Miten pestä penis?

Puhuttiin terveystiedon tunnilla että pitäis pestä mutten tiedä miten. Yritin kysyy luokkalaisilta muttei ne vastannu!
Ilmoita


29 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Eikö perkeIe olis voinu kysyä siltä maikalta?!?!?! Suihkussa vedät esinahan taakse ja huuhtelet alta paljastunutta terskaa, päivittäin tai pari kertaa viikossa, ei sinne yleensä mitään kovin pahaa töhnää ehdi kerääntyä. Ennen yhdyntää peset kans sit kun´se kuuluu ohjelmistoon.

Seuraavaksi varmaan ilmestyy joku joka luulee olevansa vitsikäs ja satuilee että jos se on kaksi päivää pesemättä niin se lika alkaa käydä ja sitten ei enää auta kuin amputointi. Se kuuluu vakiosatuihin jotka kiertää vuosikymmenestä toiseen...

Katso wikista terska ja esinahka jos oot epävarma nimityksistä.
1 VASTAUS:
Ok kiitos. En uskaltanu kysyy ku kaikki ois alkanu nauraa
+Lisää kommentti
vitun välkky kysymys
Ilmoita
Saitkin jo hyvän neuvon edellisissä viesteissä. Meitä miehenpuolikkaita yleensä syytetään pesun unohtamisesta. Kyllä kusi helposti alkaa haisemaan ellei vedä esinahkaa taakse ja pese terskaa. Käskevät välttää saippua, mutta itse käytän usein nestesaippua ja lämmintä vettä. Pesu myös heti runkkujen jälkeen.
Ilmoita
Ääni nestesaippualle ja lämpimälle vedelle myös täältä, pelkkä vesi EI riitä pesuun.
1 VASTAUS:
Mutta eikö se satu?? Ja pitääkö se saippualla pestä vai ihan vaa huuhdella?
+Lisää kommentti
Ja se saippua pitää sitten huuhtoa kunnolla ettei jää limakalvoja ärsyttämään.
1 VASTAUS:
Juuri näin, ja lopuksi huolellinen kuivaus mieluiten puhtaalla froteepyyhkeellä.
+Lisää kommentti
Sulla on muuten harvinaisen tohelo maikka jos se ei kertonu miten pestään.
Ilmoita
Napsaise pois. Haisee kuitenki pahalle
Ilmoita
Tämä 18 vuotiaan pesuohje on 100%:n hyvä ja oikea. Noin minäkin teen. Viimeksi Illalla nukkumaan mennessä ja aamulla jos vaikka on nähnyt kiimaunia ja on kiimanestettä tullut terskalle. Tietysti myös aina runkkujen jälkeen. Joskus jos on esinahka ärtynyt pikkasen, niin olen kotona ollessa myös kusemisen jälkeen valellut pikkasen lämmintä vettä hepin päähän. Limakalvot helposti ärsyyntyvät kun kusesta jää suolaa yms. esinahan pinnalle. Kun terskan pinta on puhdas, niin esinahka ei haudo ja aiheuta bakteerikannan lisääntymistä terskan limakalvolle, joka taas aiheuttaa noita hajuja.
Ilmoita
Täältä esimurrosikäisen mielipide, ja tulin tänne sen takia, että jos löytäisin uutta (ja ehkä parempaakin tapaa) pestä siitin. Eli itse teen niin, että ensin sellasella miedolla pesunesteellä (LactoLine) pesen siittimen ja kivespussit huolella ja sen jälkeen vedän esinahan pois, ja huuhtelen hieman terskan päätä (korjatkaa, jos oon väärässä).
Ilmoita
Esinahka kokonaan taakse ja kastele lämpimällä vedellä koko penisajan ja kivekset. Nestesaippuaa voi käyttää mutta pitää huudella hyvin saippua pois. Sormilla voi terskaa ja varsinkin terskan reunan takaa kevyesti hieroa jotta töhnä lähtee pois. Lopuksi aina hyvä huuhtelu. Ja muista kuivata pyyhkeellä joka paikasta ettei vesi jää hautomaan ihoa esinahan alle. Jos terska kuivuu liikaa pesun jälkeen voit käyttää saippuaa vain joka toinen pesukerta tai vähennä saipppuan määrää. Voit myös kosteuttaa terskaa perusvoiteella pesun jälkeen. Kivekset ja karvoitus tulee kuivata myös ja peppuvako pestä samalla huolellisesti.
Ilmoita
ootko joku vajakki kun et tiiä kuinka penis pestään
Ilmoita
Moon käyttäny vain Pata-pataa pesussa ja hyvin lähtöö.
Ilmoita
Itse yleensä pesen heppini astianpesuaineella ja sitten kaadan teelusikallisen putkenavaajaa sisään niin lähtee kaikki lika.
1 VASTAUS:
Sama!
Suosittelen kaikille! 0.000005/5
+Lisää kommentti
Ei saatana poju.... iso mies, etkä osaa pestä siitintäs
Ilmoita
OOT IHAN PASKA JOS ET TIIÄ NOOB!!!!
Ilmoita
Täällähän on todella hyviä vastauksia. Ei lisättävää. Itse en tosin saippuaa käytä, vesi riittää. Toki olemme kaikki erilaisia.
Ilmoita
Äitini on mulle opettanut heti kun koulut alkoivat eli olin 7w. Ja kun vanhenin niin esinahka taakse ja siittimen pesu sillä mielessä. Kun tuli meille mun kavereitani niin komento häneltä heti housut pois pojat. Ja me mentiin saunan pesuhuoneeseen ja sille piti näyttää miten kukin omansa pesee. Ja minä äidin poika voitin joka kerta sen kisan, Sen jälkeen äitini pesi jokaiselta pojalta siittimen ja meidän piti näyttää uudestaan miten me pestään omamme. Ja kun me vanhettiin niin tahallaan pestiin huonosti ja äitini pesi jokaiselta pojalta siittimen. Eli kysykää teidän äidiltä neuvoa jos tulee propleema teille.
1 VASTAUS:
voimafantasiat tulilla
+Lisää kommentti
Otat kämmenille mietoa suihkusaippuaa, alat mankeloida elintä reilulla otteella. Vedät esinahan taakse, jatkat mankelointia ja voin vakuuttaa ettet lopeta ennenkuin kulli on puhdas, sisältäkin.
Ilmoita
painepesuri ja fairy
Ilmoita
Terve. Olen 13v poika ja kyllä se pitää ihan kunnolla sieltä alta saippuan kera pestä. Tosin jos limakalvot ärsyyntyvät niin silloin ei kannata. Ja lopuksi kunnon kuivaus. Kusemisen jälkeen ei aina tarvitse pestä.
Ilmoita
Kohta 13v ja vedän esinahan taakse ja pesen nestesaippualla ja eikä ole koskaan ärsyttänyt.
Ilmoita
Pesun jälkeen kannattaa terska käsitellä vademecum suuvedellä. Se tappaa bakteerit tehokkaasti.
Ilmoita
Ympärileikkauksen jälkeen ei tarvitse niin usein pestä . Pysyy hyvinkin puhtaana takuulla . Tarpeeton esinahka pois tieltä viimeistään 18v. Eikö edes tytöt ole neuvoneet ?
1 VASTAUS:
Oma valintasi, mutta huono neuvo.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miten pestä penis?

Puhuttiin terveystiedon tunnilla että pitäis pestä mutten tiedä miten. Yritin kysyy luokkalaisilta muttei ne vastannu!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta