Ujous On Kirous

jooo oh

Minulle on annettu näköjään hyvä pärstä, sillä naiset siitä tuntuvat tykkäävän, koska itse tulevat iskemään.

Mutta eipä tuosta ole mitään hyötyä kun on ujo/ahdistunut/ehkä sos. tilanteiden pelko.

On se kyllä kivaa kun eka ollaan niin kiinnostuneita että ja kohta kuin ilmaa koska olen paska sosiaalisesti.

Miten tästä riesasta pääsee oikeib eroon -.-

5

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13+9

      Tsemppiä! Täällä samanlainen nainen.

    • Kirouksia ei ole!

      Haastamalla itsensä astumaan askeleen eteenpäin. Ja sitten seuraavan, jne.
      Ujous perustuu vähättelevään käsitykseen itsestä ja omista kyvyistä selvitä muiden ihmisten seassa.
      Vain ujo voi muuttaa omat ajatuksensa itsestä, muut eivät kykene siihen ulkoakäsin.

      Seuraavan kerran kun joku mimmi tulee juttusille, heittäydy mukaan ja kannusta itseäsi hiljaa mielessäsi äläkä jauha samaa vanhaa mantraa epäonnistumisen varmuudesta Ja kun saat yhteyden siihen tyttöön ja se alkaa viihtyä sun seurassasi, muista onnitella itseäsi voitosta!

      Yks askel kerrallaan, pois vanhasta tutusta pettymyksen tunteesta.

    • jjlpoo

      niinkkö

    • Joo-o!

      Ujous noissa tilanteissa on normaalia, mutta sinä pystyt voittamaan sen. Lue Neil Straussin kirja the Game.

    • riuttala76

      No. Itse olin kanssa vielä lukioaikoina melko ujo kauniiden naisten suhteen. Itse en oikein edes osaa sanoa kumman laisista naisista pidän enemmän, kun toisaalta seksin ammattilaiset on ihanan seksikkäitä, rohkeita ja oikeastaan tuntuvat vain pitävän siitä että maksan tinkimättä pyydetyn hinnan (extra tipin), jos vain siihen kykenen. Sit taas toisaalta jotenkin ujosteleva söpö nainen on niin ihana, ehkä se johtuu siitä et itse aina nimenomaan nuorempana mun oli aina vaikeampi puhua ja olla sosiaalinen mitä kauniimman ja viehättävämmän naisen seurassa oli, joten ehkä mä koen naisen ujouden paremminkin merkkinä siitä et se kenties voisi olla minusta kovinkin kiinnostunut, mut kun minä en juuri koskaan ole aloitteita pystynyt tekemään olisinpa sit johonkin naiseen ihastunut kuinka paljon tahansa.
      Yhden järkevän vinkin voin antaa, kysäisepä lääkäriltä jotain masennuslääkettä, itse oon yli kymmenen viime vuoden aikana alkanut pitämään parhaana Mirtazapiinia (aiemmin myytiin merkillä Remeron), lääke otetaan yleensä vähän ennen kuin käy nukkumaan, koska sillä voi olla unettava vaikutus. Joku voi sanoa et otetaan iltaisin, mut se on typerä ohje vaikka sen joku ylilääkäri sanoisi, koska eihän se voi olettaa et kaikki ihmiset käy nukkumaan esim. keskiyöllä, joku saattaa olla virkeä vaikka kolme päivää putkeen ja sitten haluta levätä. Niin Mirtazapiini vaikuttaa Serotoniinin eritykseen niin et sen määrä aivoissa lisääntyy se vaikuttaa myös nonaddrenaliinin eritykseen esim. paniikkihäiriöitä ehkäisevällä tavalla. Kliiniseen masennukseen ym. on tutkimuksissa jo aikaa sitten huomattu yhteys alhaisiin aivon Serotoniinipitoisuuksiin. En sano et Mirtazapiini välttämättä ois paras lääkeaine, itseasiassa luulen et lääkäri yhtäkkiä ensin saattaa suositella esim. Cipralexia (aiemmin taisi olla Cipramil), se ei uneta niinkuin Mirtazapiini ja käsittääkseni vaikutus kohdistuu aivokemian suhteen vain Serotoniinituotantoon.
      Toisaalta en äikeistäkään vinkkiä mielelläni anna koska vihaan sitä että Suomen mielenterveyshoito on ihan perseestä. Saman arvoiset psykiatrit voivat erota toisistaan enemmän kuin yö ja päivä. Tuntuu välillä että alalla työskentelevillä ei muuta lääkettä johonkin luonteen piirteeseen ole kuin lääkkeet. Mä en koskaan vapaaehtoisesti psykiatrille ole mennyt, mut joskus sitä kautta oon hankkinut itselleni masennuslääkereseptin tai jonkin rauhoittavan reseptin. on mulla rauhoittavan Temestan resepti, mut siitä tulee helposti riippuvaisemmaksi kuin esim. kannabiksen poltosta ja sitäpaitsi oon muutenkin tuntenut itseni paljon rennommaksi kun vaihdoin todella suuren kahvinkulutukseni vihreään teehen ja kamomillateehen melkein kokonaan.
      Et muuten oo aatellut kuntosalilla käydä. Joillekin se sopii kuin nyrkki silmään itseluottamus ongelmissa ja sitäpaitsi älä edes luule et voisit vahingossa saada liian isot lihakset, ne tulee vain jos on pakkomielle saada esim. selkälihakset kuin aikoinaan oli Dorian Yatesilla. Mulla se pakkomielle joskus oli mut kuitenkin yleensä kuntosaliharjoitteluni perustui vain hyvään fiilikseen ja hyvän yleiskunnon pitämiseen.
      Niin mun mielestä kyllä on tosi törkeää jos joku väittää ujoutta mielenterveysongelmaksi. Se voi olla jonkun normaali luonteenpiirre ja sitäpaitsi monet arvostavat tässä maailmassa sitä et jos ei järkevää sanottavaa johonkin asiaan ole niin pitää turpansa kiinni. Tosin en myöskään suosittele et joka kysymykseen elämässä vastaa:"En kommentoi!"
      Niin sit vielä sen haluan sanoa et ihmiset on yksilöitä ja heillä voi olla totuttuja tapoja, mieltymyksiä ja arvostuksen kohteita. Se on koko elämän mittainen vankila jos esim. alkaa vastailemaan kaikkiin kysymyksiin luovasti niin et on toiselle mieliksi. En sano et kuuluisi jotain toista varsinaisesti loukatakaan, mutta jos jokin asia tai jopa pakkomielle on sulle tärkeä niin pidä siitä kiinni äläkä ajattele joka paikassa mitä toiset ovat jostain aiheesta mieltä.
      Ei taidemaalari välttämättä mene naimisiin taidemaalarin kanssa, ei myöskään luonnontieteiden harrastaja mene naimisiin välttämättä läheskään samalla aaltopituudella olevan kanssa. Itse oon kolme kertaa naisen kanssa asunut ja oon todennut et uusi melko tilava yksiöni on aivan ihana asua ja pitkästä aikaa tunnen itseni täysin vapaaksi. oman uuden tietokoneeni kanssa kyllä voisin naimisiin mennä ja jos mahdollista olisi niin lahjoittaisin sille vaikka koko aivokapasiteettini ja muuttaisin nollien ja ykkösten maailmaan, mut vaikka mahdollista olisikin niin kuinka varmistuisin siitä et tietokone ja internet yhteys pidettäisiin ikuisesti päällä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe