LVI-Center Oulu

Pettynytkalliisti

Koittakaa välttää tätä LVI-liikettä. Työn jälki ihan kamalaa ja ylilaskutus räikeää. Eivät myönnä tehneensä mitään väärin ja laskutuslistoissa mukana paljon tavaraa jota ei ole omakotitaloon koskaan toimitettu. Välttäkää!!!

73

2733

Vastaukset

 • Laita vähän tarkempaa tietoa, ei tämmöstä kukaan usko.

  • Lvi pitkälä on täysin kusettaja putiikki. Vie reippaasti välistä. Ja ei kuitenkaan kanna vastuuta.


  • Lvi-Pitkälän porukka hoiti meille putket 2016, ja oli jo silloin kallis, ainakin lisätöissä, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna perus hinta oli keskivertoa, ja työn taso pääsääntöisesti hyvää, mutta lisätyöt tulivat poskettoman kalliiksi. Nyt jos tekisin vastaavanlaisen kohteen, niin kilpailuttaisin tarkkemmin. T Pirjo K. Ja tupakointikielto työmaalle, niin ei tarvi natsoja kerätä, tai ainakin astia pojille.


  • Lvi_pitkällä kirjoitti:

   Lvi pitkälä on täysin kusettaja putiikki. Vie reippaasti välistä. Ja ei kuitenkaan kanna vastuuta.

   Meille kävi LVI-Pitkälä hanan vaihtamassa, työn osuus oli 780euroa, siinä oli myös huoltoauton käynti maksu, tokihan sen ymmärtää että niidenkin pitää maksaa rahoitus yhtiöille autosta


 • Eivät osaa tehdä bisnestä ja konkurssi tulee kohti, aina vain lähemmäs.

 • Itse käytin samaa liikettä ja oli 40% suurempi hinta mitä oli alunperin sovittu, vaikka heillä oli varmasti kaikki tarvittava informaatio kuvineen päivineen työn laadusta/tarpeista. Tuntiveloitus oli posketon, suosittelen välttämään.

  • Meillä oli pieni putkihomma, johon taloyhtiö suositteli Lvi-Pitkälää, ja lopputulos oli aivan muuta, työn jäki aliarvoista, ja raastava lasku tuli postiluukusta suoraan eteisen matolle. Käsittämätöntä toimintaa, ja kaikenmaailman lisiä laskussa, ja osien hinnoista toki alennus, mutta sekin täysi vitsi. Jos olisin tiennyt toiminnan, niin olisin valinnut toisin. Ja en todellakaan voi suositella Lvi-Pitkälä Oy:tä .
   #LVI-PITKÄLÄ Kusettaa


 • Tehdyt tarjoukset ovat kyllä jo valmiiksi sen verran rasvaisia, että tilaus jää tekemättä jo siinä vaiheessa. Ehkä ajattelevat ettei asiakas välitä hinnasta koska kotitalousvähennys.

 • Putkiliikkeet ja putkimiehet vetää kyllä reippaasti välistä. LVI-pitkälä laskutti remontin tarvikkeista noin kaksinkertaisesti k-raudan hyllyhintoihin nähden, kuulemma normaalia. Alennustakin oli laskulla, mutta heidän listahinnat oli aivan poskettomia. Ensimmäisen laskun jälkeen vaihtui urakoitsija, sitten tarvikkeet maksoi enään 1.3-1.5 kertaa rautakaupan hyllyhinnat.

  • Erehdyin tähän firmaan ja kiitän luojaa, kun pääsen eroon. Virhettä virheen perään.


  • Samaa mieltä. Oman laskuni laitan blogiini, jospa se sitä kautta saisi hieman "näkyvyyttä".


  • Maalari kirjoitti:

   Samaa mieltä. Oman laskuni laitan blogiini, jospa se sitä kautta saisi hieman "näkyvyyttä".

   Maalari haluaa vielä täsmentää, että kyseessä on lvi pitkälä


 • Maksuvalmius välttävä asiakastiedon mukaan 7.2.2014), joten ostavat tavarat tukusta kaiken käteisellä. Vastuut jää hoitamatta kun varmuus tulevaisuudesta 0% luokkaa.

  Kiertäkää kyseinen liike, jotta vältytte ikäviltä ongelmilta. Maahantuoja vastaa laitteesta, mutta asennusliike asennuksista.

  • Olisi tärkeää tietää millä firmalla olet nyt asentamassa ex- mies jos asennuksia pitää varoa ?


 • Käykääpä kattomassa minkälainen sekasotku myymälässä on. Ei ihme että työnjälki on kelvotonta.

 • moi kannattaa tosiaankin välttää lvi-pitkälää kokemusta on huijaavat minkä kerkiävät..ja jälki ihan perseestä.

 • Harmikseni tilasin työn LVI-Pitkälältä...mikään ei vastaa odotuksia, eivät tunne minkäänlaista vastuuta työstään eikä aikataulustaan.Vain ongelmia! Varokaa!

  • Samoin aivan paska palveluasenne lvi-pitkälällä, osaavat kyllä lupailla mutta ei toimi niinku lupaavat vaan epäonnistumista harjoittelijoita alallaan. En voi suositella mihinkään kyseistä firmaa, KIERTÄKÄÄ KAUKAA, helpoimmalla pääset kun otat vaikka jonkun toisen heti kättelyssä, näin suosittelen ja kysykää löytyykö firmasta oikeita putkimiehiä eikä jotain pikkupoikia..... tv kyllästynyt asiakas oulusta


  • LVI-PITKÄLÄ kusetti meitäkin talo lvi töissä, kunnon vejätystä ja lisätyöt valtavia mutta maksoin. Älkää hairahtako kyseiseen firmaan, jäi vain paskan maku suuhun. Mutta kyllä sana kiirii Oulussa ja loppuu se ihmisten kusetus ps. olemme todella pettyneitä pitkälän asiakkaita,mutta en halua julkisesti asiaa sen enempää vatvoa.


  • Onko tuo se sama ryhmittymä Oulunsalosta jolla on tapana laittaa pikkupoikia putkimiehen haalareihin, meilläkin kävi pitkälä huolto keikalla, en tosin maksanut mitään, vissiin meni vuokranantajalle lasku, mutta jotain pikku jäniksiä olivat. Hana toimii ja kuuma kylmä puolikin.


  • japerhe kirjoitti:

   LVI-PITKÄLÄ kusetti meitäkin talo lvi töissä, kunnon vejätystä ja lisätyöt valtavia mutta maksoin. Älkää hairahtako kyseiseen firmaan, jäi vain paskan maku suuhun. Mutta kyllä sana kiirii Oulussa ja loppuu se ihmisten kusetus ps. olemme todella pettyneitä pitkälän asiakkaita,mutta en halua julkisesti asiaa sen enempää vatvoa.

   Et siis halua vatvoa mutta päätit vatvoa Suomi24 palstalla ?
   Kusetus ja vejätys ( oikein kirjoitettuna vedätys ) luku ja kirjoitustaito on hyvä jos tekee sopimuksia...helpompi ymmärtää niin ei tule vejätetyyyksi


  • hahaahu kirjoitti:

   Et siis halua vatvoa mutta päätit vatvoa Suomi24 palstalla ?
   Kusetus ja vejätys ( oikein kirjoitettuna vedätys ) luku ja kirjoitustaito on hyvä jos tekee sopimuksia...helpompi ymmärtää niin ei tule vejätetyyyksi

   Vissiin nuo oman kylän ( Oulunsalo ) pojat osaa parhaiten oikeinkirjoituksen!!!!! eikä niille jaettu älliä 3kappaletta syntyessään, kaikki ovat3ällän oppineita...... Sanon että tuo LVI-PITKÄLÄ Oy on pahimpia vedättäjiä oulunseudulla. välttäkää sitä. ja itse en ole VL eikä haittaa yhtään, osaan silti tehdä meidän perheen ruat!!!!!! se siitä oikein kirjoittelusta.


 • Valitettavasti täytyy yhtyä edeltäviin mielipiteisiin LVI Pitkälästä. Asensi meille viime keväänä keittiön vesipisteen ja astianpesukoneen. Sinänsä jälki oli ihan asiallista, mutta lasku oli lähes kaksinkertainen siihen nähden mitä odotin.

  Isoin juttu siinä oli minusta se, että ensimmäisenä päivänä asentaja lähti kesken päivän toiselle keikalle. Tästä johtuen jouduin maksamaan kahdet matkakulut kaikkine lähtömaksuineen. Ei varmaan ole minun vika, jos asentajalle ei ole resuroitu tarpeeksi aikaa työn tekemiseen. Toisekseen asentaja joutui purkamaan viemärin kertaalleen ja vaihtamaan pienempään, koska tila ei riittänyt. En tiedä onko tuo kovin yleistäkin, mutta toki olisin toivonut, että ammattimies olisi vaikka mitannut ja laskenut asian etukäteen.

  Kokonaislasku koko hommasta oli kuitenkin sen verran pieni etten asiasta alkanut nillittämään, koska periaatteessa laskussa ei mitään ylimääräistä ollut. Kohde oli ehkä normaalista poikkeava, joten menköön sen piikkiin asentajan mokailut, mutta seuraavalla kerralla soitan kyllä eri firmaan.

 • Enemmän perusteluja kiitos ennenkun haukutaan yritys. Yllä oleva kommentti, tiesit varmaan että putkimies ei tule ilmaiseksi töihin. Katso netistä hintoja. Tai sitten tee itse jos osaat,et varmaan?
  Hyvä syy ollut varmaan kun purkanut ja tehnyt uusiksi, tullut joku kaapin levy tms eteen jota ei hokannu aluks? Pieni virhe korjata semmoinen..
  Itse et varmaan virheitä tee,mister täydellinen?
  Lopettakaa itkeminen aikuiset ihmiset, tai pennut..

  • Luulin että olin ainoa joka oli tyytymätön lvi pitkälän toimintaan. Olin paikalla kun vaihtoivat lämmitysputket ja asentaja norkoili yhden päivän muka tehden putkitöitä mutta työ ei edennyt lainkaan. Soitin työnjohtoon ja pyysin nopeampaa toimintaa. Putkistosta maksoin myös enemmän kuin todellisuudessa meni.
   Lisähommana jouduin tilaamaan vielä yhden asennuksen johon meni vajaa tunti. Olin silloinkin paikalla kun homma oli jo valmis. Mutta asennuksen jälkeen asentaja jäi istumaan vielä tunniksi autoonsa ja laskutti asennuksen kahdelta tunnilta! En jaksanut tuosta enää vauhkota mutta älytöntä ja röyhkeää toimintaa...


 • jaa enpä taida pitkälältä kysyä tarjousta.

  • Ei pysty sitten millään suosittelemaan LVI-Pitkälää. Hintarviot mitä sattuu meille annettiin arvioksi 500-1000 euroa lasku oli sitten 1700 euroa. Takuuseen meneviä töitä yrittivät laskuttaa + tästä keikasta vielä kilometrikorvaukset valitettiin ja vähensivät ne. Asentajan ajat kohteessa aina yläkanttiin. Kolme kertaa meillä käyneet ja kahdesti jäänyt paskanmaku suuhun. Neljättä kertaa ei enää tule. Asentajat kyllä aina työnsä osanneet tehdä. • Itse olen todella tyytyväinen LVI pitkälään. Asentajat asiakaspalvelullisia ja tekivät hyvää jälkeä. Turhaa valittamista hinnoista. Kannattaa varmaan yrittää ite jatkossa tehä putkityöt jos ei halua maksaa suomalaisen ammattimiehen palkkoja.

 • Joo kävivät meilläkin, mutta eivät tule uudestaan. Puhelimessa arvioivat wc-pöntön hinnan melkein satasen alakanttiin, laskuttavat asennustyön hinnan siitä kun ajavat toimistolta tänne työmaalle JA erikseen vielä auton käynnistä. Työn jälki sinällään ihan ookoo, mutta aika raakaa laskuttaa asiakkaalta siitä ajasta kun tämä asentajapoikanen joutuu puolet ajasta roikkumaan puhelimessa kysymässä neuvoa kokeneemmilta.

  • Täti1962 kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Niis se menee, kun oikein hoitaa lvi jutut


  • Palvelussa pitkällä, ainakin laskutuksessa, Se koko yritys on huijareita, ei kiinnosta, sain tieon kaverilta, hja kaikki meni oikein, ja mulla ei oos jäsenirjaakaan


 • Ainakin meillä Lvi-Pitkälän asentaja hoiti hommat moitteettomasti, homma olikin pieni meillä. Siis meillä oli vaan hananvaihto, ja se meni ihan ok, itse siis hankimme hanan, -ja tarvitsimme ainoastaan putkaria. Hinnaksi arvioisin laskulle, jota ei oo vielä tullut enintään lupauksien mukaisesti noin 80 euroa

  • Meillä Lvi-pitkälä hoiti homman mallikkaasti Kempeleessä, kun hankimme ite hanat ja systeemit pääosiltaan, ehkä siinä jäi turhat kate prosentit pois, ja lasku oli maltillinen noin pikkasen yli 2580 euroa työlle, mutta siinä menikin asunnon kaikki hanat uusiksi yhteensä 4kpl, siis tuo on ainoastaan työn hinta, ja kaikki tarvikkeet hankimme itse. kokonaisuudessaan ollaan todella tyytyväisiä Pitkälän rehelliseen toimintaan kohteesamme, asentaja työskenteli kohtessamme kahtena eri päivänä, mutta toisena hänellä oli kiireelinen meno jo klo 11.00 ja hän lisäsi työnsä tahtia edellisestä päivästä, että ehtisi asioilleen sovitusti. Hyvin meni, ja Iso kiitos LVI-pitkälän porukalle täältä Kempeleestä.


  • Älä höpötä paskaa 4 hanan vaihtoa ja 2580 euroa!?


  • tutkikeepoijat kirjoitti:

   Älä höpötä paskaa 4 hanan vaihtoa ja 2580 euroa!?

   Se on arvokasta LVI työtä minun mielestäni, koska hananvaihdon kuuluisi hoitua ammattilaiseslta 0,5-1 tuntiin kappale, tietenkin on asennuskeikalla on harjoittelija, ja on tullut odottamattomia mutkia matkaan on siitäkin saatava palkkaa. Esim monesti tulee keikalla asiakas tarjoamaan kahvit, jopa ruokaa niin se aikakin kirjataan yleensä suunnitteluksi, ja vasta kun huoltoauto lähtee kohteesta on työ valmis. Joten olkaa ihmiset valmiita maksamaan ammattitaitoisesta työstä, ja vesi virtaa, ja hanat kestää. Toki jos ammatilaisen hinta on liian kallis, tehkää itse, ennen kun haukutta koko yrityksen


 • Niin se menee putkihommissa, jymmyytti meidänkin taloyhtiötä ilman aikuisella pattrin tasapainoituksella, oli sen ajan patterit kylmänä, kun tekivät, ja se mikä siinä parasta on meille ei käyty ollenkaan......... :) NAURETTAVA KUSETUS FIRMA :) LVI-PITKÄLÄ URAKOI. Ne on pitkällä palvelussa ja laskutuksesa radio mainoksen mukaan..... hhahhaha

  • Oletteko kuulleet tästä 24 center päivystys firmasta joka hoitaa putkirikot ja aivan kaiken.
   Löyisin tämmöistä tekstiä kyseisestä yrityksestä

   Tarkoituksemme on kerätä kokemuksia 24center palvelusta. Katsomme että ihmisillä on oikeus tietää mitä tämä yritys tarjoaa.

   Yrityksestä on tehty huomattava määrä valituksia, joten on yhteisöllinenetu että tiedämme mitä saamme jos tilaamme tältä yritykseltä jotain.

   Yrityksen on perustanut kaksi mieshenkilöä jotka ovat ennen toimineet huoltomiehinä. Heidän liikeideansa on 24center.fi palvelussa välittää huoltopyyntöjä. Toisin sanoen jos mattimeikäläisen wc:pönttö on tukossa, niin voin soittaa 24center.fi päivystyspalveluun ja tilata huoltomiehen tekemään tarvittavat rassaukset.

   Edellä kerrottu kuulosta hyvältä, mutta ongelmat alkavat jo asiakaspalveluun soittaessa. Yhtiön sivuilla ei kerrota selkeästi että asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa 1€/min + operaattorimaksut. Seuraava ongelma onkin sitten itse palvelun tuottaminen. Yhtiön sivuilta saa kuvan että he tuottavat palvelun itse, mutta tosiasiassa he lähettävät jonkin sopimuskumppaneistaan kohteeseen. Sopimuskumppani on yleensä alan pienitoimija koska kukaan menestyvät alantoimija ei alistuisi 24center.fi sopimuksiin.

   Alan toimijat ovat kertoneet huolto ja siivouskeikoista joissa normaali laskutus olisi ollut 285€ sis.alv ( esim 2h työ, matkat, ja päivystyslisä ) , on 24 Center laskuttanut asiakkaaltaa reippaasti yli 600€ sis.alv.

   24center.fi ei myöskään ota mitään vastuuta palveluntuottamisesta. Jos asiakas reklamoi tehdystä työstä niin 24center.fi jäädyttää kokonaisuudessa työn tehneen yrityksen laskun.

   He kertovat palvelun tuottajalle että laskua ei voida maksaa koska on tullut reklamaatio, ja sen jälkeen työn tehnyt yrity jää ilman rahojaan. 24center.fi hyvittää hyvässä tapauksessa 10% asiakkaalle kirjallisen reklamaation jälkeen, mutta ei kuitenkaan maksa työn tehneelle yritykselle mitään.

   24center.fi keskeisin ongelma on se että he eivät ilmaise sivuillaan selkeästi että käyttävät alihankintaverkostoa ja ettei heillä tosiasiassa ole yhtään omaa tekijää.

   He eivät myöskään ilmaise sitä että päivystysnumeroon soittaminen maksaa todella paljon.

   Lisäksi jos soitat heille ja tilaat palvelun, he eivät halau kertoa mikä yritys on tulossa, sanovat vain että meillä on laaja tekijäverkosto.


 • Hyvin hoitu pojilla hommat, ja ollaan hurjan tyytyväisiä tehtyyn työhön. Tosin työ oli urakalla, ja vain tarvittavat lisätarvikkeet mahdollisesti laskuttavat. Kiitos putkiliikkeelle, ja mutkattomalle toiminnalle.

 • Putkifirmat sekä asentajat kusettavat aina. Paskasta työstä pitäisi muka maksaa jotain? 9€ päiväpalkalla kuuluisivat tehdä,niin huonoa jälkeä saa suomessa niin sähköasentajilta kuin putkipuoleltakin...

 • Oli jo puhelin kädessä ja Pitkälän numero valittuna kun pitäisi tilata LVI-huoltotyötä. Päätin kuitenkin pikaisesti vilkaista yhteisön kommentteja ko. firmasta. Onneksi.

  • No tilasikko ks firman LVI-huoltotöihin?


  • LVI-Pitkälä_Rahastus kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Täysi rahastus firma on jo lvi pitkälä ollut vuosikausia. Toki jokainen voi tilata Ladan Mersun kuorissa. Tai olla tilaamatta


  • YVL-12 kirjoitti:

   No tilasikko ks firman LVI-huoltotöihin?

   Hienosti hoitivat ainakin meillä. Tosin ei ole vielä tullut laskua. Sanoivat sen olevan maltillinen.


  • Voisiko tämänkin viestin poistaa kun antaa luokatonta kuvaa yrityksestä, kiitos


  • Juhid kirjoitti:

   Hienosti hoitivat ainakin meillä. Tosin ei ole vielä tullut laskua. Sanoivat sen olevan maltillinen.

   Joo hoiti meilläkin. APK asennus piti olla 80e, tuli 210e. Kiinnikkeitäkin lätkivät sen verran altaan alle, että suorallakin pätkällä 3 kiinnikettä.


 • Alan toimijat ovat kertoneet huolto ja siivouskeikoista joissa normaali laskutus olisi ollut 285€ sis.alv ( esim 2h työ, matkat, ja päivystyslisä ) , on 24 Center laskuttanut asiakkaaltaa reippaasti yli 600€ sis.alv.

  24center.fi ei myöskään ota mitään vastuuta palveluntuottamisesta. Jos asiakas reklamoi tehdystä työstä niin 24center.fi jäädyttää kokonaisuudessa työn tehneen yrityksen laskun.

  He kertovat palvelun tuottajalle että laskua ei voida maksaa koska on tullut reklamaatio, ja sen jälkeen työn tehnyt yrity jää ilman rahojaan. 24center.fi hyvittää hyvässä tapauksessa 10% asiakkaalle kirjallisen reklamaation jälkeen, mutta ei kuitenkaan maksa työn tehneelle yritykselle mitään.

  24center.fi keskeisin ongelma on se että he eivät ilmaise sivuillaan selkeästi että käyttävät alihankintaverkostoa ja ettei heillä tosiasiassa ole yhtään omaa tekijää.

 • Niin siis meille toimi ainakin LVI-Pitkälä urakoitsijana, ja en voi muuta sanoa, kun että työn laatu itse saneerauskohteessa asian mukaista, mutta se jätkä istu autossa yli puolet ajasta. Tuli aika kalliiksi maksaa, mutta ei enää koskaan LVI-Pitkälää meille. Ja se tilaus oli suoraan tehty lvi-pitkälälle, eli siis emme kilpailluttaneet huoltoa, mutta näin jälkiviisaana, olisi kannattanut, esim Oulussa on osaavia Putki fimoja reippaasti, joista pahus valitsin surkeimman. Jatkossa käytän esim LVI-Ykköstä!. Ja jää muutakin muistoa putkarin käynnistä kun pelkkä lasku, ja paskaset hanskan jäjet altaan tausta seinään !

  • Luin koko keskutelupalstan läpi, ja en ihmettele yhtään negatiivista palautetta LVI-Pitkälästä, he saivat meilläkin tuhoja aikaan mm. Eteisen seinä naarmuilla, lattiassa naarmuja eteinen, ja lisäksi vaikka heiltä oli tilattu vain kylpyhuoneeseen kohdistuvia töitä, ja sinne pääsy oli luvattu. Meidän erillis wc:n pytyn kansi oli kotiintultuani ylhäällä, ja kustu pitkin seiniä. En todellakaan voi suositella. Meidän tapauksessa lasku on jo maksettu, Mutta VAROITAN LVI-PITKÄSTÄ ei koskaan enään.


  • Kyllä yritättään hoitaa hommat aina, mutta monesti voi tulla vastaan esim, muuttujia, tai sivu keikka työnjosta, ja se pittää meidän hoitaa, mutta ainakin meillä LVI-Pitkälällä on kiva työskennellä, ei siis Pitkällä kuten edellinen väärin mainitsi. Kyllä me nuoret ollaan kovasti yritetty, ja ei sitä aina kaikkea osaa, mutta ei kai ne siitä laskutakkaan (siis firma). Nyt jo pitkän aikaa Lvi-Pitkälällä, ja hyvin mennee, ja palakka juoksee. Huomenna taas riennän apuakaipaavien luokse, ja hoian putket . Ja rehdisti tehdään, mutta aina ei ole osaamista, mutta tukijoukot takana meillä, ja esim voi aina soittaa toiselle asentajalle ja kysyä. Kysyvä ei tieltä eksy.


  • Siis minkähän ikäistä ja tasoista porukkaa tuolla Lvi-Pitkälällä on töissä, ihan vaan mielenkiinnosta kyselen. Onko siellä siis vaan jotain harjoittelioita, semmosen kuvan olen saanut. Eipä ainakaan minulla ole rahaa maksaa kenenkään kuin omien lapsieni koulutuksesta. Voitteko suositella ihmiset rakkaat? ps tietoa mielenkiinnosta. Onko tuo kytköksissä isännöitsijä kartellinkanssa, se kiinnostaa myös, koska firman autot ovat meidän taloyhtiön parkissa olleet kaupungilla, ja tietääkseni meidäntaloyhtiössä vm 2007 ei ole isompia vuotoja ainakaan vielä.


  • Harjula_Kari54 kirjoitti:

   Siis minkähän ikäistä ja tasoista porukkaa tuolla Lvi-Pitkälällä on töissä, ihan vaan mielenkiinnosta kyselen. Onko siellä siis vaan jotain harjoittelioita, semmosen kuvan olen saanut. Eipä ainakaan minulla ole rahaa maksaa kenenkään kuin omien lapsieni koulutuksesta. Voitteko suositella ihmiset rakkaat? ps tietoa mielenkiinnosta. Onko tuo kytköksissä isännöitsijä kartellinkanssa, se kiinnostaa myös, koska firman autot ovat meidän taloyhtiön parkissa olleet kaupungilla, ja tietääkseni meidäntaloyhtiössä vm 2007 ei ole isompia vuotoja ainakaan vielä.

   Tervehdys, ainakin meillä oli Pitkälältä lvi-asentajat nuoria, ja tehokkaita, ikä arvio noin 18-25vuotta miehen alkuja, ja tilattu työ onnistui. Ainoana miinuksena voin todeta , työn jälkeinen siivous osittain puutteelinen, ja ehkä heidän pitäisi myös kuiskailla asioita enemmän, koska en tahtonut kuulla kaikkea , mitä sitten kuulinkin..... Mutta poikasia, ja työn jälki ihan ok. En toki suosittele mihinkään kattilan vaihtoon näitä pystymetsästä hankittuja nuorukaisia, mutta hanan , ja pöntön vaihtoon pojat sopii vallan mainiosti. Ja iso kiitos täältä vanhalta mummolta. Oppi ja ikä kaikessa, niin se mennee!


  • Harjula_Kari54 kirjoitti:

   Siis minkähän ikäistä ja tasoista porukkaa tuolla Lvi-Pitkälällä on töissä, ihan vaan mielenkiinnosta kyselen. Onko siellä siis vaan jotain harjoittelioita, semmosen kuvan olen saanut. Eipä ainakaan minulla ole rahaa maksaa kenenkään kuin omien lapsieni koulutuksesta. Voitteko suositella ihmiset rakkaat? ps tietoa mielenkiinnosta. Onko tuo kytköksissä isännöitsijä kartellinkanssa, se kiinnostaa myös, koska firman autot ovat meidän taloyhtiön parkissa olleet kaupungilla, ja tietääkseni meidäntaloyhtiössä vm 2007 ei ole isompia vuotoja ainakaan vielä.

   Kaikki lestat on mafiassa mukana. Välttäkää sitä lahkoa!


 • Pitkälä kusetti meidän taloyhtiötä viimeisen kerran. Ei enää mitään asiaa tontille

 • Olemme Rakentaja 2019 -messuilla 12-14.04. Osastollamme on hyviä tarjouksia mm. Moran ja damixan vesikalusteista.
  Arvomme messujen kunniaksi Mora Lionx Shower system 6561131 sadesuihkusetin kommentoijien kesken (Instagram/Facebook). Voit lisäksi tykätä sivuistamme. Jos saadaan 6000 tykkääjää sivuillemme, asennetaan suihku myös paikoilleen Oulun tai Tornion alueella. Emme pahastu vaikka jaat julkaisun :)
  Arvonta suoritetaan 18.04.2019.

  Ps. Hyödynnä myös messutarjous, kuvan suihkupaketti asennettuna omakotitaloon Oulun ja Tornion alueella 475€ sis.alv24%!
  Mora Armatur Suomi

 • Aika kallista oli noiden toiminta meillä siis joku huoltoauton käyttö veloitus ja muut lisät maksoivat saman kun itse varsinainen työ. Ja tyyppi istui suurimman osan ajasta autossa puhelimessa. Ei kiitos. Ja emme varmasti maksa laskua. Täyttä kusetusta lvi pitkälältä

  Ä

  • Eime koko liikennettä sotkettu muhoksella Suviseuroilla, vaan, ja Helsinki priden liikenneruuhkista ei ole uutisoitu lainkaan, vaikka Helsingissä on paljon muutakin liikennettä ja prideen osallistui kymmeniä tuhansia ihmisiä enemmän kuin seuroille. Varmaan on näkynyt liikenteessä, vaikka kaikki muualta tulleet olisivat tulleet bussilla tai junalla.


  • Meille on ihan sama liikenne ruuhkat näillä veikoilla, mutta kotikylän pojat eivät osaa edes toimia täällä Oulunsalossa, onko näin? Meille kävi Lvi-Pitkälä hoitamassa kylppäri, sauna remontin vesien pois kytkennän, ja tulppauksen, jonka tilasin heltä. Työ määräys kylppäristä vedet poikki ja hatut putkien päihin.....remonttimiehet poistaa loput särkemällä. Kotiin tultuani havaitsin pihamaalla nättejä jätekasoja, jotka olivat kylppärin kromikuparit suihkuineen, altaineen ja wc istuin ehjänä...... En todellakaan maksa tälle idiootti firmalle yhtään mitään. Tilasin vain yksinkertasia-asioita, ja kysyn vain, että onko tuo joku vitun älykääpiö virma kans. ? Aikaisemmin asion lvi 1sen kanssa ja hommat meni mutkitta..... Voittako suositella jotain oikeaa putkiliikettä, ja thanks :) kiitos Oulunsalosta Terttusen, Haapalan perheeltä jo etukäteen


 • En pettynyt kalliisti heti, mutta lähinnä huoletti tehtäväntyön laatu oli ala-arvoista, ha osin säälittävää tekijöistä johtuen. Miksi pitää menestyvän yrityksen laittaa vasta alkajia/ tms keä harjoittelijoita asialle. Sen huomaa jo tyhmenpikin asiakas. Toivon, ja osin uskon, että meillä saadaan kunnialla maaliin meneilläolevassa projekstissa, ja olen välillä hoksautellut poikia asioista....... Toivottavasti kaikki onnistuu.

  • No Rutto, otappa yhteytttä yrityksen johtoon, ja sovita murheesi..... Niin se meillä luonnistui, ja laskukin oli varsin kohtuullinen kahden reklaamin jälkeen..... 2019, Mutta nyt tosin pitäisi olla yhteydessä taas uudestaan, koska kylppärin Moran säätimet jumittaa :) aurinkoisia terveisiä LVI-Pitkälän mutkattomalle porukalle Oulusta..... PS, varmaan menee takuuseen suihkut..... :)


 • Mahtavaa porukkaa, laskutuksessa 2-kertaa suurempia, kuin lupaukset, mutta mulle ihan sama. Ei voi kun sivusta seurata tätä LVI-Pitkälän toimintaa Oulun alueella, ei päätä, ei häntää. Työt teetetään pikkupojilla, ja pakotetaan istumaan kohteessa, koska tuntityö, ja sitten tarvikkeiden hinnat katossa, vaikka antavat alennusta ( lue kerrotaan kahella, ja siite -30) ei kiitos. Loppuu tällä porukalla ihmisten kusetus pikkuhiljaa, ja moni tietää tuon. Välttäkää kaukaa LVI-Pitkälän palveluita, säästytte ryöstöltä!

  • Aivan loistavasti meni meillä, Siis voin suositella Lvi-Pitkälän nuorekaita asentajia, tarjosin kahvitkin nuorukaisella työn jälkeen.... olisi varmaan halunnut enemmänkin, mutta perus piirakkaa sai kyytipojaksi. Putket toimii.... Kiitos siitä :)


 • Loistavaa toimintaa Lvi-Pitkälältä, nyt toimii vedet, ja paskakin virtaa meillä. Iso Kiitos :)

 • LVI-Pitkälä ei tule enää koskaan meille tekemään mitään hommia. Tänään aamulla kävin avaamassa oven heille remppa kohteeseen, ja sovittiin selvästi tehtävät työt. Ja se oli alun perin työnjohdon kanssa noin tunnin keikka, mitä keskusteltiin enne tilausta. Nyt lopputulos on kun menin remppa kohteeseen, niin Lvi-Pitkälän auto parkissa meidän rapun edessä, ja jokin poika istui autossa puhelimessa. Ja haistakaa iso kakka lvi-pitkälä, en todellakaan maksa mistään istumisesta autossa koko päivää. Ja se remppakohteen vesien poiskytkentä olisi ammattiliikkeltä, mitä kysyin arvioita max 2 tuntia. Arvasin Lvi-Pitkälän kusetuksen täältä lukiessani, mutta kiitos muut pettyneet. Ei enää koskaan LVI Pitkälää putkitöihin ! Ja jos ne lähettää mitään laskuja, niin maksan ainoastaan tarvikkeet!!!!! Loppui se kusetus, ainakin meile

  • Aivan samaa meiltäkin täältä Lintulasta, ei ole, eikä tule Pitkälän porukat enää meille, oli sen verran suolanen lasku Oulunsalon pojilta, että toista kertaa en tahdo maistaa sikäläistä silakkaa, tai muutakaan kalan hajua alakerrasta...... Hyi vittu, ja se asentaja haisi ihan homeelta. Seuraavalla kerralla otan putkihommat jostain muualta, ja se on varma.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan samaa meiltäkin täältä Lintulasta, ei ole, eikä tule Pitkälän porukat enää meille, oli sen verran suolanen lasku Oulunsalon pojilta, että toista kertaa en tahdo maistaa sikäläistä silakkaa, tai muutakaan kalan hajua alakerrasta...... Hyi vittu, ja se asentaja haisi ihan homeelta. Seuraavalla kerralla otan putkihommat jostain muualta, ja se on varma.

   Meillä samat mietteet höytyällän mutta niillä on aika luikertelavainen työnjohto, josta selitys tuntuu löytyvän aina, esim miksi työ mies ei saapunut kello 7.30, ai jaa sen piti olla siellä jo, se on varmaan hakemassa tukusta jotain erityisosaa koohteeseenne yms paskaa. Ai mitä erityis osia me tarvimme, tilasimme heiltä pelkän hanan vaihdon keittiöön, ja hanakin on odottamassa asentajaa. Siitä hajusta emme tiedä, mutta aikapaljon se asentaja vietti autossa aikaa taloyhtiömme pihamaalla, ehkä se tupakoi autossa, koska itse olemme savuttomia, ja meillä ei saa tupakoida. Mutta maksamme ainoastaan hanan vaihdon arvioidun kulun noin 500euroa, mikä menee kohteessa työskentelyyn, joskin se kuulostaa nyt jälkikäteen aika kalliilta, koska putkimies oli asunnossa sisällä ainoastaan 45min, ja sitten se aikoi mennä tekemään rappukäytävään jotain painekoetta, se varmaan liittyi meidän keittiön hanaan. Mutta se hana on nyt paikollaan, ja odottelemme laskua LVI-Pitkälältä.

   T Holopaiset F-rapusta


  • Anonyymi kirjoitti:

   Meillä samat mietteet höytyällän mutta niillä on aika luikertelavainen työnjohto, josta selitys tuntuu löytyvän aina, esim miksi työ mies ei saapunut kello 7.30, ai jaa sen piti olla siellä jo, se on varmaan hakemassa tukusta jotain erityisosaa koohteeseenne yms paskaa. Ai mitä erityis osia me tarvimme, tilasimme heiltä pelkän hanan vaihdon keittiöön, ja hanakin on odottamassa asentajaa. Siitä hajusta emme tiedä, mutta aikapaljon se asentaja vietti autossa aikaa taloyhtiömme pihamaalla, ehkä se tupakoi autossa, koska itse olemme savuttomia, ja meillä ei saa tupakoida. Mutta maksamme ainoastaan hanan vaihdon arvioidun kulun noin 500euroa, mikä menee kohteessa työskentelyyn, joskin se kuulostaa nyt jälkikäteen aika kalliilta, koska putkimies oli asunnossa sisällä ainoastaan 45min, ja sitten se aikoi mennä tekemään rappukäytävään jotain painekoetta, se varmaan liittyi meidän keittiön hanaan. Mutta se hana on nyt paikollaan, ja odottelemme laskua LVI-Pitkälältä.

   T Holopaiset F-rapusta

   Nyt on kokemusta itsellämekin kyseisestä firmasta LVI-Pitkälä, ja ne eivät ole positiisia. Tiivistelmänä voin todeta, että täys huijari liike. Lyhyesti voin avata meidän keissiä, eli siis ihan tavallinen peruskaksio Oulussa, jossa kylppäriremontti. Tämä LVI-Pitkälä kävi putkittamssa kylppäriä hankkimallamme osilla, niin tuli yli 2-tonnin lasku.
   Ei puhettakaan, että hyväksyisimme sen, koska alun perin oli kyseessä pikkuhomma, tai ainakin niiden työn johto sanoi. Välttäkää ystävät rakkaat kyseistä putkivirmaa, niin selviättä paljon vähemmällä ressillä. Ja kun reklamoitiin laskusta, niin tuli aika järkyttävä tilitys päälle, ja sitä, ja tätä, lopuksi uhkailivat, että meidän asunnosta katkaistaan vedet, jos emme maksa, ja koska isännöitsijä on kuulemma tuttu niille. Ei se voi noin mennä!, ja emme maksa penniäkään, ja vieläkin vesi virtaa. Odotamme vastaustasi LVI-Pitkälä laskutus asiaamme. T täysin tyytymätön asiakas.


 • LVI-PITKÄLÄ siis toimimme rehellisesti, Ilman kunnon vesihuoltoa elämä olisi kaikkea muuta kuin yhtä juhlaa meillä. Onneksi on olemassa muovien materiaaliryhmä joka mahdollistaa puhtaan veden arkeen ja juhlaan. Turvallinen vesihuolto on yksi merkittävä tekijä koko elämänajan odotteen kasvussa teillä kuluttajilla. Siksi olemme yksi parhaista putkiliikkeistä oulunalueella. Terv Jari

  • Olisko LVI-Pätäkkälä hyvä nimi.


 • Meillä sovittiin perus hinta, jonka piti sisältää kaikki. Lopputulos kerostalon 3mh putkiremontti muun työn yhteydessä nousi mittasuhteisiin suuriin , ja laskutus oli 1930,00, ja aivan käsittämätöntä. Tätä laskua ei makseta, eikä myöskään tunteja lvi-asentajan autossaa Some hetkejä. Täys kusetus oli tulossa, mutta ainoastan maksan tehdyn työn. JA # lvi-pitkälä en voi suositella # epärehellinenlvioulu # REMONTTI_OULU :) Valitkaa toverit toimivampi yritys, näin jälkikäteen suosittelen LV1:stä Oulusta, niillä homma toimii

 • LVI-PITKÄLÄÄ Käytimme nyt saneeraus kohteessamme, mutta nyt kun tuli postia taas, ihmettelen suuresti laskua, jossa on kaiken maaailman hevonpaskan laskutuslisät yms, ja me sovittiin vain osakkeen kylppärin hanan vaihto, ja Wc-istuimen vaihto, jotka vanhat olin jo purkanut etukäteen. Nämä nyt laskuttavat asennustyöstä kuluineen 1780,00€,. Ei ei ole kohtuullista, koska itse olen hankkinut tarvikkeet pöntön, ja systeemit , aivan käsittämätöntä kusetusta lvi-Pitkälältä.
  En voi suositella kyseistä yritystä!

 • Meille kävi LVI-Pitkälän asentaja laittamassa uuden wc:n hanan, ja ja kaikki meni muuten mallikkaasti, mutta nyt kylmä ja lämmin vesi on eripäin kuin ennen. Mutta kyllä siihen tottuu.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  99
  3887
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1932
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  83
  1754