Hurghada Meriretkee...

Anne&Jukka

...eli onks kokemuksia/suosituksii hyvästä meriretkestä Hurghadan alueella. Satamasta suoraa saa varmaa suht sopivaan hintaan ostettuu... Sinne ekaa kertaa ja kaikki tieto otetaan ilolla vastaan...

9

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • L***

      Giftun Islandin retki :) Kaduilla ja basaareissa moni myy halpoja reissuja. Teki 3 pysähdystä merellä, pääsi siis snorklaamaan/sukeltamaan. Viimeinen pysähdys sitten hiekkarannalle/saarelle, olikohan noin tunnin pysähdys.

    • piitulainenn

      Me oltiin Joulukuun alussa hurghadassa ja yksi päivä vietettiin merellä kalastaen ja snorklaten :) http://www.redsea-trips.com/ heidän kauttaan otettiin retki, ei voi muuta kuin suositella ja kehua paljon :) retken järjestää aviopari (nainen suomalainen ja mies egyptiläinen), erittäin mukavia ihmisiä :) ja heidän kanssaan saatte sovittua juuri teille sopivan retken :) Kalliimpi se on kuin paikallisten järjestämät retket, joihin osallistuu 20 muutakin turistia.. mutta me ainakin mielellämme maksoimme enemmän, koska rahalle sai erittäin hyvän vastineen :) SUOSITTELEN! :)

    • piitulainenn
    • EI mainosta

      Älkää ostako mitään retkiä näiltä huuhaa järjestäjiltä!! Lupaavat kaiken onnistuvan onnistuu joskus, mitä sitten kun laiva on huono moottori sammuu merellä,ei virallista katsastusta tämä on hyvin yleistä egyptissä. MIKÄ ON TEIDÄN VASTUU...KUN MAINOSTATTE LAITONTA RETKEN MYYNTIÄ??? Samoin näitä pitkän matkan retkiä koskee sama sääntö.puhelin ei toimi aavikolla mistä apu sinne? Sakkalasssa on laillinen paikallinen matkanjärjestäjä voi kertoa toiveesi ja kaikki onnistuu.Eikä maksa paljoa kun muistat tinkiä ja on turvallinen.Kaikkein turvallisin on oman matkan järjestäjän retket,saa paljon tietoa kaikista asioista ja suomeksi. JOKAINEN KUITENKIN TEKEE OMASTA PUOLESTAAN VALINNAT MITÄ OSTAA JA KENELTÄ. PITÄKÄÄ JÄRKIPÅÅSSÅ.

      • Et ole ainakaan meidän retkellä ollut, koska kertaakaan ei ole moottori sammunut merellä eikä muutakaan ikävää ole yhdelläkään retkellä sattunut. Katsastus on täällä PAKOLLINEN kaikille veneille ja samoin vakuutukset, jotka ovat voimassa kaikille matkustajille. Olemme hyvin vastuuntuntoisia, pidämme veneestämme ja välineistämme hyvää huolta ja tavoitteemme on tarjota ikimuistoinen päivä (positiivisessa mielessä ikimuistoinen) Punaisella merellä kalastaen ja snorklaten. Miehelläni on monivuotinen kokemus ja ammattitaito kapteenina ja kalastajana. Millä perusteella puhut ´huuhaa järjestäjistä´? Ja jos et tarkoita meitä, niin miksi YLEISTÄT ja vedät lokaan ilman syytä myös rehelliset matkanjärjestäjät?
        Facebook-sivuiltamme voi jokainen käydä katsomassa kuvia ja lukemassa retkellä käyneiden kommentteja. Kaikki ovat olleet tyytyväisiä!
        www.redsea-trips.com


    • diiiipadaaaapa

      Me ollaan myös oltu redsea:n retkellä viime vuonna ja kaikki toimi hyvin! varatun retkipäivän siirtäminen onnistui kun saatiin mahatauti, retkeä ei tarvinnu maksaa kuin vasta sen loputtua, retkeen kuului myös ruokailu, olivat eittäin mukavia ihmisiä!!

    • eteläpohojalaaset

      Täällä myös olisi erittäin tyytyväinen pari joka teki marras-joulukuun vaihteessa matkan Hurghadaan! Varattiin RedSealta kalastusretki ja sen jälkeen vähä snorklattiinkin :D kaikki sujui hyvin, naisena minua neuvottiin hyvin kalastuksen kanssa, ruoka oli erittäin hyvää.. ja niinkuin tuola jo ennemmin mainittiin että kalliimmaksi tämä reissu tuli, kuin nuo muut paikallisten järjestämät, mutta oli kyllä koko rahan arvoista! Saatiin siinä samalla erittäin paljon tietoa egyptiläisestä kuulttuurista :)

    • hemppu2

      erilaiset sukellus firmat tekevät retkiä ja yleensä snorklaamaan pääset päiväksi useammalla pysähdyksellä noin 30 eurolla. Retkeen kuuluu yleensä lounas sekä juotavat. Vettä kannattaa kuitenkin varata mukaan. Frog divers on erittäin mukava firma, jos haluaa sukeltaa tai snorklata. a-class cruises tekee päivä retkiä snorklaus ja kalastus mielessä, se sijaitsee le pacha hotelli yhteydessä.

    • norkkeli2

      Me ostettiin allasmyyjiltä snorklausretki, varmasti onnistuu aloittelijaltakin kun opastavat hyvin, niillä on ainakin kaikki luvat ja sellaset kunnossa joita ei ehkä ole "koju"myyjillä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      898
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe