Senegambia beach -hotelli?

Limpsutin

Hei, onko kokemuksia ym. hotellista? Hintaan näyttää kuuluvan aamiainen ja illallinen, minkälaiset ne ovat? Noutopöytäkö? Nappaako lapsillekin? Sopisiko Senegambia beach lapsillekin? Ainakin uima-altaat oli ihan ok:n näköset kuvissa... Kiitos jo etukäteen!

34

1452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prrrr

      Hotelli on aivan mukava. Huoneet kaksikerroksissa rivitaloissa. Puutarha on todella suuri ja apinoita sekä korppikotkia voi ihailla päivittäin. Altaat ovat hyvät ja lapsille on erillinen reilun kokoinen allas rannassa olevalla allasalueella. Siellä myös snack-baari ja hyvä palvelu.
      Aamiainen on noutopöydästä ja todella monipuolinen, illallisesta en osaa sanoa, koska itse mieluummin syön iltaisin hotellin ulkopuolella.
      Siistiä ja turvallista oleskelua lastenkin kanssa.

    • Mita kuuluu

      Olemme olleet kaksi kertaa kyseisessä hotellissa. Viimeksi runsas kuukausi sitten.Äskeisen kirjoituksen lisäksi illallisesta voisin sanoa että todella hyvä ja monipuolinen . Vaihtoehtoja löytyy noutopöydästä hyvin. Ja viimeistään saa suun messingille jälkkäripöytä suussa sulavine herkkuineen. Ohjelmaa hotellilla oli kai lähes joka ilta,musiikkia sekä muuta viihdykettä.
      Mikäli ratsastus kiinnostaa rannalla myös mahdollisuus semmoiseen.
      Pieni kauppa myös heti hotellin ulkopuolella josta voi ostaa juotavaa sekä tehdä muuta pikku ostoksia.
      Englannin taitoja voi myös kehittää esim. siivojien kanssa keskustelemalla. Ovat ystävällisiä ja juttelevat mielellään turistien kanssa.
      Olemme olleet tosi tyytyväisiä kyseiseen hotelliin ja ehkä ensi vuonna taas vietämme tovin pakkasta paossa kyseisessä hotellissa..

    • Menkää ihmeessä

      Niin täälläkin, olimme todella tyytyväisiä hotelliin. Siisti ja ihana alue, hyvää ruokaa, iloisia tarjoilijoita.
      Aivan varmasti myös lapset viihtyvät. apinoita, lintuja...voi vaikkapa istahtaa omalle picinikille puiston penkille ja seurailla eläinten touhuja jos uiminen alkaa kyllästyttää.
      Ja toki kannattaa hotellialueen ulkopuolellekkin lähteä, näkee sitä oikeaa Gambiaa.
      Hotellin edessä toimisto jossa möivät jonkinlaiselle safarille päivä retkiä, korkeita autoja joissa ihmiset istuivat, harmi, kun itseltä jäi tuo väliin, mutta lapset varmasti innostuvat::-)

      • Jo kuusi kertaa

        Samaa suitsutusta lisää! Jo kuusi kertaa Senegambia Beach hotelissa majoittuneena ja maistuvia herkkuja nauttineena voin vain suositella. Päiväilisellä on riittävästi erilaisia salaatteja sekä lämpimiä ruokia. Koskaan ei ole ollut vatsavaivoja tai muitakaan ongelmia.


      • jhygd
        Jo kuusi kertaa kirjoitti:

        Samaa suitsutusta lisää! Jo kuusi kertaa Senegambia Beach hotelissa majoittuneena ja maistuvia herkkuja nauttineena voin vain suositella. Päiväilisellä on riittävästi erilaisia salaatteja sekä lämpimiä ruokia. Koskaan ei ole ollut vatsavaivoja tai muitakaan ongelmia.

        Onko kellään lisätietoa ko hotellista. Ekaa kertaa Gambiaan ja tähän hotelliin helmikuussa..


      • Nöf

        Paristi ko hotellissa. Kerran tuli sellainen oksennus/ruikulitauti lähtöä edeltävänä yönä että oksat pois.


    • ApinaHotelli

      Täällä aivan samaa mieltä muiden kanssa. Todella kiva hotelli.Itse lähdin aikamoisin ennakkoluuloin koko maahan. Tuo hotelli oli todella siisti ja ruoka hyvää, maukasta.
      Teetin itse hotellin räätälillä paikkallisesta silkistä jakun, näytin lehdestä mallin,kankaan ostin batiikkitehtaasta sieltä. Olen ollut tyytyväinen jakkuun ja kankaineen hintaa vain vaivaiset 16 euroa!
      Apinat olivat tosi vekkuleita, kun olette altaalla kannattaa pitää himpun piilossa omia tavaroita, minulta nappasi apina mehun:-))
      Menkää ihmeessä lasten kanssa retkille, itse otimme täältä netistä paikallisoppaan, jonka kanssa pari retkeä teimme, mm.luonnonpuistoon...Voisin mennä samaan hotelliin uudelleenkin:-)

    • Keikku

      Heikunkeikun, loma Senegambia Beach -hotellissa ja Gambiassa lähestyy.... Miten pyyhepolitiikka menee? onko hotellissa rantapyyhkeitä? Vai kannattaako raijata Suomesta mukana? Onko jotain muita viime hetken vinkkejä?

      • Simppa2

        Huoneissa oli valmiina rantapyyhkeet. Eivät ole kovinkaan isoja, mutta 50 dalasilla saa lisäpyyhkeet.


    • Apinat:-)

      Ei kannata viedä mukana pyyhkeitä, isolla altaalla saa ainakin pyyhkeet.Menkää mukaan allasjumppaan jota mustapoika vetää, oli tosi kivaa ja reipasta-Teettäkää ihmeessä hotellin räätälillä vaatteita jos tarvisette monta kertaa edullisempaa, kuin esim . Thaimaassa ja työ jälki ainakin minun jakussani hyvää.Hotellin edessä on matkakoju, josta myyvät retkiä jos ette ole opasta varanneet. KIvoja isoja lava-autoja josta näkee hyvin.
      Mukavaa kokemusrikasta matkaa!

    • ensikertaacambiassa

      Onko tuoreita kokemuksia Snegambia Beach -hotellista ja sen alueesta? Mielelläni kuulisin. Matkan varasin juuri, marraskuuksi.

      • Ekakertaagambiaan

        Mielelläni kuulisin myös kokemuksia, lähdössä,uudeksivuodeksi KO. Hotelliin. Onko siellä sängyn päälle hyttysverkkoa? Mietin ollaanko hulluja kun raahataan tyttö lähes 4v (jolla todella paljon matkakokemustavjontakana Aasiaa myöten) sinne, malaria ja lääkitys pelottaa. hotelli valittiin suositusten perusteella, pääsee kävellen katsomaan muutakin elämää. Voiko joku suositella retkeä noinkin pienen lapsen kanssa? On tosi reipas tyttö, kiinnostunut kaikesta ja siis todella tottunut matkaaja.
        Ps. Onko hotellissa yhtään merinäköala-huonetta? Parempitasoinen huone valittu.


    • bakau

      hyvä hotelli ja ihana alue. Kävin viimeksi helmikuussa. Tulen marraskuussakin siellä piipahtelemaan.

    • Sammari65

      Kannattaako varata matkatoimiston järjestämä kuljetus kentältä hotelliin Senegambia beach, vai tuleeko taksi halvemmaksi? Entä mitä suurinpiirtein maksaa paikallisoppaan palvelut? Tekisi mieli käydä ainakin paikallisessa koulussa, sairaalassa (jos mahdollista???) ja ehkä jokiristeilyllä tai safarilla ym

    • ensikertaagambiaan

      Moikka! Mitä mieltä olette hotellissa käyneet, kannattaako toivoa huonetta ala-vai yläkerrasta? Meillä on ihan normihuone. Alakerran huoneissa epäilyttää ohikulkijat terassin liepeillä mutta onko yläkerran parvekkeet sitten kuinka pieniä.. Kaikki muutkin vinkit ja kokemukset otetaan ilolla vastaan! ☺

      • Huippukelit

        Moi. Kokemuksia sekä ala-että yläkerrasta. Yäkerrassa ehkä enemmän ns piilossa koska ei muita kulje ohi kuin ehkä naapuri. Alakerta taas jotenkin väljempi koska ei aitaa edessä mutta liikenne vilkkaampaa.
        Itse ehkä pidimme enemmän alakerrasta koska tykkäsimme seurata muita ihmisiä ja monet jäivätkin juttelemaan.
        Paljon riippuu myös huoneen sijainti, Viimeksi olimme perällä jähellä aurinkokennoja.Paikka rauhallinen jos siitä pitää.
        Puiston puolella vilkkaampaa ja näkymät paremmat. Tässä vähän esimerkkejä. Paremmuus tulee siitä mistä kukin pitää. Joka tapauksessa hyvä hotellivalinta.Alue suuri ja monta allasta joissa varmasti viihtyy.


      • ensikertaagambiaan

        Kiitos vastauksesta. :-) Täytyy nyt vielä harkita. Oma rauha olisi mukavaa mutta toisaalta ei viitsisi eristäytyäkään. Ehkä toivotaan sitä alakertaa kuitenkin.
        Meillä oli matka varattuna viime tammikuussa, silloin olimme menossa toiseen hotelliin mutta matka peruuntui. Nyt kun varasimme sitten uuden matkan niin mietittiin hotellivalinta uudelleen ja päädyttiin tähän hotelliin. Ja varmasti tämä on parempi valinta. :-) Vielä kuukauden kun jaksaisi odottaa. ;-)


    • JuuriPalanneet

      Me olemme aina toivoneet yläkerran huonetta ja nyt kaksi viimestä kertaa varattu se uudmpi huone. Alue on väljä ja puistomainen eikä tarvitse olla kuin sillit suolassa.
      Tänä vuonna hotellissa tehty isot remontit: toinen allasalue uudistettu kokonaan ja yhteyteen rakennettu uusi keittiö ja ravintola. Avattiin 1.11.2017. Pääravintolan keittiö ja sali on myös uusittu ja ruokalistat ovat uudet. Illallisella entistä enemmän valinnan varaa.

      • Sammari65

        Osaatteko sanoa, onko keliaakikolle helposti löydettävissä gluteenitonta ruokaa aamiaisella ja illallisella ko hotellissa? Leipää ajattelin ainakin varoiksi ottaa mukaan.


    • JuuriPalanneet

      Kyllä on tarjolla hyvin; aamiaisella löytyy erilaiset hedelmät ja smoothiet tosi ihania, kurkut, tomaatit, luonnon jogurttia, pekonit, pavut, munat, munakkaat, juustot jne... Itsekin välttelen viljoja vaikkei keliakiaa olekaan diagnosoitu.
      Illallisella on aina salaattipöytä sekä keitto ja useita erilaisia lämpimiä ruokia. Tästä syksystä ovat laajentaneet kaikille illallisille kasvis ja afrikkalaista tarjontaa. Kaikki osaavat hyvin englantia ja mielellään selittävät.

      • Sammari65

        Kiitos paljon tiedosta. Tuskin maltan odottaa tammikuuta ja aurinkoa sekä lämpöä tän ikuisen sateen jälkeen.


    • ensikertaagambiaan

      Kiitos JuuriPalanneet tiedoista. ☺

    • Kuranne

      Onko hyttysverkkoa sängyn päälle ja ylipäätänsä tarve sellaiselle? Erityisesti mietityttää lapsi...
      Ps. Onko hotellissa yhtään merinäköalahuonetta? Varattu parempi huone. Onko niistä suosituksia - ylä vai alakerta?

    • PalaajaMatkalta

      Yhtään hyttystä en huoneessa nähnyt ja ikkunallinen liukuovi pihalle oli auki lähes aina kun oltiin huoneessa. Asuttiin siis maantasohuoneessa jossa oma pieni "piha" pöytineen ja tuoleineen. Aamiaisella tykkäsin eniten smuutheista, ne oli tuoreista hedelmistä tehtyjä. Päivällisellä ja muuten ruokaillessa oli hyvää se, että juomat ja maksulliset annokset sisällytetään huoneen laskuun. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä palautusrahan kanssa, ja niiltä ainaisilta tipeiltä. Kerran halusin välipala_annoksen tässä hotellissa maksaa rahalla, niin jymäytettiin. Ikäväksi koin myös liian innokkaat huonesiivoojat, olivat paikalla tai ainakin huoneen nurkilla lähes koko päivän kyselemässä onko kaikki okei.. silloinkin kun halusin potea mahatautia rauhasssa. Ei auttanut edes että peitti oven ja ikkunat verhoilla. Meri oli parasta, niinä päivinä kun rannalla liehui valkoinen lippu uimisen turvallisuuden merkiksi. Lämpö myös. Ilma ei ollut niin kosteaa etteikö pyyhkeet olisi ulkona kuivuneet. Apinat olivat valloittavia, ne kävivät tervehtimässä huoneen pihakaiteellakin. Linnut olivat värikkäitä. Ja pimeyden tultua viidakkomaiset äänet korvia huumaavia.

    • ekaakertaagambiaan

      Hei taas! Onko huoneissa hiustenkuivaaja? Kahta tietoa asiasta.. Meillä on ihan normi huone varattuna. Ei viitsisi turhaan raahata mukanaan kamaa.

    • Tuulitukka55

      Parempitasoisessa huoneessa on hiustenkuivaaja halvimmassa huoneessa ei.

      • ekaakertaagambiaan

        Ok, kiitos tiedosta! ☺


    • LVV

      Hei kaikille!
      Olen lähdössä joulukuussa mieheni kanssa ensimmäistä kertaa Gambiaan ja Senegambian Beach hotelliin kahdeksi viikoksi. Olen nyt varaamassa hotellihuonetta, joten voisiko joku opastaa kannattaako minun varata parempi tasoinen huone ja maksaa 300 e. enemmän ? Onko kokemuksia huonompitasoisesta ja parempitasoisesta huoneesta.
      Hienoa että näitä asioita voi kysellä teiltä kokemusta on -ihmisiltä.
      Tietoa odotellen.
      LVV

    • myskihärkä

      En satsais yhtään enempää huoneeseen,sä vaan yövyt siellä ja peseydyt,,näin mä uskon,haluat olla ja tulet viettään aikaa ulkosalla koko lomas.

    • ekaakertaagambiaan

      Juu, ihan hyvin pärjää myös halvemmalla huoneella. Todellakin ulkona siellä ollaan eikä huoneessa. Kaikki tarpeellinen löytyy kuitenkin. . Eihän ne mitään luksuslukaaleja ole mutta riittävän hyviä. Kannattaa ottaa pistorasiaan haaroittaja mukaan, pistorasioita on todella vähän. 300 egeä kannattaa sijoittaa ennemmin vaikka retkeilyyn. Hotelli on muuten todella mahtava paikka! Sinne vielä palataan joskus.

    • LVV

      Hei kiitos teille ja tuhannet kiitokset tiedosta. Varaan kyllä ohjeittenne mukaan halvemman huoneen.
      LVV

    • GAMBIA2018

      minkälainen on duplettihuone onko kokemusta? Lähden eka kerta gambiaan jouluksi. Ja mistä näkee parhaiten apinat linnut jne!(niinkun yläkerrassa vai alakerrassa)

    • GAMBIA2018

      ja onko duplettihuoneet myös sellasessa rakennuksessa että on alhaalla ja ylhäällä?

    • parinKuukauttaMatkaan

      Kiinnostaisi myös duplettihuone. Millainen on? Olisiko jollakin ystävällisellä vastausta :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe