SNOWREST MEMORY FOAM MUISTIPATJA

mikä patja?

Onko kokemuksia? Varastontyhjennys.com ainakin myy näitä.

SNOWrest Memory Foam -muistipatjassa käytetään korkeaa tegnologiaa hyödyntävää elastista vaahtoa joka antaa tukea ja pehmeyttä myötäilemällä yksilöllisesti käyttäjän kehoa. Muistipatja muokkaantuu kehon ja lämmön mukaan antamalla kaiken tarvittavan tuen. SNOWrest Memory Foam -patjan ansiosta voi sanoa hyvästit epämiellyttävän tuntuisille jousille ja herätä aamulla virkeänä ilman kiputiloja.

Koot: 160x200x20cm
Irrotettava päällikangas
Patjan täyte: 5cm Memory Foam 55 kg/m³ ja 15 cm vaahtomuovi 35 kg/m³

HUOM: Toimitusaika noin 1 viikko

http://www.varastontyhjennys.com/product_info.php?products_id=34

19

4606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyh hyh

      mee muualle mainostamaan kuppasia patjojas

    • I am

      Onko kokemuksia? Varastontyhjennys.com???

    • petaaja

      naurettavan laatuisia. ihan kuin ostais tavallista vaahtomuovia. 55kg/m3 vain neljäsosassa ja loput vielä höttömpää.
      oikea tempur on 110kg/m3.

    • miukkis4

      Varastontyhjennys.com myy tosi huonolaatuista roinaa, kaveri sai rikkinäisen pvc-sohvan 6kk odottelun jälkeen eikä mitään takuuta tuotteella, kun firmaa ei ole rekisteröity suomeen. Myyjä ei vastaa maileihin eikä puhelinnumeroa ole, tyhmää lähettää rahojaan tuollaiseen firmaan... :/

    • moimoimoi7

      JOOo...tilattiin keittiöpöytä ryhmä varastontyhjennys.comilta luotolla mut pöydästä ei ole kyllä kuulunut mitään eikä tilitiedoissa lue kuin käsittelyssä ja toimitus aika 4-10vk...sit mietin sitäki hommaa ku sinne ei saa mitää yhteyttä ja on menty antaa kaikki tiedot sinne sosnum ja kaikki en tiiä onko tää hyvä juttu ollenkaa!!
      ja entä jos se onki rikkinäistä tavaraa tai melkeenpä kertaköyttöistä miten sit suu pannaan ja mitään kokemuksia tästä sivustosta en ole löytänyt kun tämän...ja täälä luki siihe suuntaa juttua mitä pelkäsinki löytäväni:( onko kellää muulla kokemuksia tästä kyseisestä firmasta!!?!?!?

    • Varovainen86

      Meinasin itse tilata, mutta nyt ihmetyttää. En löytännyt mitään muita keskusteluita tästä nettisviusta. Onkohan jotain keljumeininkiä? Ilmeisesti nettisivua pyöritetään Hollannista käsin...

    • rita20
    • utelias

      onko pöytäryhmästä kuulunut mitään? ei kellään muulla oo kyseisestä puljusta kokemuksia? haiskahtaa kusetukselta.. kuvan näköiset hienot sohvat ja sängyt on mun mielestä liian kovalla alennuksella myynnissä.. tai sit ne on jotain kiinalaislasten tuotanto mallia. eli huonoa p*skaa.

    • Pauli

      Jep... Tilattiin itse sohva sieltä 12vkoa sitten, sohvasta ei ole kuulunut mitään koko aikana, ainoa mitä soittelivat perään, oli tuo svean sopimuksen uusiminen, mutta sovittiin että hoidetaan maksu käteisellä noudettaessa.
      Vaikuttaa todellakin aivan huijjauspuljulta koko mesta, ja jos kama on todella noin ala-arvoisen laatuista kuin edellä on todettu, saavat pitää sohvansa.
      Asiakaspalvelusta ei tässä yhteydessä voi kyllä edes puhua, en ymmärrä miten ovat tulleet toimeen edes tämän aikaa. Tämän viestiketjunkin löysin vasta ystävän kautta, kun avauduin kyseisen puljun paskasta palvelusta.

      Älkää tilatko. Tuotteet ovat kuvissa hienoja, ja vastaavia tuskin mistään saa, mutta jos laatu on paskaa... ja en usko enää et nämä missään alennuksessa ovat, eiköhän ne kasata jossain lapsityövoimamaassa aina tilauksesta. Tuskin muuten näin kauaa kestäisi toimittaa.

    • apuaaaaaaaa

      Varastotyhejnnys.fissa on tämöiseen sohva 3 2 1 istutävä ja hinta on 1499€..
      Eli mitäs pitää tehdää kännätkö tilata??????????

      Onkojollakin kokemuksia?????
      minkällaista laatu
      toimitus

      vai onko hujaustaaaaaaaaaaa

      • petetty asiakas

        VarastonTyhjennys firma HUIJARI. Älkää vaan ostako sieltä mitään. Minulta meni 1.500 euroa kuin kankkulan kaivoon. Ei tavaraa enkä ole saanut rahojani takaisin. Poliisiasia !!! Ilmottakaa kaikki muutkin poliisille jos olette kokeneet vääryyttä tämän huijarifirman kanssa.


    • ostakaa

      Siinäpä tilaatte kiinalaista laatu tavaraa. Luuletteko tosiaan että tuollasilla hinnoilla voi saada laatua. Rungot lastulevyä ja jopa banaanikoreja käytetään rungoissa.
      vaahtomuovitäytteet ovat aivan syvältä hyvä jos kestävät vuoden muodossa.
      päälimateriaali on muovia saa toki aito/keinonahalla 290€.
      Ja luultavasta pienet tytöt ja pojat kasailevat näitä sohvia.

      • Chek

        Kävin heidän tiloissa..4 sänkyrunkoa 1kulmasohva 1pöytäsetti..ei muuta..


    • tyytyväinen

      Tilasin Klarnan laskulla maanantaina ja sain sängyn kotiin kuljetettuna tänään. Todella kaunis ja hintaan nähden laatu on todellakin kohdallaan.

    • Helpostihan tuo käy

      Tilasin sunnuntaina ja tänään sänky haettu paikanpäältä. Ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen. Vielä ei ole sänkyä laitettu kasaan, mutta mikäli ei vastaa odotettua, niin tiedänpähän minne palauttaa. Senttiäkään en ole vielä menettänyt.

    • Sohvaton

      Omat kokemuset. Tilasin joulukuun 2 päivänä hawaii sohvasetin, osamaksu sopimuksella. Tilaus hetkellä toimitusaika 8 viikkoa. Eli suurinpiirtein tammikuun lopussa tai helmikuun alussa olisi pitänyt tulla. Toisin kävi. Helmikuun viimeinen päivä tuli viesti että sohva olisi varastossa. Maksamalla toimitusmaksun sohva lähtisi matkaan.

      Eli tässä vaiheessa ylitystä oli 5 viikkoa. Pyysin luonnollisesti hyvitysä asiaan, koska omasta mielestä jos toimitus on noin paljon myöhässä, niin kyllä kauppiaan kuuluisi antaa alennusta. Tähän viestiin ei koskaan tullut vastausta.

      Seuraavan kerran tuli viestiä 31.3. että ette ole maksanut sohvan toimitusmaksua. Johon vastasin jälleen että haluaisin hyvitystä hinnasta. Lupasivat sitten ottaa uudestaan yhteyttä.

      Tähän väliin pieni selostus osamaksu kaupasta: Silloin kun tilasin sohvan, osamaksu sopimus olisi ollut svean kautta, tarjous oli 12 kk, korko 0 %, käsitteymaksu 3,90 e kk. Toimitushetkellä vanhasopimus oli kerennyt mennä vanhaksi, joten uusi osamaksu sopimus olisi ollut, perustamismaksu 29,90e, käsittelymaksu 8,90 e kk. Tästäkin tuli mainittua firmalle, mutta väittivät kivenkovaan että ei. Onneksi tuli tulostettua tilausvahvistus, jossa oli vanha sopimus.

      Loppujen lopuksi, firmalta tuli viesti, että peruuttavat tilauksen koska maksussa on kestänyt niin pitkään. ÖÖö.

      Monille vielä tiedoksi, että isojen tavaroiden palautus ei ole ilmaista, vaan joutuu maksamaan omalla kustannuksella.

    • Voi helvetti

      Tuli just sänky tuolta tilattua osamaksusopimuksella... Liekkö miten käy? En kyllä aio maksaa penniäkään ennen ku näen sängyn.

      • Olppui

        Tule kertomaan kuinka kävi?


    • pettynyt7

      Tilattin sänky jossa toimitusaika 10 viikkoa. Sängynpiti tulla jo suomeen ja kuljetus sovittiin. Väärin käsityksistä johtuen toimitus ei kuulemma tullut. Meni viikko soitellessa ja sitten totesivat ettei kyseistä sänkyä voi toimittaa. Ehdottivat että kauppa perutaan tai meidän pitää valita uusisänky jolla toimitus 1-7 pv.

      Pyysin poistamaan myynnistä sängyn jota eivät voi toimittaa. Se on edelleen myynnissä.
      Kuulemme ihminen joka vastaa puhelimeen ei sitä voi tehdä. Ei se kyllä pystynyt muuhunkaan kun pahoittelemaan tapahtunutta. Jonka kuulin kymmeniä kertoja eri syihin... Toimitus ...varaston virhe... tuplatilaus... viivästys... kesäloma... ym ym

      Valittiin uusi sänky joka ei kumminkaan niin mieluisa kuin jota oltiin ostamassa. Joduttiin maksamaan "väliä" koska uusi hieman kalliinpi.
      Kun vihdoin saimme sängyn oli aikaa kulunut 19 viikkoa ja puheluja noin 20 kpl lukuisia sähköposteja. Sänky on ollut hyvä, mutta kaupan teosta ei kyllä jäänyt mitään postiivista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1786
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1407
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1356
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1283
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1248
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1196
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      634
      1171
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1053
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      994
    Aihe