TIILERI IRTISANOI VANHAT ULOS

petetty6

tiileri irtisanoi kauan talossa olleet, antoi määräaikaisten jatkaa . työnjohdossa oleva ex, maanviljelijä suosii omia kavereita.

27

1287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiilitehtaalla

      olin töissä joskus kyseisessä firmassa. siellä ei työntekijöita arvostettu ,veronkiertoa harrastettiin esim.virolaiset asuivat pimeästi rakennuskiellossa olevassa vintillä.

      • mikkoli3

        paskan marjat


      • museo kamaa

        ketä omistaa nykyisin tämän firman


      • ehkäpä?
        museo kamaa kirjoitti:

        ketä omistaa nykyisin tämän firman

        Eikös se ole joku niistä nuoremmista polvista............otaksun......


      • Tauno1
        museo kamaa kirjoitti:

        ketä omistaa nykyisin tämän firman

        Sen omistaa kunnon Tauno nykyään.


    • nimimerkki....

      ei arvostettu ei.............

      • asiakas3

        Itselle ainakin jäänyt sellainen kuva firmasta, että hei ei halua katsella tuolaisia turhanpäiväisiä vässyköitä.


      • KASSUN SUVERI
        asiakas3 kirjoitti:

        Itselle ainakin jäänyt sellainen kuva firmasta, että hei ei halua katsella tuolaisia turhanpäiväisiä vässyköitä.

        maksetaanko siellä vielä samallalailla palkkaa bonukset saa jos muistetaan maksaa . onko työnjohdossa sama joka pitää tyttöjen kanssa hauskaa.?


    • asiakas4

      siellä työni keskivertohyvin tehneenä AIKOINANI ei parane nimitellä työläisiä. työnteosta EI läheskään aina ole asiat kiinni.... MUUTA EN SANO:P oletkohan edes asiakas vai vain "asiakas"??.........hmm............................. tämä nimimerkille asiakas3..

    • lässynlässyn123

      Tiiltenostajana mulle on ihan sama ketä ne siellä pistävät pihalle tai millaiset työolot siellä on. Suoraan sanoen ei kiinnosta edes mitä saavat palkkaa.

      Kyllä te valitatte nyt väärällä palstalla.
      Menkää johonkin ammattiyhdistyspalstalle itkemään.

      Me muurarit ollaan yhden miehen yrityksiä, ei meitä kiinnosta joittenkin potkut saaneiden vässyköiden valitus.
      Päinvastoin.
      Mieleen tulee, että ikuna ei kannata ketään palkata töihin.

      • asiakas4

        ketää sitten kiinnostaa miten muilla menee,kysyn vaan.......taidat sinä olla vässykkä kun nimittelet tuolla lailla.......onhan noita tiiliä monessa paikkaa.......ostakoon kuka mistäkin,ei se ole tän jutun pointti.......Aika ylimielistä puhetta,jokainen saa sanoa mielipiteensä ja se suotakoon,myös vässykkä muurarille:-D ja kuka sinulta mitään kysyikään.....ei se niille ole sama joita on noin kohdeltu,hyvä kun sulla on tuo YHDEN miehen yritys,KAKSI OLISIKIN JO LIIKAA VARMASTI....;-) ....SINULLE.......


    • asiakas4

      ja vielä näin meidän "asiakkaiden kesken",kyllähän oikeat syyt usein verhotaan tuotannollisiin .........tämä YLEISESTI. eipä ne jotka jääkin,ole useinkaan paikkaansa ansainneet sen enempää kuin ne potkitutkaan.......eri asia jos aiheuttaa tuntuvaa vahinkoa tavalla tai toisella mutta jos ei vain jaksa MIELLYTTÄÄ, niin potkut saa kun on sopiva aika:-P surullista mutta totta.ja VÄÄRIN.....

    • lohduttaja1

      kukahan se sitten ois se joka valkkaa työntekijät pellolle heitettäväks........pistää miettimään.........kun ihminen tekee työnsä ei käy sairaslomilla baareissa,ei tupakoi eli käytä turhaa aikaa siihen,on tarkka ja kysyy neuvoa jos tarvii,ei pidä pidempiä taukoja kuin muutkaan, niin eikö se ole selvää että siinä on ratkaiseva tekijä työläisen naamavärkki?????? tällaisia paikkoja löytyy......kuitenkin ne viimeiset tuomiot jaetaan tuolla jossain.........vaikka en uskovainen olekaan.....lohduttautukaa sillä,ehkä helpottaa pikkasen olotilaa......ja voimia eteenpäin katse suuntautuneena,elämällä on vielä paljon hyvää annettavaa........nimittelyt on tyhmän touhuja,ei se ole oma vika jos ei ole ollut miellyttäjätyyppiä.

    • toivovainen

      Noin yleisesti,sehän kertoo vain kyseisen henkilön luonteesta ja ei sellainen ole oikein,kaveria ei voi olla työntekijän kanssa. Esimiehen tehtävä olla tasapuolinen ja pitää kaikista samalla tavalla,eli ei liikaa kenestäkään. Sellaista toivon tulevalta työnantajaltani,tasapuolisuutta ja arvostusta. Myöskään mitkään rakkaus,seksi yms suhteet ei ole sallittuja alaisen kanssa,johan moraalikin sen sanoo......jos sitä on,ei syö kuormasta. Herättää pahaa verta toisissa.......seksiä saa muualta ja jos vielä varattu,aina pahenee......nekin ns johtajan suosikit puhuu asiasta kuitenkin aina ja sana leviää. Sellainen fiksu,asiaa puhuva,ei nälvijä,valehteleva,toisia suosiva esimies,sellaista alainenkin arvostaa:-) ja niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan........uskon että useat ajattelee näin.

    • hohhoijakkaa.....

      Miettikääs,JOS ns huonosti menee tottakai he LUULEVAT loukanneensa niinkuin asia tietysti onkin MUTTA tekivät myös teille palveluksen jotka jouduitte pois....on tilaisuus aloittaa uusi elämä ja niin ollen saavat loppuviimeksi tuta että elämää on heidänkin jälkeen....kaikki mikä ei tapa,vahvistaa!

    • otan osaa

      sittenhän TE nauratte kun nämä ns herrat saa elämäänsä vastoinkäymisiä........ odottakaa vain,ei se niidenkään elämä aina herkkua ole............aika epäoikeudenmukaista on suosia vanhoja kavereita,määräaikaisia jne. osoittaakohan se vain että heissä on jotain.......en sano mitä. tsemppiä teille.

    • totuus esiin

      eikös se kuulkaa niin mee et jos oma nassu ei miellytä työnjohtajaa yms johtoa,saat mennä:-)....ei siinä työvuodet tai perhesuhteet paina,heillä kun tuppaa olemaan paksu lompakko,YLEENSÄ.......

    • kokenut2

      Uskon että kaikki jotka ovat olleet tai ovat samankaltaisessa , tietävät paljon mutta vaikenevat,pelosta omasta työpaikan puolesta. Näinä aikoina sitä pyllyä pitäisi nuolla mutta kun kaikista ei ole siihen. ja usein nämä herrat tekevät enenpi hallaa toisten läheisille kuin omille kohteilleen joiden työpanosta ei ole arvostettu,kenties vuosikymmenistä huolimatta..vaan aina tulee hetket myös heille........jolloin joutuvat antamaan periksi.

    • susan6

      VOIHAN se olla että joku johdossa on itse ollut pinteessä ja haluaa pistää vahingon kiertämäänkin......siitäkin joku saa ilonsa ,mikä on sairasta. VOI olla huomio. Näitäkin tapauksia on lukenut ja kuullut.

      • näin on!!!

        Ikävä paikka....sitten jos noin on kohdeltu ihmisiä! - meillä työnjohto ehdotteli ja puhui alentavasti naisista........kuka sitä ois kuriin saanut,ei kukaan....toisten seksielämän ruotiminen ei ole asiallista myöskään.....saati syytökset turhista asioista,joita en nyt mainitse. suosikkien lelliminen........puhutte tossa ketjussa niin ikävistä asioista.................kannattaa unhottaa koko kyseinen paikka ja elää eteenpäin.....kyllä näitä piisaa mutta kuolevathan ne kaikki paikat tässä maassa kohta pystyyn........on ilmapiiri mikä vain. aikuisia piti meilläkin oleman mutta moni oli ihan "kakara"...........ei muuta kuin ETEENPÄIN.


    • 18+17

      Jos minä perustan firman ja otan siihen lainat niin en kyllä hyväksy jonkun isosuisen viisastelua omassa firmassani.

      Hyvä työntekijän haluan pitää ja nautin siitä että työt tapahtuvat ja firmaan virtaa hapaa.

      Silmänlumeeksi esiintyvän näkee jo ranteelta ja yleensä hän on suurisuisin. Hyvän työntekijän, jos panee pois niin hän löytää töitä alta aikayksikön.

      Ennen sanottiin, että huono hevonen katkaisee aisan ettei tarvitse vetää ja sama on ihmisissä huono ihminen ehtii marista lopareita, koska hänellä on aikaa työttömänä.

    • voi voi ja oi oi

      Tänä päivänä ei töitä löydy tuosta vaan kun suhteilla ja peffan nuolennalla mennään kuten myös joissakin paikoissa saavat jatkaa samoin metodein......suuria suita usein jää sinne koska heille ei voi sellaista tehdä......olen itse työtön mutta koulutan itseäni joten en ole marisemassa pv kausia vaan seuraan mielenkiinnolla näitä juttuja......kyllä se kielenväri ratkaisee......jokainen osaa esim. nyt kyseisiä tiiliä valkkailla ei siinä tarvitse olla terävin kynä penaalissa..........siksipä ne tylsimmät jääki kun terävät on usein liian teräviä;-D

    • töttöröö

      nythän ne on siellä jo kaikki osaksi lomautuksilla joten taitaa sitten tuo aiempi kommentti kuolevat pystyyn pitää paikkaansa........:-) että ei se osan porukan pois laitto mitään auta ja niillä toisilla on vielä veemäisempää kun roikkuvat siinä oljenkorressa..........onnea vaan heille.......

      • yks

        ei johtajan kavereita lomauteta. meille muille kyllä lomautus tulee .


      • minä
        yks kirjoitti:

        ei johtajan kavereita lomauteta. meille muille kyllä lomautus tulee .

        kuka sellanen on ketää ei ole lomautettu??


    • anonyymi1

      juu niin asiaan on niin että tollasissa pienissä firmoissa vallitsee villi meininki..... turpavärkki ei ole miellen-ulos...odotan mielenkiinnolla mitä he tekevät niille ns suosikeilleen jotka siellä koko vko työskentelevät ja joka toisen ovat pois..........auttaako siinä mikään,pitääkö laskea rimaa ja antaa mennä.....kuulopuheita........

    • mii1

      Eihän näissä tarvii kuin joutua työnjohtajan hampaisiin. se on thats it;-D nim kokemusta on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2007
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1470
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      99
      1413
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1154
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      51
      982
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      882
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      856
    Aihe