Ujo jatkis

vikkiliini

Olen vähän ujo kirjoittamaan tästä aiheesta, ja on aikaa siitä kun olen kirjoittanut mitään luovaa... joten pahoittelen tekstin kankeutta.
Mutta kirjoittakaahan te kiihkeämpää jatkoa tähän!

**********************************************

Hän katseli minua hiljaisena. Tytön pitkät, mustat hiukset valuivat valtoimenaan hänen harteilleen, ja veden vihreissä silmissä välkehti tuttu, hieman huvittunut pilke. Hän nojasi päätä kämmentään vasten ja silmät kapenivat kissamaisiksi viiruiksi. Olimme olleet bestiksiä jo kauan, mutta viime aikoina välillemme oli tullut jotakin kitkerää ja jotenkin pelottavaa. Olin kuullut hänestä liian monia outoja huhuja, enkä tiennyt mitä ajatella niistä. Kukaan ei esimerkiksi tiennyt hänen koskaan seurustelleen miehen kanssa, ja olin saanut kuulla paljon ilkeämielisiä vihjailuja siitä, miksi hän viihtyi seurassani. Olisin halunut kysyä häneltä, miten asia oli, mutta joka kerta sanat pysähtyivät kieleni päälle ja kierähtivät takaisin sisääni. Olin yksinkertaisesti liian nuori ja ujo lausumaan niitä. Yhä useammin keskustelumme katkesivat vaivautuneeseen hiljaisuuteen, enkä silloin pystynyt edes katsomaan häntä silmiin.

Hän oli kuitenkin yhä paras ystäväni, ihanin koskaan tuntemani ihminen. Hän ei ollut koskaan pettänyt luottamustani, hän oli minun itkumuurini ja ilopillerini. Olimme kokeneet yhdessä upeita hetkiä: liftanneet, laulaneet karaokea, pogoilleet bändien keikoilla, vaihtaneet salaisuuksia, kikattaneet valvotun yön jälkeen, uineet kuutamoisella järvellä, suunnitelleet maailman parantamista.... ja mitä kaikkea tosiystävät nyt tekevätkään. Pystyin puhumaan hänelle kaikista elämäni asioista, paitsi siitä yhdestä.

"Vikki", hän yht'äkkiä kuiskasi miltei sähähtäen ja hymyili pelästyneelle ilmeelleni ilkikurisesti. "Tiedän, mitä sinä ajattelet, hän jatkoi miellyttävän matalalla äänellään". Tunsin lämmön kohoavan poskilleni, ja painoin katseeni alas. Se osui tietenkin hänen naisellisesti puseron alta kohoaviin rintoihinsa, ja nolostuin yhä enemmän. Tuijotin ulos ikkunasta räntäsateeseen, ja tunsin, miten käteni hikosivat. "Vikki, katso mua silmiin", hän kehotti. "Nolottaako joku sua? Ei täs oo mitään hätää", hän jatkoi hieman käheästi. Kohotin katseeni, ja yritin näyttää neutraalilta. Hänen kasvonsa olivat kuitenkin vakavat, vaikka kuinka etsin niiltä hymyn kareita."Haluisit sä kysyä multa jotakin", hän miltei kuiskasi." Ai, mistä muka", kysyin muka välinpitämättömästi. Samassa hän kohottautui minua kohti, tarttui kädellä leukaani ja suuteli hellästi huuliani. "No tästä..."

(saa jatkaa!)

8

8308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen vaan

      mmmm.. kuulosti ihanalta, jatka itse tuota ja äkkiä, jooko? ;)

      • vikkiliini

        Toivottavasti tuo ei ollut sarkasmia? Saattaa olla, että jatkankin vielä, jos joku muu ei ennätä... kiitos kannustuksesta! @~>~~


      • lämmin
        vikkiliini kirjoitti:

        Toivottavasti tuo ei ollut sarkasmia? Saattaa olla, että jatkankin vielä, jos joku muu ei ennätä... kiitos kannustuksesta! @~>~~

        haluaa edes lukea jostain näin kauniisti alkavasta. Jatka, ole kiltti. Itkettää jo nyt.


    • xxj

      naisten välistä,ihan hyvä,mut..SE tunne ja liian pitkään..ei mitään ;;;ps.salaa,hierontaa,auringon..ottoa ja kertoimia PALJON..

    • Poikamies

      Hämmennyin vähän, mutta sitten vastasin suudelmaan intohimoisesti. Pian melkein söimme toisemme, lopetimme, hän alkoi riisumaan minua, ja koska minulla ei ollut rintsikoita, D-kupin rintani pullahtivat hänen eteensä. Tunsin punastuvani, mutta samalla kostuvani. En tiennyt mitä tehdä, joten en tehnyt mitään, ja pian olinkin alasti. Aloin riisumaan häntä, ja hän auttoi minua vähän, ja pian hänkin oli alasti. Menimme 69 asentoon, ja nuolimme toistemme kiimaisia pilluja. Työnsin kerralla koko käteni hänen pilluunsa, ja hän laukesi samantien. Hänen orgasminsa voimasta laukesin itsekin, ja makasimme sängylläni tyydytettyinä ja tyytyväisinä.

    • Vikkiliini jälleen

      Heh... muuttui vähän tyyli tossa jonkun kirjoittamassa jatko-osassa... :D Kerkisin kirjoittaa tähän oman jatkon, laitan sen tähän kumminkin, yhtä ujoa edelleen, en millään pääse "asiaan". Yksi ongelma on se, että mielestäni hyväkin juttu latistuu noiden pillu - ja vittu - sanojen käyttöön. Kuulostaa niin brutaalilta... miten asiaa voisi kiertää?

      ps. Kiitos kaikille ihanasta palautteesta - pelotti laittaa tätä tänne, kun oon nähnyt miten montaa on mollattu täällä...

      *******************************************

      Pelästyneenä painoin pääni alas, ja samassa tunsin ystäväni täyteläiset huulet niskassani. Hän suukotteli hellästi niskaani ja korviani, ja työnsi samalla punertavia kutrejani sivummalle. Hänen suunsa tuntui kostealta ja pehmeältä, ja kutitti miellyttävästi. Tunsin hänen lämpönsä itseäni vasten... ja samassa aloin itkeä. Itkin kaikkia niitä yksinäisiä vuosia, jolloin olin kaivannut toisen ihmisen rakastavaa kosketusta ja lämpöä itseäni vasten. Sen jälkeen kun ex - poikaystäväni, jonka kanssa suhteeni rajoittui muutemaan känniseen suudelmaan, raiskasi minut, olin vetäytynyt niin kauas kaikista muista kuin mahdollista, kovertanut pienen tyhjiön ympärilleni, jottei kukaan enää koskaan satuttaisi minua. Siitä lähtien olin pelännyt ihmisen kosketusta. Ja tämä, tämä kaikki oli niin puhdasta ja kaunista, etten yksinkertaisesti ketänyt enää. Miksei näin ollut käynyt jo vuosia sitten?

      Ystäväni kietoi hellästi kätensä ympärilleni ja tyynnytteli minua kuin pientä lasta. Painauduin lujasti hänen syliinsä, ja annoin kaikkien itkemättömien itkujen purkautua ulos haavoittuneesta sielustani. "Sara", kuiskasin ääni yhä väristen. "Niin?", hän kuiskasi korvaani ja pyyhki samalla toisella kädellä kyyneleitäni. "Minä rakastan sinua", kuiskasin pakahtuneena siitä käsittämättömästä ilon tunteesta, joka tulvahti sisälleni. "Niin mäkin, kulta pieni. Mä oon aina rakastanu sua." - Saran äänestä tulvahti hänen oma ilonsa, oli kuin onnellisuutemme olisivat kietoutuneet toistensa ympärille ja hyväilleet toisiaan. Nauroimme molemmat ääneen ja katsoimme toisiamme kyyneleet silmissä.

      • herkkäilijä

        Mun mielestä tää on kaunista. Ei brutaaleja sanoja tarvita. Ei rakkaus ole brutaalia. Jatka hyvä ihminen kaikenlaisten juttujen kirjoittamista. Luota ittees. Oot hyvä.


      • Ihailija

        Nämä luettuani voisin melkein aseella uhaten kehoittaa kirjoittamaan lisää. Tai rukoilla, jos se toimisi paremmin. Olet todella, todella hyvä.

        Sitä paitsi "..sitten aloimme molemmat nuolemaan toistemme pilluja" -tyyppiset tekstit tuntuvat osoittavan ennen kaikkea perehtymättömyyttä (ja kunnioituksen puutetta) paitsi kirjallisuuteen ja oikeakielisyyteen, myös aihealueeseensa. Mielikuvituksettomuudesta puhumattakaan.
        Kuvaileva, yksityiskohtainen ja jopa maalaileva tyyli sopivat tämän kaltaisiin yhteyksiin ehdottomasti parhaiten. Keskity siis kuvaamaan tapahtumia ja tunteita käyttämättä lainkaan karkeita nimityksiä ja puhekieleen lipsumatta.

        Mielipideasioista lienee jälleen turha taittaa peistä, joten en kiellä muidenkaan tekstien oikeutta olemassaoloon, mutta kaipaan kovasti enemmän tämän kaltaisia.

        Luotan täysin kykyysi luoda tarinalle (tälle ja miksei mielellään monille muillekin tarinoille) kiireettömän kaunis, hyvää makua toteuttava loppu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe