Miten löydätte seuraa?

jejejjeeeeee

Olen 21-vuotias nainen, kukaan kavereistani ei oo bi tai lesbo. En halua käydä missään sivustolla tyrkyttämässä itseäni tai etsimässä seuraa. Olen huomannut myös pitäväni enemmän "naisellisista" naisista. Enhän mä voi koskaan tietää esim kun olen baarissa tai vaikka jossain muualla, että kuka on hetero ja kuka ei? Pari vuotta sitten oli viimeksi tyttö, jonka kanssa oli juttua, mutta mun kiinnostus ei riittänyt, ei vaan oikeen napannu. Sen jälkeen ei oo tullut ketään vastaan.

Miten voin koskaan löytää ketään?

17

3410

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Truustoori

   qruiser.......qruiser....................ja qruiser!

   Niin paljon seurankipeitä nuoria tyttöjä ettet jaksa edes laskea. :D Ja saa ihan yhtä helposti kun siltä känniseltä ja kokeilunjanoiselta bissetytöltä maman pilkun jälkeen.

  • jejeee täälläkin

   Missä päin asustat? :)

  • sdas

   Sama ongelma.. Tavallaan en halua parisuhdetta, tavallaan taas.. En tiedä, osaanko parisuhdetta, mutta kai se siitä, jos samanmoisen ihmisen löytää. Mutta, miten löytää, jos katselee tähtiä yksin, omalla pihalla? Eikä käy juuri missään.

   • Anonyymi

    Internet on hyvä. Mutta jos ei halua kenellekään puhua tai muuta, vaan katsella yksin niitä mainitsemasi tähtiä, niin lottovoitto jos ylipäätään kukaan sinne kotiisivvaan kävelee kiinnostuen sinusta Elämä on valintoja.
    Asioiden eteen täytyy itse tehdä jotain niitä saavuttaakseen.


  • jejejjeeeeee

   Joo qruiser ei kyllä nappaa, ei sitten yhtään. Olisi kiva tavata ihan normaaleissa oloissa joku tyttö.

   Asun pk-seudulla, mutta oon muuttamassa pirkanmaalle kesällä.

  • f4ck

   jos sä et käy kaupassa niin mitä sä syöt? Jos sä et käy duunissa niin millä sä hankit rahaa? Jos sä et käy missään niin mistä sä hommaat kavereita? Sama taktiikkaa se on, kyllä sun on vähän näytettävä ittees että löydät. Ei kukaan synny sun vierelle ja sano ett täsä mä olen!

   • Anonyymi

    Tämä.


  • jeejejeeee

   No tuntuu vaan tyhmältä että haluais naisseuraa, mutta sitä pitäis lähtee jostai deittisivustoilta tai dtm:stä lähteä hakemaan.

   Mielummin sitten vaan odotan, että törmään sattumalta joskus elämäni naiseen. Ei oo mikään kiire, jos se on ainoa keino qruiserin lisäksi.

   • f4ck

    miks sä et lähtis ihan kaveria etsimään, eikä sitä Oikeaa heti saalistamaan. Kun sä tunnet paljon lesboja sun on helpompi törmätä siihen oikeaankin.


   • Prinsessa...
    f4ck kirjoitti:

    miks sä et lähtis ihan kaveria etsimään, eikä sitä Oikeaa heti saalistamaan. Kun sä tunnet paljon lesboja sun on helpompi törmätä siihen oikeaankin.

    Niinpä... Miksei sitä voi ottaa rennosti, lähteä tutustumaan ihmisiin avoimin mielin ja keksiä jotain hauskaa? Ei kai nettitreffeihinkään ole pakko suhtautua sillä ajatuksella, että se on jotain aivan epätoivoista saalistamista. Päinvastoin voi olla liikkeellä kepeällä mielellä ja ajatella, ettei se ota, jos ei annakaan. Ylenkatseellisuus kun ei kanna hedelmää.

    Ei minua ainakaan hävetä myöntää, että olen tavannut ihmisiä - naisia - nettitreffien kautta. Monenlaista on tullut vastaan, mutta olenpa onnistunut löytämään myös muutaman oikeasti hyvän ystävän ja yhden "saaliinkin". Eikä ollut huono "saalis", vaikka olemmekin sittemmin eronneet. Kyllä asiallinen kirjoittelu ja nopea tapaaminen varmistavat, ettei aika kulu aivan hukkaan ja erilaisten ihmisten tapaaminen avartaa. Minulla on sellainen kokemus, että treffisivustoja käyttävät usein nimenomaan he, jotka eivät jaksa pyöriä baareissa tai ovat esimerkiksi työvuorojensa vuoksi estyneitä harrastamaan mitään erityistä normiaikaan.

    Muut "elämäni naiset", kukin vuorollaan, ovat kyllä tulleet vastaan ihan opiskelujen tai harrastusten puitteissa. Eli jonkin asian tekeminen tai harrastaminen on tässäkin suhteessa tuottanut tulosta. Valkeaa ratsua ikkunan alla en ole sen sijaan nähnyt kertaakaan, prinsessasta puhumattakaan. Prinsessa on kyllä löytynyt, mutta ihan eri paikasta.


   • Anonyymi

    Ei mikään Qruiser nyt ole ainoa sivusto.
    Lesbot on vähemmistö, joten jos et piireihin ennestään kuulu, niin aikalailla saat arpoa, että kukakohan nyt sattuisi olemaan lesbo ja kiinnostumaan suhun tyyliin jossain kadulla.

    Toki sekin on mahdollista, mutta todella huomattavasti epätodennäköisempää, kuin hankkiutua sinne lesbipiireihin ja tutustua.

    . Mitä tyhmää siinä mielestäsibmuka on..?
    Olet tainnut syntyä melko iso kultalusikka perseessä jos odotat; että kaikki vaan tuodaan sulle valmiina noin. :D Onnea odotteluihin vaan..


  • 222

   Tule mukaan paikkoihin, jossa meitä liikkuu. Sain sähköpostiini sapfo-listalta mainoksen bileistä Helsingissä. Näyttää kivalta:

   "Tervetuloa lauantaina 9. maaliskuuta Vedenalaisiin pirskeisiin Uuden
   Ylioppilastalon Kupoliin! Teemabileet on suunnattu ennen kaikkea
   feministeille ja sateenkaariväelle.
   Lisää tietoa linkistä:
   http://www.facebook.com/events/338214046297875/?ref=ts&fref=ts

  • udusfay

   Haluat siis löytää bi- tai lesboseuraa, mutta et mennä minnekään, mistä sitä voisi todennäköisemmin löytää. Ymmärrän. Tai ehkä en sittenkään...

   • Anonyymi

    Tämä :D


  • 657678

   En löydä seuraa mitenkään. En halua seuraa. Ihmiset on niin tyhmiä.

  • Anonyymi

   Ööh, no tuskin tuolla asenteella löydätkään, jos et halua mennä mihinkään (netissä etkä livenä), missä niihin voisi tutustua. :D Mitä ihmeen "tyrkyttämistä" se muka on? Tuskin sua kukaan yhtäkkiä tulee vaan kotoa noutamaan. Ei millään pahalla, mutta nyt kyllä äly hoi herätys..

  • Anonyymi

   Ja jos baareissa käyt , niin kannattaa tietysti suosia homobaareja. Kyllä niistä p*llua irtoaa.

   Ja toisen suuntautumisen voi tarvittaessa tietää esim. kysymällä ...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   111
   1759
  2. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   76
   1293
  3. Tietääkö kaivattusi

   Että kaipaat häntä?
   Ikävä
   56
   870
  4. Koulutus ja parisuhde

   Haluatko että sun kumppani on korkeasti koulutettu?
   Ikävä
   94
   799
  5. Paljonko on sinun ja kaivattusi välimatka?

   Kuinka paljon on matkaa hänen syliin?Vastaan 165km 😪💔🚙
   Ikävä
   51
   758
  6. Mitäs mä oon sanonnu

   "Kaupungissa asuminen lisää tutkimusten mukaan mielenterveyden ongelmia." https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/24b
   Sinkut
   178
   755
  7. Minä haluan sinut

   Rakkaakseni... Vain sinut kukaan muu ei kelpaa olet sydämeni valittu rakas rakastan sinua. 💗
   Ikävä
   30
   740
  8. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   68
   698
  9. Hurraa! Olen alkanut tulla järkiini.

   Minulla on vielä kuukausi aikaa yrittää unohtaa sinut, mies. Sitten kun tapaamme, en tarvi teeskennellä neutraalisuutta,
   Ikävä
   53
   690
  10. Ja heti tuli ensimmäinen rajanylittäjä Venäjältä

   Ei ehtinyt edes kissaa sanoa, kun persujen mamuimuri lähti käyntiin. "Yksi henkilö on ylittänyt Suomen ja Venäjän välis
   Maailman menoa
   152
   633
  Aihe