Älkää ostako Soneran liikkuvaa laajakaistaa

ITGuru

Soneran liikkuva laajakaista on aivan surkea. Sonera rajoittaa kaistankäyttöä, jos päivän aikana siirtää paljon dataa eli jos päivällä siirtää useamman gigatavun, jää netin käyttö illalla haaveeksi. Kirjoitushetkellä nopeustesti ilmoittaa nopeudeksi 5 kt/s, edes googlea ei voi käyttää. Yhteys pätkii myös noin 10 kertaa illan aikana. Puhelimessa on DNA:n liikkuva laajakaista ja se toimii aina täydellä nopeudella eikä ole tähän päivään mennessä pätkinyt kertaakaan ja jota käytän juuri nyt, koska Soneran yhteys ei toimi ollenkaan. Jos suunnittelet mokkulan ostoa niin ei kannata edes harkita Soneraa.

14

3027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylsepelaa.

      "" Älkää ostako Soneran liikkuvaa laajakaistaa ""

      En ole aikonutkaan koko Soneran mobiilitoimintoa ostaa, ei taida edes rahat siihen riittää. Mutta yhden mokkulaliittymän joudun ottamaan kesäksi, mikään muu operaattori ei toimi meidän mökin läheisyydessä. Vuosia on keväällä otettu Soneran liittymä ja syksyllä irtisanottu, hyvin pelaa.

    • Morjesta ITGuru,

      Tuossa on nyt jotain muuta taustalla tuossa tilanteessasi, meillä ei ole tuollaisia rajoituksia :)

      Iltaisin on yleensä enemmän väkeä surffailemassa, kuten varmasti tiedätkin niin kaikki mobiiliyhteydet ovat jaettuja yhteyksiä jolloin käyttäjien määrän kasvaessa yhteysnopeus voi hidastua/käyttäjä.

      Katsohan vielä tuolta -> http://bit.ly/XNys0m löytyvät vinkit pätkimiseen ja yhteyden hidasteluun, ja jos käy niin ettei noista ole apua niin teethän meille tuosta vikailmoituksen niin tutkitaan asiaa.

      Sellainen vinkki vielä tähän loppuun, jos sinulla ei ole tuon kanssa ihan tulenpalava kiire, täytä palvelupyyntö Omilla Sivuilla --> http://bit.ly/mMXhtt niin vikapuolen kaverit ottavat sinuun yhteyttä 1-2vrk sisällä.

      Tero@SoneraPartio

    • kapasiteetistä viis!

      Minulla on tuo Soneran liikkuva laajakaista koska sitä on asuinalueellani suorastaan pakko käyttää vaikka kaupungin keskustaan ei ole linnuntietä kuin noin 6 km. Muut operaattorit ovat nimittäin vielä enemmän laiminlyöneet tätä aluetta.

      Reilu vuosi sitten solmin solmin Soneran kanssa sopimuksen ja viime kesään saakka nopeus oli aamusta iltapäivään hyvä, yllättävän nopea, mutta iltaisin todella hidas. Mutta sitten alkoi sellainen kehitys joka on johtanut siihen, että TÄYSIN RIIPPUMATTA SIITÄ MITEN PALJON KUUKAUDESSA TAI PÄIVÄSSÄ TULEE VERKONKÄYTTÖÄ on yhteys hidas. Siis jo heti aamusta. Sen huomaa jo siitäkin että yhteys - päinvastoin kuin vuosi sitten - menee jatkuvasti EDGE-tasolle. Siis aivan surkeaksi.

      Sonera on pettänyt asiakkaita tällä alueella. Jos se on kyennyt saamaan paljon uusia asiakkaita (esim. älypuhelinten ja tablettien kautta) olisi sen pitänyt huolehtia siitä että verkon kapasiteetti kasvaa samassa suhteessa. Nyt se kerää kuukausimaksuja enemmän mutta käyttää entistä kapasiteettia jonka seurauksena nopeudet laskevat kaikilla. Myös naapurit ovat kertoneet samasta.

      Eipä silti. Vanhempani asuvat kaupunkialueella ja heillä käytössä Elisan mobiililaajakaista. Myös heillä on sama tilanne. Operaattoreita siis kiinnostaa hamuta lisää asiakkaita mutta ei se että verkon kapasiteetti kykenee täyttämään asiakkaiden tarpeet. Kyseessä on siis asiakkaiden kusettaminen.

    • rosvoatte rahat

      Tämä Soneran mobiililaajakaista on aivan täyttä passsskaa...niin syvältä että hävettää edes myöntää sitä muille.

      Miksi te siellä Sonerassa myytte ihmisille näitä sopimuksia kun tiedätte kuitenkin ettei verkossanne riitä kapasiteetti? Missä on teidän moraalinne?

    • J.S. Karhu

      1. Selain auki
      2. http://192.168.1.1
      3. Katkaise yhteys
      4. Valitse asetukset --->Verkkooasetukset
      5. Verkkotyyppi: valitse 3G (älä valitse automaattinen), rekistöröinti tila saa olla "automaattinen"
      6. paina "Käytä"-painiketta
      7. takaisin avaussivulle ja paina "yhdistä"-painiketta.

      http://www5.sonera.fi/ohjeet/Huawei_E353_-asetukset

      OTTAKAA POIS SE AUTOMAATTIASETUS SIITÄ VERKKOTYYPPI-KOHDASTA.

      • aina vaikeuksissa

        Olen pari viikkoa käyttänyt IPadissa Soneran korttia ja todella pahasti pätkii kotona. Siirryin Saunalahdelta eli Elisan verkosta. Siellä katkoja ei juurikaan ollut. Asun Helsingissä Oulunkylässä.


      • aina vaikeuksissa kirjoitti:

        Olen pari viikkoa käyttänyt IPadissa Soneran korttia ja todella pahasti pätkii kotona. Siirryin Saunalahdelta eli Elisan verkosta. Siellä katkoja ei juurikaan ollut. Asun Helsingissä Oulunkylässä.

        Moro "aina vaikeuksissa",

        Jos tilanne jatkuu aina vain niin älä kärvistele sen kanssa kovin pitkään, tee meille ilmoitus niin päästään tutkimaan asiaa että olisko sille mitään tehtävissä :)

        Napsuttele vikari tätä kautta -> http://bit.ly/17RUbZp niin sun ei tarvi soitella mihkään, teknisen väki on sieltä sit sinuun yhteydessä :)

        Tero@SoneraPartio


    • Kuningaskuluttaja-14

      Poikkeuksellisen mielenkiintoinen on sellainen
      asia että kun on soneran netti (liikkuva 4g)
      niin Soneran nopeustesti on aina nopein ??
      ja muut nopeus testit näyttää paljon alhaisempaa
      tulosta , mutta tasaisesti !!!

      Epäilen että soneran nopeustesti tunnistaa
      omansa ja antaa todellista suurempaa arvoa

    • Soneraonpaska
    • Meillä sonera, mitään ongelmia ei ole Raisiossa! :)

    • hidastunut...

      Hyvin toimi Sonera 3G - kunnes tammikuussa 2014 alkoi dramaattinen yhteyden hidastuminen. Syy: mobiililaitteiden määrän kasvu asuinalueellamme. Nyt se hidastaa nettiä jo heti klo 8 aamusta alkaen. Viikonloppuisin tilanne on suorastaan karmean huono. Huom! asetukset tarkistettu ja valittu Soneran antaminen ohjeiden mukaisesti eikä asetuksia muutettu sitten kevään 2013.

    • Tätä palikkaa ei kannata kuunnella.
      Soneran verkko on luultavasti samaa laatua kuin Saunalahti, eli loistava.
      Sitten on tämä DNA, mikä on oikeasti aivan kamala palveluntarjoaja.
      Itsellä oli ennen käytössä Soneran liikkuva laajakaista 21MB/S maksimi, ja toimi luvatusti toisin kun DNA nyt.

      Soneran tikulla ei koskaan ollut minulla ongelmaa vaikka landella asunkin, menee niin pahasti hermot tähän DNA:n paskaan että pian poltan sen roviolla ja uhraan saatanalle kaljan merkeissä.

      Terveisin DNA, nopeus 21KB/s, 1MB maksimissa, luvattuna 21MB.

    • Kyrsii

      Sonera on keksinyt rahastaa yrityksien tietoliikenne laskuista 40 euron maksuhuomautus maksua. Korko helposti tuhansissa prosenteissa. Panee paremmaksi jo pikavippi yhtiöt. Laskut pyörivät sähköposteissa , joten maksa jo laskujen tulostuskustannukset. Automatisointi tietokoneelle, joten hyvin tuottoisa business.

    • hyvä on

      mä vaihdoin saunalahdelta soneran liikkuvaan ja olen tosi tyytyväinen.ennen en pystynyt edes youtube videoita katseleen ja nyt onnistuu sekin.asun loimaalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe