kostoni

13+66

Sinä esitit olevasi ihastunut minuun. Kuvittelin saavani sinusta ihanan miehen itselleni. Totuus alkaa kuitenkin valjeta minulle. Et halua minua muuta kuin lakanoidesi väliin. Se totuus kirvelee, koska tajuan että se on sama tarina kuin entistenkin ihastuksieni kanssa. Kävin testeissä ja sieltä paljastuikin yllätys. Kiitos siitä, en kuitenkaan ilmoita sinulle löydöksestä. Onnea tulevaan 'suhteeseesi'.

12

949

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vittukunvituttaa1

   Samalla tavalla kävi mullekin, ainoana erona se etten saanut tautia. Tämäkin mies esitti kovasti rakastunutta, kunnes kahden vuoden seurustelun jälkeen kävi ilmi, että on etsinyt netistä jatkuvasti seuraa, piti kolmea eri prepaid-liittymää ym. Vielä jatkaa samaa temppuiluaan.. Miten kostaisin? Jotain tekisi mieli tehdä mutta pää lyö tyhjää... Vai onko paras kosto vain yrittää unohtaa koko paskiainen ja päästä yli tästä katkeruudesta?

   Ehkä en olisi niin katkera, jos en makselisi tuon miehen vuoksi tehtyjä velkoja vielä vuosia.. Joka ikinen kuukausi lainanlyhennyksen aikaan tyyppi muistuu mieleen..

   Tällä hetkellä on uusi nainen kierroksessa, tekisi mieli varoittaa tätä naista, mutta onkohan se viisasta tässä mielentilassa?? Etten vaikuta hänen silmissään katkeralta jätetyltä ja petetyltä naiselta.. mutta sehän minä nimenomaan olen!

   • Kosto ei

    kannata, unohda se ketku. Paha saa palkkansa. Jonakin päivänä.


  • sama täällä

   "Ehkä en olisi niin katkera, jos en makselisi tuon miehen vuoksi tehtyjä velkoja vielä vuosia.. Joka ikinen kuukausi lainanlyhennyksen aikaan tyyppi muistuu mieleen"..

  • vittukunvituttaa1

   Helpottavaa kuulla, että täältä löytyy kohtalotovereita :)

   En voi syyttää kuin itseäni, etten tajunnut ajoissa viheltää peliä poikki, vaan annoin kaiken jatkua. Hitto kun sitä delete-nappulaa ei voi käyttää omiin tunteisiin!

   Paha saa palkkansa, tavalla tai toisella, niin haluan uskoa. Ehkäpä tämä uusi rakas huomaa minkälainen mies hänellä on, toivoa sopii. Jos tietäisin kuka nainen on, varoittaisin häntä.. Kukaan ei ansaitse pettävää ja hyväksikäyttävää paskiaista elämäänsä! Voisikohan nää liian siniset silmät vaihtaa..? Auttaiskohan vaikka värilliset piilolinssit? ;)

  • jaajo2

   Eihän petturi apina mitään arvokasta pysty säilyttämään elämässä.
   Tarpeeksi kun on paska ja leikkii tunteilla niin uskon,että joku sille laittaa stopin.Edestään vielä löytää paskamaiset temppunsa korkojen kera.

  • t.miesSisäänLaukeava

   Ettekö te naiset tajua että me miehet emme vättämättä halua mitään vakavampaa JUURI SINUN kanssasi ?

   VOit olla ihan kiva ja hyvä sänkykumppani ja moni mies haluaa myös sinunkin nauttivan....mutta jos emme halua vakavasti sitoutua sinun kanssasi niin mikä siinä on niin vaikea ymmärtää?

   EI rakkaus tule väkisin. Ei kaikki naiset ole sellaisia joiden kanssa haluaisi todella vakiintua. Miksi ei sitten yhteinen hauskanpito ole kivaa ?

   Mä ainakin nautin naisen läheisyydestä. Olen steriloinut itseni jo kauan sitten...

   • siementäjät

    Hyvä että vastuullisena miehenä steriloit itsesi, ei sitten tule niitä tauteja!


   • On ok

    jos et esitä haluavasi vakiintua. Etkä kuseta.


   • Voi äiti näitä
    siementäjät kirjoitti:

    Hyvä että vastuullisena miehenä steriloit itsesi, ei sitten tule niitä tauteja!

    pöljiä!!!!!!!!
    Mistä sun päähän on tuommonen iskeytyny että meihen sterilisaatio estää tautien tarttumisen? Herkemminhän ne tarttuu kun ei tarvitse edes kortsua ehkäisyyn!'
    Lue ihmeessä vaikka netin sivuilta sukupuolitaudeista, ja käy vaikka lääkärissä jos olet tuohon miesten strelisaation ja sukupulitautien tarttumattoomuteen uskonu!
    Ja nyt eletään vuotta 2013, mutta jotkun varmasti jossain 1900 luvun alkupuolta!


  • Siemens yleiskoneet

   Se on hyvä vaan että nirppanokkia palautetaan välillä maan pinnalle. :)

   • hanki elämä

    Niinkö? Millä tavalla se on maan pinnalle palauttamista, jos toista käyttää hyväksi ja satuttaa? Voi hyvää päivää sun kanssasi! Ehkä olet yksi niistä, joista täällä kirjoitellaan. Säälin sinua. Kenties joku päivä sinäkin opit mitä on aito välittäminen, uskollisuus ja lojaalius, arvostus ja rehellisyys toista ihmistä kohtaan. Ainakin toivon niin.. Jos et opi, niin huonosti tulee käymään. Voi olla, että ne mainitsemasi nirppanokat vähenevät sinunkin elämästäsi ja loppupeleissä huomaat olevasi aivan yksin...


  • JKKO00

   NIIKKÖ

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   4686
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3197
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   95
   1431
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   130
   1391
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1198
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1190
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   56
   1149
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1089
  9. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   1042
  Aihe