Laskun perintä ilman laskua ja muistutusta? Klarna/Segoria

kuluttaja3

Sain perintäilmoituksen Klarna/Segorialta eräästä laskusta, jota ei ilmoituksen mukaan ole maksettu. Perintään on nyt lisätty myös 21e perintäkuluja ja 5e maksumuistutuskulu. Mutta kun en ole koskaan saanut alkuperäistä laskua tai muistutustakaan. Tuotteet, jotka tilasin verkkokaupasta (mekushop.fi), löysivät kyllä perille. Ihmettelin vähän kun ei laskua ollut paketissa mutta oletin että se sitten tulee erikseen jossakin vaiheessa.
Klarna/Segoria väittävät että laskut ja muistutukset on lähetetty mutta jos niin, ei ainakaan ole tullut perille.

Onkohän tässä jotain tehtävissä vai joutuuko vaan maksamaan perintäkulut?
Periaatteessa laskua ei varmastikaan saisi periä kun muistutusta saatika alkuperäistä laskua ei ole toimitettu mutta eihän asia ole edes todistettavissa kummankaan hyväksi!
Toisaalta ei ole edes suurista summista kysymys mutta vähän vähän tulee sellainen fiilis että tässä huijataan. Kyllähän siitä kannattavaa liiketoimintaa saadaan kun Klarna "unohtaa" lähettää laskut jotka "segoria" perii sitten lisämaksujen kera. Firmathän ovat sisaryrityksiä....

29

6894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfgdfg1325235

      Niin vai kuka tässä hölmö on? Et sitten älynnyt kysellä laskun perään jotta olisit sen voinut maksaa...vai luulitko ettei tarvitse maksaa kun ei ole laskua :)

    • kuluttaja3

      Enhän minä ketään hölmöksi väitä, vai mihin kommentillasi oikein viittaat?

      Mutta en tosiaan lähtenyt mitenkään aktiivistesti laskun perään soittelemaan. En sen takia että luulin ettei laskua tarvitsisi maksaa vaan siksi, että yleensä yritykset kyllä pitää hyvää huolta siitä että laskutus pelaa. En vain arvannut että pelaisi näin hyvin ;-)

    • Maksa pois vaan

      Sinuna minä maksaisin ihan suosiolla laksun muistutus ja perintä maksuineen.

      Jatkossa pitäisin huolen, että erilaisten ostosten laskut tulevat perille eli jos ei ala kuuluman soittelisin sinne. Itse olen ollut aina siinä tarkka, että laskut tulevat. Olen joskus muistaakseni soittanutkin laskun perään, kun ei mielestäni tullut tarpeaksi nopeasti.

      Ihan pikkuisen summan takia ei kannata järjestää itselle luottotietoihin merkintää.

    • huijattu hölmöläinen

      Sama juttu mulla! Ihmettelin kyllä että miksei laskua näy eikä kuulu, mutta ajattelin että on hukkunut jonnekin ja tuleehan siitä sitten huomautuslasku vaan eipä ole näkynyt sellaisiakaan! Nyt on sitten kaikkia kuluja tullut lisää jo yli 50 euroa ja siirtynyt perintään. Siis en tajua, ei voi olla NIIn huono tuuri että kaikki laskut olisivat kadonneet??? Tuli huijausfiilis, koskaan aiemmin ei ole tuolta Segorialta mitään tullut. Ärsyttää todella.

      Ja palvelu jonka ostin, oli E-kontakti tarjous. Tulipahan kallis deittipalvelu, ei kiitos ikinä enää!

    • kuluttja myös

      Eihän niitä kuluja maksaa tarvitse jos laskua ei ole tullut. Varsinkin niiden myyjien kanssa jotka ovat ulkoistaneet laskutuksen perintäfirmoillle tapahtuu yhtenään "laskujen katoamista" ja perintäkulujen vaatimista.
      Onkohan toiminta niin kannattavaa että on varaa vielä palkata keskustelupalstalle näitä maksa pois vaan tai mikset kysellyt laskua tyyppejä. Ei se ole ostajan asia kysellä laskun perään mikäli myyjä sen unohtaa lähettää

    • vieras9

      Löysin sähköpostistani asiattomaan tyyliin kirjoitetun sähköpostin tältä Segorialta, otsikkona "Missä on maksusi?" Kuulemma on muka yli satanen maksamatta Klarnan tiliä, vaikka ei ole tullut yli puoleen vuoteen yhtäkää laskua Klarnalta. Olen mielestäni maksanut kaikki Klarnan maksut pois, ja jos jotain on jäänyt maksamatta, se on korkeintaan muutaman kympin luokkaa. Viestissä ei edes kerrottu, minkä kaupan laskusta on kyse. Löytyykö jostakin netissä neuvoja kuluttajalle, miten toimia tuon Segorian kanssa?

    • vieras9

      Klarna on pelkkää huijausta, en enää ikinä käytä sitä maksutapaa. Sain viime perjantaina epämääräisen sähköpostin otsikolla "missä maksu viipyy?" Segorialta. Segoria karhuaa minulta yli 100 euroa, koska en ole muka maksanut Klarnan laskua. Yllätys, yllätys; minulle ei ole koskaan tullut kyseistä laskua Klarnalta, ja olen maksanut kaikki saamani laskut. Otettuani yhteyttä Klarnaan vastaus oli; asiakkaan tulee itse huolehtia laskun saapumisesta. Klarna ei ole lähettänyt minulle taatusti koko laskua, vaan siirsi alle 30 euron laskuni Segorialle, joka ilman laskunerittelyä vaatii minulta sähköpostitse yli 100 euroa! Selvää huijaamista. Alle 30 euron sijasta Klarna/Segoria firma vaatii nyt yli 100 euroa olemattoman laskun maksamatta jättämisestä. Koko laskua ei ole taatusti koskaan edes postitettu minulle, ja luulin laskun viipyessä vain jo sittenkin maksaneeni koko summan pois. Ja nyt pitäisi maksaa muka yli 100 euroa. Selvitin äsken oikeasti maksamatta jääneen summan, ja maksoin sen pois. Muuta en sille firmalle maksa.

    • LASKUT

      Kyllä klarna ja segoria laskuttavat ainoastaan ehdoissa mainitut viivästysmaksut
      ja korot, mikäli laskua ei ole eräpäivään mennessä maksettu.
      Ja laskun perintä loppuu, kun lasku on kokonaan maksettu.

    • kiukkuinen

      Mulle kävi samalla tavalla kuin nimim. vieras9:lle. Tuli Klarnalta/ Segorialta ilmoitus että kaikki maksut on maksettu .olin ollut aiemmin yhteydessä sinne ja kaikki velkani yhdistettiin( ainakin näin sovittiin) ja muutamassa kuukaudessa maksoin velkani pois ja Klarnan sivuilla velkasaldoni näytti nollaa. yllatys oli suuri kun vajaa kk sen jälkeen tuli isohko summa taas maksettavaksi. Ihmettelin kun kaiken piti olla jo selvää. Selitys oli että tämä maksu olikin mennyt klarnalta segoriaan ja taas takaisin. Eli silloin kun olin tehnyt maksusuunnitelman niin velka oli siirretty ja taas tuli lisää korkoja yms. kuluja. Mielestäni tämä on huijausta että laskua pompotetaan 2:den yhtiön välillä ja eikä edes kerrota että tällainen maksuvaatimus on siirretty toissen perintäyhtiöön. Olisivat tyytyväisiä kun joku edes viitsii yrittää sopia maksamisesta ja saada raha-asiansa kuntoon.tässä olisi viranomaisille tutkimisen aihetta. en todellakaan ole ainoa jolle tämä huijaus on tehty.

    • Kummastunut

      Klarnan aktiivisena käyttäjänä ei minulla ainakaan koskaan ole mitään ongelmia ollut. Joskus on joku lasku jäänyt tulematta, tai itse olen roskiin vahingossa pistänyt menemään, mutta soittanut laskun perään ja saanut sähköpostiini. Joskus sain aiheettoman huomautusmaksun, sillä pankki hidasti maksun siirtoa sen verran, että maksuni myöhästyi. Lähetin sähköpostia asiasta, ja vastauksesksi he poistivat myöhästymiskulut. En ymmärrä, kun tänne kirjoitellaan näin. Jos laskussa on jokin virhe ota selvää miksi ja kyllä firmat sitten korjaa asian, jos näkevät aiheelliseksi. Omaa vastuuntunnottomuutta, jos laskut jäänyt maksamatta, niin ihan aiheesta laskuttavat ylimääräisiä kuluja.

    • Kaikki on osittain

      Eikös näiltä yllätyksistä yleensä välty silllä, kun maksaa alkuperäisen laskun eräpäivänä.

      Verkko-ostoksissa käytän vain sellaisia sivustoja joille käy visa ja ovat ns. luotettavia sivustoja. En ostele mistä tahansa ja miten tahansa ja visa laskua seuraan aktiivisesti.

      Ongelmia ei ole ollut ja en usko, että tuleekaan, mutta jos tulee otan kyllä heti yhteyttä kyseiseen paikkaan joko sähköpostilla tai puhelimella.

      Aina on asian saanut järjestykseen ihan kohtuullisessa ajassa.

      Joten kyllä näissä asioissa on osa ihan itsestä kiinni.

    • Konttorista

      Minä takuuvarmasti tarkistan ennen kuin ostan mistään mitään että laskuttaja on kyseinen yritys josta ostokset teen.
      Käsitykseni mukaan kaupanteko on ostajan ja myyjän välinen sopimus eikä mitään kolmansia osapuolia solkaamassa asiaa.
      Me maksoimme laskun mutta eri nimi kuin kuin laskussa ?? raha on heillä mutta perivät laskua kuluineen. Voiko älyttömämpää olla.
      Olisivat tyytyväisiä kun ovat suorituksen saaneet.
      Ovat keksineet noista pilkun viilaamisista suurenluokan tulonlähteen.
      Maalaisjärkeeni ei mitenkään sovi että henkilö a:n tekemä työ on edullisempaa kuin b:n, sama vaatimustaso kummassakin tapauksessa. Vielä kun otetaan mukaan se iso C.
      Miksi ei kyseinen virma voi laskuttaa kun kulut tulee heille kuitenkin korkojen kera.
      Voi taivahat mikä on homman nimi ketä vedätetään ja kuinka palon.
      He vaihtavat kyllä siellä rahavirtaa ja laskuttajia mutta sitten ei heillä raha siirry heidän omalla tilillään maksuun kun on eri maksaja , aivan oikein mieletön
      systeemi.
      Kannattaa selvittää etukäteen miten laskutus hoituu se on kaikkien etu.

    • Nyrkkisääntö on että laskuista ei voi tulla "ongelmia" ennen oikeuden päätöstä

      Joten loput paperit roskiin, kun saat kutsun oikeuteen menet sinne, selität tilanteen ja saat käteen alkuperäisen laskun ja nettoat vielä noin 80€ todistelukustannuksina itsellesi

      • roskapostianiin

        Jos on itse esim. tilausvaiheessa hyväksynyt sähköpostilaskutuksen, niin on aivan itse velvollinen pitämään huolta, että tarkastaa roskapostit ja katsoo ettei mailbox ole täynnä, koska silloin viestiä ei voida toimittaa. Uskon, että Klarnan systeemeissä on kyllä jälki lähetetystä laskusta, oli se sitten postitettu tai sähköpostilla. Joku velvollisuus kuluttajallakin kuulkaas..


    • KlarnaNORDEAvarokaa

      "Nyrkkisääntö on että laskuista ei voi tulla "ongelmia" ennen oikeuden päätöstä

      Joten loput paperit roskiin, kun saat kutsun oikeuteen menet sinne, selität tilanteen ja saat käteen alkuperäisen laskun ja nettoat vielä noin 80€ todistelukustannuksina itsellesi"

      Juupa juu- Klarnassa on kyse aivan supiSuomalaisesta kusetuksesta.

      Vuosien päästä ilmaantuivat vaatimaan jo maksetusta tuotteesta vielä 700 euroa. Kallis kiinan skootteri tuli. Rahteineen oli 1350 e. Tätä ennen toinen ostos fillari, joka maksettiin myöskin täysin loppuun ja pois myytykkin jo, kun ei ollut itselle sopiva.

      Siis toi saatanan Klarnan paska menee niin, että vaikka olisit kuinka säntillisesti maksanut "osareita" niin kas velka onkin lyhentynyt tyyliin 300e ja 800 egeä jäljellä??? (Lukekaa ihmisten kirjotuksia)

      Erä myöhässä päivän ---> Segorialle...maksat maksat maksat...rahat katoaa ja vaaditaan suuriinpiirtein toiseen kertaan koko tuotteen hintaa---> siirretään Alektum Oy:lle, joka vie oikeudelliseen perintään. Sanovat siellä ainoastaan "pysymme vaatimuksessamme" ei mitään todisteita/laskelmia velan olemassa olosta. Kun ei maksa perätöntä --> astuu Merilampi esiin. Pelkkää paskapaperia tuovat eteen, kun pyydetään näyttämään velka toteen. Esittävät ainoastaan JÄLKIKÄTEEN TEHTYJÄ LASKUJA. Päivämäärätkin heittelevät miten sattuu ja saajana lukee Klarna Ab. Kas itse olin ostanut molemmat maksetut tuotteet Kreditor Ab luotonantajana. Lopettanut Kreditor Ab myönsi luottoja vielä 2012. Esittivät ERI SOPIMUSEHDOT, ELI KLARNA AB:N.

      Esittää sekä kuitit maksuista, että oikeat täysin erilaiset laskut, Kreditor Ab:n sopimusehdot, niin ei mitään merkitystä!

      Tässä vaiheessa kun paskapaperit ei mene läpi, eikä heillä ole esittää LASKELMIA, niin perättömän saatavan tulee vetämään läpi Sotilas lakimies rauhanturvaaja Suomen PUOLUSTUSVOIMISTA?? Nettosivat 5600 euroa ilman laskelmia ja kuiteilla ei ole kuulkaas mitään merkitystä, kun kyseessä on semmonen kansan nyljentä kusetus ettei tosikaan. Ja ovat sitten kodissasi kiinni---> suora ulosotto.

      Pressaan kun otti yhteyttä niin kyseinen Puolustusvoimien sotilas lakimies siirrettiin piiloon ja kun tajusi että suojaan siirtelijä on Sauli Niinistö itse, niin kaikille rauhanturvaajille tämä rötöstelijöiden suojastatus ja palkitseminen --> Veteraani status.

      Juu ja Puolustusvoimille kun soitti tästä siviilioikeudessa tuomaroivasta jätkästä, niin puhelu ohjattiin jollekkin osasto upseerille. Taisi itse kenraali Lindberg että sotilaslakimies seisoa siinä vieressä . Kaiutin vaan kaikui.

      Joka tapauksessa ulosmitattua asuntoa käynyt sitten katsomassa useita Puolustusvoimalaisia. Että kyllä se Nordea Klarna on aivan Suomalainen KUSETUS KANSAN NYLJENTÄ.

      Tulipahan kysyttyä Salelta, että eikö yhtään hävetä, kun nauttii kansan suosiota (en tiedä nauttiiko oikeasti, vai onko omaa propakandaa vaan niin kuin vaalien aikaankin...)--->
      ootteko huomannut että ihan nonstoppina tulee "uutisointia" kuinka suosittu Sale on...?
      Katotaan ne Panama tulokset myös ensin, niin palataan sitten asiaan...


      Joka tapauksessa epäilys on että nämä Nordea Klarna miljardit siellä Panamassa pyörii?

      Ai niin ja Poliisit tietenkin myös heittävät rikoksen (Korruptio epäily, laskelmitta liiallinen velanperintä yms.) Ö-MAPPIIN heti kun näkevät solttupojan naaman. Tämän ulkopuolelta tulleen tuomarin henkilöllisyys selvisi vasta "oikeuden" käynnissä.

      Aluehallintovirasto ilmoittaa, että ei ole toimivaltaa??? Ei kai niin olekkaan, kun tommoset jutut tässä paskassa takana. Ja sitten kuluttajaviranomaiset käskee ottaa jonnekkin Euroopan kuluttaja juttuun yhteyttä, kun luulevat varmaan että kyseessä on Ruotsalainen. Totuus on varmaan kuitenkin, että Klarnan hallituksessa olevat ruotsalaiset henkilöt onkin vaan bulvaaneita. Todellinen toiminta (lue KANSAN nyljentä) onkin täällä Suomessa. Joo täällä Korkeavuorenkadulla yli 30 henkilöä työllistävä puhelinkeskus... juupa juu.

      8kk:ssa kirjallisessa menettelyssä eivät esittäneet laskelmia, eivätkä muitakaan oikeita papereita, niin silmän räpäyksessä OMA AVUSTAJA (oikeudenkäyntiluvat saanut) päästi nämä laskelmitta läpi. Ei vaatinutkaan enää...ja nyysi paperit mukaansa, jotta en voi valittaa. Kusetti että aikoo valittaa, niin sen takia vie paperit. No sai sekin rassukka vähän fyrkkaa taskuun kun päästi läpi laskelmitta ja loput TONNIT veron maksajien kukkarosta.

      Muut on sitten vaan maksanut kiristettynä, niin ollaanko ainuita jotka katto loppuun tän asian? Miksi ette usko kun ihmiset yrittää varottaa. Ihan on netti täynnä tota kun Klarnalla ostaessa ei velat vähene.

      Olisin voinut laittaa tähän kaikkien Suomen Puolustusvoimalaisten nimet ja naamat jotka kärkkyy tätä varastamaansa kämppää. Heti sen jälkeen kun tämä perätön Klarna Ab meni läpi, niin näitä "Isänmaan sankareita" alkoi rampata täällä.

      Ostakaa mielummin vaikka NetAnttilasta tai Hobbyhallista, jossa näette heti siinä ennen ostoskoriin heittämistä luoton kokonaishinnan. Klarnan kokonaishinta on meille jo selvinnytkin...

    • KlarnaNORDEAvarokaa

      Ai niin tuomioon vasta ilmaantui väite, että "ovat joskus aikaisemmin esittäneet laskelmat..."

      Voi hyvä helvetti 8 kuukaudessa eivät pystyneet näyttämään toteen vaatimaansa 700 euroa, niin oma tuomari sitten keksii tollasen väitteen että ovat "joskus aikaisemmin esittäneet ja riitti että "on JOSKUS OSTANUT Klarnalla"

      Ei sitten Oikeudenkäynnin aikana esittänyt kun tehtyä paskapaperia jumalauta. Ne jälkeen päin tehdyt laskutkin, niin niitä ne väitti LASKUKOPIOIKSI. Eikös kopiot pitäs olla täysin samanlaisia kun itsellä TALLESSA??? Tämmöstä se on täällä Suomessa. "Vähiten korruptoitunut maa " jne. Ja tietäkäähän että Nordea Pankin pääomistaja on Suomen valtio. Ja tää Klarna on Nordean-.--> verkkopankissa näkyi saajana Nordea Finance Oyj.

      Ideanahan on että Verkkokauppiaille se on todella halpa ja Klarna tyrkyttää näille itseänsä agressiivisesti, jotta pääsee levittäytymään kuin rutto. Huom maksunvälityspalveluna myös Klarna, joten siltä ei voi välttyä heti maksaessakaan. Varminta on välttää koko kauppaa, joka käyttää Klarnaa. Mitään tavaraa ei voi haluta niin paljon että ostas Klarna mafialla.

      Vähintä on mitä voin tehdä on se, että kerron muille mitä tossa on takana. KERTOKAA ETEENPÄIN. STOPPI SAATANAN KLARNA TILI OSTOILLE.2 MAKSETUSTA ROJUSTA JOUTU JO TÄMMÖSEEN PULAAN,NIIN MITES NE SITTEN JOILLA USEAMPI OSTOS SAMAAN AIKAAN??!

      Ai niin Salen molemmat poijjaat on Nordealla...? Muistelen että Klarnassa pari nuorta jätkää takana. Alussa pantiin nämä Segoria sekoilut nuoruuden ja kokemattomuuden/ yrityksen nopean kasvun piikkiin. Klarna nimenomaan perustuu aiheettomaan perintään ja kiristykseen. Ja paras asiakashan on näille se, joka ei maksa ajoissa. Myöhästyy päivänkin ni alkaa SEGOriat...

    • KlarnaNORDEAvarokaa

      Lisätääs vielä, että jos Sauli Niinistö ei olisi mukana tässä, niin se olisi puuttunut rötöstelijöiden touhuihin ja sotilasura olisi loppunut siihen. Pelkästä rötöstelijöiden suojelusta ei voi olla kyse. Sotilaslakimies siirrettiin piiloon ensin 2,5 kuukauden ajaksi ja kun se ei riittänyt niin nyt on ilmeisesti Libanonissa. Järjestettiin lisää rauhanturvaaja tehtäviä Libanonissa (maassa sota loppunut 2006) eikä se suojatyö maksanut Suomalaisille veronmaksajille "kun" 15-18 miljoonaa? Puhelimessa paskaa jauhanut osastoupseeri 3 vuoden virkavapaalle. Ja Kenraali Lindberg nyt heinäkuussa myös 3 vuoden virkavapaalle kun maa on ensin natotettu...

      Mutta ei varmasti odottanut että Suomen valtion päämies ja Suomen Puolustusvoimien ylipäällikkö toimis noin. Siirtää sivuun turvaan rötöstelijät ja palkitsee. Ei jatkoon!
      Muistakaa myös aiemmat tekemiset 90-luvulla...

      (Btw. Ruotsissa on jo aikaa sitten kuluttajaviranomaiset patistanut Finanssivalvontansa tutkimaan, että onko Klarnan toiminta lainkaan terveellä pohjalla...)

      • eeeeeiiiiiiii

        Anteeks mut mitähän v*ttua sä solkotat? :D Ei tuosta ota sikakaan selvää. Löysää sitä foliohattuas hieman..


    • Ei_tajuu

      Nyt on jo melko sekavaa tekstiä, kun mukaan sotketaan puolustusvoimat ja presidenttikin. Itse olen käyttänyt jo vuosia Klarnaa mitä erinlaisimpiin hankintoihin, eikä KERTAAKAAN ole ollut minkäänlaisia ongelmia sen laskujen kanssa ja aion käyttää myös tulevaisuudessa.

      • KlarnaMaarit

        Hei "Klärnä_äb"

        Kiitos palautteestasi.

        Missään tapauksessa emme halua lähettää asiakkaalle muistutusta, vaan kaikille osapuolille on totta kai helpompaa, kun alkuperäinen lasku maksetaan normaalisti.

        Asiakkaan tulee toki varmistaa, että omat sähköpostiasetukset ovat kunnossa. Sähköpostilaskun lisäksi, lähetämme myöskin tekstiviestin laskun tiedoilla, ilmoittaen samalla, että sinulle on lähtenyt lasku tiettyyn sähköpostiosoitteeseen. Laskusi ovat myös aina nähtävillä osoitteessa www.klarna.fi,

        Muistathan aina myös, että maksumuistutukset lähtevät normaalin perintäprosessin mukaisesti, suoraan jäjestelmästä silloin, kun maksusuoritusta ei ole tehty 14 vuorokautta alkuperäisestä eräpäivästä.

        Mikäli näistä kolmesta ilmoitustavasta huolimatta ei laskua ole maksettu tai eräpäivää siirretty, lähtee tosiaan järjestelmästä automaattinen muistutuslasku. Totta kai tässä tapauksessa kannattaa aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

        Mukavaa syksyä!
        /Maarit


      • Ei_tajuu

        Uutinen vuodelta 2014.


      • muualta

        Suomessa ja ruotsissa sama juttu
        Kuinka muualla maailmassa
        Toimipisteitä on ympäri maailman 18


    • klärnä_äb

      Klarna taitaa tienata tällä, että lähettelee maksumuistutuksia asiakkaille ilman, että lasku on tullut perille. Minulle kävi näin, soitin asiakaspalveluun. Vaikka on pieni summa 5e maksumuistutus, niin ihan periaatteesta kyllä sen alkuperäisen laskun pitäisi asiakkaalle tulla. Vältän jatkossa!

    • 1ihm.kapina

      Sama juttu. On muka lasku tullu. Ja paperilla mukamas muistutus. Kumpaakaan ei ole tullut. Ahistaa tämä kusetus. Ylimääräiset kulut on nyt 11,44€ eli ei juuri mitään, mutta ärsyttää asiakaspalvelijan tyyli sanoa vaan että "näin tämä kone nyt näyttää enkä voi mitään". Vuosiin ei ole ollut ongelmia. Tekisi mieli viedä asia eteenpäin loppuun asti, mutta Suomessa ei pienen ihmisen kannata. Täällä hyväveli systeemi pitää siitä huolen. Kuinkahan kuluttajasuoja tähän kommentoisi? Onko kukaan kysynyt?

      • 5856856865

        Nyyh Nyyh! Vai kusetus !? Mistä teille on tullut kummallinen mielikuva ettei laskua tarvitse maksaa ennen kuin lasku on tullut ? Jos odottelet vasta ekaa laskua niin normaali ihmisellä pitäis hälyytys jo soida jos laskua ei ole tullut kuukauden sisällä ja silloin otetaan yhteys asikaspalveluun ja pyydetään tiedot joko puhelimessa suoraan tai sähköpostiin. Jos tuolloinkin haluaa laskunsa paperisena niin sitten hyväksyy 5e myöhästymismaksun jne.

        Ja kyllä, Klarna on TODELLA KALLIS maksutapa ja nyhtää köyhiltä viimeisetkin mutta ei se silti laittomasti tee !


      • idioottienkylä
        5856856865 kirjoitti:

        Nyyh Nyyh! Vai kusetus !? Mistä teille on tullut kummallinen mielikuva ettei laskua tarvitse maksaa ennen kuin lasku on tullut ? Jos odottelet vasta ekaa laskua niin normaali ihmisellä pitäis hälyytys jo soida jos laskua ei ole tullut kuukauden sisällä ja silloin otetaan yhteys asikaspalveluun ja pyydetään tiedot joko puhelimessa suoraan tai sähköpostiin. Jos tuolloinkin haluaa laskunsa paperisena niin sitten hyväksyy 5e myöhästymismaksun jne.

        Ja kyllä, Klarna on TODELLA KALLIS maksutapa ja nyhtää köyhiltä viimeisetkin mutta ei se silti laittomasti tee !

        Tyhmiä on he jotka tuollaisia firmoja käyttää.
        Esim. Minä en käytä kotikuntani palveluja, sen takia että he käyttävät myöhästyneissä laskuissa erästä perintäfirmaa jolla ei ole hyvä maine.
        Mielummin ulkoistan esim. hammaslääkäripalvelut sellaiseen paikkaan jotka eivät käytä kyseenalaisia perintätoimistoja.
        Tai sitten en käytä hammaslääkäriä ollenkaan, vaan annan hampaiden mädäntyä.
        Omapahan on elämäni.
        Kotikuntani on Lohja, häpeäpilkku suomen kartalla. Oikea kärpäsen p..ka.
        Kaikki suomen k...itysv..maiset istuu kunnan johdossa.


      • hytrgfds
        5856856865 kirjoitti:

        Nyyh Nyyh! Vai kusetus !? Mistä teille on tullut kummallinen mielikuva ettei laskua tarvitse maksaa ennen kuin lasku on tullut ? Jos odottelet vasta ekaa laskua niin normaali ihmisellä pitäis hälyytys jo soida jos laskua ei ole tullut kuukauden sisällä ja silloin otetaan yhteys asikaspalveluun ja pyydetään tiedot joko puhelimessa suoraan tai sähköpostiin. Jos tuolloinkin haluaa laskunsa paperisena niin sitten hyväksyy 5e myöhästymismaksun jne.

        Ja kyllä, Klarna on TODELLA KALLIS maksutapa ja nyhtää köyhiltä viimeisetkin mutta ei se silti laittomasti tee !

        "Mistä teille on tullut kummallinen mielikuva ettei laskua tarvitse maksaa ennen kuin lasku on tullut ? Jos odottelet vasta ekaa laskua niin normaali ihmisellä pitäis hälyytys jo soida jos laskua ei ole tullut kuukauden sisällä ja silloin otetaan yhteys asikaspalveluun ja pyydetään tiedot joko puhelimessa suoraan tai sähköpostiin."

        Älä viitsi höpöttää. Maksutietojen toimittaminen (lasku) on yksiselitteisesti myyjän vastuulla. Jos sopimuksessa on sähköpostilasku, niin toki se on asiakkaan vastuulla, että järjestelmä kykenee ottamaan laskun vastaan, ja valvoa, ettei se esimerkiksi mene roskapostiin. Aivan samalla tavalla asiakkaalla on velvollisuus valvoa kirjepostiaan sitä kautta tulevia odotettavissa olevia laskuja varten.

        Mutta niin kauan kun laskua ei ole toimitettu, ei tietenkään ole mitään maksuvelvollisuutta. Mietihän nyt asiaa ihan käytännön kannalta. Mistä asiakas edes tietäisi mille tilille lasku tulee maksaa, jos laskua ei ole toimitettu?

        Jos asiakas on asianmukaisesti pitänyt sovitun laskunlähetystavan vaatimat kanavat auki, eikä laskua ole tullut, ei asiakkaalla ole mitään velvollisuutta kysellä laskun perään. Jos taas sitten lasku myöhästyy, ja myyjä osoittaa, että lasku kyllä lähetettiin, ja vika oli asiakkaan päässä, niin toki silloin asiakas maksaakin viivästyskulut.

        Klarna muuten poisti allekirjoittaneelta yhden laskun viivästyskulut, kun alkuperäinen lasku ei ollut tullut sähköpostiin edes roskapostikansioon, ja inboxissa takuulla oli tilaa. Maksoin maksumuistutuksen saatuani vain ja ainoastaan alkuperäisen laskupääoman.


      • 5856856865
        hytrgfds kirjoitti:

        "Mistä teille on tullut kummallinen mielikuva ettei laskua tarvitse maksaa ennen kuin lasku on tullut ? Jos odottelet vasta ekaa laskua niin normaali ihmisellä pitäis hälyytys jo soida jos laskua ei ole tullut kuukauden sisällä ja silloin otetaan yhteys asikaspalveluun ja pyydetään tiedot joko puhelimessa suoraan tai sähköpostiin."

        Älä viitsi höpöttää. Maksutietojen toimittaminen (lasku) on yksiselitteisesti myyjän vastuulla. Jos sopimuksessa on sähköpostilasku, niin toki se on asiakkaan vastuulla, että järjestelmä kykenee ottamaan laskun vastaan, ja valvoa, ettei se esimerkiksi mene roskapostiin. Aivan samalla tavalla asiakkaalla on velvollisuus valvoa kirjepostiaan sitä kautta tulevia odotettavissa olevia laskuja varten.

        Mutta niin kauan kun laskua ei ole toimitettu, ei tietenkään ole mitään maksuvelvollisuutta. Mietihän nyt asiaa ihan käytännön kannalta. Mistä asiakas edes tietäisi mille tilille lasku tulee maksaa, jos laskua ei ole toimitettu?

        Jos asiakas on asianmukaisesti pitänyt sovitun laskunlähetystavan vaatimat kanavat auki, eikä laskua ole tullut, ei asiakkaalla ole mitään velvollisuutta kysellä laskun perään. Jos taas sitten lasku myöhästyy, ja myyjä osoittaa, että lasku kyllä lähetettiin, ja vika oli asiakkaan päässä, niin toki silloin asiakas maksaakin viivästyskulut.

        Klarna muuten poisti allekirjoittaneelta yhden laskun viivästyskulut, kun alkuperäinen lasku ei ollut tullut sähköpostiin edes roskapostikansioon, ja inboxissa takuulla oli tilaa. Maksoin maksumuistutuksen saatuani vain ja ainoastaan alkuperäisen laskupääoman.

        Juu toki ehkä noin jos on kyse eka laskusta mutta vastasinkin tuohon kirjoittajaan "1ihm.kapina" joka kyllä tietänee mistä ne maksutietot löytää tai jopa hänelle onkin jo aiemmin tullut lasku mutta yksi kuukausi sitten ei tulekaan, tämä ei todellakaan poista maksuvelvoitetta.

        "On muka lasku tullu. Ja paperilla mukamas muistutus... ..Vuosiin ei ole ollut ongelmia"

        Ja en ole yllättynyt vaikka ostettaessa ja siinä vaiheessa maksusopparin klarnan kanssa tehdessä siellä ehdoissa kyllä lukee myös ne maksutiedot ym.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      256
      2442
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      73
      1836
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      336
      1568
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1085
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      89
      985
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      180
      811
    8. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      216
      773
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe