Voinko antaa anteeksi/voinko ymmärtää valehtelun?

Iso A

Kun aloimme seurustelemaan poikaystäväni kanssa,sovimme ettei entisiin olla enää yhteydessä koska siihen ei ole syytä. Ei ole siis kaverisuhdetta vaan huonot välit exiin,joten miksi niitä yritettäisiin vielä korjata kun on jo uusi suhde.

Kuitenkin sitten poikaystävä tunsi hieman huonoa oloa kun hän oli nyt onnellinen ja häpesi entisessä suhteessa tekemiään asioita. Vaikka oltiin luvattu,ettei olla yhteydessä ja yhteydenotoista kerrotaan jos esim. ex tekee aloitteen.
Noh oli sitten sosiaalisessa mediassa otettu yhteyttä meitä koskevan asian tiimoilta hieman tuohtuneeseen sävyyn,samalla kuitenkin sanoen että poikaystävä saa mahdollisuuden kyllä pyytää anteeksi riippuen ihan hänestä itsestään.Ja siihen poikaystävä vain pyyteli anteeksi entiseltään, sanoi että hänellä on ollut todella huono olla ja hän ansaitsee sen. Toivoo exälle hyvää ja että tämä löytää jonkun joka arvostaisi häntä koska hän itse ei siihen kyennyt (sis. poikaystävä ei kyennyt tätä olemaan exälle). Sanoi myös että joskus ihan naamatusten sanoo anteeksi.
Ex sanoi tähän sitten ettei ehkä voikkaan antaa anteeksi. Ja poikaystäväni sanoi että "ymmärrän,anteeksi että häiritsin"

Tämä viesti tuli myös minun näkyvilleni ja raivostuin lähinnä siitä kun viestin todellista tekstiä ei minulle sanottu,eli valehdeltiin. Ei oltu muka mitään tuosta anteeksipyynnöstä. No nyt sitten 3kk myöhemmin kun suhde etenee taas olen päättänyt ottaa asian puheeksi,koska en voi elää ihmisen kanssa jos en hoida minua vaivaavia asioita ensin.
Otin asian puheeksi ja sanoin,että julkisesti siellä näkyy ne anteeksipyynnöt ja että on ollut paska olla. Mulle kyllä sanottiin aivan eri asioita tästä viestistä. Ja katsoin vain poikaystäväni silmiin. Hän suuttui,ei kyllä minulle vaan siitä että asiat ovat julkista tietoa jossakin. Ja kielsi edelleen,ettei ollut kyllä pyytänyt anteeksi vaan oli jo aiemmin sitä pyytänyt.
Ei vieläkään tunnustanut tätä. Hän jätti entisen tyttöystävänsä koska kiinnostus loppui ja oli erinäisiä ongelmia molempien puolilta.

Hän ei ole kiinnostunut entisestään,niin hän on minulle sanonut ja myös kavereilleen. Eikä hän ole nähnyt tätä seurusteluaikanamme.

Onko tämä miehen tapa siis selvittää asioita,miksi silti valehdella ja kiistää tämä anteeksipyyntö? Ymmärrän,että kun olen itse joskus jättänyt että haluaa pyytää anteeksi,vaikkei mitään suurta syytä olisikaan ollut esim. omassa käytöksessä. Tulee itselle parempi mieli ja haluaa myös kertoa toiselle se,että ollaan pahoillaan kun ei suhde kestänyt.

En silti ala kuuntelemaan valehtelua tai kokemaan sitä tilannetta,kun heillä on ollut joku kasvokkain tapahtuva anteeksipyyntö-tapahtuma. Jos on uusi suhde jo,niin turhaa niitä vanhoja on alkaa puhumaan auki. Niille oli aikansa ja paikkansa ja tämä ei ole se ajankohta enää,koska se loukkaisi minua syvästi.

Mitä mieltä olette?

2

821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      kauanko olette kerennyt seurustelemaan/olemaan parisuhteessa,riippuu aika paljon siitä

    • Luota häneen

      Älä tee tuosta missään tapauksessa itse ongelmaa suhteeseenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe