Aulassa saa pari tonnia liksaa?!

Voiko olla?

8

3706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Munkan manne

      Vartiointiliikkeen aulapalveluhenkilö saa palkkaa 3 tason mukaan, voit käydä tsekkaamassa mistä summasta puhutaan.
      Henkilöltä vaaditaan hyvää kielitaitoa, ruotsi ja englanti ehdottomasti hyvällä tasolla ja sitten saksa, venäjä yms.antaa lisäarvoa. Asiakkaat vaativia, kiireisiä ja valitukset ovat herkässä.
      Työnkuvaan on lisätty lisäksi avainhallintaa, avustavia kirjallisia hommia, mm.laskujen skannauksia, tilavarauksia, kopiointipalvelua.Sen lisäksi aulapalvehenkilö suorittaa myös kulunvalvontaa ja kuittailee erilaisia hälytyksiä ja suorittaa palohälytystilanteissa tiedotukset eteenpäin koko firmalle.

      Sopii mennä testaamaan ja kokeilla, paljonko jää aikaa roikkua netissä...
      Kyllä pari tonttua tuosta työstä on ihan paikallaan, mutta vain harva ja valittu siihen yltää, ei ainakaan vartiointipuolella !

      • Anonyymi

        Vieläkö pitää venäjää hyvin osata?


      • Anonyymi

        "Henkilöltä vaaditaan hyvää kielitaitoa, ruotsi ja englanti ehdottomasti hyvällä tasolla"

        Joissain paikoissa vaaditaan, suurimmassa osassa ei vaadita. Kyllä Suomessa pärjää ihan suomella.


    • __...__

      Vartiointiliikkeen aulapalveluhenkilöt ovat tosiaan yleensä palkkatasolla numero III, mutta toisinaan löytyy myös tasoa IV heiltä.

      Jokainen aula on erilainen, joten se kiire ja tehtävien määrä riippuu tosiaan ihan kohteesta jossa työskentelee. Toisissa aulakohteissa jää enemmän aikaa omiin asioihin ja toisissa sitten taas vähemmän.

      Vartiointipuolella aulapalveluhommat ovat sikäli ongelmallisia, että aika usein ne sijoittuvat normaaleihin 8-16 työaikoihin, jolloin lisiä juuri mistään ei kerry. Täten saat vain peruspalkan useimmiten, joka ei tosiaan kovin häävi ole.

      Nykyään vartiointiliikkeiden aulapalveluporukat eli receptionistit tai miksi heitä nyt haluaakaan kutsua ovat melkeinpä yleisin näky konttorien ja firmojen auloissa. "Siviilirespat" ovat aikalailla harvoja nykyään ja tosiaan useimmiten ulkoistettuja, mutta ymmärtäähän toki sen että talon oman väen pyörittämässä respassa palkat ovat oman talon väen palkkoja eikä minkään ulkoistetun vuokratyöntekijän niin kuin aulavartijoiden tapauksessa.

      Onnellinen olkoot se joka painaa aulahommia siviilinä, sillä heillä useimmiten ovat nuo palkatkin kunnossa verrattuna näihin vartiointipuolen aivan vastaavanlaisiin tehtäviin.

    • sfbgsdbgbgfgbf

      Respassa istutaan ja palkka on nelostaso. Edellinen respa oli kolmostaso ja työtehtävänä kahden oven sähköinen avaaminen vieraille ja kerran päivässä tehtävä kuorikierros. Mielestäni palkka on kohdallaan työn vaativuuteen nähden.

      Pari kaveri on päässyt talojen sisään ja palkka liikkuu 2500euron paremmalla puolella poikkeuksetta. Lisäksi työedut ja lomat ovat merkittävästi parempia.

    • Kokemusta on

      Olen aulassa ja aikaa netissä surffailuun jää päivässä puolesta tunnista aina pariin tuntiin saakka. Tuo pari tuntia on kesällä, silloin on kiva olla töissä. Englantia osaan, sitä tulee käytettyä joka päivä. Palkka on 1900 euroa kuussa. Kyllä sillä halvan kaupungin kaksion vuokran maksaa, jää vielä rahaa leipään ja saa leivän päälle muutakin kuin ylähuulen.

    • hgff

      Itse vaihdoin respasta arvokuljetukseen. Palkka parani ja tässä saa myös kyllä kännykän netissä olla pitkin päivää ihan tarpeeksi, jos siitä tykkää. Kyllästyin tiskin takana istumiseen. Tässä työssä maisevat vaihtuu, istutaan sitten taas respassa kun kunto ja ikä sitä pyytää :)

    • Anonyymi

      Aloitus kirjoitettu kohta yhdeksän vuotta sitten, kai nykyään saa pari tonnia kuussa palkkaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe