Suomalaiset mokasivat Berliinissä1936

Hullu poro

Suomalaiset munasivat pahasti olympialaisissa. Jo avajaisissa mm. Sujuvakäytöksiset ranskalaiset hurmasivat yleisön heil Hitler huudon ja koko joukkueen natsitervehdyksellä.

Juot suomalaiset vain vähän heiluttelevan, vaikka olivat kaikki lahtareita eikä TULlin kommareita ollenkaan.

Suomalaiset lahtarit munasivat vielä ottamalla Amerikan neerejä kaupunkikierrokselle ja illanviettoihin mukaan. Paikalliset, tarkun eivät sallineet noiden liikkua missään ilman valvontaa, eikä jenkit itsekään huolineet mustia seuraansa. Suomalaisilla kuulemma kävi sääliksi näitä syrjittyjä.

Tosi törkeää käytöstä siis suomalaisilta lahtareilta. Eikö yhtään olisi voinut olla korrekti isännille.? Ihan oikein oli että germaani moi moiset lahtarisiat ryssille tuota pikaa.

10

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valehtelet taas!!

      Suomen joukkue kun ei ollut lahtareita, vaan pääosa ihan tavallisia kansaiaisia.
      Sen osoitti käytöskin. Natseja ei mielistety, sillä välit olivat viileät.

      • Hullu poro

        Lahtareita olivat, mutta niin itsekkäitä Berliinissäkin. Epäkohteliaisuuden ja sisäänrakennetun natsismin vuoksi eivät tehneet natsitervehdyksiä. Paradoksaalisesti suomalaiset olivat natseja, koska eivät tehneet natsitervehdyksiä edes natseille. Olivat niin natseja.


      • Olet sekopää
        Hullu poro kirjoitti:

        Lahtareita olivat, mutta niin itsekkäitä Berliinissäkin. Epäkohteliaisuuden ja sisäänrakennetun natsismin vuoksi eivät tehneet natsitervehdyksiä. Paradoksaalisesti suomalaiset olivat natseja, koska eivät tehneet natsitervehdyksiä edes natseille. Olivat niin natseja.

        valehtelija, jonka jutuissa ei ole toden häivää. Jopa muut stallarit joutuvat tuollaista häpeämään.


    • Koroljov

      "Jo avajaisissa mm. Sujuvakäytöksiset ranskalaiset hurmasivat yleisön heil Hitler huudon ja koko joukkueen natsitervehdyksellä."

      Siihen aikaan länsivaltojen silmissä Hitler ja natsit olivat vielä salonkikelpoisia, jopa poliittisesti korrekteja - puhumattakaan Mussolinista ja Francosta. Natsi-Saksan myötäilyä länsi jatkoi v:n 1938 loppuun saakka Neuvostoliiton vastalauseista huolimatta. Myös onneton Puola, joka puolalaiseen tapaansa kaivoi omaa hautaansa, pysyi hyvissä väleissä Hitlerin hallituksen kanssa samoihin aikoihin asti.

      • Molotus kuuluu?

        "Natsi-Saksan myötäilyä länsi jatkoi v:n 1938 loppuun saakka Neuvostoliiton vastalauseista huolimatta."

        Hehe. Ne Neuvostoliiton vastalauseet vaimenivat 23.8.1939, jolloin se itse solimi Molotov-Ribbentrop-sopimuksen Saksan kanssa!

        "Molotov–Ribbentrop-sopimuksen solmimisen yhteydessä laadittiin salainen lisäpöytäkirja, jossa Itä-Eurooppa jaettiin Saksan ja Neuvostoliiton etupiireihin. Latvia, Viro ja Suomi määriteltiin lisäpöytäkirjassa kuuluviksi Neuvostoliiton etupiiriin. Myös Romanialle kuuluva Bessarabia annettiin sopimuksessa Neuvostoliitolle. Lisäksi Puolan kohtalon katsottiin ratkeavan myöhemmän kehityksen perusteella, tosin alustavaksi jakolinjaksi sovittiin joet Narew, Veiksel ja San. 28. syyskuuta 1939 tehdyllä lisäsopimuksella Liettua siirrettiin Neuvostoliiton etupiiriin ja vastaavasti rajaa Puolan alueella korjattiin natsi-Saksan hyväksi. Samana päivänä annetulla uhkavaatimuksella Neuvostoliitto pakotti kaikki kolme Baltian maata sallimaan puna-armeijan joukkojen sijoitus vuokrattaviin tukikohtiin niiden maaperälle.
        Neuvostoliitto pyrki Molotov–Ribbentrop-sopimuksen suoman Saksan myötämielisen puolueettomuuden turvin miehittämään Suomen aloittaen talvisodan, joka päättyi alueluovutuksiin Neuvostoliitolle. Saksan voitettua Ranskan kesäkuussa 1940 Baltian maat liitettiin Neuvostoliittoon, ja Romania joutui taipumaan Bessarabian ja Pohjois-Bukovinan luovuttamiseen Neuvostoliitolle."

        Joten kuten Korolev itsekin huomaa niin kaikki vastalauseet, myös omansa, voi muuttaa ajan kanssa.

        Vasta Gorbatsov taisi tunnustaa edellä olevan lisäpöytäkirjan olemassaolon. Neuvostoliitto itse kielsi sen olemassaolon oman olemassaolonsa ajan!


    • yksityisyrittäjä

      Hmm , lahtari tulee ruotsinkielestä sanasta slaktare , joka tarkoittaa teurastajaa . Punaiset viljelivät auliisti tätä sanaa , esim, jopa lääkärit ja papitkin olivat näitä . Kouvolassa haudattiin Tommolan veripelloille näitä "lahtareita " , kunhan oli ensin hengiltä saatu .

    • etkö pysty parempaa

      Ja sitten totuutta. Suomi sijoittui mitalleissa Saksaa lukuunottamatta kaikkia Itämeren maita ylemmäksi. Ainoastaan tällä on väliä. Ei kännisellä lääkehuurujen sepustuksellasi.

      • hullu poro

        Äläs nyt liikaa kuumene. Jesse ovenskin muisteli suomilahtaria lämmöllä, koska ne oli reiluja mustille. Enkä puhu Musti nimisestä koirasta.

        Totta puhuin taas.


    • " Sujuvakäytöksiset ranskalaiset hurmasivat yleisön heil Hitler huudon ja koko joukkueen natsitervehdyksellä."

      Ranskalaisten "sujuvakäytös" ei säästänyt Ranskaa miehitykseltä II maalmansodan aikana. Sen sijaan Suomi jäi miehittämättä.

      Mikäli suomalainen urheilujoukko olisi yhtynyt natsitervehdykseen, niin sinä pitäisit sitä häpeänä Suomelle ja suomalaisille. Mutta kun sitä ei tapahtunut, niin nyt sitten suret sitä, että et voi moitia suomalaisia siitä.

      • Hullu poro

        aivan oikein. tottakai lahtari on aina syyllinen. Lahtari on syyllistynyt myös reiluuteen mustalle miehelle. Virhe on kuitenkin ajantajussa. 1936 kannattaisi olla reilu natseille eikä mustille, koska natseilla oli valtaa ja mustilla ei.

        Hullu poro tajuaa realiteetit paremmin kuin tyhmät lahtarit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      191
      4469
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      120
      2811
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2264
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      132
      2245
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1952
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1516
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      113
      1434
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1352
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe