hindulaisuuskin varmaan on monelle se paras elämänvalinta kun voi kaataa huolensa ja murheensa jumalien syliin. Psykiatriassa ihmisen ei itse tarvitse ottaa vastuuta teoistaan vaan huono käytös ja elämänongelmat laitetaan "sairauden" piikkiin.

        Nykypsykiatria perustuu biologiseen psykiatriaan, eli psykiatriset sairaudet on luokiteltu aivosairauksiksi, mutta kun ei ne ole aivosairauksia kun sairauksien olemassaolosta ei voi äänestää. Ongelma on siinä, että he kivenkovaa väittävät tekevänsä tiedettä vaikka on jo kauan aikaa ollut selvää, ettei keisarilla ole uusia vaatteita.

        Psykiatria tuskin selviäisi ilman pakkohoitoa mikä onkin psykiatrian ydin. Ongelma on siinä, että psykiatria on osa valtiota, psykiatria on lakia, tietyn kaavan mukaan käyttäytyvä ihminen vangitaan tekemättömästä rikoksesta/itsemurhasta.

        "Henkisen hyvinvoinnin" ja muiden "hengellisten" asioiden ylläpito ei kuulu valtiolle. Psykiatrialla pitäisi olla sama asema kuin muillakin uskonnoilla, mutta näin ei tule käymään koska psykiatria on huolehtimisen ja hyvinvoinnin kaapuun maskeerattua sosiaalista kontrollointia.


    • Psykiatriaonmurha1

      Loistavasti tiivistetty. Psykiatria on ''hoitamisen'' piiriin maskeerattua sosiaalista kontrollia - sitä se juurikin on!

      • 1231231

        Se on alistamista yhteiskunnallisen uskon piiriin jolloin potilas ei saa kyseenalaistaa mitään yhteiskunnan asioita. Tämä on potilaan kannalta edullinen päätös, mutta yhteiskunnan kannalta epäedullinen päätös. Ihmisestä tulee tätä kautta robotti joka noudattaa muiden ihmisten ohjeita, mutta todennäköisesti häntä syytetään myöhemmin elämässä siitä että hän ei ole tuottava ja tiedettä kehittävä ihminen sen vuoksi että hän noudattaa muiden ihmisten ohjeita sen sijaan että hän tutkisi maailmaa itsenäisesti.


    • Psykiatriaonhuuhaata
    • ValistukaaLampaat
      • ...

        Erityisesi muutama viimeisin viesti...


      • ...
        ... kirjoitti:

        Erityisesi muutama viimeisin viesti...

        Ahaa, siellä olikin joku käynyt sotkemassa ketjun alkuperäistä tarkoitusta, pitääpä ilmoittaa ylläpidolle asiasta. Tarkoitin niitä viestejä joissa puhutaan psykiatriasta.


    • >>>>

      26.1.2013
      Lisätty kirjallisuutta-osioon:

      Franco Basaglia - Kumous laitosmaailmassa.

      Jan Foudraine - Kuka olisi kiveä?

      R.D. Laing - Kokemuksen politiikka - paratiisin lintu

    • neverever5

      Minä ainakin olen suurempaa vahinkoa kokenut kanssaihmisten taholta. Koulukiusaaminen, työpaikkakiusaaminen kaikki sen vuoksi, että olen kiltti nössö. Psykiatrinen hoito on kyllä auttanut minua. Valitettavaa, että sen suojiin ei voi loppuiäksi paeta. Ja syön neuroleptejä, koska pelkään niin paljon ihmisiä, että ilman niiden tasoittavaa vaikutusta koen kauhua.

      • always ,

        Millaista apua olet saanut psykiatrisesta hoidosta? Millaista psykiatrinen hoitosi on ollut ja mihin oireisiin sitä olet saanut?


      • aivanyksinjäin

        No minä taasen jouduin keski-ikäisenä aivan häikäilemättömän työpaikkakiusaamisen uhriksi. Jaksoin 1½ vuotta ja ajauduin psykoosiin.

        Minä sekosin oikeasti, menetin pitkään jatkuneen psykoosin aikana minuuteni.

        Tietenkin jouduin psykiatriseen sairaalaan, jossa pakon alla jouduin syömään neuroleptejä suurella annoksella. Tästä avautui aivan uudenlainen maailma, minä putosin lääkkeiden vuoksi aivan pohjalle. Nukuin 21h/vrk, ajatus ei kulkenut enää, säpsähtelin, lihaksia särki, motorinen levottomuus oli hirveää..

        Minulle sanottiin, että lääkkeet on pakko syödä, muutoin putoan psykoosiin taas. Lopetin kuitenkin neuroleptien syömisen kuukausien aikana ja vasta tuosta lähti parantumiseni käyntiin. Sain onneksi vuoden sairausloman ja olenkin todennut, että aika on parasta lääkettä.

        Asun edelleen kaupungissa jossa jouduin kiusatuksi. Minulla ei vielä ole voimia muuttaa muualle ja jättää perhettäni tänne. Olen taipuvainen psykoottiseen ajatteluun.. monesti huomaan olevani tuossa tilassa, kun ajattelen vain kuolemaa. Todennäköisesti olen ajautumassa ongelmani kanssa eläkkeelle.

        Jos minulla olisi voimia tekisin töitä tuon työpaikkakiusaamisen ennaltaehkäisyyn. Kukaan ei voi kuvitellakaan millaisen arven se jätti minuun, en luota enää ihmisiin. Kaupassakäyntikin on tuskaa ja pelottavaa.

        Vieläkin vaikka olen ollut tuosta työpaikasta pois kaksi vuotta koen kauhua ajatellessanikin työtä. Niin tuohan sai aikaan ilmiön, että kaikki työpaikat ovat pahoja. En uskalla mennä mihinkään töihin, kun en voi koskaan tietää milloin alkaa uusi selkäänpuukotus. Minä luotin ihmisiin, en olisi koskaan voinut tehdä tämmöistä kenellekään. Ketään en niin paljon pysty inhoamaan, että ajaisin ihmispolon psykoosiin ja sitä kautta itsemurhaan.

        Tämä pelko on niin voimakas ettei siihen auttanut edes neuroleptit.


    • hih hih

      huh

    • bino

      Työpaikkakiusaamista ei pidä sietää. Olen nyt alkanut puuttumaan siihen. Paras tapa on alkaa pitämään puoliaan. Ja työssuojeluvaltuutettuun yhteys. Ihmiset osaavat olla raadollisia toisilleen, mutta asioihin on alettava puuttumaan. Nimim. aivanyksinjäin, toivotan sinulle toipumista. Virtuaalihali.

    • älkää

      suvaitko kiusaamista missään muodossa!!!!! Parasta antaa samalla mitalla takaisin!!!!! Täytyy vaan olla sen verran paksu nahka, että tajuaa muiden lapsellisuuden ja mielenvikaisuuden!!!!

      Voisi myös sanoa niin, että psykiatria / psykologia = psykopaatikoita

    • 43refqwdf

      Uskon myös, että jo n.50 vuoden päästä koko psykiatrian ''tieteen'' haaraa kauhistellaan ihmisten kiduttamisena.

    • 23423423

      Näin on -jeah.

    • SAIRASTA!

      Psykiatrit ja hoitajat hoitoon!

    • 17+12

      Aina jos olen jotain sarkastisesti psykiatrille ilmaissut, olen saanut papereistani lukea, että sanani on otettu kuin oikeasti olisin kirjaimellisesti tarkoittanut sitä mitä sanoin, kyllähän näin saadaan kuka tahansa näyttämään psykoottiselta paperilla...

      Maailma olisi niin paljon hauskempi paikka ilman psykiatriaa, psykiatrit ovat täysin kykenemättömiä ymmärtämään huumoria, heille elämästä nauttiminenkin on pelkkää maniaa joka pitää kahlita myrkyillä.

      Psykiatrit ymmärtävät ihmisen luontoa huonommin kuin 99% ei psykiatrian parissa työskentelevistä.

      Psykiatreilla on jonkin sortin kontrollointipakkohäiriö.

    • Jjjaaaa

      Aivan. Psykiatrismi pitäisi merkitä DSM luetteloon. Pakonomainen tarve pyrkiä kontrolloimaan ja ennakoimaan muiden käytöstä - mielellään keskushermostoa lamauttavilla hermomyrkyillä. Potentiaalisia sarjamurhaajia. Hidasta sarjamurhaamista. Kuolettavia annoksia 42 000 PER vuosi!

    • Anonyymi

      Psykiatriassa on se väärä lähtökohta, että aina parannettava vika löytyy itsestä ja harvoin kyseenalaistetaan ympäristöä (vaikka se kuinka sairas olisikin).

      • Anonyymi

        Totta,psykiatrisessa "hoidossa" on myös se "hassu" puoli että hoito on monesti haitallisempaa kuin "sairaus".

        https://madinfinland.org/ihmiskuva/

        Psykiatrisen haastattelun päämääränä nähdään “kuvata potilaan psykiatriset ongelmat ja asettaa diagnoosi”, mutta potilaan tilan ja sitä selittävien tekijöiden tarkastelua ei nähdä erityisen tärkeäksi (Lönnqvist 2013, 32-33). Potilaan tunteiden ymmärtämiselle eli empatialle puolestaan ei aseteta painoarvoa, koska juuri potilaan tunteet ovat psykiatrisen teorian mukaan sitä “psykopatologiaa”, jota psykiatrin on määrä potilaassa objektiivisesti havainnoida. Lisäksi psykiatreja evästetään potilaskohtaamiseen siten, että “haastattelutilanteessa asiantuntijan rationaalisuuden ja potilaan irrationaalisuuden tulisi löytää toisensa”, ja asiantuntijan tulisi saattaa potilas “vapaaehtoisesti hoitomyönteiseksi” (Lönnqvist 2013, 37-38).Yhteenvetona voisi todeta, että psykiatriassa potilaat tulkitaan jo vastaanotolle saapuessaan kategorisesti poikkeavina yksilöinä, joiden omituiset kognitiiviset prosessit selittyvät jopa suurimmaksi osaksi osin virheellisillä geeneillä.

        https://madinfinland.org/perusongelmia/

        Vaikka psykoanalyyttistä psykiatriaa on syystäkin kritisoitu liiallisuuksiin menneestä analyyttisyydestä, “psykiatriset reaktiot” sekä trauman käsite ovat olleet huomattavan edistyksellisiä verrattuna nykyiseen neuropsykiatriaan. Nykyään “mielen sairauksien” katsotaan johtuvat potilaiden viallisista geeneistä tai aivoista, mikä on tietenkin omiaan passivoittamaan potilaita. Miksi yrittää kuntoutua, jos ongelma on viallisessa keskushermostossa ja ratkaisu lääkityksessä.

        Valitettavasti biologisen psykiatrian tarinoille ei ole löytynyt vahvistusta, eikä vähiten psyykkisten pulmien perusluonteen väärinymmärtämisen vuoksi. Kyse on psyykkisistä reaktiosta ympäristön tapahtumiin, eli ei varsinaisesti sairauksista tai “psykopatologiasta” ollenkaan. Siksi myös vastauksen psyykkisiin pulmiin tulee olla inhimillistä tukea antava, ja voimakasta fyysistä riippuvuutta aiheuttavia sedatiiveja tulisi käyttää psykiatriassa vain hätätapauksissa

        https://madinfinland.org/psykoosilaakkeet/

        psykoosilääkkeiden määrääminen on ulottunut Suomessa koskemaan laajamittaisesti myös lapsia. Itse asiassa niin sanotuista psykoosilääkkeistä on tullut yleislääkkeitä, joita määrätään monenlaiseen tarkoitukseen, kuten hankaliksi koettujen vanhusten ja lasten rauhoittamiseen. Tämän taustalla on se tosiasia, että psykoosilääkkeillä ei ole minkäänlaista erityistä vaikutusta psykoosiin. Kyse on todellakin yleislääkkeistä, jotka oli otettu ensin käyttöön leikkauspotilaiden rauhoittamiseksi, minkä jälkeen ne siirtyivät psykiatriaan voimakkaina rauhoittajina, jotka tuottivat potilaille lobotomiaa vastaavan tilan.


    • Anonyymi

      ". Psykiatrismi pitäisi merkitä DSM luetteloon. Pakonomainen tarve pyrkiä kontrolloimaan ja ennakoimaan muiden käytöstä - mielellään keskushermostoa lamauttavilla hermomyrkyillä."

      Ha ha. Hyvä!:)

    • Anonyymi

      Päivän iltalehdessä on juttu, kuinka 1960-luvulla pojista ja juhlimisesta kiinnostuneet tytöt saattettiin diagnosoida psykopaateiksi. Niin se muoti ja tieteilijöiden mieli vaihtelee psykiatriassakin yhteiskunnallisten virtausten mukana.

      https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/4f649ee8-1dd6-4ae7-a392-f02c75641686

      Nykyisin ollaan menty toiseen äärimmäisyyteen, psykopaatteja kuuluu olevan aniharvassa. Kun aika suosii ja edellyttää narsistista käytöstä, psykiatrien mielestä narsistisia pershäröjä on korkeintaan pari prosenttia väestöstä. Eli kuten ketjun alkupuolella kirjoitetaan: "Kaikki työntekoa ja yhteiskunnalle hyödyllistä olemista haittaavat olotilat ovat psykiatrien mukaan sairauksia. Kun ei käyttäytyminen voi olla sairaus sillä kyse on vain moraalikäsityksistämme, on psykiatriassa kyseessä vain pala lakia ja totalitaarinen systeemi jolla kontrolloidaan ja stigmatisoidaan ihmisiä."

      • Anonyymi

        Mielisairaus on metafora, josta poikien perässä juoksevan tytön leimaaminen on hyvä esimerkki. Järjestelmässä ja sen toiminnassa ei ole muuttunut mikään tähän päivään mennessä, eikä muutu. Ainoastaan syyt leimaamiseen vaihtelevat aikakauden mukaan.

        Mikään käytös, ajattelu tai tunne ei ole eikä voi olla sairaus. Sairauksia ei määritellä niin. Psykiatria ei ole lääketiedettä vaan sosiaalikontrollin väline, kuten poliisi. Viittaamasi tapaus tukee niin ikään erinomaisesti tätä havaintoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielisairaus on metafora, josta poikien perässä juoksevan tytön leimaaminen on hyvä esimerkki. Järjestelmässä ja sen toiminnassa ei ole muuttunut mikään tähän päivään mennessä, eikä muutu. Ainoastaan syyt leimaamiseen vaihtelevat aikakauden mukaan.

        Mikään käytös, ajattelu tai tunne ei ole eikä voi olla sairaus. Sairauksia ei määritellä niin. Psykiatria ei ole lääketiedettä vaan sosiaalikontrollin väline, kuten poliisi. Viittaamasi tapaus tukee niin ikään erinomaisesti tätä havaintoa.

        Tarkemmin sanottuna psykiatria on vaalean väestön kontrolliväline;
        https://www.madinamerica.com/2019/09/trump-cuomo-red-flags-red-herrings/

        Huomatkaa, miten hyvin teksti sopii nyky-yhteiskuntaamme!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe