Xperia Z

Wauuuuu :)

Aivan mahtava laite !!!!

40

2195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xperia fan

      mistä tilasit? itekki oon tilannu sen

      • :D Wau !!!

        Gigantista,,

        Mahtava luuri! :D
        Lumiat ja Iphonet tuntuu ton rinnalla ihan mosseilta.


    • Minä

      Mistä saa halvimmalla?

    • 1613

      Saksassa:

      http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3719888_-xperia-z-sony.html?ts=1363304287898

      Siis alkaen 568 euroa. Lisäksi vielä postimaksu. Moni firma ei edes toimita Suomeen. Monella firmalla tulee lisiä, jos ei maksa nettipankilla, vaan luottokortilla tai paypalilla. Lisäksi ainakin Amazon soveltaa Suoneen myydessään 24 %:n alvia Saksan 19 %:n sijasta, mikä nostaa hintaa vielä nelisen prosenttia.

      Takuuhommien hoitokin voi olla hankalampaa kuin Suomesta ostetun puhelimen kanssa. Markantalon 638 euroa ei Saksaan verrattuna tunnu pahalta, vaikka kännykkä sinänsä onkin kallis.

    • Galaksi S

      Saisinko hieman käyttökokemuksia? Onko ohjelmat kaatuilleet kuten testeissä? Millainen akkukesto? Miten yhteys tietokoneeseen järjestetty?

      • 515€€€€€

        amazonis 515 euroa. Nyt kännykkänä xperia acro s ja tilaukseen meni xperia z odotan innolla.


      • miksi tuhlaatte rahaa?
        515€€€€€ kirjoitti:

        amazonis 515 euroa. Nyt kännykkänä xperia acro s ja tilaukseen meni xperia z odotan innolla.

        Itse tilasin tuon xperia z älypuhelimen 400€ on kyllä aivan perkeleen hyvä känny ehkä bitin liian suuri käteen mutta en kadu ostostani se tosiaan maksaa halvimmillaan
        406€


    • mystiset äkkikuolemat
      • Pyyhis

        Omassa Zetassa ei wlan-ongelmia ole ollut, dlna toimii pleikkarin kanssa ja 1080p videot toistuvat pätkimättä. Tuossa linkin keskusteluketjussa valitetaan akun nopeaa tyhjentymistä, ja sehän pitää paikkansa.

        Epäilen wlania syypääksi akun hiipumiseen. Näytön yläreunassa on wlanin symboli jossa nuolet vilkkuvat kun dataa siirretään. Liikennettä näkyy olevan jatkuvalla syötöllä, joka varmasti syö akun tyhjäksi nopeasti. Olisi kyllä hyvä tietää, mikä dataa siirtää. Joku sovellus mahdollisesti?

        Myös kuumentumisesta on juttua, mutta en ole omassa luurissa sitä huomannut. Laite kyllä lämpiää ladatessa, joka on normaalia. Xperiassa on 4 ytiminen prosessori, joka aivan varmasti lämpiää käytössä. Sovellusten prosessilistassa näkyy olevan ylikuumenemisen hallinta, eli Snapdragon tuottaa lämpöä jota pitää rajoittaa.

        Ostin luurini pari päivää sitten, ja ensimmäisenä kun laitoin sen päälle ja nettiin siihen tuli 8 Mb päivitys, eikä tähän mennessä ole ongelmia ilmennyt. Pidän kyllä E7:n valmiudessa jos Sony kosahtaa. Tuolle akun kestolle saisivat tehdä jotain...


    • i love sony

      Upee laite!

      • 543t2

        mites quadcore lämpenee, voiko tuntitolkulla esim pelata ilman lämpöongelmia?


    • Puhelin lämpenee jonkinverran jos sillä pelaa pitkään.

      Esimerkiksi Nexus4 mallin suoritin kuumuu välillä sen verran paljon ja se pudottaa sen tehoja.

    • Pyyhis

      Luultavasti lämmöntuottoa rajoitetaan throtlaamalla prosessoria niin kuin pc koneissa. Snapdragon s4 on kyllä tehokas laite, esim yle areena live toimii todella juoheasti Zetalla. Tosin siinä kameran alla olevalle alueelle tulee melko lämmin kohta..

    • Z-Orro

      Sen voi laittaa ämpäriin, kun on tehty kestämään kaiken. Lähti tilaukseen :)

    • Pyyhis

      Xperia Z onkin ainoa älypuhelin, jossa on vesijäähy. Lämpiämisestä päätellen älyluurien prosessorien kellotaajuuksia ei enää paljoa nostella, tai takakanteen todella tarvitaan jäähyblokki.

      Ja ainakin itsellä on pieni epäilys Zetan vedenpitävyydestä. Ne pienet luukut jotka tiivistävät usb portin sekä muistikortti- ja sim paikat eivät ole kovin hääppöisiä. Lisäksi ne aukeavat vähän liian helposti. Ennustan, että näistä tiiveyshommista tullaan vielä riitelemään takuuhuollossa. Sateessa puhelu tai txt viestin kirjoittaminen ei varmaan tee kipeää, mutta en menisi tätä tekemään:

      http://www.youtube.com/watch?v=kg7S0iIHIiE



      Jos luuri kastuu niin huolto vain toteaa, että mitäs jätit luukun auki.

    • Siirryin Nokiasta Experia Z-puhelimeen. Mistä saa suomenkieliset käyttöohjeet? Micro-SD-korttia kone ei tunnista lainkaan. Miten sen saa alustettua puhelimessa?

    • Eikö sen mukana tullut niitä? Kortin voi alustaa asetuksista yleensä tallennus kohdasta. Itse en löytänyt tuohon suomenkielistä ohjetta.

    • Pyyhis

      Xperian paketissa ei tule kuin pikaopas. Mihinkään älyluuriin ei taideta enää toimittaa painettua käyttöohjetta, jo E7:ssä se oli laitteessa sähköisessä muodossa.

      Etsi sovellusvalikosta tuki -kuvake. Xperia Care avautuu. Sivulta löytyy Support Documents, ja sen takaa voit valita vetovalikosta ladattavaksi suomenkielisen pdf käyttöohjeen (kooltaan 2Mb) puhelimeesi.

      Laitoitko kortin laitteeseen kun se oli päällä? Jos et, niin laita kortti laitteeseen kun se on pois päältä. Näin toimin itse,ja kortti toimi heti. Kortti pitää työntää vaikka kynän kärjellä paikalleen, jotta se lukittuu paikalleen. Kortin tiedot löytyvät: asetukset> tallennustila. Kortin pitäisi näkyä tässä valikossa, mutta erillistä alustus -toimintoa ei ole.

      Ostin omaan Zetaani Trancendin 16 Gb microsd kortin, ja se toimi ilman alustusta. Usein kortit ovat valmiiksi alustettu FAT32 tiedostojärjestelmälle.

    • Hospital

      Soitan valkotakkiset apuun anna osoite

    • höspitaali

      Etkö omaa osoitettasi tiedä?

    • koneinsinööri

      Yhdyn aloittajan mielipiteeseen. Huippulaite. Ei yhtä sekava kuin samsungit mutta kaikki toimii täsmällisesti. Ja android on applen käyttikseen verrattuna todella monipuolinen. Näyttö on huippu. Terävä ja luonnollinen. Galaxy s3:sta jäi korkeintaan mustan toistoa ikävä. Mitään muuta ei. Muotoilu on yksinkertaisesti tyylikästä. Suoraviivaisuus on kaunista. Ja se vesisuojaus on ihan huippu juttu. Lataustelakka on huippujuttu. Laadukkaat langattomat kuulokkeet vielä tämän rinnalle niin jo natsaa. Omat napit on kyllä ok mutta pistoke on "luukun" alla ja se on tietenkin vain hidaste mutta väliin "korpee". No vesi pysyy poissa sisältä kun se suojaus on...
      Suosittelen premium puhelimista pitäville. Asiasta ymmärtämättömille turhan hieno peli.

    • Itse kävin testaamassa tuota mutta näytön kuvanlaatu ei oikein näyttänyt pärjäävän S4 mallille ja lisäksi itselläni S4 malli oli paremmin käteen sopiva.

      Mutta tämä vain minun mielipiteeni.

      • Faktat pöytään

        Joo. Jos katsoo suoraan niin s4 näyttö ei pärjää xperialle. Parhaat näytöt HTC Onessa ja Xperia Z:ssa. Samsungit ovat liukasta muovia, runkokin on muovia niissä.
        Toki Sonyssä pitääkin olla parempi kuvanlaatu sillä siinä on enemmän pikseleitä. Samussahan on surullisen kuuluisa pentile asetelma.


    • joddaa

      Kokeilin tänään puhelinta miten se toimii veden alla. Luukut tiukasti kiinni ja otin muutaman kuvan järvivedessä. Yhden luukun kohdalta näytti nousevan ilmakuplia, mutta kun luukun avasi niin ei sinne vettä ollut päässyt. Eli vettä piti niinkun oli luvattukin. Yksi ongelma ilmeni, se mitä pelkäsinkin. Ulkokaiuttimesta hajosi jotain eikä musiikki kuulu edes lähelle niin hyvin kun aiemmin. Ihan 100% varma en ole siitä, johtuuko vika vedestä vai oliko se hajonnut jo aiemmin, mutta tämän jälkeen vasta huomasin sen.

      Muuten puhelin on toiminut pirun hyvin, on helppo käyttää eikä minkäänlaista haittaavan vikaa ole vielä löytynyt. Ei mennyt jumiin kertaakaan tms mutta joskus kaikki pelit eivät aukea ensimmäisellä yrityksellä. Kamera on monessa suhteessa todella hyvä puhelimen kameraksi ja tykkään ulkonäöstäkin. Suosittelen. Nyt kun puhelimen saa jo aika halvalla.. Sony Xperia z1 kiinnostaisi seuraavaksi

    • Pyyhis

      Ei se kaiutin rikki ole, vaan vesi hiljentää sen joksikin aikaa. Vesi ei pääse heti haihtumaan pienestä kaiuttimen reiästä, ja se vaimentaa ääntä. Kun luuri kuivuu aikansa, niin alkaa äänikin taas kuulua.

    • onkelmia

      onko parempi ku iphone 5? Ite oon hankkimassa puhelinta ja vaihtoehtona löytyy myös tuo xperia z :) onko oikeesti hyvä ja laadukas ?

    • Raudaltaan on parempi. Siinä on mm suurempi ja parempi näytö kuin IP5 mallissa.

    • minäsinä

      voisko joku auttaa ku ostin juuri kyseisen puhelimen sony xperia z ja viestikeskuksen numero tarttis saada vaihdetuksi olisiko se edes mahdolllliista!!???

      • minäsinä

        ja siis kaikki asetukset sun muut päivitykset on uudelleen laitettu puhelimeen..


      • ihmetteliä
        minäsinä kirjoitti:

        ja siis kaikki asetukset sun muut päivitykset on uudelleen laitettu puhelimeen..

        Tiettiesitkö sinä Miks mun 2cb Microsoftin se kortti ei toimi mun Xperia v:eessä


      • ihmetteliä
        minäsinä kirjoitti:

        ja siis kaikki asetukset sun muut päivitykset on uudelleen laitettu puhelimeen..

        Tiettiesitkö sinä Miks mun 2cb Microsoftin se kortti ei toimi mun Xperia v:eessä


    • Sony Xperia Z

      Paras älyluuri ikinä :)

    • Ehdottamasti hyvä

      Sony Xperia Z on paras matkapuhelin, toimiin hyvin ja akun kesto on hyvä. Suosittelen kaikille minun ystävilleni sitä älypuhelinta.

    • Pyyhis

      4.3 päivitys paransi akunkestoa selvästi.

    • zeta1

      tietääkö kukaan miksi xperia z:ssa jää välillä kaiutin päälle??
      eli kun vastaa puheluun, on kaiutin heti päällä.

    • Hetihuoltomies

      Omia ja meidän asiakkaiden kokemuksia:
      Xperiat tuntuu lämpenevän tosiaan aika reilusti, joillain on HD-videota kuvatessa puhelin jumittunut siinä 3 minuutin kohdalla.
      Vesitiiviydestä huolimatta meille on tullut laitteita huoltoon jotka ovat veden alla simahtaneet.
      Jos rikot lasin niin se on kalliimpi vaihtaa, johtuen juuri tästä vesitiiviydestä verraten esim. Samsungeihin tai Applen puhelimiin.
      Loistava kuvan laatu.
      Laadukas runko ja tuntuma.
      En tiedä saako täällä mainostaa mutta ollaan noita huollettu jonkun verran.
      www.hetihuolto.fi

    • mabuhay
    • Pyyhis

      Xperia Z:aan on tarjolla uusi Android 4.4.4. Pisteet Sonylle että se päivittää vanhempaakin laitekantaa hyvää tahtia.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe