Vuolteentie 24 millanen paikka?

teenteevuo

Onko Vuolteentie 24 osake vai vuokrakämppiä? Minkälainen paikka muuten, millaista sakkia?

12

372

  Vastaukset

  • MIKSI MAHDAT KYSELLÄ KYSEISTÄ KATUOSOITETTA JOS ET TIEDÄ HAETKO VUOKRA- VAI OMISTUSASUNTOA .....

  • En kysele siksi, että olisin sinne muuttanut vaan muuten kiinnostaa väki siellä.

  • Ei taija raha riittää jos kysyä täytyy ;) googlaa, yks on myynnis täl hetkellä joenrannasta.

  • Osakekämppiä tietenkin. Vuolteentiellä ei ole vuokrataloja. Rikkaiden aluetta kuten lähes koko Lankila. Unelmoikaa.

   • Yksi osake ostettu ja se oli virhe. Ei koskaan enää toista kertaa maksuorjaksi ja muuta! Oma on toinen juttu. Hullua ostaa osake ja sitten maksat kesät ja talvet ja isännöitsijä vaatii koko ajan remontteja vaikka mistä tehtäväksi ja maksua lisää. Sellaisia remontteja missä ei ole järkeä. Vaikka taloon ei tarvi mitään remonttia niin sitä maksua keksitään vaikka mistä, on piha vaikka se on kunnossa myöskin niin siihen pitää satsata tai johonkin. Isännöitsijöillä ei ole mitään muuta kuin tehdä kuluja koko ajan asukkaille ja lainat on mitoitettu viineisen päälle ja sitten joskus kun tulee vaikka kattoremontti niin lainat on jo pilvissä ja porukka talossa ei kyllä iloitse kun kulut menee pilviin. Pakollisten remonttien vara pitäisi pitää, mutta sitä ei pidetä ja porukka elää katastrofissa kulujen luonnin vuoksi. En koskaan lähde enää osake taloon jos haluaa elää huoletonta elämää.


  • Harvassa on ne asunnot, joista voi saunan jälkeen pulahtaa uimaan omaan kotirantaan.

   P.S. Kotkan alueella ensilumi tulee vetenä. 100% varmasti.

  • Harvassa on Kotkassa ne asunnot jossa voi pulahtaa makeaan veteen omasta saunasta =) lankilassa niitä on, upeaa aluetta se riippusillan alue ainakin.

   • Riippusillan alue, mukavia ihmisiä, ihana puhdas kyminjoki, oma k.kauppa josta saa pirkka-tuotteita . Rivitalo on asumismuotona loistava, vastuu jakautuu ja esim kattoremontti ei maksa henkilöauton hintaa, niin kuin a.korven omakotitalojen katoissa tuppaa käymään.


   • RekkamiesjaSiivooja kirjoitti:

    Riippusillan alue, mukavia ihmisiä, ihana puhdas kyminjoki, oma k.kauppa josta saa pirkka-tuotteita . Rivitalo on asumismuotona loistava, vastuu jakautuu ja esim kattoremontti ei maksa henkilöauton hintaa, niin kuin a.korven omakotitalojen katoissa tuppaa käymään.

    Omakotitalon (120m2) täysi kattoremontti 30 000e, patteri ja käyttövesiputkistot uusiksi 4000e. Rivarissa vastaavat kustannukset samassa kokoluokassa katto 15 000e, patteri ja käyttövesiputket 35 000e.

    Laske siitä kumman remontointi on halvempaa. Lisäksi omakotitaloissa voit tehdä itse suurimman osan töistä tai kaikem jos osaat. Rivarissa ei onnistu. Osakeasujia riistetään se on tosiasia.


  • Jos vastike +taloyhtiölaina alkaa olemaan 650€ hujakoilla ja pankille pitää maksaa 550€/kk, niin tiukkaa tekee. Näin täällä länsi-kotkassa.

  • Karhuvuori vuokra 450€ josta itse en maksa oikeastaan yhtään mitään.

  • Vain kaikista alin paskasakki asuukin karhuvuoressa, vai sanotaanko se kauhuvuori. Montuille päätyy nuorten nistien elämä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   729
   16305
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   107
   2543
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2459
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2084
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   82
   1778